naravno. ali sta znam levat sta je dalje od mahale. srbi iz bosne su najradikalniji. srbe iz beograda kurac boli za ljiljanima i bosnomAjatolah_ wrote:U suštini, Srbi iz Srbije a pogotovo Hrvati iz Hrvatske, u globalu, nisu nešto pretjerano "antibosanski" nastrojeni koliko se to odavde možda čini. Daleko, daleeeeko više se mrze međusobno. Problem je što se u BiH nacionalizam konstantno dodgrijava još od rata i što nam je to još uvijek haman pa redovno tema dana, pa sliku o mržnji koju vidimo među narodima u BiH često projiciramo na sve tri države, mada odnosi svakako nisu isti.Bodkin wrote:bio ja u trenerci bosne prije vise od 10 godina. nista mi nije bilo. ali vama nacionalistickim parazitima koji makli iz svoje mahale nisu je tesko objasniti.celava_dlaka wrote:Bujrum vi komunisti lagano u Beograd sa majicama REPUBLIKA BOSNA, pa uzivajte u dobrodoslici
Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
-
Bodkin
#76 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
- insomnia78
#77 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Znamo, vidjeli smo devedesetih
-
Fudo387
#78 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Dok ne pronosas dres BiH Beogradom za vrijeme utakmice c.zvezde, ne vjerujem u ove tvrdnje.Bodkin wrote:naravno. ali sta znam levat sta je dalje od mahale. srbi iz bosne su najradikalniji. srbe iz beograda kurac boli za ljiljanima i bosnom
Mislim da bi i ti izas'o u avazu.
-
Bodkin
#79 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
a realno i ta stojiFudo387 wrote:Dok ne pronosas dres BiH Beogradom za vrijeme utakmice c.zvezde, ne vjerujem u ove tvrdnje.Bodkin wrote:naravno. ali sta znam levat sta je dalje od mahale. srbi iz bosne su najradikalniji. srbe iz beograda kurac boli za ljiljanima i bosnom
Mislim da bi i ti izas'o u avazu.
- Saian
#80 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
izas'o bi clanak na röntgenu 
- Stjui
#81 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
jašta,g.l...L u c i f e r wrote: Da sam bio tu, sijevala bi utoka.

-
celava_dlaka
#82 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Nisu oni svi isti, jedni su cistili municiju i pravili hranu, a drugi pucali cak mozda i ovaj sto je pucao nije nikad nikog pogodio fina su to rajainsomnia78 wrote:Znamo, vidjeli smo devedesetih
- Stjui
#83 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
a na temu-sviđalo se to nekome ili ne,srbija drži pola bih pod okupacijom(nezvanično doduše)-dakle,neprijateljska je država.genocid nad nesrbima,koji je sproveden na okupiranom djelu bih,se sprovodi i dan danas malo suptilnijim metodama.tako da,netrpeljivost prema obilježjima države srbije,srpskog naroda,srpskoj trobojci,mi je potpuno shvatljiva.

Last edited by Stjui on 31/05/2015 22:09, edited 1 time in total.
-
spacek
#84 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
...
Last edited by spacek on 22/04/2016 23:27, edited 1 time in total.
- DoZeN
#85 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Ti si primjer zasto je situacija u BIH takva kakva jeste, a to je posledica toga da se nije rekla istina ni tebi ni Srbinu sta je bilo u period od 92 do 95, tu se vode borbe dve ideologije,jedna koja kaze da su Bosnjaci zrtve progona i genocida,a druga da su Srbi u BIH se borili za opstannak u otadzbinskom ratu.BiH38 wrote: Ja bih ovome jos dodao i "šta još uvijek radite". Stvarno ne kontam ove srbe koji se ovako "iznenade". Postavio bih par pitanja ovim "mladicima".
1. Znate li kakve su sve zlocine radili vasi sugradjani i sunarodnjaci u BiH?
2. Znate li kako prolaze ljudi koji pokazu drzavnu zastavu u BL drzave kojoj i oni pripadaju?
3. Znate li da zlocinci koji su ubijali po Srebrenici, Prijedoru, Višegradu....hodaju slobodno pred ocima istih zrtava i prezivjelih svjedoka koje su '92 maltetirali, silovali, premlacivali, klali i ubijali?
4. Znate li da kada bih bilo ko prohodao Čačkom sa zastavom BiH bio vjerovatno ubijen?
Mislim da sve ovo znate samo zelite da dodatno provocirate i pokazete kako ste vi srbi hrabri. Slobodno prenesite ostatku vasih sunarodnika i sugradjana da se ovdje dobijaju batine za takve provokacije jer ste za nas ratni zlocinci!
Da nema ideologija,drzave bi propale, narodi bi ubijali svoje vodje i odgovorne,a ne druge.
Kada se razumije ono sto prica Hakija Mehonjic vise od "Bosnjackih strebera" onda ce biti mira u BIH,ali to nece biti za dugo u BIH
- insomnia78
#86 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Al peta kolona cijelo vrijeme pokusava izjednaciti ovaj napad huligana na motoriste sa od strane entitetskih vlasti organizovanog maltretiranja povratnika u PCStjui wrote:a na temu-sviđalo se to nekome ili ne,srbija drži pola bih pod okupacijom.genocid nad nesrbima,koji je sproveden na okupiranom djelu bih,se sprovodi i dan danas malo suptilnijim metodama.tako da,netrpeljivost prema obilježjima države srbije,srpskog naroda,srpskoj trobojci,mi je potpuno shvatljiva.
- Edin H.
#87 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Pasha moj, ja sam isto mislio, pa I govorio u ratu. koji sam proveo u Sarajevu, za razliku od vecine koji sada nesto pametuju I nesto bi se lafo svetili, a nigdje ih nije bilo kad se rokalo.insomnia78 wrote:Pa to objasni ovima sto se svete DahijamaEdin H. wrote:Prije svega "civilizirane" zemlje su kroz istoriju pobile mnogo vise ljudi u svojim kolonijama, i sta bi sad trebalo da ih crnci rokaju gdje stignu.celava_dlaka wrote:Razlika je u tome sto mi Litenstajn, Belgija il neka druga zemlja nisu lisile zivota clanove moje familije, isti sto furaju orlove jesu..
Svi sve hvatate sa hjuman rajts ovo ono, a niko nekomentarise kad te hapse zbog ljiljana, kad it jebu majku balijsku po rs, nikom ne bi dlaka sa glave falila da su dosli bez СРБИЈА i bez orlova
Drugo taj dedo sto fura orlove ti zasigurno nije nikoga ubio, jer da jeste cisto sumnjam da bi dosao u Sarajevo na cevape. Trece svaki zlocin i zlocinac imaju svoje ime i prezime, krivica je individiulana, ne kolektivna.
Nasi ubijeni jos nisu ni nadjeni ni sahranjeni vi vec poceli relativizirati
Ne odnosi se licno na tebe, jer nemam pojma gdje si bio.
- Danguba
#88 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
...a mozda je neko i opkladu izgubio. 
-
Bodkin
#89 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
tako jeStjui wrote:a na temu-sviđalo se to nekome ili ne,srbija drži pola bih pod okupacijom(nezvanično doduše)-dakle,neprijateljska je država.genocid nad nesrbima,koji je sproveden na okupiranom djelu bih,se sprovodi i dan danas malo suptilnijim metodama.tako da,netrpeljivost prema obilježjima države srbije,srpskog naroda,srpskoj trobojci,mi je potpuno shvatljiva.
-
Bodkin
#90 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
na prvoj liniji, cuj gdjeEdin H. wrote:Pasha moj, ja sam isto mislio, pa I govorio u ratu. koji sam proveo u Sarajevu, za razliku od vecine koji sada nesto pametuju I nesto bi se lafo svetili, a nigdje ih nije bilo kad se rokalo.insomnia78 wrote: Pa to objasni ovima sto se svete Dahijama
Nasi ubijeni jos nisu ni nadjeni ni sahranjeni vi vec poceli relativizirati
Ne odnosi se licno na tebe, jer nemam pojma gdje si bio.
- DoZeN
#91 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Vrati se u Tuzlu, pa uzivaj u ekonomiji BIH, ili dodji u Lopare ili Ugljevik pa to reciinsomnia78 wrote:Al peta kolona cijelo vrijeme pokusava izjednaciti ovaj napad huligana na motoriste sa od strane entitetskih vlasti organizovanog maltretiranja povratnika u PCStjui wrote:a na temu-sviđalo se to nekome ili ne,srbija drži pola bih pod okupacijom.genocid nad nesrbima,koji je sproveden na okupiranom djelu bih,se sprovodi i dan danas malo suptilnijim metodama.tako da,netrpeljivost prema obilježjima države srbije,srpskog naroda,srpskoj trobojci,mi je potpuno shvatljiva.
- insomnia78
#92 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Jesam nesto slag'o?
- DoZeN
#93 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
nisi obavjesten kao Kostunicainsomnia78 wrote:Jesam nesto slag'o?
- Stjui
#94 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
jahBodkin wrote: tako jesve bi bilo ok da skinu sva obiljezja i vrate se bogumilskoj vjeri. ha ja. ovako samo provociraju i treba to sve protjerati u srbiju
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#95 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Pa ko bi drugi zakuhavao kašu ovdje, osim onih cija je cijenjena pozadina na sigurnom i kojima bi novi rat ovdje bio potvrda da su dobro ucinili zato sto su zapalili preko graneL u c i f e r wrote:Zašto imam filing da si dijasporac?celava_dlaka wrote:Nema vise mira sa njima, dokle god oni pravili doceke zlocincima po rs nema mira niti nekakvih kvazijugoslovnske tolerancije, sto kazu gore nismo mi klali oni su klali, cak i opet nemamo mrznje koliko bi mi prema njima trebali imati..
- arzuhal
-
Fudo387
#97 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Jeftinih fazona, namaraju ljude pa bi onda sve na dijasporu svalili._BataZiv_0809 wrote:Pa ko bi drugi zakuhavao kašu ovdje, osim onih cija je cijenjena pozadina na sigurnom i kojima bi novi rat ovdje bio potvrda da su dobro ucinili zato sto su zapalili preko graneL u c i f e r wrote:Zašto imam filing da si dijasporac?celava_dlaka wrote:Nema vise mira sa njima, dokle god oni pravili doceke zlocincima po rs nema mira niti nekakvih kvazijugoslovnske tolerancije, sto kazu gore nismo mi klali oni su klali, cak i opet nemamo mrznje koliko bi mi prema njima trebali imati..
- arzuhal
#98 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Ja ba, a navijači Olimpica bili...Fudo387 wrote:
Jeftinih fazona, namaraju ljude pa bi onda sve na dijasporu svalili.
- Edin H.
#99 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Popularni Vukovi?arzuhal wrote:Ja ba, a navijači Olimpica bili...Fudo387 wrote:
Jeftinih fazona, namaraju ljude pa bi onda sve na dijasporu svalili.
-
hAZNADAR
#100 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!
Primitivno i kukavicki. Da su provocirali i nekako(mada i zato sluzi policija a ne huligani 20 na 5),.. ali samo zbog majice sa zvanicnim grbom susjedne drzave je ponavljam primitivno i kukavicki.
A idiotski je to opravdavati logikom sta su nama sve radili ili kako bi prosli ljiljani u Cacku. Dali je ova nesretna petorka ikada dokumentovano i dokazano napala i premlatila nekoga zbog obiljezja BiH?
Mi pravimo sami svoju kulturu umjesto da kopiramo druge primitivizme i sovinizme.
Dvoglavi orao je zvanicni grb Srbije, stari i tradicionalni grb srpskog naroda,.. i to treba da se prihvati kako jeste. Inace bi bilo opravdano premlatiti i istjerati sve preostale Srbe iz Sarajeva, porusiti sve pravoslavne crkve i izbrisati svako trag postojanja Srba. Ali posto znamo svi da to nije ispravno - onda ovi sto opravdavaju linc neka prestanu jesti ...... i priznaju da je ovo bilo i primitivno a i kukavicki.
A idiotski je to opravdavati logikom sta su nama sve radili ili kako bi prosli ljiljani u Cacku. Dali je ova nesretna petorka ikada dokumentovano i dokazano napala i premlatila nekoga zbog obiljezja BiH?
Mi pravimo sami svoju kulturu umjesto da kopiramo druge primitivizme i sovinizme.
Dvoglavi orao je zvanicni grb Srbije, stari i tradicionalni grb srpskog naroda,.. i to treba da se prihvati kako jeste. Inace bi bilo opravdano premlatiti i istjerati sve preostale Srbe iz Sarajeva, porusiti sve pravoslavne crkve i izbrisati svako trag postojanja Srba. Ali posto znamo svi da to nije ispravno - onda ovi sto opravdavaju linc neka prestanu jesti ...... i priznaju da je ovo bilo i primitivno a i kukavicki.