Throttle wrote: 86-ta godina sa vratima bez leptir stakla, dubokim branicima i zatvorenom tablicom![]()
poyyy
nista bRez g ladera
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Throttle wrote: 86-ta godina sa vratima bez leptir stakla, dubokim branicima i zatvorenom tablicom![]()
poyyy
3000 al može 2700 da se ne cjenkamobitanga_sa_otesa wrote: takvog trayim,jel dvoja il cetvera vrata?kolko je para?mozel neka yamjena? imam stojadina bez poda ,al malo je preso poyyy
Meni nije, u tom sam se vozio jos '86-e...bitanga_sa_otesa wrote:meni je golf dvica auto snova ,al nikako lovu da skupimNed071 wrote:kokuzi...amar1994 wrote: sta hos , nije imqo Bitanga uticaja , nego me djetinjstvo veze za stojadine i yuge pa zato![]()
Nista je to kakav si ti bitangin zeton posto coek mi se zali da nema laksativa za tebekonektovan wrote:Vidim, usvojio si i bitangin rijecnik, pa cak i ukus kad su automobili u pitanju, 128 ti postala auto snova. Mora se priznati, dobar si ucenik.
izvalio si se momacki... ja za 300 maraka kupio 1997. a za tu lokaciju u profilu malo sajsicommendatore wrote:Jes ova omladina pobjesnila ja svojevremeno kupio auto iz snova za 750€ ... nema koja se nije htjela jebat i putovat u njemu velur automatska klima tempomat v6 benzin....
Al hajd nadam se samo da ce uzivat a ne nekog ubit s njim.

Ja prije rata odem u kino kontam novi film jackie chana karataski kad ono italijanski film tete gole sise guzice a meni tako 12 godina stid me pravo dobar film bio ali nisam nista od guzica vidio.....koji je to film?Black swan wrote:gledam jučer neki talijanski film iz 1971 sve ove zastave u njemu
ne znam gdje je kvaka
Troši 20 litara na 100km. Auto ide lijepo, ali je zafrkano za održavati. I malehno nako.Ned071 wrote:
Al da mogu, sad bi sebi priustio reno 5 gt turbo

Ja niciji zeton nisam niti cu biti mufljuze, i ne znam odakle ti to?! Ako se cojek javio da pomogne sa savjetom, a ja mu zahvalim, valjda je ljudski, ili nije???? To sto se znamo ponekad porijeckati, hebiga, nisam savrsen k'o ti mufljuze.commendatore wrote:Nista je to kakav si ti bitangin zeton posto coek mi se zali da nema laksativa za tebekonektovan wrote:Vidim, usvojio si i bitangin rijecnik, pa cak i ukus kad su automobili u pitanju, 128 ti postala auto snova. Mora se priznati, dobar si ucenik.:mrgreen:a
Vala bas.amar1994 wrote:Joj snova, ja mislio neki klasici te interesuju
![]()
pa ja , cuj a6 tdi auto snova_BataZiv_0809 wrote:Vala bas.amar1994 wrote:Joj snova, ja mislio neki klasici te interesuju
![]()

https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... &scopeId=Cbitanga_sa_otesa wrote:osamnaje idu na trojku ocam