Nam, ne mi - u smislu familije, drugova i poznanika koje imamo vani - konkretno sam mislio na svoje. Šta će mi tvoje pare ili bilo čije. Jebe te rezon. Ako je donacija poput ove posljednje, svaka čast i hvala. Ljudi imaju izbor šta će i kako će sa parama. Samo manite se šupljiranja u vezi naše politike i sličnog sa dobre distance, jer to je i više nego licemjerno.Fudo387 wrote:Cuj ne morate mi ni marke poslati, k’o da sam ti do sad slao i pitao tebe kad cu doci i otici? Mislim...MarlboroGold wrote:Kad počne dijaspora pametovati šta bi, kako bi, a prije 20 i kusur godina napustili BiH... živite svoj život u drugoj zemlji, asimilirajte se i ostavite se Bosne. Ne trebate nam više ni marke poslati. Kao turisti bujrum.
Noćni vukovi
- MarlboroGold
#76 Re: Noćni vukovi
Last edited by MarlboroGold on 20/03/2018 18:04, edited 2 times in total.
- Ommadawn
#77 Re: Noćni vukovi
Ja eto napustio BL jer sam bio bezbjedan tamo, nije me niko dirao, prijetio, pokušao silovati sestru od 12 godina, nego eto meni prahnulo, ono, jebo Bosnu odoh ja iz rahatluka u Skandinaviju?MarlboroGold wrote:Kad počne dijaspora pametovati šta bi, kako bi, a prije 20 i kusur godina napustili BiH... živite svoj život u drugoj zemlji, asimilirajte se i ostavite se Bosne. Ne trebate nam više ni marke poslati. Kao turisti bujrum.
Nema frke jarane! Kad budem dolazio kao turista, neću nositi stranu devizu, nego sjesti đe na ulicu pa prositi.
Kako ja, tako i svi turisti. Niko ništa ne smije donijeti!
A vezano za ove bajkere - provokacija Federaciji da ponovo izaberu Bakira a Dodik da dokaže u RS kako eto imaju podršku Rusije, što je njegova zasluga, pa su ono jaki, nema zime, glad se moRe i pretrpiti...
- ho oponopono
#78 Re: Noćni vukovi
...bo bo boliii me kitaaa...
- MarlboroGold
#79 Re: Noćni vukovi
Iskreno mi je žao što je do toga došlo, kao i dijela moje familije koja je protjerana i živi u inostranstvu. Ali pobogu, prošlo je i više nego 20 godina i onda ti isti dođu ovdje na godišnji i pametuju koga treba izabrati kao predsjednika i slične gluposti, a koji su i rekli da se nikad neće vratiti. Naslušao sam se tih priča od gotovo svake dijaspore koju sam upoznao. To je licemjerno, a zaboli svakog od vas kad vam se kaže ta istina - vidim po reakcijama i na ovo forumu.Ommadawn wrote:Ja eto napustio BL jer sam bio bezbjedan tamo, nije me niko dirao, prijetio, pokušao silovati sestru od 12 godina, nego eto meni prahnulo, ono, jebo Bosnu odoh ja iz rahatluka u Skandinaviju?MarlboroGold wrote:Kad počne dijaspora pametovati šta bi, kako bi, a prije 20 i kusur godina napustili BiH... živite svoj život u drugoj zemlji, asimilirajte se i ostavite se Bosne. Ne trebate nam više ni marke poslati. Kao turisti bujrum.
Nema frke jarane! Kad budem dolazio kao turista, neću nositi stranu devizu, nego sjesti đe na ulicu pa prositi.
Neću više o ovome... da ne budem banovan na kraju, jer je ovo još uvijek tabu.
- Prpa.ba
#80 Re: Noćni vukovi
Dobri su ovi forumske kozmopolite, "'ta se bojite bre 20 dobrocudnih momaka
". Isti likovi provedose forumske karijere diskutujuci pojedinacne bradonje-muslimane. 
- 512MB
#81 Re: Noćni vukovi
Zar se i Fudo broji pod dijasporu 
- Ommadawn
#82 Re: Noćni vukovi
Nemoj - jer generaliziraš.MarlboroGold wrote:Iskreno mi je žao što je do toga došlo, kao i dijela moje familije koja je protjerana i živi u inostranstvu. Ali pobogu, prošlo je i više nego 20 godina i onda ti isti dođu ovdje na godišnji i pametuju koga treba izabrati kao predsjednika i slične gluposti, a koji su i rekli da se nikad neće vratiti. Naslušao sam se tih priča od gotovo svake dijaspore koju sam upoznao. To je licemjerno, a zaboli svakog od vas kad vam se kaže ta istina - vidim po reakcijama i na ovo forumu.Ommadawn wrote:Ja eto napustio BL jer sam bio bezbjedan tamo, nije me niko dirao, prijetio, pokušao silovati sestru od 12 godina, nego eto meni prahnulo, ono, jebo Bosnu odoh ja iz rahatluka u Skandinaviju?MarlboroGold wrote:Kad počne dijaspora pametovati šta bi, kako bi, a prije 20 i kusur godina napustili BiH... živite svoj život u drugoj zemlji, asimilirajte se i ostavite se Bosne. Ne trebate nam više ni marke poslati. Kao turisti bujrum.
Neću više o ovome... da ne budem banovan na kraju, jer je ovo još uvijek tabu.
Ja ne govorim za koga ćeš glasati, to je tvoj lični izbor.
- MarlboroGold
#83 Re: Noćni vukovi
Nisam ni mislio na sve. Zato sam naveo "gotovo", jer je većina takva... barem ovo što sam upoznao.Ommadawn wrote: Nemoj - jer generaliziraš.
Pozdrav i uživaj.
- Maraschino
#84 Re: Noćni vukovi
fini su to momci, kaze i amerika.Antarktika wrote:20 ruskih šabana na motorima bacilo bošnjake na koljena http://ba.n1info.com/a249767/Vijesti/Vi ... ovinu.html
nedaj bože rata
ja se samo plasim da se ne pocnu murcit pa im valja nadjubrit zemlju bosansku.
-
Fudo387
#85 Re: Noćni vukovi
Glasaj za Bakira.MarlboroGold wrote:Nisam ni mislio na sve. Zato sam naveo "gotovo", jer je većina takva... barem ovo što sam upoznao.Ommadawn wrote: Nemoj - jer generaliziraš.
Pozdrav i uživaj.
- eltroxin
#86 Re: Noćni vukovi
Jeli ovo onaj pijani tigar?
Ako jeste, nije ni cudo da od ovih ruskih provokatora zavrsi na dijaspori. Pacenik...
Ako jeste, nije ni cudo da od ovih ruskih provokatora zavrsi na dijaspori. Pacenik...
-
A_A_AKCIJA
#87 Re: Noćni vukovi
Proljeće na pragu, taman još da neko rokne svata sa zastavom...
- kamen spoticanja
#88 Re: Noćni vukovi
evo ih stigli
odo zakljucat vrata i napuniti i drugi sarzer
odo zakljucat vrata i napuniti i drugi sarzer
- jao_situacije
#89 Re: Noćni vukovi
humanitarci i borci za ljudska prava
kad ih vidiš bude ti drago svi ih dočekuju i pozdravljaju...
naravno da će sarađivati i družiti se sa servskim častima i drugim raznim 'erojima humanitarcima i pacifistima
samo se nadam da će se sjetiti i glavnog grada svih servskih 'eroja humanitaraca i pacifista, den 'aga
u prilogu dokazi o humanitarnom radu ovih pacifista

humanitarci su oslobodili potlačene automobile

oslobodili su i motocikle

ikone su na kundaku jer gdje bi drugo humanitarac držao ikone, neće valjda na tavanu

a evo i kozaka, naravno u društvu popa

otišli su i do donbasa

na krimu su organizirali jedan divan performans našli par križeva ispred narodnog pozorišta, nešto malo pušaka i uniformi i tako..

naravno, zli jezici govore da su oni putinovi psi rata i da imaju veze sa ruskom vojskom, ali to su samo insinuacije jer bakir treba glasove
a i dijaspora mi je sumnjiva pravo stalno nešto zakuhavaju

pogledajte te ljude, zar vam oni liče na sigurnosnu prijetnju, bakire bakire stalno izmišljaš prijetnje da dobiješ glasove

u nekim gradovima i državama istočne europe pitaju se da li su oni homoseksualci, naravno to su samo antiruski nastrojene budale i lažovi..

divni neki ljudi, samo žele da se druže i šire ljubav među braćom(?)
kad ih vidiš bude ti drago svi ih dočekuju i pozdravljaju...
naravno da će sarađivati i družiti se sa servskim častima i drugim raznim 'erojima humanitarcima i pacifistima
samo se nadam da će se sjetiti i glavnog grada svih servskih 'eroja humanitaraca i pacifista, den 'aga
u prilogu dokazi o humanitarnom radu ovih pacifista

humanitarci su oslobodili potlačene automobile
oslobodili su i motocikle
ikone su na kundaku jer gdje bi drugo humanitarac držao ikone, neće valjda na tavanu
a evo i kozaka, naravno u društvu popa
otišli su i do donbasa

na krimu su organizirali jedan divan performans našli par križeva ispred narodnog pozorišta, nešto malo pušaka i uniformi i tako..
naravno, zli jezici govore da su oni putinovi psi rata i da imaju veze sa ruskom vojskom, ali to su samo insinuacije jer bakir treba glasove
a i dijaspora mi je sumnjiva pravo stalno nešto zakuhavaju
pogledajte te ljude, zar vam oni liče na sigurnosnu prijetnju, bakire bakire stalno izmišljaš prijetnje da dobiješ glasove
u nekim gradovima i državama istočne europe pitaju se da li su oni homoseksualci, naravno to su samo antiruski nastrojene budale i lažovi..

divni neki ljudi, samo žele da se druže i šire ljubav među braćom(?)
- Bosanski_kralj
#90 Re: Noćni vukovi
I zajebaniji su gubili glave u Bosni. Mnogo je tu teatralnosti, obično se takvih ne treba plašiti.
-
PM72
#91 Re: Noćni vukovi
Ne bi obratio pažnju na njih ni kad bi mojom ulicom prolazili.Baš me briga.
-
slavoljub
#92 Re: Noćni vukovi
taman tako, sto ovi nabijaju klikove pisuci bajke ,pa se narod paliPM72 wrote:Ne bi obratio pažnju na njih ni kad bi mojom ulicom prolazili.Baš me briga.
-
Fudo387
#93 Re: Noćni vukovi
A sto se ne provozaju malo Buzimom?
Fina cesta, klima...
Fina cesta, klima...
- jao_situacije
#94 Re: Noćni vukovi
ja sam se pitao što ne dođu u sarajevo na ćevape
tako su i oni bajkeri iz mordora pardon srbije došli i fino su dočekane kod sebilja
tako su i oni bajkeri iz mordora pardon srbije došli i fino su dočekane kod sebilja
- insomnia78
#95 Re: Noćni vukovi
Pa da se posakrivate ko kad su Poljaci dosli?jao_situacije wrote:ja sam se pitao što ne dođu u sarajevo na ćevape
Lako je bilo istuci djeda iz Srbije
- Krokodajl
#96 Re: Noćni vukovi
Došli na Gazpromu potrošit pika kupone
- jao_situacije
#97 Re: Noćni vukovi
moliću lijepo to su ovi iz manjeg gradskog klubainsomnia78 wrote:Pa da se posakrivate ko kad su Poljaci dosli?jao_situacije wrote:ja sam se pitao što ne dođu u sarajevo na ćevape
Lako je bilo istuci djeda iz Srbije
- animals
#98 Re: Noćni vukovi
Ja bi svima zabranio..Sarajmen wrote:Podsjetimo, prije pet dana zabranjen je ulazak u BiH dvojici članova ruske bajkerske grupe "Noćni vukovi" - njihovom vođi državljaninu Rusije Aleksandru Zaldastanovu Hirurgu i predsjedniku srpskog ogranka ove organizacije Nišliji Saši Saviću.
"Riječ o osobama koje su prijetnja po sigurnost, te je Služba postupila u skladu s onim što je dobila od Obavještajne agencije", kazao je direktor Službe za poslove sa strancima BiH Slobodan Ujić.
ne se vozikaju po Srbiji..
- SmokingMan
#99 Re: Noćni vukovi
Zamislite sada povorku vehabija na motorima,priloge na RTRS.u,bombastične naslove u Blicu i Informeru,iscrpne anal-ize Lazanje i Đevada u jutarnjem maratonu kod Čmarića. 
- insomnia78
#100 Re: Noćni vukovi
Haj to al ko bi ove forumske “jugoslovene” trpioSmokingMan wrote:Zamislite sada povorku vehabija na motorima,priloge na RTRS.u,bombastične naslove u Blicu i Informeru,iscrpne anal-ize Lazanje i Đevada u jutarnjem maratonu kod Čmarića.