Gledao sam to ranije. Jalal brothers prank. Jedan je od njih dobio metak u stomak od nekog redneka kad mu je iz zajebancije bacio ovu torbu. Kazu da je ostao ziv.Kikibombona wrote:Pogledaj klipove!chupacabra wrote:Neka lik ganja svoja prava ako su mu dali nogu protiv zakona. Bilo bi samo interesantno uraditi jednu anketu. Koliko bi vas bilo spremno sebe i svoju familiju bezbrizno ukrcati u avion gdje je jedan od ovih likova recimo avio mehanicar, utovarivac torbi ili recimo pilot. Hajde super, kazu svi "braca" su 99.999% miroljubiva i sva ta prica. Ali dovoljno je jednom da naumpadne da "sehidi" zbog neke svjetske nepravde u Palestini, Siriji ili Mijanmaru, i ode ja i moja djeca gdje nam se ne ide jos, a mislili smo samo na odmor do Njemacke.![]()
https://www.youtube.com/results?search_ ... ag+and+run
Jbg, vecina selefija nije nasilna, ali ovi agresivni su utjerali ljudima strah u koste. To pokazuju i ovi klipovi sa linka. I tako neduzni najebu.
Nego zajebancija na stranu. Kako znati je li lik obicni vjernik ili recimo friski upijac predavanja Bilala Bosnica. To je ta dilema, a i beogradski aerodrom nije daleko od Tuzle. Pa neka on zavrce sarafe na Wiz Air avionima ako ljudi kazu da je dobar.