Nele i KLIX

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
travnik

#76 Re: Nele i KLIX

Post by travnik »

Dok se Nele spomene, vrlo brzo se multipliciraju komentari. Možda griješim, ali čitajući niz komentara na raznim portalima i ovako pričajući sa raznim likovima, mislim da bi se njemu sve zaboravilo i oprostilo, i to što je pjevao o ratnim zločincima, i to što je šutio dok je njegov grad krvario, i još mnogo toga, samo da je propao i da se SA ulizuje, kao što se brojne druge poznate osobe ulizuju, osobito iz ZG i BG, kada treba maznuti lovu u BiH. Međutim, on nije propao (nije na onoj razini kao sa početka 90-ih, ali cijela scena se promijenila), tu su turneje, nastupi, albumi, sada knjiga, ima ga na tv-u, poželjan je sugovornik novinarima i sl. Uglavnom, lik se održava i jači je od dosta ovih k'o fol poznatih i slavnih. Uz to, ne ulizuje se SA, već BL i BG. To je osnovni njegov problem sa većinom njegovih kritičara iz BiH. Da mu je karijera u onoj stvari već godinama, odnosno aga nigdje nema i da se za njega ne čuje i da počne furati poltronizam prema SA, on bi vrlo brzo mogao prošetati i Koševom i ostatkom SA. Dakle, njemu bi se, na žalost, oprostilo i koketiranje sa zločinima i odsustvo emocija za svoje sugrađene kada su bili u okruženju četiri godine, ali mu se ne mogu oprostiti stavovi i kakav-takav opstanak na sceni.
SSemir

#77 Re: Nele i KLIX

Post by SSemir »

jebo vas nele vise
zateznistub

#78 Re: Nele i KLIX

Post by zateznistub »

Pošto sam na istoj temi popusio put u banovice, sad cu o smradu samo citati...
uglavnomja

#79 Re: Nele i KLIX

Post by uglavnomja »

travnik wrote:Dok se Nele spomene, vrlo brzo se multipliciraju komentari. Možda griješim, ali čitajući niz komentara na raznim portalima i ovako pričajući sa raznim likovima, mislim da bi se njemu sve zaboravilo i oprostilo, i to što je pjevao o ratnim zločincima, i to što je šutio dok je njegov grad krvario, i još mnogo toga, samo da je propao i da se SA ulizuje, kao što se brojne druge poznate osobe ulizuju, osobito iz ZG i BG, kada treba maznuti lovu u BiH. Međutim, on nije propao (nije na onoj razini kao sa početka 90-ih, ali cijela scena se promijenila), tu su turneje, nastupi, albumi, sada knjiga, ima ga na tv-u, poželjan je sugovornik novinarima i sl. Uglavnom, lik se održava i jači je od dosta ovih k'o fol poznatih i slavnih. Uz to, ne ulizuje se SA, već BL i BG. To je osnovni njegov problem sa većinom njegovih kritičara iz BiH. Da mu je karijera u onoj stvari već godinama, odnosno aga nigdje nema i da se za njega ne čuje i da počne furati poltronizam prema SA, on bi vrlo brzo mogao prošetati i Koševom i ostatkom SA. Dakle, njemu bi se, na žalost, oprostilo i koketiranje sa zločinima i odsustvo emocija za svoje sugrađene kada su bili u okruženju četiri godine, ali mu se ne mogu oprostiti stavovi i kakav-takav opstanak na sceni.

daj detalja :-)
travnik

#80 Re: Nele i KLIX

Post by travnik »

uglavnomja wrote:
travnik wrote:Dok se Nele spomene, vrlo brzo se multipliciraju komentari. Možda griješim, ali čitajući niz komentara na raznim portalima i ovako pričajući sa raznim likovima, mislim da bi se njemu sve zaboravilo i oprostilo, i to što je pjevao o ratnim zločincima, i to što je šutio dok je njegov grad krvario, i još mnogo toga, samo da je propao i da se SA ulizuje, kao što se brojne druge poznate osobe ulizuju, osobito iz ZG i BG, kada treba maznuti lovu u BiH. Međutim, on nije propao (nije na onoj razini kao sa početka 90-ih, ali cijela scena se promijenila), tu su turneje, nastupi, albumi, sada knjiga, ima ga na tv-u, poželjan je sugovornik novinarima i sl. Uglavnom, lik se održava i jači je od dosta ovih k'o fol poznatih i slavnih. Uz to, ne ulizuje se SA, već BL i BG. To je osnovni njegov problem sa većinom njegovih kritičara iz BiH. Da mu je karijera u onoj stvari već godinama, odnosno aga nigdje nema i da se za njega ne čuje i da počne furati poltronizam prema SA, on bi vrlo brzo mogao prošetati i Koševom i ostatkom SA. Dakle, njemu bi se, na žalost, oprostilo i koketiranje sa zločinima i odsustvo emocija za svoje sugrađene kada su bili u okruženju četiri godine, ali mu se ne mogu oprostiti stavovi i kakav-takav opstanak na sceni.

daj detalja :-)
www.google.com
uglavnomja

#81 Re: Nele i KLIX

Post by uglavnomja »

prazno, jaro, prazno :D
Yug

#82 Re: Nele i KLIX

Post by Yug »

travnik wrote:Dok se Nele spomene, vrlo brzo se multipliciraju komentari. Možda griješim, ali čitajući niz komentara na raznim portalima i ovako pričajući sa raznim likovima, mislim da bi se njemu sve zaboravilo i oprostilo, i to što je pjevao o ratnim zločincima, i to što je šutio dok je njegov grad krvario, i još mnogo toga, samo da je propao i da se SA ulizuje, kao što se brojne druge poznate osobe ulizuju, osobito iz ZG i BG, kada treba maznuti lovu u BiH. Međutim, on nije propao (nije na onoj razini kao sa početka 90-ih, ali cijela scena se promijenila), tu su turneje, nastupi, albumi, sada knjiga, ima ga na tv-u, poželjan je sugovornik novinarima i sl. Uglavnom, lik se održava i jači je od dosta ovih k'o fol poznatih i slavnih. Uz to, ne ulizuje se SA, već BL i BG. To je osnovni njegov problem sa većinom njegovih kritičara iz BiH. Da mu je karijera u onoj stvari već godinama, odnosno aga nigdje nema i da se za njega ne čuje i da počne furati poltronizam prema SA, on bi vrlo brzo mogao prošetati i Koševom i ostatkom SA. Dakle, njemu bi se, na žalost, oprostilo i koketiranje sa zločinima i odsustvo emocija za svoje sugrađene kada su bili u okruženju četiri godine, ali mu se ne mogu
oprostiti stavovi i kakav-takav opstanak na sceni.
:thumbup: ,ne sto nije otisao sa scene vec zaradi pola miliona na prvoj knjizi ,i to na racun Sarajeva,a nisu mu dali ni veceru da zavrsi :lol:
uglavnomja

#83 Re: Nele i KLIX

Post by uglavnomja »

Yug wrote:
travnik wrote:Dok se Nele spomene, vrlo brzo se multipliciraju komentari. Možda griješim, ali čitajući niz komentara na raznim portalima i ovako pričajući sa raznim likovima, mislim da bi se njemu sve zaboravilo i oprostilo, i to što je pjevao o ratnim zločincima, i to što je šutio dok je njegov grad krvario, i još mnogo toga, samo da je propao i da se SA ulizuje, kao što se brojne druge poznate osobe ulizuju, osobito iz ZG i BG, kada treba maznuti lovu u BiH. Međutim, on nije propao (nije na onoj razini kao sa početka 90-ih, ali cijela scena se promijenila), tu su turneje, nastupi, albumi, sada knjiga, ima ga na tv-u, poželjan je sugovornik novinarima i sl. Uglavnom, lik se održava i jači je od dosta ovih k'o fol poznatih i slavnih. Uz to, ne ulizuje se SA, već BL i BG. To je osnovni njegov problem sa većinom njegovih kritičara iz BiH. Da mu je karijera u onoj stvari već godinama, odnosno aga nigdje nema i da se za njega ne čuje i da počne furati poltronizam prema SA, on bi vrlo brzo mogao prošetati i Koševom i ostatkom SA. Dakle, njemu bi se, na žalost, oprostilo i koketiranje sa zločinima i odsustvo emocija za svoje sugrađene kada su bili u okruženju četiri godine, ali mu se ne mogu
oprostiti stavovi i kakav-takav opstanak na sceni.
:thumbup: ,ne sto nije otisao sa scene vec zaradi pola miliona na prvoj knjizi ,i to na racun Sarajeva,a nisu mu dali ni veceru da zavrsi :lol:
nazalost, u pravu si.

samo za knjigu. njega nema ni na jednoj sceni, osim kad ga kusta povede. u bg on nikome nije zanimljiv.

a odakle ti podatak za pola miliona?
prije si pisao 120.000 komada knjiga, po cca 3 km, ipak je to 140.000 km razlike

a odakle ti i ovih 120.000 :-)
PM72

#84 Re: Nele i KLIX

Post by PM72 »

Da je pisao hvalospjeve o rodnom gradu - tiraž bi mu bio 500 komada.Uz ovakvu reklamu i šuplju priču,prodaće bar 300 000.Nije on glup ni sekunde.
oridjidji

#85 Re: Nele i KLIX

Post by oridjidji »

Reko bi covjek da je Nele brand ko Vegeta, svugdje ga ima :D
PM72

#86 Re: Nele i KLIX

Post by PM72 »

Ma šta ga briga,vodi svoj život i na našim prepucavanjima i nafuranom patriotizmu uzima nas ko lopatom.Da ga niko ne pomene i da ga izbjegavaju ko šugavu ovcu,ne bi ta sranja od svojih knjiga ni pisao.Ovako podigne atmosferu i naloži region svojom pričom kako je došao na večeru i bla,bla,bla...i eto ti priče.Njega je i Kusta provalio i odjebao.Imao inafkt.Upao u žabokrečinu i naftalin.Ovakvim našim ponašanjem i pravljenjem ličnosti (pozitivne ili negativne) digli smo mu rejting a to je on i očekivao.
Yug

#87 Re: Nele i KLIX

Post by Yug »

@Uglavnomja
Zvao sam Rizu u medjuvremenu pjevaca elvis jr krtovich,kaze 4 Km dobija po knjizi :-D .I sta velis slabo ga gotive u Beogradu :lol: ,stavili su ga sad u upravni odbor Partizana.Care vole ga i Kragujevcu i Kraljevu a kamo li u Beogradu gdje su sve sami bosanski Srbi vec generacijama.
Hajvan

#88 Re: Nele i KLIX

Post by Hajvan »

Nele je kralj.
odlaskom nelete, krelete, brege, kuste, nede, raše, nenada, duška- ovaj grad to prestaje biti..
sad je obična poveca kasaba koja se urušava u svojim govnima..
guzno crijevo.
Sezam

#89 Re: Nele i KLIX

Post by Sezam »

taki sam kaki sam wrote:. Ovo znam jer je pola likova iz moje raje sad bradato.
The Chetnicks.
john smith

#90 Re: Nele i KLIX

Post by john smith »

Izjaviti da su gradjani njegovog rodnog grada ZASLUZILI cetverogodisnju opsadu, mrcvaljenje i ubijanje nije samo degutantno vec i maloumno. A zasto smo zasluzili? Pa zato sto smo glasali za samostalnu, nezavisnu i cjelovitu Bosnu i Hercegovinu sto je bilo protivno volji njegovog, srpskog naroda. On, kao i mnogi drugi ne mogu ili ne zele da vide i znaju da su glavni razbijaci Jugoslavije sjedili u Beogradu. Njihov cilj je bio ne odrzavanje Jugoslavije vec stvaranje Velike Srbije u kojoj nije bilo mjesta za ne-Srbe sto su jasno pokazali nizom zlocina i etnickog ciscenja nesrpskog stanovnistva sa podrucja pod njihovom kontrolom. Zbog cega je pocinjeno etnicko ciscenje sa podrucja, recimo, Banja Luke, gdje nije uopste bilo ratnih dejstava i gdje su Bosnjaci mahom glasali za Reformiste?

Odvartno, podlo i neljudski.

U Beogradu '86 uzimam Politiku na kiosku i prijatelj me, Beogradjanin, pita zasto kupujem to smece i preporucuje da uzmem Borbu. Ne kontam zasto mi to govori i kupujem i jedne i druge. I onda, citajuci, shvatam zasto mi je to govorio. Izmedju ostalog, u Politici je u to doba izlazio feljton sa naslovom: "Kako su srpska preduzeca pljackana od strane drugih jugoslovenskih Republika".

Pametnom dosta!
York Light 100`s

#91 Re: Nele i KLIX

Post by York Light 100`s »

Ma qurac si ti kao poznata ličnost ako su ti i poslije 25 godina još uvijek najaktuelnija pitanja Zenit, Fuad Midžić, zemlja safari i maršal. Ja mislim i kada bi napravio neko intervju sa Neletom u 2035. godini da bi opet bilo istih 4-5 pitanja.

Pitaj ostale šta ima novo Brega će ti reći da je dobio ordenje od francuskog ambasadora, Čola da je nastupao u Dubaiu, Kusta da proširuje svoje selo uz pomoć Johnny Deppa, Milorada Dodika i Monice Belucci a Loša da komponuje za novi film od Žalice samo ovaj smrad će ti još uvijek pričati o nekim svojim doživljajima iz 1988.
Nije meni toliko čudo što je ovaj još aktuelan ma koliko ga neki mrzili, najviše se i priča o kontroverznim ličnostima, meni je čudo što je ovaj smrad još aktuelan a nije ponudio 25 godina ama baš ništa novo.
Jah eto igrao si nogomet na Koševu, šta je sve Ivica Osim igrao i trenirao pa ne priča toliko o fudbalu kao ti :roll:
Sezam

#92 Re: Nele i KLIX

Post by Sezam »

Cetnicka definicija modernog Bosnje, pretpostavljam.
uglavnomja

#93 Re: Nele i KLIX

Post by uglavnomja »

Yug wrote:@Uglavnomja
Zvao sam Rizu u medjuvremenu pjevaca elvis jr krtovich,kaze 4 Km dobija po knjizi :-D .I sta velis slabo ga gotive u Beogradu :lol: ,stavili su ga sad u upravni odbor Partizana.Care vole ga i Kragujevcu i Kraljevu a kamo li u Beogradu gdje su sve sami bosanski Srbi vec generacijama.
hebat ga, ovdje je mix naroda, ima ih iz bg, i izvornih i bosanskih, cak i iz kragujevca ... u razglabanju o svemu i svacemu mislim da neleta nikad nije niko spomenuo. popularniji je zijo valentino :D
zateznistub

#94 Re: Nele i KLIX

Post by zateznistub »

taki sam kaki sam wrote:
Sezam wrote:
taki sam kaki sam wrote:. Ovo znam jer je pola likova iz moje raje sad bradato.
The Chetnicks.
Onda je carsija puna cetalja.

Hint. Ukucaj fb. Adis bunjo i vidi mu sliku s hadza ... to ti j definicija modernog bosnje
Ukucaj ti ovo
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#95 Re: Nele i KLIX

Post by pici »

Image
zateznistub

#96 Re: Nele i KLIX

Post by zateznistub »

Lud frajer :thumbup:
Yug

#97 Re: Nele i KLIX

Post by Yug »

uglavnomja wrote:
hebat ga, ovdje je mix naroda, ima ih iz bg, i izvornih i bosanskih, cak i iz kragujevca ... u razglabanju o svemu i svacemu mislim da neleta nikad nije niko spomenuo. popularniji je zijo valentino :D
Vidim :lol:
uglavnomja

#98 Re: Nele i KLIX

Post by uglavnomja »

Yug wrote:
uglavnomja wrote:
Vidim :lol:
Pa vise su mi beogradski bosanci spominjali ziju v nego neleta :D

Niko ga ne moze, realno, smrad je postao, a da li je bio, ne znam, ako jeste, dobro se sakrivao. Nele mislim, ne zijo.
Zijo je jos veca propast profesionalno, ali je valjda drag cojk, pa ga ljudi spominju.
kakavdanakneiskustvu

#99 Re: Nele i KLIX

Post by kakavdanakneiskustvu »

Zokipfc wrote:
burger_pasa wrote:Klix tabana put povratka odbjeglih cetnika i ustasa. Tako su uradili sa Bregovicem, pa rade sa Kusturicom, sada sa Kurajlicem i sutra ce sa nekim drugim. Njihova matrica je bio Dodik, dok im nike policiju poslao, pa su forsirali negativne kontekste o bivsem reisu Cericu, pa o Izetbegovicu, pa Zukorlicu itd... Klix je jednostavno dotaknuo dno novinarskog kodeksa. Ljudi jednostavno trebaju izbjegavat klix i njihove sund vijesti.
I Bregovic ćetnik? :bih: :bih: :bih: :bih:

on je ljigavac svih ljigavaca,nije htio svirati za alijino sarajevo ali je zato pozurio svirati za milosevicev beograd
madner

#100 Re: Nele i KLIX

Post by madner »

Treba sve iz Srbije bojkotovat, jer tako burger pasa?
Locked