Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
razonoda

#76 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by razonoda »

ljevoruki wrote:Naser je u ovoj prici najmanje bitan.
Da li je heroj ili nije, ne bih ulazio u tu raspravu ali u ovom pravnom slucaju Naser predstavlja BiH i njenu borbu za nezavisnost i samostalnost.
Srbija pokusava, zahvaljujuci nasim uhljupima (citaj Bakir, Zukic, SDA.....) i uspijeva, da ospori klasifikaciju odbrambenog rata i da prikaze agresiju na BiH kao gradjanski rat u kojem je svako svakoga ubijao, neko manje neko vise ali to su vec nijanse.
Takozvani "svijet" je umoran od primitivnih balkanskih plemena i ostavljeni smo sami sebi sto je najgori moguci scenarij jer mi nemamo nikoga ko bi napravio prevagu u diplomatskoj i politickoj borbi.
Na zalost, kao politicki neobrazovan narod trebace nam jos par generacija da sazrijemo i skolujemo diplomate i politicare koji ce znati reagovati na svaki pokusaj guranja prsta u oko od strane Srbije.
Upravo tako.
Cijeli svijet i misli i dalje da je to bio rat --plemena.

Ko nam dolazi u posjete, je odraz naseg statusa u SVIJETU.
dobar osjecaj

#77 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by dobar osjecaj »

relativno84 wrote:Vec godinama se politizira sve ovo, od samog broja koji se ukopava, smanjuje se svake godine, dok hiljade i dalje cekaju u vrecama, velika vecina je identifikovana ali isto tako nije komletirano tijelo i ceka se a vecina je svjesna da ce tesko biti kompletirati ih.
I onda se rasteze iz godine u godinu da sto duze traje, jer dok je dzenaze i pojedine osobe iz par udruzenja imaju svrhu postojanja u ovom obliku.
Tako da ovo sad nije nesto novo, mozda odluka nije toliko promisljena ali kad vec niko ko bi trebao ne reaguje red je bar na ovaj nacin pokazati da Naser nije otpisan od svih.
Sablasno u kakve se zvijeri ljudi pretvaraju, na kakve manipulacije olako pristaju i od cega rado zaradjuju hljeb. Uzas!
relativno84

#78 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by relativno84 »

dobar osjecaj wrote:
relativno84 wrote:Vec godinama se politizira sve ovo, od samog broja koji se ukopava, smanjuje se svake godine, dok hiljade i dalje cekaju u vrecama, velika vecina je identifikovana ali isto tako nije komletirano tijelo i ceka se a vecina je svjesna da ce tesko biti kompletirati ih.
I onda se rasteze iz godine u godinu da sto duze traje, jer dok je dzenaze i pojedine osobe iz par udruzenja imaju svrhu postojanja u ovom obliku.
Tako da ovo sad nije nesto novo, mozda odluka nije toliko promisljena ali kad vec niko ko bi trebao ne reaguje red je bar na ovaj nacin pokazati da Naser nije otpisan od svih.
Sablasno u kakve se zvijeri ljudi pretvaraju, na kakve manipulacije olako pristaju i od cega rado zaradjuju hljeb. Uzas!
To nesto cudno? Pa kad su mogli svi ostali profitirati na razne nacine na toj nesreci sto te to cudi :-) Al dobro predrasude su cudna stvar, nagrizaju iznutra prema van :roll:
xenforo

#79 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by xenforo »

dobar osjecaj wrote:
lova, svijet crven i žut tralalala sva ta boračka udruženja su pod kontrolom SDA i oni ih puštaju s lanca kad zatreba ili nema love.
It_is_a_Leclerc

#80 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by It_is_a_Leclerc »

Odluka je monstruozna i skandalozna.

Svaki dan koji nečiji otac, sin, brat provede u onim vrećama je grijeh do neba, i neka ide na dušu Sadika Ahmetovića i ekipe iz Organizacionog odbora koji ni o čemu neće da konsultuju npr. Rijaset IZ, ili Bakira Izetbegovića, kao pokrovitelja komemoracije.

Igrati se na ovakav način sa nečijim osjećajima, zbog nečeg što apsolutno nema veze sa ovim, je strašno. O Naseru Oriću odlučuje švicarska država. Postoje realne šanse da ga izruče BiH, i tome se svi nadamo. Ali, na 20. godišnjicu genocida kad se cijeli svijet dolazi pokloniti srebreničkom šehidu na ovaj način bacati nečije kosti na stol, kao oružje političkog pritiska, i to od strane ljudi koji su genocid preživjeli je - jezivo.

Ja se nadam da će Bakir Izetbegović urazumiti te ljude. Niko, niko nije toliko vrijedan toga da djeca leže po halama u kesama, čekajući odluku švicarskog suda.

Što se "otezanja" tiče, nije istina. Porodica daje saglasnost za ukop. Postoje porodice koje nisu saglasne s tim da se ukopa samo glava ili karlica njihovg djeteta, već čekaju da imaju kompletiran ili približno kompletiran skelet. I osim toga, postoji dio skeleta koje nije moguće identificirati jer porodice ne žele ili nema ko da da uzorak za dna analizu.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#81 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by KatarinaKosaca »

dobar osjecaj wrote:Sablasno u kakve se zvijeri ljudi pretvaraju, na kakve manipulacije olako pristaju i od cega rado zaradjuju hljeb. Uzas!
Još mi je sablasnija asocijacija, naglašavam osobna percepcija, da kako se MMF ušutio i ne daje pare, a izvjesno je da je penzioni fond prazan, budžet sve tanji, septembarska penzija i dalje :roll: Ovako, ne misliš na poštara nego , ljudski, suosjećaš sa žrtvama i obiteljima. Drsko je i bezobzirno dirati taj datum za oberNasera koliko god da je heroj.
On je hvala Bogu i živ i zdrav, a i bogat. Neki nisu ni djevojku imali kad su streljani. Prljava politika opet stoji iza raznih i inih udruženja, glasnogovornika i pametologa.
JThomas

#82 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by JThomas »

probook wrote:Kada upalim tv i gledam emisije isto kao da je 1996 godina, a ne 2015..

Zato i jesmo zadnja rupa u Evropi.

Stavi vijest o ratu 1000 komentara.

Stavi vijest da je plata 400 KM - 50 komentara.

Pametnom dosta. Pasos u ruke i preko granice, pa se koljite bagro Balkanska ko vas 'ebe, za bolje i niste :oops:
od kojih 35 kritikuje drugih 10 što se nisu "snašli", a 5 objašnjava da u ni u švedskoj i njemačkoj ne živi ništa bolje nego nas to lažu. otprilike.
suspect_zero

#83 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by suspect_zero »

Fakat, ovo se da primjetiti :? ......na čemu su našli zarađivati :oops: bruka i sramota :evil: ....teško mi je u glavi pojmiti, da bi iko normalan kalkulisao sa kostima ubijenih, koji su njihovi najmiliji :oops: ......btw, ima li još neko da ne voli vidjeti onu Muniru....joj ljudi što mi je ta žena antipatična :twisted:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#84 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by KatarinaKosaca »

suspect_zero wrote:......btw, ima li još neko da ne voli vidjeti onu Muniru....joj ljudi što mi je ta žena antipatična :twisted:
Te žene i udruženja su morale imati glasnogovornika, jednostavno morale. Ovako svaka izlijeće, politikom se bavi, danas brani Haag, sutra napada Haag, onda izađe na vidjelo visina primanja. Tako da, uz svo uvažavanje i suosjećanje sa bolom koji imaju i nose, ove su žene jednostavno sa tim bolom trebale biti u pozadini nekog vičnijeg govornika. Onda su se i razjedinile, koliko znam na par udruženja. Teška tema, jako suptilna,ne mogu da zaboravim na ptanju i strahotu koju su preživjele i žive, a ne mogu da se otrgnem utisku da je to trebalo drugačije "institucionilizirati"
relativno84

#85 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by relativno84 »

suspect_zero wrote:

Fakat, ovo se da primjetiti :? ......na čemu su našli zarađivati :oops: bruka i sramota :evil: ....teško mi je u glavi pojmiti, da bi iko normalan kalkulisao sa kostima ubijenih, koji su njihovi najmiliji :oops: ......btw, ima li još neko da ne voli vidjeti onu Muniru....joj ljudi što mi je ta žena antipatična :twisted:
Samo treba biti korektan do kraja pa naglasiti da sva udruzenja ne broje ni 50 osoba koje aktivno ucestvuju u svemu tome sto normalnom umu je nepojmljivo, ali oni donose odluke i "predstavljaju" kompletnu populaciju, politika ih podrzava jer se hrane jedni drugima, ostali su nijemi posmatraci i ne treba ih gurati u isti kos.
suspect_zero

#86 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by suspect_zero »

KatarinaKosaca wrote:
suspect_zero wrote:......btw, ima li još neko da ne voli vidjeti onu Muniru....joj ljudi što mi je ta žena antipatična :twisted:
Te žene i udruženja su morale imati glasnogovornika, jednostavno morale. Ovako svaka izlijeće, politikom se bavi, danas brani Haag, sutra napada Haag, onda izađe na vidjelo visina primanja. Tako da, uz svo uvažavanje i suosjećanje sa bolom koji imaju i nose, ove su žene jednostavno sa tim bolom trebale biti u pozadini nekog vičnijeg govornika. Onda su se i razjedinile, koliko znam na par udruženja. Teška tema, jako suptilna,ne mogu da zaboravim na ptanju i strahotu koju su preživjele i žive, a ne mogu da se otrgnem utisku da je to trebalo drugačije "institucionilizirati"

Znam da svako udruženje ima svog glasnogovornika, sve mi je to jasno....al' su valjda mogli naći nekog ''kulturnijeg''......meni ona izgleda k'o ''nema tri čiste al' je za dinar ne'š zajebat''....nekako mi je sva ''gladna'' koliko god da je ''nahraniš''.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#87 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by hrasno38 »

Hm prevelika dzeva se digla oko Nasera a Ilija Jurisic se vec godinama i to u Beogradu bori sa srpskim vlastima ni kriv ni duzan. Naser=Heroj!! Teska borba, jer takvih heroja je bila prepuna BiH, samo sto su ostali bas bili heroji i danas ih se samo sjecamo a Naser...... ko je bio u Srebrenici sjetit ce se kako je konje hranio secerom dok su ljudi umirali od gladi. Naser je samo borac, komandant A BiH u Srebrenici koji je nerazjasnjeno otisao i Srebrenica pade uz nevidjeni genocid. Nema tu herojstva......Zaim Imamovic je heroj, Zajko, Sehovic i svi oni komandanti koji su svoje zivote dali uz svoje borce, jeli ono sto su jeli i njihovi borci.....Naser..tesko da se moze mjeriti sa njima.
Dzenaza i Naser....nigdje veze....nema cak ni doticne tacke ali politicke to je vec druga prica. Ovo je ukop ljudi koji su ostali u Srebrenici a Oric nije!!!!
O'zone
Globalni moderator

#88 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by O'zone »

hrasno38 wrote:Hm prevelika dzeva se digla oko Nasera a Ilija Jurisic se vec godinama i to u Beogradu bori sa srpskim vlastima ni kriv ni duzan. Naser=Heroj!! Teska borba, jer takvih heroja je bila prepuna BiH, samo sto su ostali bas bili heroji i danas ih se samo sjecamo a Naser...... ko je bio u Srebrenici sjetit ce se kako je konje hranio secerom dok su ljudi umirali od gladi. Naser je samo borac, komandant A BiH u Srebrenici koji je nerazjasnjeno otisao i Srebrenica pade uz nevidjeni genocid. Nema tu herojstva......Zaim Imamovic je heroj, Zajko, Sehovic i svi oni komandanti koji su svoje zivote dali uz svoje borce, jeli ono sto su jeli i njihovi borci.....Naser..tesko da se moze mjeriti sa njima.
Dzenaza i Naser....nigdje veze....nema cak ni doticne tacke ali politicke to je vec druga prica. Ovo je ukop ljudi koji su ostali u Srebrenici a Oric nije!!!!
Ilija je Ilija.....Ne volim rastavljati po torovima baš zbog mrake koja me okružuje i koja svršava kad se desi bilo kakva podjela pa makar i u Eurokremu na crni i bijeli dio ali Ilija je Ilija. Ilija nikad neće biti Naser, Jovan nikad neće biti Naser, Stjepan nikad neće biti Naser jer Naser je Naser....
Opetja033

#89 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by Opetja033 »

dječak sa šibicama wrote:Ovim potezom organizatori su samo ispolitizirali cijelu stvar.

dodatno gorivo za RTRS, vec danas ce ga Dodikova tv posuti na vatru.
Ma tebi je bitno samo da se Bosnjaci saginju, to se vidi iz svake teme u kojoj napises barem jedan komentar. Nece proci vise, nema saginjanja. To takve kao ti i boli najvise.

Sasvim ispravna odluka koju su donijeli najblizi onih koji se trebaju pokopati. Kakve veze sa zrtvama imaju ovi lazni dusebriznici ovdje? Niti se kopa neko njihov, niti su ikada bili u Potocarima na dzenazi a vjerovatno Srebrenicu ne mogu ni na karti naci. I ono se sada nesto lafo zgrazava, buni. Jadno, providno i smijesno.

Puna podrska organizacionom odboru, majkama Srebrenice i komandantu Naseru Oricu!
Opetja033

#90 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by Opetja033 »

N.N. wrote:Samo Bosnjama niko nije heroj, samo se oni ogradjuju od svega, zapitkuju, analiziraju, sude. Nema koga taj nece popljuvati :D
Gluplje nacije, naroda, kako hocete, na dunjaluku nema.
Ti fakat mislis da par frustriranih mozgova koji svoje frustracije izbacuju piskarajuci po forumima i portalima predstavlja pravi sliku Bosnjaka? Ni ovaj forum, niti bilo koji drugi ne daju pravu sliku prosjecnog Bosnjaka. Nemoj biti u zabludi.
Osvrnite se malo okolo, vecina ljudi sa kojima sam pricao u potpunosti podrzava ovu odluku.
zateznistub

#91 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by zateznistub »

Opetja033 wrote:
N.N. wrote:Samo Bosnjama niko nije heroj, samo se oni ogradjuju od svega, zapitkuju, analiziraju, sude. Nema koga taj nece popljuvati :D
Ti fakat mislis da par frustriranih mozgova koji svoje frustracije izbacuju piskarajuci po forumima i portalima predstavlja pravi sliku Bosnjaka? Ni ovaj forum, niti bilo koji drugi ne daju pravu sliku prosjecnog Bosnjaka. Nemoj biti u zabludi.
Osvrnite se malo okolo, vecina ljudi sa kojima sam pricao u potpunosti podrzava ovu odluku.
A koja je to slika pravog bosnjaka? Onog koji, pored ociju, ne vidi ko ga je to ostavio kad je bilo najteze? Onaj koji ce đenazu tolikog broja ubijenih odgoditi zarad politckih poena? Znaci pravi bosnjo ce reci JOK smiraju tolikog broja napacenih dusa, koje su by the way, trebale biti davno sahranjene.

Ako je to pravi bosnjak, bogu hval ja nisam...

I da, mi imamo itekako mnogo heroja samo ne mogu stici na red od dnevno-politickih...
N.N.

#92 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by N.N. »

Ma sta ti u Sarajevu znas ko je koga ostavio kada je bilo najteze jbmti `ljeb :D
Dobro neko rece, ako je za Srebrenicane heroj, heroj je. Sta koji gurac ti ljubitelj BHtelekoma, vjerovatno uhljebljen u istom, baljezgas o herojima. Takvima kao ti Bosna i jeste od-do, kao u onoj pjesmi.
Sta se ti bunis o odgodi dzenaze ? Valja bi se trebali buniti oni koji bi trebali svoje ukopati !? I td td.

Kada oni kazu da se ne slazu sa ovim, onda cu i ja reci isto.

Sto ne mogu rende na koru majko mila.
zateznistub

#93 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by zateznistub »

N.N. wrote:Ma sta ti u Sarajevu znas ko je koga ostavio kada je bilo najteze jbmti `ljeb :D
Dobro neko rece, ako je za Srebrenicane heroj, heroj je. Sta koji gurac ti ljubitelj BHtelekoma, vjerovatno uhljebljen u istom, baljezgas o herojima. Takvima kao ti Bosna i jeste od-do, kao u onoj pjesmi.
Sta se ti bunis o odgodi dzenaze ? Valja bi se trebali buniti oni koji bi trebali svoje ukopati !? I td td.

Kada oni kazu da se ne slazu sa ovim, onda cu i ja reci isto.

Sto ne mogu rende na koru majko mila.
Ovo 'ljeb,
tati kuci kad dođes. Dalje, mi u Sarajevu, ljubitelji BHT-a itekako dobro znamo ko je koga i gdje ostavio. Znamo jer je kozojeb ko ti dosao u isto ovo sarajevo i prodao istu tu Srebrenicu za Vogoscu i Ilijas. A seljaci ko ti zdusno podrzali jer su time mnogo blize istom tom Sarajevu.

I da, ukucani ti baljezgaju, pa njima skreci paznju...
N.N.

#94 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by N.N. »

Pogodio sam, uhljebljenko, a :D

Sve sto je prodato, prodato je od takvih kao ti. Sve :)
zateznistub

#95 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by zateznistub »

N.N. wrote:Pogodio sam, uhljebljenko, a :D

šta'š kozojeb, nije za svakog da tamo radi...
Opetja033

#96 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by Opetja033 »

zateznistub wrote:
Opetja033 wrote:
A koja je to slika pravog bosnjaka? Onog koji, pored ociju, ne vidi ko ga je to ostavio kad je bilo najteze? Onaj koji ce đenazu tolikog broja ubijenih odgoditi zarad politckih poena? Znaci pravi bosnjo ce reci JOK smiraju tolikog broja napacenih dusa, koje su by the way, trebale biti davno sahranjene.

Ako je to pravi bosnjak, bogu hval ja nisam...

I da, mi imamo itekako mnogo heroja samo ne mogu stici na red od dnevno-politickih...
Ako ti smatras da porodice zrtava ciji najmiliji i najblizi trebaju naci smiraj, odgadjaju dzenazu radi dnevnopolitickih poena - tebi na obraz. Uostalom pricaju se gluposti ovdje, i to uglavnom od ljudi koji nikada nisu bili u Potocarima, koji nikada nisu razgovarali sa nekim iz Srebrenice i koji je (kao sto sam rekao) vjerovatno ne znaju ni na karti naci.

U Srebrenici sam 6-7 puta godisnje. Vi pricate nesto o tijelima i o tome da se predstavnice udruzenja namjerno ne zele da sahrane najmilije kako bi na njihovoj tragediji uzimale pare.
Po obicaju pojma nemate o cemu pricate i pametujete.
Znate li pametnjakovici da identifikacija ubijenog nije isto sto i pronalazak tijela?
Znate li pametnjakovici da se tu u najvecem broju slucajeva radi o jednoj ili par kostiju - potkoljenica, ruka, podlaktica, celjust, itd? Da vecina porodica (ima izuzetaka koji kopaju i po jednu kost) ne zeli da sahranjuje samo butnu kost sina, muza, oca?
Jeste li vi ikada bili u slicnoj situaciji pa da ih mozete osudjivati zbog toga?

O kakvom Naserovom bijegu pricas? Covjek je dobio naredjenje da ode u Tuzlu od vojnog vrha. Znas ti to vrlo dobro samo namjerno izvrces cinjenice. A onda govoris nekome drugom o prikupljanju politickih poena.
I @insomnia78 je u potpunosti u pravu: do sada nisam sreo nijednu jedinu osobu iz Srebrenice koja bi bilo sta lose rekla o Naseru. A pricao sam sigurno sa par stotina prezivjelih, sto u Sarajevu, sto u srebrenickom kraju. I za razliku od vas zlonamjernih vrlo dobro znam o cemu pricam jer sam, kao sto rekoh, prirodom posla u Srebrenici barem 6-7 puta godisnje. Mimo posla, dakle privatno, bio sam 6 puta na dzenazi. A nikakve licne ili porodicne veze nemam sa Srebrenicom. Hajde da vidimo koliko ste puta na dzenazi u Potocarima bili vi koji kritikujete ovu odluku organizacionog odbora?

O kakvog politizaciji pricate? U pitanju je komandant odbrane Srebrenice, osoba koja je bila komandant u Armiji RBiH, osoba koja je i dan danas zakletva ogromnoj vecini Srebrenicana. Ovo je mnogo vise od politizacije, ovo je pitanje drzave i dostojanstva drzave. Ali ne mozes sa sitnim dusama pricati o visem interesu.

Ne mogu opisati nivo gadjenja i prezira kojeg osjecam prema ovom minornom ali online vrlo aktivnom dijelu sopstvenog naroda. Jedino sto me tjesi jeste cinjenica da im je jedina preostala arena za bljuvanje upravo internet. U stvarnosti ih vec odavno niko ne jebe ni 5%.

Cascenje i vrlo probrane rijeci sa moje strane nemaju nikakve veze konkretno sa tobom. Odgovorio sam tebi ali tvoji su komentari odlicni kakvih bljuvotina ima.
Opetja033

#97 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by Opetja033 »

zateznistub wrote:prodao istu tu Srebrenicu.
100 puta ponovljena laz nece i ne moze postati istina makar je 1 000 000 puta ponovio.
N.N.

#98 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by N.N. »

zateznistub wrote:
N.N. wrote:Pogodio sam, uhljebljenko, a :D

šta'š kozojeb, nije za svakog da tamo radi...
ahahahahahhaha
Ma ja ba :D
Opetja033

#99 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by Opetja033 »

N.N. wrote:Sto ne mogu rende na koru majko mila.
:thumbup:

Sve lazni dusebriznici koji krokodilskim suzama oplakuju Srebrenicu. A Srebrenice se sjete samo kada treba popljuvati nekog od Bosnjaka ili vristati kako je "prodata".

I jos onda pocnu pricati o ubiranju politickih poena. Jad i cemer.
zateznistub

#100 Re: Ako Orić ne bude pušten na slobodu, odgađa se dženaza u Potočarima

Post by zateznistub »

Opetja033 wrote:
Po obicaju pojma nemate o cemu pricate i pametujete.
A nikakve licne ili porodicne veze nemam sa Srebrenicom. Hajde da vidimo koliko ste puta na dzenazi u Potocarima bili vi koji kritikujete ovu odluku organizacionog odbora?
Za tvoj info a i info nekolicine, moja malenkost se tri godine zabavljala sa djevojkom koja je rođena i do rata zivila tamo, tako da fantasticno znam, iz prve ruke i stavove i misljenja. Broj odlazaka u Srebrenicu i Potočare necu pominjati jer to smatram za degutantno...

i kozojeb ne, ne radim u BHT-u
Post Reply