Kasko osiguranje

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Bakir1

#76 Re: Kasko osiguranje

Post by Bakir1 »

@drndalo
Odvadio ali ovo je win win situacija, zato kazem da se islo u njegovu korist.
Nije ni njima u interesu da gomilaju korisne ostatke vozila i da se zafrkaju po sudovima.
To je jako postena cifra....
drndalo

#77 Re: Kasko osiguranje

Post by drndalo »

Ne sporim da je mozda ok ponuda, ne znam cijene, samo zasto ne bi probao dobiti jos milju ako moze?

Slazem se i za lagerovanje dijelova, ko ce se zjbvt s tim, morali bi skladista imati ko Trgosirovina... I meni su bez problema zamijenili nova vrata u ovlastenom, farbanje, trt, mrt, platili racun bez problema, i jos mi dali stara vrata da se ja hebem s njima, umjesto njih... :mrgreen:
NediM17

#78 Re: Kasko osiguranje

Post by NediM17 »

car1389 wrote:
Bakir1 wrote:aha tako je i ti obicno u svom poslu kada izbacis rezultat lupis....
mogu proglasiti totalnu stetu, a kako, pa fino, ako steta prelazi 50% trzisne vrijednosti vozila ili kataloske, moze se gledati sta je povoljnije za njih ili za tebe, a sa prvom ponudom su isli sa opcijom povoljnije za tebe.
Po meni bi bilo logicno da su mi naveli kako su dosli do iznosa,jer to onaj obracun ne pokazuje.I prije same zalbe sam se konsultovao i sa radnikom osiguranja i pravnikom,tako da nisam nista radio na svoju ruku.Oni mogu ponuditi istu cifru ili vecu,ali ne mogu naknadno proglasiti totalnu stetu nikako.
Naumpade mi ovaj car lazar. Kad je trebalo kmecati sjetio se foruma i vise ga nidje. Bilo bi lijepo da je napisao rasplet ove price. Mozda bi nekome nekad bilo od koristi. Mora da je uzeo repicu, popravio polovnim dijelovima i elham. :napoleon:
drndalo

#79 Re: Kasko osiguranje

Post by drndalo »

NediM17 wrote:
car1389 wrote:
Bakir1 wrote:aha tako je i ti obicno u svom poslu kada izbacis rezultat lupis....
mogu proglasiti totalnu stetu, a kako, pa fino, ako steta prelazi 50% trzisne vrijednosti vozila ili kataloske, moze se gledati sta je povoljnije za njih ili za tebe, a sa prvom ponudom su isli sa opcijom povoljnije za tebe.
Po meni bi bilo logicno da su mi naveli kako su dosli do iznosa,jer to onaj obracun ne pokazuje.I prije same zalbe sam se konsultovao i sa radnikom osiguranja i pravnikom,tako da nisam nista radio na svoju ruku.Oni mogu ponuditi istu cifru ili vecu,ali ne mogu naknadno proglasiti totalnu stetu nikako.
Naumpade mi ovaj car lazar. Kad je trebalo kmecati sjetio se foruma i vise ga nidje. Bilo bi lijepo da je napisao rasplet ove price. Mozda bi nekome nekad bilo od koristi. Mora da je uzeo repicu, popravio polovnim dijelovima i elham. :napoleon:
I turio ga u oglas na OLX kao novog... :mrgreen:
Post Reply