@drndalo
Odvadio ali ovo je win win situacija, zato kazem da se islo u njegovu korist.
Nije ni njima u interesu da gomilaju korisne ostatke vozila i da se zafrkaju po sudovima.
To je jako postena cifra....
Kasko osiguranje
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Bakir1
- drndalo
#77 Re: Kasko osiguranje
Ne sporim da je mozda ok ponuda, ne znam cijene, samo zasto ne bi probao dobiti jos milju ako moze?
Slazem se i za lagerovanje dijelova, ko ce se zjbvt s tim, morali bi skladista imati ko Trgosirovina... I meni su bez problema zamijenili nova vrata u ovlastenom, farbanje, trt, mrt, platili racun bez problema, i jos mi dali stara vrata da se ja hebem s njima, umjesto njih...
Slazem se i za lagerovanje dijelova, ko ce se zjbvt s tim, morali bi skladista imati ko Trgosirovina... I meni su bez problema zamijenili nova vrata u ovlastenom, farbanje, trt, mrt, platili racun bez problema, i jos mi dali stara vrata da se ja hebem s njima, umjesto njih...
-
NediM17
#78 Re: Kasko osiguranje
Naumpade mi ovaj car lazar. Kad je trebalo kmecati sjetio se foruma i vise ga nidje. Bilo bi lijepo da je napisao rasplet ove price. Mozda bi nekome nekad bilo od koristi. Mora da je uzeo repicu, popravio polovnim dijelovima i elham.car1389 wrote:Po meni bi bilo logicno da su mi naveli kako su dosli do iznosa,jer to onaj obracun ne pokazuje.I prije same zalbe sam se konsultovao i sa radnikom osiguranja i pravnikom,tako da nisam nista radio na svoju ruku.Oni mogu ponuditi istu cifru ili vecu,ali ne mogu naknadno proglasiti totalnu stetu nikako.Bakir1 wrote:aha tako je i ti obicno u svom poslu kada izbacis rezultat lupis....
mogu proglasiti totalnu stetu, a kako, pa fino, ako steta prelazi 50% trzisne vrijednosti vozila ili kataloske, moze se gledati sta je povoljnije za njih ili za tebe, a sa prvom ponudom su isli sa opcijom povoljnije za tebe.
- drndalo
#79 Re: Kasko osiguranje
I turio ga u oglas na OLX kao novog...NediM17 wrote:Naumpade mi ovaj car lazar. Kad je trebalo kmecati sjetio se foruma i vise ga nidje. Bilo bi lijepo da je napisao rasplet ove price. Mozda bi nekome nekad bilo od koristi. Mora da je uzeo repicu, popravio polovnim dijelovima i elham.car1389 wrote:Po meni bi bilo logicno da su mi naveli kako su dosli do iznosa,jer to onaj obracun ne pokazuje.I prije same zalbe sam se konsultovao i sa radnikom osiguranja i pravnikom,tako da nisam nista radio na svoju ruku.Oni mogu ponuditi istu cifru ili vecu,ali ne mogu naknadno proglasiti totalnu stetu nikako.Bakir1 wrote:aha tako je i ti obicno u svom poslu kada izbacis rezultat lupis....
mogu proglasiti totalnu stetu, a kako, pa fino, ako steta prelazi 50% trzisne vrijednosti vozila ili kataloske, moze se gledati sta je povoljnije za njih ili za tebe, a sa prvom ponudom su isli sa opcijom povoljnije za tebe.