Apex Legends

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Nanox7

#76 Re: Apex Legends

Post by Nanox7 »

Hahahahaha Fortnite daje besplatno battle pass. :lol: :lol: :lol:
Ubi ih Apex. :izet: :izet:
aditon

#77 Re: Apex Legends

Post by aditon »

ma nema još uvijek izgleda rješenja za ove crashove na apexu..gdje god pogledam ljudi nema šta nisu probali ali jednostavno igra ima i dalje iste probleme...naletio sam negdje na inforamaciju da navodno rješavaju u respawnu te probleme, pa vidjet ćemo šta i kako

u međuvremenu cheateri su preplavili i pokvarili najbolji battle royal do sada...

momci ono sinoć ste i sami vidjeli, metak dva i nas nema, a danas gledam po yt razne video klipove na ovu temu, izmešu ostalih i DrDisRespect kojeg frajer s ljubičastim štitom roknu s metkom ili dva..
vidjeli ste stručnjaka s 3k killova ili 5000 headshotova itd..

šteta za igru zaista..
exampLe.

#78 Re: Apex Legends

Post by exampLe. »

U svakoj igrici imas cheatere, nista novo.
Quaresma

#79 Re: Apex Legends

Post by Quaresma »

aditon wrote:ma nema još uvijek izgleda rješenja za ove crashove na apexu..gdje god pogledam ljudi nema šta nisu probali ali jednostavno igra ima i dalje iste probleme...naletio sam negdje na inforamaciju da navodno rješavaju u respawnu te probleme, pa vidjet ćemo šta i kako

u međuvremenu cheateri su preplavili i pokvarili najbolji battle royal do sada...

momci ono sinoć ste i sami vidjeli, metak dva i nas nema, a danas gledam po yt razne video klipove na ovu temu, izmešu ostalih i DrDisRespect kojeg frajer s ljubičastim štitom roknu s metkom ili dva..
vidjeli ste stručnjaka s 3k killova ili 5000 headshotova itd..

šteta za igru zaista..
ja sinoc po prvi igrao, ovaj lik sto je sa mnom bio u squadu odmah ga neko smak´o

doguram do zadnjeg kruga haman, ostanu 2-3 tima mozda, ja tucem neke iza ledje, samo im odbija hp, i na kraju me jedan skonta okrene se i dokrajci, meni ostala neka puska koja kao treba da se loada pa tek onda puca.

to mi je malo na q islo, i na kraju zavrsio 3.

imao sam i taj stit ljubicasti ako sta znaci
diablobih

#80 Re: Apex Legends

Post by diablobih »

Sigurno neka energy puska ? One tako dok zarafalaju rade. Problem kod njih je sto ima malo metaka, tj. tesko ih naci dovoljno.
Maharadza

#81 Re: Apex Legends

Post by Maharadza »

Devotion vjerovatno, najjači LMG, ako imaš tracking i ako si dovoljno blizu možeš bukvalno istopiti i shield i protivnika za par sekundi. Energy ammo doduše sada često viđam, za razliku od ranije kada je tek izašao apex gdje je energy ammo bio kao suho zlato. Valjda ubacili više radi one nove puške, koja ima auto mode ali i single-charge shot (ako nađeš onaj hop-up ili kako se već zove).
diablobih

#82 Re: Apex Legends

Post by diablobih »

Zar i ti igras? Koga jos nemam u prijateljima ovdje ?
aditon

#83 Re: Apex Legends

Post by aditon »

nije maharadza ostavio svoj origin nick :)

sinoć smo example, dead horse i ja igrali...bili smo malo bolji nego noć prije...example nam je ljutito otišao :D ovo postaje igra koju volimo da mrzimo...ne znam stvarno šta se dešava ali ubiše nas ljudi ko glinene golubove :izet:
ima ljudi koji su vješti u ovoj igri ali mislim da se mnogo više ovih cheatera pojavilo koji ne promašuju i uz to srede te s metkom ili dva...
exampLe.

#84 Re: Apex Legends

Post by exampLe. »

Nisam ljutito otisao, spavalo mi se drama, nisam vise mogao da gledam na oci kamoli da igram. :D
aditon

#85 Re: Apex Legends

Post by aditon »

exampLe. wrote:Nisam ljutito otisao, spavalo mi se drama, nisam vise mogao da gledam na oci kamoli da igram. :D
hehehe nema veze...znam da smo loši bili, jbg obasjat će i nas sunce...i mi smo odigrali još par partija..i ja sam se sav bio ukočio na stolici i koncentracija mi je baš pala...
exampLe.

#86 Re: Apex Legends

Post by exampLe. »

aditon wrote:
exampLe. wrote:Nisam ljutito otisao, spavalo mi se drama, nisam vise mogao da gledam na oci kamoli da igram. :D
hehehe nema veze...znam da smo loši bili, jbg obasjat će i nas sunce...i mi smo odigrali još par partija..i ja sam se sav bio ukočio na stolici i koncentracija mi je baš pala...
Ja sam na pocetku bio ok, kasnije mi pala koncentracija pravo, nisam mogao pogodit nikoga. :-)
l33t

#87 Re: Apex Legends

Post by l33t »

aditon wrote:nije maharadza ostavio svoj origin nick :)

sinoć smo example, dead horse i ja igrali...bili smo malo bolji nego noć prije...example nam je ljutito otišao :D ovo postaje igra koju volimo da mrzimo...ne znam stvarno šta se dešava ali ubiše nas ljudi ko glinene golubove :izet:
ima ljudi koji su vješti u ovoj igri ali mislim da se mnogo više ovih cheatera pojavilo koji ne promašuju i uz to srede te s metkom ili dva...
Ako te neko ubio sa metkom ili dva moguce da je bio onaj preludi heavy ammo pistolj - wingman.. to sranje je previse jako, trebaju ga malo korigovati, rate of fire ce vjerovatno smanjiti ili cak dmg...
mene je neko invajtao, da se ne naljutite cesto sam u full skvadu...
aditon

#88 Re: Apex Legends

Post by aditon »

vjerovatno sam te ja zvao na igru...jesi ti mahone nick?
znam za wingman, r301 i peacekeeper kao najbolje puške ali nisam na to mislio, već se bukvalno radi o cheatrima kojih nije bilo na samom početku a sad imaš likove koji po partiju imaju 30-40 killova i u zbiru 5k+ killova...imaš na yt ako te zanima dosta klipova o tome..kad vidiš kako ljudi rokaju, plače ti se

btw, kako uopšte biti cheater, šta treba uraditi da bi imao aimbot ili bilo koji drugi cheat...prije 20 godina to je bilo moguće ukucavanjem određenih codova u igri...kako sad to sve funkcionište?
diablobih

#89 Re: Apex Legends

Post by diablobih »

Pa vjerovatno neki exe file, samo za sta sluzi ovaj anti cheat program kada ga je lahko probiti.
l33t

#90 Re: Apex Legends

Post by l33t »

Jesam mahone, btw ugasene mi notifikacije i overlay jer sam cuo da je bolje za igru haha
ma lako je pogotovo ako imas vec unutar igre "assete" koji omogucavaju cheat :D bloodhound ulta = wallhack lul

btw sto niko nije napravio discord? tesko se preko origina pohvatati
Arkec Zgotiva

#91 Re: Apex Legends

Post by Arkec Zgotiva »

Bili smo exampLe i ja blizu pobjede sinoc :D Jedva cekam da otkljucam onaj badge da pokazuje koliko sam puta bio u top 3, ovo za pobjede me sram pokazati :D Koliko god da mi se svidja Apex, podsjetio sam se zasto ne volim battle royale igre, zbog ovih lesinara koji cekaju da se ispucas s nekim pa da ti ulete kad si na 10 hp-a, ne stignes se ni healati. Mecevi mi budu mirni po 5 minuta, i onda u 30 sekundi na 10 timova nabasas, ne znas koga prije da pucas.
diablobih

#92 Re: Apex Legends

Post by diablobih »

l33t wrote:Jesam mahone, btw ugasene mi notifikacije i overlay jer sam cuo da je bolje za igru haha
ma lako je pogotovo ako imas vec unutar igre "assete" koji omogucavaju cheat :D bloodhound ulta = wallhack lul

btw sto niko nije napravio discord? tesko se preko origina pohvatati
Zar je? meni nije smetao overlay uopste, uostalom sta ima veze overlay, samo ti pokaze kada te neko invitea ili posalje poruku, a to nije stalno :D
aditon

#93 Re: Apex Legends

Post by aditon »

ja na seedu vazda imam brdo sadržaja koje često zaboravim zaustaviti pa opet mi sve bude manje više kako treba u smislu pinga itd
mogli smo napraviti kakav live večeras...osim ako niste planirali engleze večeras pratiti..diablo hoće sigurno :D

kakavi su to asseti unutar igre koji cheat omogućavaju? Mene ovo više zanima kako izvode nego da sam to radim...gade mi se cheateri ali me fakat zanima kako to rade, i to na svakoj online pucačini...niti jednu nisu poštedili

arkec jesi ti ono Pirke? :)
Arkec Zgotiva

#94 Re: Apex Legends

Post by Arkec Zgotiva »

diablobih wrote: Zar je? meni nije smetao overlay uopste, uostalom sta ima veze overlay, samo ti pokaze kada te neko invitea ili posalje poruku, a to nije stalno :D
Ako je iskljucen ingame overlay u Origin opcijama, onda ne mozes ni kliknuti na overlay buttone Yes/No , nego se moras alt+tab iz igre pa u origin prozorcicu kliknuti yes/no.

Jesam @aditon :D
Quaresma

#95 Re: Apex Legends

Post by Quaresma »

diablobih wrote:Zar i ti igras? Koga jos nemam u prijateljima ovdje ?
kako se zoves na originu da te dodam
aditon

#96 Re: Apex Legends

Post by aditon »

l33t wrote: btw sto niko nije napravio discord? tesko se preko origina pohvatati
imam ja diskord ali do sada ga nisam koristio..
diablobih

#97 Re: Apex Legends

Post by diablobih »

Quaresma wrote:
diablo_bih

@aditon, onaj sa vranom može vidjeti kroz zidove, zadnju lokaciju tačnije.
Quaresma

#98 Re: Apex Legends

Post by Quaresma »

eto dodao sam te, vidim ima neki update od 30ak mb
diablobih

#99 Re: Apex Legends

Post by diablobih »

Quaresma wrote:eto dodao sam te, vidim ima neki update od 30ak mb
Da, to je jučerašnji, samo popravili bug sa nekim twitch subscribeom.
aditon

#100 Re: Apex Legends

Post by aditon »

diablobih wrote:
Quaresma wrote:
diablo_bih

@aditon, onaj sa vranom može vidjeti kroz zidove, zadnju lokaciju tačnije.
treba likove dobro proučiti..ja iskreno nisam...
vrana ima skener na Q kao specijal, i može neki objekat skenirati kroz zidove i ako je neprijatelj tu ono će ga pokazati...najjaci specijal na Y je ustvari full scan okoline koji traje određeni period...20-30 sekundi, nisam sad siguran..
lično mi se mirage najviše sviđa ali ga nisam otključao još..
Post Reply