Da li ste gledali lud zbunjen normalan
Moderator: _BataZiv_0809
-
radeljas
slazem se da su sinoc dotakli dno. svako malo pokvare dobar utisak tj. recimo solidan generalno. tako malo truda treba, ali ovo je bilo jako lose. sta im (ti isovicu) bi, sto bi se reklo u njihovom jinglutrinaesti wrote:sinocnja epizoda je DNO DNA.
sex i selo naspram onoga sinoc je odlicna serija!
- taxi_driver
ja je snimam preko torenta,i molio bih da mi neko kaje zasto ta sinocnja nije bila dobra?
-
maharet
sinosnja epizoda apsolutno nije imala nikakvog smisla, pogotovo kraj.....tema je bila dobro pogodjena, medjutim sve se izgubilo u kvaziraspletu ...nedovrseno, nedoreceno, morbidno , neki dijelovi -situacije, preuvelicani
nije mi se svidjelo uopste....jedino scena s zamjenom tableta, te prosljedjivanje ostalima je bilo zanimljivo
stata, moglo je mnooogo bolje
nije mi se svidjelo uopste....jedino scena s zamjenom tableta, te prosljedjivanje ostalima je bilo zanimljivo
stata, moglo je mnooogo bolje
-
TetraPak
Poserem im se u seriju, navikli su djecu na jedan naivni humor, serija je postala ono sto je nekad bio crtani film u 7 i 15, prica za laku noc. I onda ubace ovo sranje od sinoc, mene mala svaki čas pita - a sta je ciki? Tata navikao pojasnjavati nejasnoce, ovaj put ostao bez teksta, sta da kazem "dize mu se sine na kerove". I hajde eto sto jednom nego svima!
-
cikavelja
TetraPak wrote:Poserem im se u seriju, navikli su djecu na jedan naivni humor, serija je postala ono sto je nekad bio crtani film u 7 i 15, prica za laku noc. I onda ubace ovo sranje od sinoc, mene mala svaki čas pita - a sta je ciki? Tata navikao pojasnjavati nejasnoce, ovaj put ostao bez teksta, sta da kazem "dize mu se sine na kerove". I hajde eto sto jednom nego svima!
Apsolutno, sto me puta oblio znoj pokusavajuci curici od 7 godina objasniti sta je chiki i kakvu je tabletu popio i za sta je ta tableta, na kraju sam bio prisiljen reci joj da ide u svoju sobu jer ovo nije za nju tema, normalno uz pitanje kako je do sada mogla gledati a sad ne?
Na "povratak Dzedaja" ljepe RP zbog eventualnih scena nasilja i moguceg sexualnog dijaloga, ok, ali ovo je previse, pa sta je ovo onda, nastranost najgore vrste u 8 sati?!
Sramota ali sta drugo i ocekivati.
Bez mene od sada.
-
obuca
ne mogu da vjerujemcikavelja wrote:TetraPak wrote:Poserem im se u seriju, navikli su djecu na jedan naivni humor, serija je postala ono sto je nekad bio crtani film u 7 i 15, prica za laku noc. I onda ubace ovo sranje od sinoc, mene mala svaki čas pita - a sta je ciki? Tata navikao pojasnjavati nejasnoce, ovaj put ostao bez teksta, sta da kazem "dize mu se sine na kerove". I hajde eto sto jednom nego svima!
Apsolutno, sto me puta oblio znoj pokusavajuci curici od 7 godina objasniti sta je chiki i kakvu je tabletu popio i za sta je ta tableta, na kraju sam bio prisiljen reci joj da ide u svoju sobu jer ovo nije za nju tema, normalno uz pitanje kako je do sada mogla gledati a sad ne?
Na "povratak Dzedaja" ljepe RP zbog eventualnih scena nasilja i moguceg sexualnog dijaloga, ok, ali ovo je previse, pa sta je ovo onda, nastranost najgore vrste u 8 sati?!
Sramota ali sta drugo i ocekivati.
Bez mene od sada.
- taxi_driver
juan wrote:a gdje ih snimas drajver? koji torent il ih trazis na mininova?taxi_driver wrote:ja je snimam preko torenta,i molio bih da mi neko kaje zasto ta sinocnja nije bila dobra?
preko medioteke
- DobroJutroKolumbo
Cuj Bosnjaka uglavnom , ma nemoj!??? A u Splitu sve gospoda jel' tako , sve sama gospoda "na iglama"!!! TUGA...cekpi wrote:fakatRPM wrote:na zalost mi jesmo takvi, ...Hera wrote:Serija je vise nego losa, ja sam se bas iznervirala sinoc gledajuci je na Novoj. Prvo najava - 'Najbolje sto iz Bosne dolazi su.... Mustafa Nadarevic, cevapi i bosanski humor..... Onda serija pocinje i oslikava bosance kao zaostale, primitivne, soviniste, homofobe, ovaj puskom ganja unuka jer misli da je peder, djuturum lupa zenu koja radi po kuci po guzici, niko nista kao ne radi, Milan ima ulogu u kojoj zdere 20 puta na dan i kao to je smjesno, jer je on debeo, onakav glumac glumi samo debelindzu... Mislim uzas, cemer i jad, crnjak.
Kad cemo mi shvatiti da i ako nam mozda jeste sjebana zemlja, da ne damo da se sa tim jos i zajebava, da nasi glumci glume samo neke portire, konobarice, jadnike po hrvatskim serijama i da im je jedini adut sto pricaju bosanski a to je takooo smijesno da se upisas.. ba bona sefe....
BLJAK!!!... nemoj suditi o nama na osnovu svoje porodice ili kruga prijatelja, udji u neku vecu fabriku, pogledaj utakmicu i slicno, ... biliv mi ...
jucer sam se vozio BUS-em iz Splita.... tuga i cemer... kroz prozore mozes vidjet jadno stanje nacije.... Bosnjaka uglavnom....![]()
![]()
go seljak
prosli kroz zenicu... TUGA..
doso u Tuzlu... TUGA.
Pomislio sam vise puta kakvo bi tek misljenje imao da sam stranac i ne znam i neke pozitivne stvari iz ovih urbanih sredina. Nije uopste cudno sto ljudi imaju ovakvo misljenje o nama..
Stoga, serija i nije tako losa... Gledao sam je skupa sa svojima u Splitu i njima dole se svidja. Puno vise od recimo onih zetova koji su katastrofa.
![]()
- Drvosjeca iz Dejcica
Tako ti je to kada se vozis busem, ja se udobno smjestim u svoj Q7 pa mi mozda zbog toniranih stakala sve izgleda nekako ljepse?cekpi wrote:fakatRPM wrote:na zalost mi jesmo takvi, ...Hera wrote:Serija je vise nego losa, ja sam se bas iznervirala sinoc gledajuci je na Novoj. Prvo najava - 'Najbolje sto iz Bosne dolazi su.... Mustafa Nadarevic, cevapi i bosanski humor..... Onda serija pocinje i oslikava bosance kao zaostale, primitivne, soviniste, homofobe, ovaj puskom ganja unuka jer misli da je peder, djuturum lupa zenu koja radi po kuci po guzici, niko nista kao ne radi, Milan ima ulogu u kojoj zdere 20 puta na dan i kao to je smjesno, jer je on debeo, onakav glumac glumi samo debelindzu... Mislim uzas, cemer i jad, crnjak.
Kad cemo mi shvatiti da i ako nam mozda jeste sjebana zemlja, da ne damo da se sa tim jos i zajebava, da nasi glumci glume samo neke portire, konobarice, jadnike po hrvatskim serijama i da im je jedini adut sto pricaju bosanski a to je takooo smijesno da se upisas.. ba bona sefe....
BLJAK!!!... nemoj suditi o nama na osnovu svoje porodice ili kruga prijatelja, udji u neku vecu fabriku, pogledaj utakmicu i slicno, ... biliv mi ...
jucer sam se vozio BUS-em iz Splita.... tuga i cemer... kroz prozore mozes vidjet jadno stanje nacije.... Bosnjaka uglavnom....![]()
![]()
go seljak
prosli kroz zenicu... TUGA..
doso u Tuzlu... TUGA.
Pomislio sam vise puta kakvo bi tek misljenje imao da sam stranac i ne znam i neke pozitivne stvari iz ovih urbanih sredina. Nije uopste cudno sto ljudi imaju ovakvo misljenje o nama..
Stoga, serija i nije tako losa... Gledao sam je skupa sa svojima u Splitu i njima dole se svidja. Puno vise od recimo onih zetova koji su katastrofa.
![]()
-
sulesavic
Zanimljivo je da i sam naziv serija konotira ne¹to bezobrazno.
A ne¹to se ne sjeæam da je ikakvih primjedbi bilo dvije-tri sedmice ranije kada je u toj epizodi opisivana zabuna u vezi s plastiènim hirurgom i majstorom za zaptivanje silikonom...
A ne¹to se ne sjeæam da je ikakvih primjedbi bilo dvije-tri sedmice ranije kada je u toj epizodi opisivana zabuna u vezi s plastiènim hirurgom i majstorom za zaptivanje silikonom...
-
Zanchy
#98 PREODLICNA!
Svaku pratim "OBAVEZNO"!!! I odlicna je!!!