Roller coaster na Trebevicu!!!
- forest gump
#76 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
Opet paćenici o pivi:)
- Logovan
#77 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
Ako je zabranjeno, onda ok, ali vjerovatno jedan dio ljudi nije upućen u pravila. Ne znam sad kako su ta pravila izložena, da li su vidljiva, itd.DaysleepeR wrote: ima lista pravila korištenja, mobiteli zabranjeni, selfiji zabranjeni, zaustavljanje zabranjeno
- DaysleepeR
#78 Re: RE: Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
Dvije table 1,5 x 1,5 m na engleskom i na nasem, sa tekstom i slikama.Logovan wrote:Ako je zabranjeno, onda ok, ali vjerovatno jedan dio ljudi nije upućen u pravila. Ne znam sad kako su ta pravila izložena, da li su vidljiva, itd.DaysleepeR wrote: ima lista pravila korištenja, mobiteli zabranjeni, selfiji zabranjeni, zaustavljanje zabranjeno
Sent from my D2303 using Tapatalk
- DaysleepeR
#79 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
Da se razumijemo svako drugi je snimao mobitelom, ali kad imas svakih 20 sekundi novog na stazi na 40 kmh pravo je sebicno skroz stati radi selfija. Posebno sto imas nakon spustanja povratak od 5 minuta uzbrdo gdje te vuce sajla kao ski lift gdje mozes puknut 100 selfija
- dječak sa šibicama
#80 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
Treba maksuz sjesti u te taljige, izvaditi pivu klipacu iz unutrasnjeg djepa jakne, i opaliti selfie.
- P308
#81 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
Na ovom forumu su predvidjali propadanje BBI Centra, Alte, Sarajevo City Centra, Zare i cega sve ne a isti ti centri rade bolje nego ikad tako da me apsolutno ne cude brojne kritike i pljuvanje na racun ovog projekta pa makar to bila i "piva". Samo nek ne valja nesto, nije vazno sta.
- Drvosjeca iz Dejcica
#82 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
Bio sam jučer gore i stvarno je odlično, nekako dolikuje Sarajevu da ima jedan roller coaster. Ljudi k'o u priči, policija reguliše saobraćaj, zagužvalo pravo. Zamjerke na malom parkingu, valjda će to ispraviti u budućnosti, stekao sam utisak da imaju manjak ljudstva, konobara čekali 15 minuta. WC onako baš kvalitetno zaplivao, nema papira za ruke, ali nije ni čudo kod onakve gužve pa ako neko čita od ljudi iz Sunnyland-a eto prostora za unaprijeđenje usluge. Da nema pive nisam ni primjetio niti me interesovalo ali s obzirom da je to privatna investicija onda i ne čudi. Opravdano ili ne to je stvar polemike ali investitor sa svojom imovinom ima pravo raditi šta mu je volja. Nećemo vljda opet dekretima privatnicima naređivati šta da prodaju.
Edit: Kakva simbolika, samo par stotina metara od mjesta gdje je trebao niknuti inat krst nikao jedan Sunnyland. Od krsta ni traga.
Edit: Kakva simbolika, samo par stotina metara od mjesta gdje je trebao niknuti inat krst nikao jedan Sunnyland. Od krsta ni traga.
- studiorum_tuzlaensis
#83 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
Čuj nema pive i to je problem, neki ljudi baš postavljaju standarde u izmišljanju gluposti. Šta će sutra biti kad bude pive? Nema dilera da nam završe bobu i futriku? Ili, što nema u restoranu krmećeg vrata?
Sunnyland je odlična investicija, neka ljudi rade, zarađuju plate i troše pare...
Sunnyland je odlična investicija, neka ljudi rade, zarađuju plate i troše pare...
- dječak sa šibicama
#84 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
Od krmetine zasticeni since `96.
- Logovan
#85 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
Pa i dalje se predviđa propadanje nekih objekata što si nabrojao. Ja još slušam, propast će Alta, nemaju šanse pored SCC-a.P308 wrote:Na ovom forumu su predvidjali propadanje BBI Centra, Alte, Sarajevo City Centra, Zare i cega sve ne a isti ti centri rade bolje nego ikad tako da me apsolutno ne cude brojne kritike i pljuvanje na racun ovog projekta pa makar to bila i "piva". Samo nek ne valja nesto, nije vazno sta.
- P308
#86 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
Nasa posla. Alta vec 6 godina radi. Bilo je problema ali su se uspjesno opravili. Od kako se otvorio SCC radi jos bolje a ne losije, sto je interesantno.Logovan wrote:Pa i dalje se predviđa propadanje nekih objekata što si nabrojao. Ja još slušam, propast će Alta, nemaju šanse pored SCC-a.P308 wrote:Na ovom forumu su predvidjali propadanje BBI Centra, Alte, Sarajevo City Centra, Zare i cega sve ne a isti ti centri rade bolje nego ikad tako da me apsolutno ne cude brojne kritike i pljuvanje na racun ovog projekta pa makar to bila i "piva". Samo nek ne valja nesto, nije vazno sta.![]()
-
PeppermintSA
#87 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
Bio juče, nije mi se dopalo.
- Kemal Malovčić
#88 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
Malo je 40 kmh, ništa ispod 400 ne priznajem.
- insomnia78
#89 Re: RE: Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
Vala za vrat jeste jazukstudiorum_tuzlaensis wrote:Čuj nema pive i to je problem, neki ljudi baš postavljaju standarde u izmišljanju gluposti. Šta će sutra biti kad bude pive? Nema dilera da nam završe bobu i futriku? Ili, što nema u restoranu krmećeg vrata?
- dječak sa šibicama
#90 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
Da se ne lazemo, u Bosni nema teferica bez

kakav koster kakvi bakraci

kakav koster kakvi bakraci
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#91 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
to se i odokativno vidi. očito je da više ljudi prođe kroz Altu jer je blizu SCC-a, a samostalno nisu bili dovoljno interesantni.P308 wrote:
Nasa posla. Alta vec 6 godina radi. Bilo je problema ali su se uspjesno opravili. Od kako se otvorio SCC radi jos bolje a ne losije, sto je interesantno.
- holowey
#92 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
tc alta je probio led... izgradnjom scc-a centar se prebacio od velikog parka do marindvora i sada ima mnogo vise pjesackog saobracaja od scc-a/alte prema importane centru i obrnuto...Chmoljo wrote:to se i odokativno vidi. očito je da više ljudi prođe kroz Altu jer je blizu SCC-a, a samostalno nisu bili dovoljno interesantni.P308 wrote:
Nasa posla. Alta vec 6 godina radi. Bilo je problema ali su se uspjesno opravili. Od kako se otvorio SCC radi jos bolje a ne losije, sto je interesantno.
-
statixx
#93 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
Gore je haos, cekao sam pola sata u redu. Odlicno je uredjeno, samo fali veci parking. Sad su nam napisali svima kazne, oko 100 vozila.
-
statixx
#94 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
Danas je bila promotivna cijena 5 KM po osobi.kiki-miki wrote:Koja je sad cijena za voznju?
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#95 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
bezeze...nema pive

- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#96 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
Isao si sa kolicima iz Binga il ih Jos nisi kupioMickeyPierce wrote:Ovih dana je najljeose otici na brus. Mir tisina sve cisto .... Prvo setnja pa onda na ustipke i bokalic rakije. Sabanija se spustila par kilometara nize.
-
plinas
#97 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
Bravo ti ga bateMickeyPierce wrote:Ovih dana je najljeose otici na brus. Mir tisina sve cisto .... Prvo setnja pa onda na ustipke i bokalic rakije. Sabanija se spustila par kilometara nize.
- delllboy79
#98 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Bio sam jučer gore i stvarno je odlično, nekako dolikuje Sarajevu da ima jedan roller coaster. Ljudi k'o u priči, policija reguliše saobraćaj, zagužvalo pravo. Zamjerke na malom parkingu, valjda će to ispraviti u budućnosti, stekao sam utisak da imaju manjak ljudstva, konobara čekali 15 minuta. WC onako baš kvalitetno zaplivao, nema papira za ruke, ali nije ni čudo kod onakve gužve pa ako neko čita od ljudi iz Sunnyland-a eto prostora za unaprijeđenje usluge. Da nema pive nisam ni primjetio niti me interesovalo ali s obzirom da je to privatna investicija onda i ne čudi. Opravdano ili ne to je stvar polemike ali investitor sa svojom imovinom ima pravo raditi šta mu je volja. Nećemo vljda opet dekretima privatnicima naređivati šta da prodaju.![]()
Srbi prodaju sve samo treba ponuditi pravu cijenu.
Zlatiste je kostalo 10 tak milona kesa da se podmite svi nadlezni u RS.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#99 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
guzva nenormalna
pun parking, pun dodatni parking, parkirana vozila pored ceste...
al 2 patrole konstatno...
pun parking, pun dodatni parking, parkirana vozila pored ceste...
al 2 patrole konstatno...
- van Basten
#100 Re: Roller coaster na Trebevicu!!!
gledam nekakvu ponudu za sunnyland na jednom od portala za kupovinu i upade mi u oči slijedeća rečenica...
" Djeca mlađa od 3 godine ne mogu biti u igraonici, a starija od 3 obavezno uz pratnju roditelja" ?????
jel' to fakat tako? da dijete manje od 3 god ne može nikako ući u igraonu a starije samo "za ručicu"? ili je lapsus neki? neki info iz prve ruke od nekog ko je bio već?
" Djeca mlađa od 3 godine ne mogu biti u igraonici, a starija od 3 obavezno uz pratnju roditelja" ?????
jel' to fakat tako? da dijete manje od 3 god ne može nikako ući u igraonu a starije samo "za ručicu"? ili je lapsus neki? neki info iz prve ruke od nekog ko je bio već?