Noćni vukovi

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Mega Man X

#1 Noćni vukovi

Post by Mega Man X »

Kakva je vaša percepcija na famozne "bajkere" koji su glavna tema ovih dana?
Last edited by Mega Man X on 18/03/2018 00:35, edited 3 times in total.
insomnia78

#2 Re: Noćni vukovi

Post by insomnia78 »

Tako kratak a tako nerazumljiv post
Bloo
Globalna šefica

#3 Re: Noćni vukovi

Post by Bloo »

insomnia78 wrote:Tako kratak a tako nerazumljiv post
a kad ti to kazes...fakat jeste tako
Maraschino

#4 Re: Noćni vukovi

Post by Maraschino »

Sta mogu misliti o bajkerima kada su im pisci onakvi.
Juliuscezar

#5 Re: Noćni vukovi

Post by Juliuscezar »

Dok ovi sa Sirije na objasne kako nas štite evo ne znam
Ramzess Veliki

#6 Re: Noćni vukovi

Post by Ramzess Veliki »

Kazu da ce organizovati veliki parti, Dodik plese na stangli u tangama.
Poslije ce se svi nadrogirati i kolektivno valjati u jarku.
hAZNADAR

#7 Re: Noćni vukovi

Post by hAZNADAR »

Stvar principa. Pomalo i nepotrebnog. Zabranjujemo tim dzukelama da udju u BiH iako mnogo vece dzukele ulaze kad hoce.
I sad ce oni demonstrirati nasu nemoc i namjerno uci a samo zato sto se Sarajevo buni - u RS docekati ko oslobodioce.

Mi cemo poslije svoje frustracije po obicaju istresati interno.
insomnia78

#8 Re: Noćni vukovi

Post by insomnia78 »

Maraschino wrote:Sta mogu misliti o bajkerima kada su im pisci onakvi.
:lol:
Ramzess Veliki

#9 Re: Noćni vukovi

Post by Ramzess Veliki »

hAZNADAR wrote:Stvar principa. Pomalo i nepotrebnog. Zabranjujemo tim dzukelama da udju u BiH iako mnogo vece dzukele ulaze kad hoce.
I sad ce oni demonstrirati nasu nemoc i namjerno uci a samo zato sto se Sarajevo buni - u RS docekati ko oslobodioce.

Nisu oni nista drugaciji od drugih velikih klubova, ali nema pompe ako dolaze Helsi, Bandidosi ili mnogi drugi, jer se oni ne mogu koristiti u dnevnopoliticko predizborno ispiranje mozga. Nasa bruka i sramota sto novinare koji su to I na takav nacin objavili ne ostavimo bez posla i nabijemo nogom u dupe. Sad zbog par sistemskih novinarcica placenika ispada da smo svi mi u strahu zbog cega ono? Nisu placenici, nije nikakva vojska, ljudi putuju kao i svi bajkeri sto putuju, ne traze probleme, zasto ne bi putovali, zasto ne bi dosli u RS, kakve to veze ima i sa cime? I to sto RS stampa to pompezno najavljuje samo pokazuje koliko su jadni u svojoj privrzenosti Rusiji, koliko su do kraja iskompleksirani. Za iskustvo sa Rusijom neka pitaju poljake, cehe, slovake, Ukrajinu i sve bivse sovjetske republike. Kad je majcica Rusija toliko pozeljna, zasto oni u njoj nisu ostali?

I baska sto su sad bajkeri u RS-u nafurani da su Vukovi strah i trepet za nas, sada ce svi mahom da zele da budu i sami Vukovi. Dobra reklama za moto klub, losa za nas.
Idiotluk ...
insomnia78

#10 Re: Noćni vukovi

Post by insomnia78 »

Kao i obicno pricas gluposti
HAVANA

#11 Re: Noćni vukovi

Post by HAVANA »

Ja ovo nista ne kontam i ne pratim.Ko su ba nocni vukovi i sta je problem sto dolazi 15 hajvana na motorima a proci ce kroz 10 drzava? Kome su prijetnja i sta ce uraditi,jesu ko oni iz mad maxa? Samo kod nas od svakog kurca cirkus naprave. :-) Vazda moraju nekakve gluposti talasati,da se odrzi stanje...kolektivne gluposti.Cuj bajkeri,zli i ljuti,jebace nam nanu,sta li? Bacite im eksera po cesti.
muha_sa

#12 Re: Noćni vukovi

Post by muha_sa »

HAVANA wrote:Ja ovo nista ne kontam i ne pratim.Ko su ba nocni vukovi i sta je problem sto dolazi 15 hajvana na motorima a proci ce kroz 10 drzava? Kome su prijetnja i sta ce uraditi,jesu ko oni iz mad maxa? Samo kod nas od svakog kurca cirkus naprave. :-) Vazda moraju nekakve gluposti talasati,da se odrzi stanje...kolektivne gluposti.Cuj bajkeri,zli i ljuti,jebace nam nanu,sta li? Bacite im eksera po cesti.
:lol: :lol: :lol:
Inok

#13 Re: Noćni vukovi

Post by Inok »

zato su iz turske krenuli ARSLANI Bosphorus na svojim motorima biće čvoka
insomnia78

#14 Re: Noćni vukovi

Post by insomnia78 »

E cuj jesu ko iz mad maxa :lol: :lol: :lol:
HAVANA

#15 Re: Noćni vukovi

Post by HAVANA »

Sjoo arslani su jebeni.Oni i 129 voze dje je 90 plafon. :o
HAVANA

#16 Re: Noćni vukovi

Post by HAVANA »

insomnia78 wrote:E cuj jesu ko iz mad maxa :lol: :lol: :lol:
Ja ba,da mi ne dodje pod prozor onaj sto rezi na lancu.Kuku meni.A mala mi nema bumerang.Nek ga tepsijom od pite gadja.
kamen spoticanja

#17 Re: Noćni vukovi

Post by kamen spoticanja »

neka ih
vise ce sda glasova uzeti :mrgreen:
MarlboroGold

#18 Re: Noćni vukovi

Post by MarlboroGold »

Bezopasni. Mediji pretjeruju. Od muhe prave slona.
Rugafet

#19 Re: Noćni vukovi

Post by Rugafet »

Kao i obicno nista novo. Pisi samo neka se pise, njidje veze
512MB

#20 Re: Noćni vukovi

Post by 512MB »

Jesu to oni sto su na Krimu dizali barikade, ubijali ukrajince i ratovali za Putina? Fina neka raja :)

Otkako je počeo rat u Ukrajini, upravo su 'Kirurgovi' sljedbenici postali najbolje organizirana vojska koja je priskočila u pomoć sunarodnjacima na poluotoku Krimu i odmah se uključila u borbe za njegovo ponovno pripajanje Rusiji. Prije tri godine, krajem veljače 2014. godine, kad su počele operacije za vraćanje ovog poluotoka Rusiji, 'Kirurg' je viđen na letu za Krim. Dok je slijetao u Sevastopolj, članovi Noćnih vukova, zajedno s ruskom milicijom, postavljali su barikade oko grada.

Već početkom ožujka izveli su prvu organiziranu akciju. Predvođeni 'Kirurgom' upali su u objekte ukrajinske mornarice i konfiscirali oružje, a pomagali su im ruski vojnici. Rusija je i službeno izvršila aneksiju Krima 18. ožujka. Ako u tim trenucima još nije bilo jasno po čijoj naredbi on i njegova bratija izvode akcije i rade li to na svoju ruku, sve je postalo jasno nešto kasnije kad je odlikovan medaljom za oslobođenje Krima i Sevastopolja, kao i ordenom časti za doprinos domoljubnoj edukaciji ruske mladeži.

Nakon što su eskalirali sukobi na istoku Ukrajine, Noćni vukovi pridružili su se i tamošnjim proruskim milicijama, a ovaj sukob je već dosad odnio oko 8000 ljudskih života. Osim što dovoze humanitarnu pomoć iz Rusije, Noćni vukovi sudjeluju i u borbama protiv ukrajinske vojske.
sumirprimus

#21 Re: Noćni vukovi

Post by sumirprimus »

kod kagebeovca nista nije slucajno.
pa ni ovi vukovi ..
Prpa.ba

#22 Re: Noćni vukovi

Post by Prpa.ba »

Vise simbol nego realna opasnost, treba njihovu posjetu dobro iskoristiti za dodatno blacenje tzv. RS i Srbije po stranim medijima, posebno dok traje ova prica o ruskom izbornom a bogme i stvarnom terorizmu po Zapadu. Srbi stari Ruski saveznici, kukavicje jaje Europi i Zapadu, ovo ono.. :thumbup:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#23 Re: Noćni vukovi

Post by Truba »

beze prenapuhavanje

prenapuhavaju od 2008.

a ništa se konkretno od ratnih sukoba nije dogodilo u posljednjih 10 godina

ne možeš 1000 puta govoriti biće nešto i na kraju kad bude jesam ti rekao

kad pogriješiš 100 puta poklopi se
ovo se odnosi na sve medije koji huškaju
lajkujMe

#24 Re: Noćni vukovi

Post by lajkujMe »

Sasvim iskreno ne pratim pretjerano, ono sto mene zabada u oci je da su na americkoj crnoj listi zbog povezanosti s terorizmom, bliskih veza s Putinom i Ukrajinskom krizom. Ala ih predstavili kao pse Putina.

Samo zbog toga ih smatram opasnim, ne svidja mi se da nam se bilo ko a kamoli Rusija mjesa u nasu drzavu znamo kako to bude kad se dvije velesile mjesaju u zemljama to onda izgleda kao Koreja, Vijetnam, Afganistan, Siriji i mnoge druge zemlje.
Iskoriscavaju slabe zemlje (politicki slabe), da bi proveli svoje agende. Znam da trenutno imamo par stotina spijuna CIA i FSB koji svoje neke stvari rade a u toj mjesavini imamo i Srbijansku i Hrvatatsku Obavjestajnu ne znam za vas ali mene to plasi.
Pa kad cujes ministra sigurnosti da su oni placenici, da RS nabavlja velike kolicine oruzja ukljucujuci helikoptere i Igla rakete za to (sta ce mupu air to ground rakete?).
Pa neki humanitarni centri? Nije 1995 pa da nam treba to.
Ja samo vidim belaj pred nama a sada stvarno uzrokovan stranim faktorima s jedne strane RS s podrskom Srbije i Rusije, Hrvati nesto svoje a nama saveznik Turska? A znamo za Turke puno pricaju a ne pomazu nikako.
SaraFina

#25 Re: Noćni vukovi

Post by SaraFina »

Ramzess Veliki wrote:
hAZNADAR wrote:Stvar principa. Pomalo i nepotrebnog. Zabranjujemo tim dzukelama da udju u BiH iako mnogo vece dzukele ulaze kad hoce.

Nisu oni nista drugaciji od drugih velikih klubova, ali nema pompe ako dolaze Helsi, Bandidosi ili mnogi drugi, jer se oni ne mogu koristiti u dnevnopoliticko predizborno ispiranje mozga. Nasa bruka i sramota sto novinare koji su to I na takav nacin objavili ne ostavimo bez posla i nabijemo nogom u dupe. Sad zbog par sistemskih novinarcica placenika ispada da smo svi mi u strahu zbog cega ono? Nisu placenici, nije nikakva vojska, ljudi putuju kao i svi bajkeri sto putuju, ne traze probleme, zasto ne bi putovali, zasto ne bi dosli u RS, kakve to veze ima i sa cime? I to sto RS stampa to pompezno najavljuje samo pokazuje koliko su jadni u svojoj privrzenosti Rusiji, koliko su do kraja iskompleksirani. Za iskustvo sa Rusijom neka pitaju poljake, cehe, slovake, Ukrajinu i sve bivse sovjetske republike. Kad je majcica Rusija toliko pozeljna, zasto oni u njoj nisu ostali?

I baska sto su sad bajkeri u RS-u nafurani da su Vukovi strah i trepet za nas, sada ce svi mahom da zele da budu i sami Vukovi. Dobra reklama za moto klub, losa za nas.
Idiotluk ...

Dragi Ramo, šta pričaš? Iz srpskog ugla opis :

https://www.blic.rs/vesti/svet/ko-su-no ... da/5pg6p56

Iz zapadnog, ljudi su najbliže nekoj srpskoj paravojnoj formaciji koja je pod zaštitom i uz aminovanje Srbije harala devedesetih po HR i BiH.

Što kaže kolega u postu iznad, obzirom da ih ne možemo spriječiti da udju u BiH na teritoriju tkz; RS treba to dobro iskoristiti i plasirati u evropske i svjetske medije. Rusija i Putin stalno se optužuju, da žele preko Srba utjecaj proširiti na Balkan. Pa njihovom posjetom malo skrenuti u fokus tu tkz; RS i Srbe općenito. Negativno naravno.

http://ba.n1info.com/a249325/Vijesti/Vi ... aviti.html
Last edited by SaraFina on 20/03/2018 09:06, edited 3 times in total.
Post Reply