Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Bodkin

#76 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Bodkin »

Ajatolah_ wrote:
Bodkin wrote:
celava_dlaka wrote:Bujrum vi komunisti lagano u Beograd sa majicama REPUBLIKA BOSNA, pa uzivajte u dobrodoslici
bio ja u trenerci bosne prije vise od 10 godina. nista mi nije bilo. ali vama nacionalistickim parazitima koji makli iz svoje mahale nisu je tesko objasniti.
U suštini, Srbi iz Srbije a pogotovo Hrvati iz Hrvatske, u globalu, nisu nešto pretjerano "antibosanski" nastrojeni koliko se to odavde možda čini. Daleko, daleeeeko više se mrze međusobno. Problem je što se u BiH nacionalizam konstantno dodgrijava još od rata i što nam je to još uvijek haman pa redovno tema dana, pa sliku o mržnji koju vidimo među narodima u BiH često projiciramo na sve tri države, mada odnosi svakako nisu isti.
naravno. ali sta znam levat sta je dalje od mahale. srbi iz bosne su najradikalniji. srbe iz beograda kurac boli za ljiljanima i bosnom
insomnia78

#77 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by insomnia78 »

Znamo, vidjeli smo devedesetih
Fudo387

#78 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Fudo387 »

Bodkin wrote:naravno. ali sta znam levat sta je dalje od mahale. srbi iz bosne su najradikalniji. srbe iz beograda kurac boli za ljiljanima i bosnom
Dok ne pronosas dres BiH Beogradom za vrijeme utakmice c.zvezde, ne vjerujem u ove tvrdnje.
Mislim da bi i ti izas'o u avazu. :D
Bodkin

#79 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Bodkin »

Fudo387 wrote:
Bodkin wrote:naravno. ali sta znam levat sta je dalje od mahale. srbi iz bosne su najradikalniji. srbe iz beograda kurac boli za ljiljanima i bosnom
Dok ne pronosas dres BiH Beogradom za vrijeme utakmice c.zvezde, ne vjerujem u ove tvrdnje.
Mislim da bi i ti izas'o u avazu. :D
a realno i ta stoji :)
Saian

#80 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Saian »

izas'o bi clanak na röntgenu :oops:
Stjui

#81 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Stjui »

L u c i f e r wrote: Da sam bio tu, sijevala bi utoka. :nargila:
jašta,g.l...

Image

:lol:
celava_dlaka

#82 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by celava_dlaka »

insomnia78 wrote:Znamo, vidjeli smo devedesetih
Nisu oni svi isti, jedni su cistili municiju i pravili hranu, a drugi pucali cak mozda i ovaj sto je pucao nije nikad nikog pogodio fina su to raja
Stjui

#83 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Stjui »

a na temu-sviđalo se to nekome ili ne,srbija drži pola bih pod okupacijom(nezvanično doduše)-dakle,neprijateljska je država.genocid nad nesrbima,koji je sproveden na okupiranom djelu bih,se sprovodi i dan danas malo suptilnijim metodama.tako da,netrpeljivost prema obilježjima države srbije,srpskog naroda,srpskoj trobojci,mi je potpuno shvatljiva.

:bih:
Last edited by Stjui on 31/05/2015 22:09, edited 1 time in total.
spacek

#84 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by spacek »

...
Last edited by spacek on 22/04/2016 23:27, edited 1 time in total.
DoZeN

#85 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by DoZeN »

BiH38 wrote: Ja bih ovome jos dodao i "šta još uvijek radite". Stvarno ne kontam ove srbe koji se ovako "iznenade". Postavio bih par pitanja ovim "mladicima".

1. Znate li kakve su sve zlocine radili vasi sugradjani i sunarodnjaci u BiH?
2. Znate li kako prolaze ljudi koji pokazu drzavnu zastavu u BL drzave kojoj i oni pripadaju?
3. Znate li da zlocinci koji su ubijali po Srebrenici, Prijedoru, Višegradu....hodaju slobodno pred ocima istih zrtava i prezivjelih svjedoka koje su '92 maltetirali, silovali, premlacivali, klali i ubijali?
4. Znate li da kada bih bilo ko prohodao Čačkom sa zastavom BiH bio vjerovatno ubijen?

Mislim da sve ovo znate samo zelite da dodatno provocirate i pokazete kako ste vi srbi hrabri. Slobodno prenesite ostatku vasih sunarodnika i sugradjana da se ovdje dobijaju batine za takve provokacije jer ste za nas ratni zlocinci!
Ti si primjer zasto je situacija u BIH takva kakva jeste, a to je posledica toga da se nije rekla istina ni tebi ni Srbinu sta je bilo u period od 92 do 95, tu se vode borbe dve ideologije,jedna koja kaze da su Bosnjaci zrtve progona i genocida,a druga da su Srbi u BIH se borili za opstannak u otadzbinskom ratu.
Da nema ideologija,drzave bi propale, narodi bi ubijali svoje vodje i odgovorne,a ne druge.
Kada se razumije ono sto prica Hakija Mehonjic vise od "Bosnjackih strebera" onda ce biti mira u BIH,ali to nece biti za dugo u BIH
insomnia78

#86 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by insomnia78 »

Stjui wrote:a na temu-sviđalo se to nekome ili ne,srbija drži pola bih pod okupacijom.genocid nad nesrbima,koji je sproveden na okupiranom djelu bih,se sprovodi i dan danas malo suptilnijim metodama.tako da,netrpeljivost prema obilježjima države srbije,srpskog naroda,srpskoj trobojci,mi je potpuno shvatljiva.

Al peta kolona cijelo vrijeme pokusava izjednaciti ovaj napad huligana na motoriste sa od strane entitetskih vlasti organizovanog maltretiranja povratnika u PC
Edin H.

#87 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Edin H. »

insomnia78 wrote:
Edin H. wrote:
celava_dlaka wrote:Razlika je u tome sto mi Litenstajn, Belgija il neka druga zemlja nisu lisile zivota clanove moje familije, isti sto furaju orlove jesu..
Svi sve hvatate sa hjuman rajts ovo ono, a niko nekomentarise kad te hapse zbog ljiljana, kad it jebu majku balijsku po rs, nikom ne bi dlaka sa glave falila da su dosli bez СРБИЈА i bez orlova
Prije svega "civilizirane" zemlje su kroz istoriju pobile mnogo vise ljudi u svojim kolonijama, i sta bi sad trebalo da ih crnci rokaju gdje stignu.
Drugo taj dedo sto fura orlove ti zasigurno nije nikoga ubio, jer da jeste cisto sumnjam da bi dosao u Sarajevo na cevape. Trece svaki zlocin i zlocinac imaju svoje ime i prezime, krivica je individiulana, ne kolektivna.
Pa to objasni ovima sto se svete Dahijama
Nasi ubijeni jos nisu ni nadjeni ni sahranjeni vi vec poceli relativizirati
Pasha moj, ja sam isto mislio, pa I govorio u ratu. koji sam proveo u Sarajevu, za razliku od vecine koji sada nesto pametuju I nesto bi se lafo svetili, a nigdje ih nije bilo kad se rokalo.

Ne odnosi se licno na tebe, jer nemam pojma gdje si bio.
Danguba

#88 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Danguba »

...a mozda je neko i opkladu izgubio. :wink:
Bodkin

#89 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Bodkin »

Stjui wrote:a na temu-sviđalo se to nekome ili ne,srbija drži pola bih pod okupacijom(nezvanično doduše)-dakle,neprijateljska je država.genocid nad nesrbima,koji je sproveden na okupiranom djelu bih,se sprovodi i dan danas malo suptilnijim metodama.tako da,netrpeljivost prema obilježjima države srbije,srpskog naroda,srpskoj trobojci,mi je potpuno shvatljiva.

tako je :thumbup: sve bi bilo ok da skinu sva obiljezja i vrate se bogumilskoj vjeri. ha ja. ovako samo provociraju i treba to sve protjerati u srbiju
Bodkin

#90 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Bodkin »

Edin H. wrote:
insomnia78 wrote: Pa to objasni ovima sto se svete Dahijama
Nasi ubijeni jos nisu ni nadjeni ni sahranjeni vi vec poceli relativizirati
Pasha moj, ja sam isto mislio, pa I govorio u ratu. koji sam proveo u Sarajevu, za razliku od vecine koji sada nesto pametuju I nesto bi se lafo svetili, a nigdje ih nije bilo kad se rokalo.

Ne odnosi se licno na tebe, jer nemam pojma gdje si bio.
na prvoj liniji, cuj gdje
DoZeN

#91 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by DoZeN »

insomnia78 wrote:
Stjui wrote:a na temu-sviđalo se to nekome ili ne,srbija drži pola bih pod okupacijom.genocid nad nesrbima,koji je sproveden na okupiranom djelu bih,se sprovodi i dan danas malo suptilnijim metodama.tako da,netrpeljivost prema obilježjima države srbije,srpskog naroda,srpskoj trobojci,mi je potpuno shvatljiva.

Al peta kolona cijelo vrijeme pokusava izjednaciti ovaj napad huligana na motoriste sa od strane entitetskih vlasti organizovanog maltretiranja povratnika u PC
Vrati se u Tuzlu, pa uzivaj u ekonomiji BIH, ili dodji u Lopare ili Ugljevik pa to reci :)
insomnia78

#92 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by insomnia78 »

Jesam nesto slag'o?
DoZeN

#93 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by DoZeN »

insomnia78 wrote:Jesam nesto slag'o?
nisi obavjesten kao Kostunica
Stjui

#94 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Stjui »

Bodkin wrote: tako je :thumbup: sve bi bilo ok da skinu sva obiljezja i vrate se bogumilskoj vjeri. ha ja. ovako samo provociraju i treba to sve protjerati u srbiju
jah :roll: ...vas mi i vaše bosanske trenerke... :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#95 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by _BataZiv_0809 »

L u c i f e r wrote:
celava_dlaka wrote:Nema vise mira sa njima, dokle god oni pravili doceke zlocincima po rs nema mira niti nekakvih kvazijugoslovnske tolerancije, sto kazu gore nismo mi klali oni su klali, cak i opet nemamo mrznje koliko bi mi prema njima trebali imati..
Zašto imam filing da si dijasporac?
Pa ko bi drugi zakuhavao kašu ovdje, osim onih cija je cijenjena pozadina na sigurnom i kojima bi novi rat ovdje bio potvrda da su dobro ucinili zato sto su zapalili preko grane :roll:
arzuhal

#96 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by arzuhal »

Image
Fudo387

#97 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Fudo387 »

_BataZiv_0809 wrote:
L u c i f e r wrote:
celava_dlaka wrote:Nema vise mira sa njima, dokle god oni pravili doceke zlocincima po rs nema mira niti nekakvih kvazijugoslovnske tolerancije, sto kazu gore nismo mi klali oni su klali, cak i opet nemamo mrznje koliko bi mi prema njima trebali imati..
Zašto imam filing da si dijasporac?
Pa ko bi drugi zakuhavao kašu ovdje, osim onih cija je cijenjena pozadina na sigurnom i kojima bi novi rat ovdje bio potvrda da su dobro ucinili zato sto su zapalili preko grane :roll:
Jeftinih fazona, namaraju ljude pa bi onda sve na dijasporu svalili. :D
arzuhal

#98 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by arzuhal »

Fudo387 wrote:
Ja ba, a navijači Olimpica bili... :mrgreen:
Edin H.

#99 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by Edin H. »

arzuhal wrote:
Fudo387 wrote:
Ja ba, a navijači Olimpica bili... :mrgreen:
Popularni Vukovi? :zzzz:
hAZNADAR

#100 Re: Navijači Sarajeva PRETUKLI petoricu Srba iz Čačka!

Post by hAZNADAR »

Primitivno i kukavicki. Da su provocirali i nekako(mada i zato sluzi policija a ne huligani 20 na 5),.. ali samo zbog majice sa zvanicnim grbom susjedne drzave je ponavljam primitivno i kukavicki.

A idiotski je to opravdavati logikom sta su nama sve radili ili kako bi prosli ljiljani u Cacku. Dali je ova nesretna petorka ikada dokumentovano i dokazano napala i premlatila nekoga zbog obiljezja BiH?

Mi pravimo sami svoju kulturu umjesto da kopiramo druge primitivizme i sovinizme.

Dvoglavi orao je zvanicni grb Srbije, stari i tradicionalni grb srpskog naroda,.. i to treba da se prihvati kako jeste. Inace bi bilo opravdano premlatiti i istjerati sve preostale Srbe iz Sarajeva, porusiti sve pravoslavne crkve i izbrisati svako trag postojanja Srba. Ali posto znamo svi da to nije ispravno - onda ovi sto opravdavaju linc neka prestanu jesti ...... i priznaju da je ovo bilo i primitivno a i kukavicki.
Post Reply