Da li ste gledali lud zbunjen normalan

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
zimomor

Post by zimomor »

Epizoda od sinoc je bila kriza. Ne znam zasto se uopste serija emituje u ovom terminu, i sta je sa onim RODITELJSKA PAZNJA kada je u pitanju domaca produkcija?!?
trinaesti

Post by trinaesti »

sinocnja epizoda je DNO DNA.
sex i selo naspram onoga sinoc je odlicna serija!
sulesavic

Post by sulesavic »

trinaesti wrote:sinocnja epizoda je DNO DNA.
Ne rise. Bolje cire da joj termin nije bio prikladan...
karanana

Post by karanana »

jedna zajednicka nit serije je tone i hrpe tzv. toalet humora, kojeg sam ja licno fan, ali mozda ga je previse iz serije u seriju. a sinoc su ga bas zapetljali i mozda malo pretjerali.
zimomor

Post by zimomor »

Pitam se da li iko iz RAK-a gleda TV?
sulesavic

Post by sulesavic »

zimomor wrote:Pitam se da li iko iz RAK-a gleda TV?
Ja relevantne institucije i go*ana...
radeljas

Post by radeljas »

trinaesti wrote:sinocnja epizoda je DNO DNA.
slazem se da su sinoc dotakli dno. svako malo pokvare dobar utisak tj. recimo solidan generalno. tako malo truda treba, ali ovo je bilo jako lose. sta im (ti isovicu) bi, sto bi se reklo u njihovom jinglu :? :? :? :?
taxi_driver

Post by taxi_driver »

ja je snimam preko torenta,i molio bih da mi neko kaje zasto ta sinocnja nije bila dobra?
maharet

Post by maharet »

sinosnja epizoda apsolutno nije imala nikakvog smisla, pogotovo kraj.....tema je bila dobro pogodjena, medjutim sve se izgubilo u kvaziraspletu ...nedovrseno, nedoreceno, morbidno , neki dijelovi -situacije, preuvelicani :?

nije mi se svidjelo uopste....jedino scena s zamjenom tableta, te prosljedjivanje ostalima je bilo zanimljivo

stata, moglo je mnooogo bolje :D
TetraPak

Post by TetraPak »

Poserem im se u seriju, navikli su djecu na jedan naivni humor, serija je postala ono sto je nekad bio crtani film u 7 i 15, prica za laku noc. I onda ubace ovo sranje od sinoc, mene mala svaki čas pita - a sta je ciki? Tata navikao pojasnjavati nejasnoce, ovaj put ostao bez teksta, sta da kazem "dize mu se sine na kerove". I hajde eto sto jednom nego svima!
juan

Post by juan »

taxi_driver wrote:ja je snimam preko torenta,i molio bih da mi neko kaje zasto ta sinocnja nije bila dobra?
a gdje ih snimas drajver? koji torent il ih trazis na mininova?
cikavelja

Post by cikavelja »

TetraPak wrote:Poserem im se u seriju, navikli su djecu na jedan naivni humor, serija je postala ono sto je nekad bio crtani film u 7 i 15, prica za laku noc. I onda ubace ovo sranje od sinoc, mene mala svaki čas pita - a sta je ciki? Tata navikao pojasnjavati nejasnoce, ovaj put ostao bez teksta, sta da kazem "dize mu se sine na kerove". I hajde eto sto jednom nego svima!

Apsolutno, sto me puta oblio znoj pokusavajuci curici od 7 godina objasniti sta je chiki i kakvu je tabletu popio i za sta je ta tableta, na kraju sam bio prisiljen reci joj da ide u svoju sobu jer ovo nije za nju tema, normalno uz pitanje kako je do sada mogla gledati a sad ne?
Na "povratak Dzedaja" ljepe RP zbog eventualnih scena nasilja i moguceg sexualnog dijaloga, ok, ali ovo je previse, pa sta je ovo onda, nastranost najgore vrste u 8 sati?!

Sramota ali sta drugo i ocekivati.
Bez mene od sada.
obuca

Post by obuca »

cikavelja wrote:
TetraPak wrote:Poserem im se u seriju, navikli su djecu na jedan naivni humor, serija je postala ono sto je nekad bio crtani film u 7 i 15, prica za laku noc. I onda ubace ovo sranje od sinoc, mene mala svaki čas pita - a sta je ciki? Tata navikao pojasnjavati nejasnoce, ovaj put ostao bez teksta, sta da kazem "dize mu se sine na kerove". I hajde eto sto jednom nego svima!

Apsolutno, sto me puta oblio znoj pokusavajuci curici od 7 godina objasniti sta je chiki i kakvu je tabletu popio i za sta je ta tableta, na kraju sam bio prisiljen reci joj da ide u svoju sobu jer ovo nije za nju tema, normalno uz pitanje kako je do sada mogla gledati a sad ne?
Na "povratak Dzedaja" ljepe RP zbog eventualnih scena nasilja i moguceg sexualnog dijaloga, ok, ali ovo je previse, pa sta je ovo onda, nastranost najgore vrste u 8 sati?!

Sramota ali sta drugo i ocekivati.
Bez mene od sada.
ne mogu da vjerujem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ili plakati. fujjjj
taxi_driver

Post by taxi_driver »

juan wrote:
taxi_driver wrote:ja je snimam preko torenta,i molio bih da mi neko kaje zasto ta sinocnja nije bila dobra?
a gdje ih snimas drajver? koji torent il ih trazis na mininova?

preko medioteke
DobroJutroKolumbo

Post by DobroJutroKolumbo »

cekpi wrote:
RPM wrote:
Hera wrote:Serija je vise nego losa, ja sam se bas iznervirala sinoc gledajuci je na Novoj. Prvo najava - 'Najbolje sto iz Bosne dolazi su.... Mustafa Nadarevic, cevapi i bosanski humor..... Onda serija pocinje i oslikava bosance kao zaostale, primitivne, soviniste, homofobe, ovaj puskom ganja unuka jer misli da je peder, djuturum lupa zenu koja radi po kuci po guzici, niko nista kao ne radi, Milan ima ulogu u kojoj zdere 20 puta na dan i kao to je smjesno, jer je on debeo, onakav glumac glumi samo debelindzu... Mislim uzas, cemer i jad, crnjak.

Kad cemo mi shvatiti da i ako nam mozda jeste sjebana zemlja, da ne damo da se sa tim jos i zajebava, da nasi glumci glume samo neke portire, konobarice, jadnike po hrvatskim serijama i da im je jedini adut sto pricaju bosanski a to je takooo smijesno da se upisas.. ba bona sefe....

BLJAK!!!
na zalost mi jesmo takvi, ... :D ... nemoj suditi o nama na osnovu svoje porodice ili kruga prijatelja, udji u neku vecu fabriku, pogledaj utakmicu i slicno, ... biliv mi ... :D
fakat

jucer sam se vozio BUS-em iz Splita.... tuga i cemer... kroz prozore mozes vidjet jadno stanje nacije.... Bosnjaka uglavnom.... :( :(
go seljak
prosli kroz zenicu... TUGA..
doso u Tuzlu... TUGA.
Pomislio sam vise puta kakvo bi tek misljenje imao da sam stranac i ne znam i neke pozitivne stvari iz ovih urbanih sredina. Nije uopste cudno sto ljudi imaju ovakvo misljenje o nama..
Stoga, serija i nije tako losa... Gledao sam je skupa sa svojima u Splitu i njima dole se svidja. Puno vise od recimo onih zetova koji su katastrofa.
:zzzz: :zzzz:
Cuj Bosnjaka uglavnom , ma nemoj!??? A u Splitu sve gospoda jel' tako , sve sama gospoda "na iglama"!!! TUGA...
Drvosjeca iz Dejcica

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

cekpi wrote:
RPM wrote:
Hera wrote:Serija je vise nego losa, ja sam se bas iznervirala sinoc gledajuci je na Novoj. Prvo najava - 'Najbolje sto iz Bosne dolazi su.... Mustafa Nadarevic, cevapi i bosanski humor..... Onda serija pocinje i oslikava bosance kao zaostale, primitivne, soviniste, homofobe, ovaj puskom ganja unuka jer misli da je peder, djuturum lupa zenu koja radi po kuci po guzici, niko nista kao ne radi, Milan ima ulogu u kojoj zdere 20 puta na dan i kao to je smjesno, jer je on debeo, onakav glumac glumi samo debelindzu... Mislim uzas, cemer i jad, crnjak.

Kad cemo mi shvatiti da i ako nam mozda jeste sjebana zemlja, da ne damo da se sa tim jos i zajebava, da nasi glumci glume samo neke portire, konobarice, jadnike po hrvatskim serijama i da im je jedini adut sto pricaju bosanski a to je takooo smijesno da se upisas.. ba bona sefe....

BLJAK!!!
na zalost mi jesmo takvi, ... :D ... nemoj suditi o nama na osnovu svoje porodice ili kruga prijatelja, udji u neku vecu fabriku, pogledaj utakmicu i slicno, ... biliv mi ... :D
fakat

jucer sam se vozio BUS-em iz Splita.... tuga i cemer... kroz prozore mozes vidjet jadno stanje nacije.... Bosnjaka uglavnom.... :( :(
go seljak
prosli kroz zenicu... TUGA..
doso u Tuzlu... TUGA.
Pomislio sam vise puta kakvo bi tek misljenje imao da sam stranac i ne znam i neke pozitivne stvari iz ovih urbanih sredina. Nije uopste cudno sto ljudi imaju ovakvo misljenje o nama..
Stoga, serija i nije tako losa... Gledao sam je skupa sa svojima u Splitu i njima dole se svidja. Puno vise od recimo onih zetova koji su katastrofa.
:zzzz: :zzzz:
Tako ti je to kada se vozis busem, ja se udobno smjestim u svoj Q7 pa mi mozda zbog toniranih stakala sve izgleda nekako ljepse? :D
Fiore

#92 we

Post by Fiore »

mIRCerka wrote:Postovani Izete, samo da znate moja zuta buba vrijedi 5.000 a ne 2.000 KM ko sto u seriji tushite :oops:
Mirci koje je godiste., kad mogu doci da je pogledam.. Nadam se da nije fixna cijena :D
sulesavic

Post by sulesavic »

Zanimljivo je da i sam naziv serija konotira ne¹to bezobrazno.

A ne¹to se ne sjeæam da je ikakvih primjedbi bilo dvije-tri sedmice ranije kada je u toj epizodi opisivana zabuna u vezi s plastiènim hirurgom i majstorom za zaptivanje silikonom...
Altsa

Post by Altsa »

iz epizode u epizodu serija je sve gora i gora. na zalost :roll:
sulesavic

Post by sulesavic »

Altsa wrote:iz epizode u epizodu serija je sve gora i gora. na zalost :roll:
Kako kome...
Fiore

Post by Fiore »

Nestalo invih ideja pa ih trazi po WC-u

Bolje bi bilo da na ovdje na X-u postavi oglas za scenario i sl.. :D
sulesavic

Post by sulesavic »

Izet: ©to me tako gleda¹?
Faruk: ©to ti tako di¹e¹?
Zanchy

#98 PREODLICNA!

Post by Zanchy »

Svaku pratim "OBAVEZNO"!!! I odlicna je!!!
pipliček

Post by pipliček »

Realno, pretjerali su malo.
Inače, scenarij je jako dobar za ovu vrstu serija ali bude ponekad malo krkanluka.
Stick!

Post by Stick! »

"Zbog velike popularnosti, snimit će se još 40 epizoda"
Post Reply