Roller coaster na Trebevicu!!!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

forest gump

#76 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!

Post by forest gump »

Opet paćenici o pivi:)
Logovan

#77 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!

Post by Logovan »

DaysleepeR wrote: ima lista pravila korištenja, mobiteli zabranjeni, selfiji zabranjeni, zaustavljanje zabranjeno
Ako je zabranjeno, onda ok, ali vjerovatno jedan dio ljudi nije upućen u pravila. Ne znam sad kako su ta pravila izložena, da li su vidljiva, itd.
DaysleepeR

#78 Re: RE: Re: Roller coaster na Trebevicu!!!

Post by DaysleepeR »

Logovan wrote:
DaysleepeR wrote: ima lista pravila korištenja, mobiteli zabranjeni, selfiji zabranjeni, zaustavljanje zabranjeno
Ako je zabranjeno, onda ok, ali vjerovatno jedan dio ljudi nije upućen u pravila. Ne znam sad kako su ta pravila izložena, da li su vidljiva, itd.
Dvije table 1,5 x 1,5 m na engleskom i na nasem, sa tekstom i slikama.

Sent from my D2303 using Tapatalk
DaysleepeR

#79 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!

Post by DaysleepeR »

Da se razumijemo svako drugi je snimao mobitelom, ali kad imas svakih 20 sekundi novog na stazi na 40 kmh pravo je sebicno skroz stati radi selfija. Posebno sto imas nakon spustanja povratak od 5 minuta uzbrdo gdje te vuce sajla kao ski lift gdje mozes puknut 100 selfija

Sent from my D2303 using Tapatalk
dječak sa šibicama

#80 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!

Post by dječak sa šibicama »

Treba maksuz sjesti u te taljige, izvaditi pivu klipacu iz unutrasnjeg djepa jakne, i opaliti selfie.
P308

#81 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!

Post by P308 »

Na ovom forumu su predvidjali propadanje BBI Centra, Alte, Sarajevo City Centra, Zare i cega sve ne a isti ti centri rade bolje nego ikad tako da me apsolutno ne cude brojne kritike i pljuvanje na racun ovog projekta pa makar to bila i "piva". Samo nek ne valja nesto, nije vazno sta.
Drvosjeca iz Dejcica

#82 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

Bio sam jučer gore i stvarno je odlično, nekako dolikuje Sarajevu da ima jedan roller coaster. Ljudi k'o u priči, policija reguliše saobraćaj, zagužvalo pravo. Zamjerke na malom parkingu, valjda će to ispraviti u budućnosti, stekao sam utisak da imaju manjak ljudstva, konobara čekali 15 minuta. WC onako baš kvalitetno zaplivao, nema papira za ruke, ali nije ni čudo kod onakve gužve pa ako neko čita od ljudi iz Sunnyland-a eto prostora za unaprijeđenje usluge. Da nema pive nisam ni primjetio niti me interesovalo ali s obzirom da je to privatna investicija onda i ne čudi. Opravdano ili ne to je stvar polemike ali investitor sa svojom imovinom ima pravo raditi šta mu je volja. Nećemo vljda opet dekretima privatnicima naređivati šta da prodaju. :oops:

Edit: Kakva simbolika, samo par stotina metara od mjesta gdje je trebao niknuti inat krst nikao jedan Sunnyland. Od krsta ni traga.
studiorum_tuzlaensis

#83 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!

Post by studiorum_tuzlaensis »

Čuj nema pive i to je problem, neki ljudi baš postavljaju standarde u izmišljanju gluposti. Šta će sutra biti kad bude pive? Nema dilera da nam završe bobu i futriku? Ili, što nema u restoranu krmećeg vrata?

Sunnyland je odlična investicija, neka ljudi rade, zarađuju plate i troše pare... :wink:
dječak sa šibicama

#84 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!

Od krmetine zasticeni since `96.
Logovan

#85 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!

Post by Logovan »

P308 wrote:Na ovom forumu su predvidjali propadanje BBI Centra, Alte, Sarajevo City Centra, Zare i cega sve ne a isti ti centri rade bolje nego ikad tako da me apsolutno ne cude brojne kritike i pljuvanje na racun ovog projekta pa makar to bila i "piva". Samo nek ne valja nesto, nije vazno sta.
Pa i dalje se predviđa propadanje nekih objekata što si nabrojao. Ja još slušam, propast će Alta, nemaju šanse pored SCC-a. :-) :-)
P308

#86 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!

Post by P308 »

Logovan wrote:
P308 wrote:Na ovom forumu su predvidjali propadanje BBI Centra, Alte, Sarajevo City Centra, Zare i cega sve ne a isti ti centri rade bolje nego ikad tako da me apsolutno ne cude brojne kritike i pljuvanje na racun ovog projekta pa makar to bila i "piva". Samo nek ne valja nesto, nije vazno sta.
Pa i dalje se predviđa propadanje nekih objekata što si nabrojao. Ja još slušam, propast će Alta, nemaju šanse pored SCC-a. :-) :-)
Nasa posla. Alta vec 6 godina radi. Bilo je problema ali su se uspjesno opravili. Od kako se otvorio SCC radi jos bolje a ne losije, sto je interesantno.
PeppermintSA

#87 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!

Post by PeppermintSA »

Bio juče, nije mi se dopalo.
Kemal Malovčić

#88 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!

Post by Kemal Malovčić »

Malo je 40 kmh, ništa ispod 400 ne priznajem.
insomnia78

#89 Re: RE: Re: Roller coaster na Trebevicu!!!

Post by insomnia78 »

studiorum_tuzlaensis wrote:Čuj nema pive i to je problem, neki ljudi baš postavljaju standarde u izmišljanju gluposti. Šta će sutra biti kad bude pive? Nema dilera da nam završe bobu i futriku? Ili, što nema u restoranu krmećeg vrata?

Sunnyland je odlična investicija, neka ljudi rade, zarađuju plate i troše pare... :wink:
Vala za vrat jeste jazuk
dječak sa šibicama

#90 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!

Da se ne lazemo, u Bosni nema teferica bez

Image

kakav koster kakvi bakraci
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#91 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!

Post by Chmoljo »

P308 wrote:
Nasa posla. Alta vec 6 godina radi. Bilo je problema ali su se uspjesno opravili. Od kako se otvorio SCC radi jos bolje a ne losije, sto je interesantno.
to se i odokativno vidi. očito je da više ljudi prođe kroz Altu jer je blizu SCC-a, a samostalno nisu bili dovoljno interesantni.
holowey

#92 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!

Post by holowey »

Chmoljo wrote:
P308 wrote:
to se i odokativno vidi. očito je da više ljudi prođe kroz Altu jer je blizu SCC-a, a samostalno nisu bili dovoljno interesantni.
tc alta je probio led... izgradnjom scc-a centar se prebacio od velikog parka do marindvora i sada ima mnogo vise pjesackog saobracaja od scc-a/alte prema importane centru i obrnuto...
statixx

#93 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!

Post by statixx »

Gore je haos, cekao sam pola sata u redu. Odlicno je uredjeno, samo fali veci parking. Sad su nam napisali svima kazne, oko 100 vozila.
statixx

#94 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!

Post by statixx »

kiki-miki wrote:Koja je sad cijena za voznju?
Danas je bila promotivna cijena 5 KM po osobi.
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#95 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!

Post by Bobi »

bezeze...nema pive :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#96 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!

Post by Matijevic_Vlado »

MickeyPierce wrote:Ovih dana je najljeose otici na brus. Mir tisina sve cisto .... Prvo setnja pa onda na ustipke i bokalic rakije. Sabanija se spustila par kilometara nize.
Isao si sa kolicima iz Binga il ih Jos nisi kupio :lol: ?
plinas

#97 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!

Post by plinas »

MickeyPierce wrote:Ovih dana je najljeose otici na brus. Mir tisina sve cisto .... Prvo setnja pa onda na ustipke i bokalic rakije. Sabanija se spustila par kilometara nize.
Bravo ti ga bate :-)
delllboy79

#98 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!

Post by delllboy79 »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Bio sam jučer gore i stvarno je odlično, nekako dolikuje Sarajevu da ima jedan roller coaster. Ljudi k'o u priči, policija reguliše saobraćaj, zagužvalo pravo. Zamjerke na malom parkingu, valjda će to ispraviti u budućnosti, stekao sam utisak da imaju manjak ljudstva, konobara čekali 15 minuta. WC onako baš kvalitetno zaplivao, nema papira za ruke, ali nije ni čudo kod onakve gužve pa ako neko čita od ljudi iz Sunnyland-a eto prostora za unaprijeđenje usluge. Da nema pive nisam ni primjetio niti me interesovalo ali s obzirom da je to privatna investicija onda i ne čudi. Opravdano ili ne to je stvar polemike ali investitor sa svojom imovinom ima pravo raditi šta mu je volja. Nećemo vljda opet dekretima privatnicima naređivati šta da prodaju. :oops:

Edit: Kakva simbolika, samo par stotina metara od mjesta gdje je trebao niknuti inat krst nikao jedan Sunnyland. Od krsta ni traga.

Srbi prodaju sve samo treba ponuditi pravu cijenu.
Zlatiste je kostalo 10 tak milona kesa da se podmite svi nadlezni u RS.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#99 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!

Post by mk ultra »

guzva nenormalna
pun parking, pun dodatni parking, parkirana vozila pored ceste...

al 2 patrole konstatno... :lol:
van Basten

#100 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!

Post by van Basten »

gledam nekakvu ponudu za sunnyland na jednom od portala za kupovinu i upade mi u oči slijedeća rečenica...
" Djeca mlađa od 3 godine ne mogu biti u igraonici, a starija od 3 obavezno uz pratnju roditelja" ?????
jel' to fakat tako? da dijete manje od 3 god ne može nikako ući u igraonu a starije samo "za ručicu"? ili je lapsus neki? neki info iz prve ruke od nekog ko je bio već?
Post Reply