Divljanje ludaka!!!!

Halid Invalid

Post by Halid Invalid »

rumenko wrote:DA LI JOS NEKO VJERUJE U OVE SRPSKO-CETNICKE NEBULOZE OSIM SAMIH SRBO-CETNIKA?
Bogami rumenko
... :shock: ....
mozda nisi znao... :? .... ali moji seljaci

svojim kravama i volovima daju ime 'rumenka' ili 'rumenko'... :oops: ...

:-)

Mada cu ubuduce da apelujem na njih, da slicna imena ne daju vise svojoj stoci... :shock: ...

_______

Jer ima vecih hajvana i od same stoke...

a najbolji primjer za to si ti... :oops: ...

rumenko

Post by rumenko »

ma dugacko mi da pisem...mada si u pravu...CG je haos napravila u Konavlima i oko Dubrovnika i narvno po citavoj Bosni ih je bilo...ma isto je to...lafo nesta referensum odvajanje...al ne smiju...to su pickice koje "junacki" napadaju samo gdje nije branjeno...
rumenko

Post by rumenko »

hvala Halidaga ja to tebi nikad ne bih rekao...vidim da si invalid u mozak pa te necu komentarisati...
elle

Post by elle »

Corto_Maltese wrote:Hm, vidim da je moj post bio dovoljno zanimljiv da na njega dobijem vise odgovora. Neko je postavio pitanje, koji je bio cilj posta?
Pa ovako, svavi zlocin je prica za sebe i ne zelim da se ovo uporedjuje sa Srebrenicom, niti bilo cime drugim. Ovo je samo dokaz da ruzne stvari se desavaju na svim stranama u ruznim vremenima. U Srebrenici se desio tezak zlocin, ali da je bio genocid to se ne moze prihvatiti, da li ste razmislili da se zelio i planirao genocid bili se iko izvukao sa zivom glavom, inace na pocetku rata, kada su Srbi imali de facto nadmoc u nauruzanju i ljudstvu, zasto se nije sve sravnilo sa zemljom, zasto s enije sve unistilo. Ukoliko mislite da se to nije desilo "herojskom" odbranom muslimanskog naroda, grdno se varate, zahvaljujuci onom diktatoru-kretenu Milosevicu, uspjeli ste izborite ono sto ste zeljeli.
Srebrenica, jeste tezak zlocin i velika sramota za one koje su dozvolili da poginu civili(veliki broj od onih zrtava bili su pripadnici Armije BIH koji su poginuli u borbama, ali svaka civilna zrtva ili zarobljeni vojnik je za vjecnu osudu!), greska je odgovornih sto su to dozvolili jer ce za vas Muslimane Srebrenica postati takav simbol stradanja kao sto je za Srbe Jasenovac, tako nesto se ne moze izbrisati iz kolektivnog sjecanja, i vjecno ce biti breme izmedju nas i vjecno cete se zeliti osvetiti za to, i svaki zlocin protiv Srba, pravdace te zlocinima iz Srebrenice. Zalostan je nas pokusaj zajednickog suzivota!
:x Jadi moji :x :( :x
Ne ozbiljno zalim tvoj bolesni um ... Znaj da su neki davno prevazisli srednji vijek i " Oko za oko, zub za zub"
Sacekaj par mjeseci pa ce ti KARLA objasniti sta je genocid ...
Halid Invalid

Post by Halid Invalid »

rumenko wrote:hvala Halidaga ja to tebi nikad ne bih rekao...vidim da si invalid u mozak pa te necu komentarisati...
evo jos jednom jarane da ti kopiram...

jebiga zasluzio si... :oops: ...

Bogami rumenko
... ....
mozda nisi znao... .... ali moji seljaci

svojim kravama i volovima daju ime 'rumenka' ili 'rumenko'... ...

Mada cu ubuduce da apelujem na njih, da slicna imena ne daju vise svojoj stoci... ...

_______

Jer ima vecih hajvana i od same stoke...

a najbolji primjer za to si ti... ...
rumenko

Post by rumenko »

srbi su uvijek imali jaku propagandnu masineriju...to im se mora priznati...mislim da je moguce porediti sa Hitlerovom ali je srpska specificna jer je na relaciji vlast-crkva-rulja...znaci kad vlast smatra da je potrebno rulju zapaliti onda se daje signal pavlu i krece srpski cirkus koji gledamo zadnjih skoro 20 godina...nazalost rulja je neiscrpan izvor za vlast i crkvu u srbiji jer se radi o nepismenoj rulji koja slijepo slusa a to je upravo ono sto vlast i crkva zele...tako da na tom polju ne treba ocekivati promjene u narednih 1000 godina...nego kako bi na koncertu...
TheGame

Post by TheGame »

rumenko wrote:srbi su uvijek imali jaku propagandnu masineriju...to im se mora priznati...mislim da je moguce porediti sa Hitlerovom ali je srpska specificna jer je na relaciji vlast-crkva-rulja...znaci kad vlast smatra da je potrebno rulju zapaliti onda se daje signal pavlu i krece srpski cirkus koji gledamo zadnjih skoro 20 godina...nazalost rulja je neiscrpan izvor za vlast i crkvu u srbiji jer se radi o nepismenoj rulji koja slijepo slusa a to je upravo ono sto vlast i crkva zele...tako da na tom polju ne treba ocekivati promjene u narednih 1000 godina...nego kako bi na koncertu...
e nek' si ti pismen :-?
Halid Invalid

Post by Halid Invalid »

rumenko wrote:srbi su uvijek imali jaku propagandnu masineriju...to im se mora priznati...mislim da je moguce porediti sa Hitlerovom ali je srpska specificna jer je na relaciji vlast-crkva-rulja...znaci kad vlast smatra da je potrebno rulju zapaliti onda se daje signal pavlu i krece srpski cirkus koji gledamo zadnjih skoro 20 godina...nazalost rulja je neiscrpan izvor za vlast i crkvu u srbiji jer se radi o nepismenoj rulji koja slijepo slusa a to je upravo ono sto vlast i crkva zele...tako da na tom polju ne treba ocekivati promjene u narednih 1000 godina...nego kako bi na koncertu...
bogami jarane ni vasa bosnjacka propaganda nije za potcjenit...

lagali ste o broju zrtava u proteklom ratu... a bogami i za broj silovanih bosnjakinja ste lagali...
prema tome jarane sve ti je to isto, ili bar slicno...
rumenko

Post by rumenko »

evo opet tipican primjer srpske propagande "rat nam se desio i svi smo isto krivi.." slus'o Halidagu ili milosevica ili nekog od ostalih 9 miliona isti curak....Halidaga ti si u kategoriji "rulja"...nemoj se ljutiti nisi ti kriv...mozak ti je davno izapran...
Corto_Maltese

Post by Corto_Maltese »

Jadi moji
Ne ozbiljno zalim tvoj bolesni um ... Znaj da su neki davno prevazisli srednji vijek i " Oko za oko, zub za zub"
Pa elle, "Oko za oko, zub za zub" koliko vidim na vecini ovih postova nisu prevazidjeni, vjerujem da mozda tebi ako si iskren musliman i jesu prevazidjeni, jer i tvoja kao i moja Hriscanska vjera ne uce o osveti, vec o oprostu. Oprostiti, velika je vrlina, ali samo je mali broj lju ima!
Vjerovatno znas da sam u pravu, kada spominjem osvetu, taj najnizi ljudski osjecaj, pogledaj forume, pogledaj postove, vidjeces koliko ljudi mrzi Srbe, a i na srpskim forumima je slicna situacija. Mrznja je osijecaj bespomocnosti, to razara dusu i razum.
Kako da zivimo zajedno kada je toliko mrznje, kada Srbe zovete Srbo-cetnicima, koljacima, silovateljima i uglavnom mislite na kompletan srpski rod!
Neka se Gospod Bog smiluje i vama i nama, i da je srece da se ljudi dijele na dobre i lose, ali ponekad pomislim da ce to biti moguce samo poslijee neke kataklizme.
ticmimicmi

Post by ticmimicmi »

rumenko wrote:evo opet tipican primjer srpske propagande "rat nam se desio i svi smo isto krivi.." slus'o Halidagu ili milosevica ili nekog od ostalih 9 miliona isti curak....Halidaga ti si u kategoriji "rulja"...nemoj se ljutiti nisi ti kriv...mozak ti je davno izapran...
Prije se govorilo, da je u BiH ubijeno 300 000 Bosnjaka, a sad Mirsad Tokaca kaze, da je u BiH ukupno poginulo 100 000 ljudi, i to kad se saberu zrtve sva tri naroda.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Demagogijo moja draga... :D
reaktor

Post by reaktor »

zlocina je bilo, naravno, niko to ne osporava... pa zlocini se desavaju i u mirnodobsko vrijem, a kamoli u ratu...

razlika je sto su jedno incidenti, a drugo politika genocida, etnickog ciscenja...

svako ko ne vidi da su srbi u rat usli sa pripremljenim planovima etnickog ciscenja, ubistava, silovanja, a ako prilike dozvole, bogami i genocida, taj je ili totalni idiot, ili upravo zagovornik i simpatizer takve politike, dakle cetnik...
ticmimicmi

Post by ticmimicmi »

reaktor wrote:zlocina je bilo, naravno, niko to ne osporava... pa zlocini se desavaju i u mirnodobsko vrijem, a kamoli u ratu...

razlika je sto su jedno incidenti, a drugo politika genocida, etnickog ciscenja...

svako ko ne vidi da su srbi u rat usli sa pripremljenim planovima etnickog ciscenja, ubistava, silovanja, a ako prilike dozvole, bogami i genocida, taj je ili totalni idiot, ili upravo zagovornik i simpatizer takve politike, dakle cetnik...
Nesto je previse bilo incidenata:)

SVA­KI PE­TI VOJ­NIK
U ce­loj Bo­sni i Her­ce­go­vi­ni evi­den­ti­ra­no je 26.818 srp­skih žrtava od 1992. do 1995. go­di­ne. Od to­ga je sve­ga 19 od­sto voj­ni­ka, 31 od­sto je ubi­je­nih ze­mljo­rad­ni­ka, a 10 od­sto žena. De­ce žrtava ma­nje je od je­dan od­sto - go­vo­re po­da­ci Cen­tra za is­tra­ži­va­nje zlo­či­na nad Sr­bi­ma.
winetou

Post by winetou »

5. go­di­ne. Od to­ga je sve­ga 19 od­sto voj­ni­ka, 31 od­sto je ubi­je­nih ze­mljo­rad­ni­ka, a 10 od­sto žena. De­ce žrtava ma­nje je od je­dan od­sto - go­vo­re po­da­ci Cen­tra za is­tra­ži­va­nje zlo­či­na nad Sr­bia­m
Zanimljivo mi to 31% zemljoradnika.
Čudno svrstavanje :?
ticmimicmi

Post by ticmimicmi »

winetou wrote:
5. go­di­ne. Od to­ga je sve­ga 19 od­sto voj­ni­ka, 31 od­sto je ubi­je­nih ze­mljo­rad­ni­ka, a 10 od­sto žena. De­ce žrtava ma­nje je od je­dan od­sto - go­vo­re po­da­ci Cen­tra za is­tra­ži­va­nje zlo­či­na nad Sr­bia­m
Po tim se podrzumjevaju ljudi sa sela.
Prenj

Post by Prenj »

Corto_Maltese wrote:
Jadi moji
Pa elle, "Oko za oko, zub za zub" koliko vidim na vecini ovih postova nisu prevazidjeni, vjerujem da mozda tebi ako si iskren musliman i jesu prevazidjeni, jer i tvoja kao i moja Hriscanska vjera ne uce o osveti, vec o oprostu. Oprostiti, velika je vrlina, ali samo je mali broj lju ima!
Vjerovatno znas da sam u pravu, kada spominjem osvetu, taj najnizi ljudski osjecaj, pogledaj forume, pogledaj postove, vidjeces koliko ljudi mrzi Srbe, a i na srpskim forumima je slicna situacija. Mrznja je osijecaj bespomocnosti, to razara dusu i razum.
Kako da zivimo zajedno kada je toliko mrznje, kada Srbe zovete Srbo-cetnicima, koljacima, silovateljima i uglavnom mislite na kompletan srpski rod!
Neka se Gospod Bog smiluje i vama i nama, i da je srece da se ljudi dijele na dobre i lose, ali ponekad pomislim da ce to biti moguce samo poslijee neke kataklizme.
Korto, vrlo je jednostavno naci izlaz.
Samo treba kazniti SVE koji su pocinili zlocine i tako oprati mrlju ...
Dokle se stiglo u tome, deset godina nakon rata?
reaktor

Post by reaktor »

ticmimicmi wrote:
winetou wrote:
Po tim se podrzumjevaju ljudi sa sela.
pa gdje ces njih uzimati za bilo kakve podatke... ccccc

moji podaci kazu da je u rs-u 100% seljaka, iako nisu svi zemljoradnici...
kako tumacis ovaj podatak? :D
rumenko

Post by rumenko »

pa i u srbiji otprilike ista struktura....mislim to nije zajebancija nego se radi o tradicionalno ratarsko-agrarno-poljoprivredno-seljackoj drzavi...sa agrarno-ruralnim stanovnistvom na feudalnom nivou...to je idealno tlo za spc i vlast u srbiji...
Sinapsa

Post by Sinapsa »

sta kaze ovaj "Centar za istrazivanje zlocina nad Srbima"......imal´medju zrtvama i automehanicara...zanima me... :sad:
elle

Post by elle »

Corto_Maltese wrote:
Jadi moji
Bas kao i tebe, mene su moji uculi da dijelim ljude na dobre i zle
Upravo zato, nikada necu kriviti jedan narod za ono sto su pojedinci pocinili u njegovo ime
( boli me sto je taj isti narod cutao i time podrzavao planirano etnicko ciscenje BIH)
Isto kao sto dijete naciste nije krivo za Ausvic tako ni ti nisi kriv za Srebrenicu.
Ipak Ausvic i Srebrenica su prikaz ideologije istrebljenja jednog naroda svidzalo se to tebi ili ne..
Iza Ausvica i Srebrenice ne ostaje mrznja
Iza Ausvica i Srebrenice ostaje pouka : NIKAD VISE I NIKOME
Zato uci svoje dijete da je Srebrenica genocid , ti koji zelis da ponovo zivimo zajedno
ticmimicmi

Post by ticmimicmi »

Daj bolan, gdje ces porediti Srebrenicu i Ausvic.
Vidi koliko je Srba ubijeno u Srebrenici i okolini.

РС и БиХ [11:32—11:32 14-ЈУН-05]

На подручју Сребренице убијено 3 227 Срба

БЕОГРАД, 14. ЈУНА /СРНА/ - Београдски Центар за истраживање злочина над Србима дошао је до податка да је на подручју општине Сребреница од 1992. до 1995. године убијено или умрло послије стравичних тортура 3 227 Срба, што није коначан број, рекао је предсједник Центра Миливоје Иванишевић.

Према подацима Центра, у самој "Сребреници 469 злочинаца убило је 446 Срба, у Братунцу су 254 злочинца убило 447 Срба, док је у Зворнику сто злочинаца убило 954 Србина".

Иванишевић је за "Вечерње новости" рекао да је у овој организацији "свака црна бројка и свако име, како жртве тако и злочинаца, поткријепљено доказима".

Ти докази су фотографије, изјаве свједока, свједочења родбине, општински листови за евидентирање умрлих, подаци о парцелама на гробовима, евиденције свештеника.

"Имамо све доказе, а архивирамо и описе злочина и монструозне историјске чињенице. Не може да се деси да је неко жив, а да га ми имао у списку мртвих", истакао је Иванишевић.

Он је додао да су људи из Хашког трибунала у Центру прикупљали доказе за суђење Насеру Орићу.
Corto_Maltese

Post by Corto_Maltese »

ELLE,
slazem se sa tobom da dijecu treba uciti sta je zlo, i da dolazi raznih oblika, i da se odslikava i kroz Ausvic,Jasenovac, Donju Gradinu, Srebrenicu i Srebrenicka sela, kroz razne logore itd.
Elle, takodje nije lijepo nekom reci "da zali zbog bolesnog uma", kao sto ti uputi meni te rijeci, napravi pauzu, udahni procitaj i budi objektivan/na,
i budi covjek i ako je danas to najteze.
elle

Post by elle »

[quote="ticmimicmi"]Daj bolan, gdje ces porediti Srebrenicu i Ausvic.

Hej blentovan samo se ti igraj Matematike pa ce za 50 godina sve jovo na novo ...
Nije bitan broj , bitno je zasto i u ime cega su ti zlocini pocinjeni
Ausvic je simbol planiranog genocida isto kao i Srebrenica i upravo zato ih poredim
NIKAD VISE I NIKOME
PS Kazu da se i glupost moze izljeciti
Prenj

Post by Prenj »

ticmimicmi wrote:Daj bolan, gdje ces porediti Srebrenicu i Ausvic.

БЕОГРАД, 14. ЈУНА /СРНА/ - Београдски Центар за истраживање злочина над Србима дошао је до податка да је на подручју општине Сребреница од 1992. до 1995. године убијено или умрло послије стравичних тортура 3 227 Срба, што није коначан број, рекао је предсједник Центра Миливоје Иванишевић.

Према подацима Центра, у самој "Сребреници 469 злочинаца убило је 446 Срба, у Братунцу су 254 злочинца убило 447 Срба, док је у Зворнику сто злочинаца убило 954 Србина".

Иванишевић је за "Вечерње новости" рекао да је у овој организацији "свака црна бројка и свако име, како жртве тако и злочинаца, поткријепљено доказима".

Ти докази су фотографије, изјаве свједока, свједочења родбине, општински листови за евидентирање умрлих, подаци о парцелама на гробовима, евиденције свештеника.

"Имамо све доказе, а архивирамо и описе злочина и монструозне историјске чињенице. Не може да се деси да је неко жив, а да га ми имао у списку мртвих", истакао је Иванишевић.

Он је додао да су људи из Хашког трибунала у Центру прикупљали доказе за суђење Насеру Орићу.
Problem i ove i drugih, slicnih srpskih "istina" je u tome sto im nikada nije bio cilj doci do istine, nego prvenstveno podizanje prasine oko cijelog slucaja i pronalazenje izgovora za genocid pocinjen u Srebrenici.
Na stetu stvarnih zrtava ...
Ali dok god njih "mrzi ceo svet" tako ce to biti.
Post Reply