Nele i KLIX
- travnik
#76 Re: Nele i KLIX
Dok se Nele spomene, vrlo brzo se multipliciraju komentari. Možda griješim, ali čitajući niz komentara na raznim portalima i ovako pričajući sa raznim likovima, mislim da bi se njemu sve zaboravilo i oprostilo, i to što je pjevao o ratnim zločincima, i to što je šutio dok je njegov grad krvario, i još mnogo toga, samo da je propao i da se SA ulizuje, kao što se brojne druge poznate osobe ulizuju, osobito iz ZG i BG, kada treba maznuti lovu u BiH. Međutim, on nije propao (nije na onoj razini kao sa početka 90-ih, ali cijela scena se promijenila), tu su turneje, nastupi, albumi, sada knjiga, ima ga na tv-u, poželjan je sugovornik novinarima i sl. Uglavnom, lik se održava i jači je od dosta ovih k'o fol poznatih i slavnih. Uz to, ne ulizuje se SA, već BL i BG. To je osnovni njegov problem sa većinom njegovih kritičara iz BiH. Da mu je karijera u onoj stvari već godinama, odnosno aga nigdje nema i da se za njega ne čuje i da počne furati poltronizam prema SA, on bi vrlo brzo mogao prošetati i Koševom i ostatkom SA. Dakle, njemu bi se, na žalost, oprostilo i koketiranje sa zločinima i odsustvo emocija za svoje sugrađene kada su bili u okruženju četiri godine, ali mu se ne mogu oprostiti stavovi i kakav-takav opstanak na sceni.
- zateznistub
#78 Re: Nele i KLIX
Pošto sam na istoj temi popusio put u banovice, sad cu o smradu samo citati...
- uglavnomja
#79 Re: Nele i KLIX
travnik wrote:Dok se Nele spomene, vrlo brzo se multipliciraju komentari. Možda griješim, ali čitajući niz komentara na raznim portalima i ovako pričajući sa raznim likovima, mislim da bi se njemu sve zaboravilo i oprostilo, i to što je pjevao o ratnim zločincima, i to što je šutio dok je njegov grad krvario, i još mnogo toga, samo da je propao i da se SA ulizuje, kao što se brojne druge poznate osobe ulizuju, osobito iz ZG i BG, kada treba maznuti lovu u BiH. Međutim, on nije propao (nije na onoj razini kao sa početka 90-ih, ali cijela scena se promijenila), tu su turneje, nastupi, albumi, sada knjiga, ima ga na tv-u, poželjan je sugovornik novinarima i sl. Uglavnom, lik se održava i jači je od dosta ovih k'o fol poznatih i slavnih. Uz to, ne ulizuje se SA, već BL i BG. To je osnovni njegov problem sa većinom njegovih kritičara iz BiH. Da mu je karijera u onoj stvari već godinama, odnosno aga nigdje nema i da se za njega ne čuje i da počne furati poltronizam prema SA, on bi vrlo brzo mogao prošetati i Koševom i ostatkom SA. Dakle, njemu bi se, na žalost, oprostilo i koketiranje sa zločinima i odsustvo emocija za svoje sugrađene kada su bili u okruženju četiri godine, ali mu se ne mogu oprostiti stavovi i kakav-takav opstanak na sceni.
daj detalja
- travnik
#80 Re: Nele i KLIX
www.google.comuglavnomja wrote:travnik wrote:Dok se Nele spomene, vrlo brzo se multipliciraju komentari. Možda griješim, ali čitajući niz komentara na raznim portalima i ovako pričajući sa raznim likovima, mislim da bi se njemu sve zaboravilo i oprostilo, i to što je pjevao o ratnim zločincima, i to što je šutio dok je njegov grad krvario, i još mnogo toga, samo da je propao i da se SA ulizuje, kao što se brojne druge poznate osobe ulizuju, osobito iz ZG i BG, kada treba maznuti lovu u BiH. Međutim, on nije propao (nije na onoj razini kao sa početka 90-ih, ali cijela scena se promijenila), tu su turneje, nastupi, albumi, sada knjiga, ima ga na tv-u, poželjan je sugovornik novinarima i sl. Uglavnom, lik se održava i jači je od dosta ovih k'o fol poznatih i slavnih. Uz to, ne ulizuje se SA, već BL i BG. To je osnovni njegov problem sa većinom njegovih kritičara iz BiH. Da mu je karijera u onoj stvari već godinama, odnosno aga nigdje nema i da se za njega ne čuje i da počne furati poltronizam prema SA, on bi vrlo brzo mogao prošetati i Koševom i ostatkom SA. Dakle, njemu bi se, na žalost, oprostilo i koketiranje sa zločinima i odsustvo emocija za svoje sugrađene kada su bili u okruženju četiri godine, ali mu se ne mogu oprostiti stavovi i kakav-takav opstanak na sceni.
daj detalja
-
Yug
#82 Re: Nele i KLIX
travnik wrote:Dok se Nele spomene, vrlo brzo se multipliciraju komentari. Možda griješim, ali čitajući niz komentara na raznim portalima i ovako pričajući sa raznim likovima, mislim da bi se njemu sve zaboravilo i oprostilo, i to što je pjevao o ratnim zločincima, i to što je šutio dok je njegov grad krvario, i još mnogo toga, samo da je propao i da se SA ulizuje, kao što se brojne druge poznate osobe ulizuju, osobito iz ZG i BG, kada treba maznuti lovu u BiH. Međutim, on nije propao (nije na onoj razini kao sa početka 90-ih, ali cijela scena se promijenila), tu su turneje, nastupi, albumi, sada knjiga, ima ga na tv-u, poželjan je sugovornik novinarima i sl. Uglavnom, lik se održava i jači je od dosta ovih k'o fol poznatih i slavnih. Uz to, ne ulizuje se SA, već BL i BG. To je osnovni njegov problem sa većinom njegovih kritičara iz BiH. Da mu je karijera u onoj stvari već godinama, odnosno aga nigdje nema i da se za njega ne čuje i da počne furati poltronizam prema SA, on bi vrlo brzo mogao prošetati i Koševom i ostatkom SA. Dakle, njemu bi se, na žalost, oprostilo i koketiranje sa zločinima i odsustvo emocija za svoje sugrađene kada su bili u okruženju četiri godine, ali mu se ne mogu
oprostiti stavovi i kakav-takav opstanak na sceni.
- uglavnomja
#83 Re: Nele i KLIX
nazalost, u pravu si.Yug wrote:travnik wrote:Dok se Nele spomene, vrlo brzo se multipliciraju komentari. Možda griješim, ali čitajući niz komentara na raznim portalima i ovako pričajući sa raznim likovima, mislim da bi se njemu sve zaboravilo i oprostilo, i to što je pjevao o ratnim zločincima, i to što je šutio dok je njegov grad krvario, i još mnogo toga, samo da je propao i da se SA ulizuje, kao što se brojne druge poznate osobe ulizuju, osobito iz ZG i BG, kada treba maznuti lovu u BiH. Međutim, on nije propao (nije na onoj razini kao sa početka 90-ih, ali cijela scena se promijenila), tu su turneje, nastupi, albumi, sada knjiga, ima ga na tv-u, poželjan je sugovornik novinarima i sl. Uglavnom, lik se održava i jači je od dosta ovih k'o fol poznatih i slavnih. Uz to, ne ulizuje se SA, već BL i BG. To je osnovni njegov problem sa većinom njegovih kritičara iz BiH. Da mu je karijera u onoj stvari već godinama, odnosno aga nigdje nema i da se za njega ne čuje i da počne furati poltronizam prema SA, on bi vrlo brzo mogao prošetati i Koševom i ostatkom SA. Dakle, njemu bi se, na žalost, oprostilo i koketiranje sa zločinima i odsustvo emocija za svoje sugrađene kada su bili u okruženju četiri godine, ali mu se ne mogu
oprostiti stavovi i kakav-takav opstanak na sceni.,ne sto nije otisao sa scene vec zaradi pola miliona na prvoj knjizi ,i to na racun Sarajeva,a nisu mu dali ni veceru da zavrsi
samo za knjigu. njega nema ni na jednoj sceni, osim kad ga kusta povede. u bg on nikome nije zanimljiv.
a odakle ti podatak za pola miliona?
prije si pisao 120.000 komada knjiga, po cca 3 km, ipak je to 140.000 km razlike
a odakle ti i ovih 120.000
-
PM72
#84 Re: Nele i KLIX
Da je pisao hvalospjeve o rodnom gradu - tiraž bi mu bio 500 komada.Uz ovakvu reklamu i šuplju priču,prodaće bar 300 000.Nije on glup ni sekunde.
-
oridjidji
#85 Re: Nele i KLIX
Reko bi covjek da je Nele brand ko Vegeta, svugdje ga ima 
-
PM72
#86 Re: Nele i KLIX
Ma šta ga briga,vodi svoj život i na našim prepucavanjima i nafuranom patriotizmu uzima nas ko lopatom.Da ga niko ne pomene i da ga izbjegavaju ko šugavu ovcu,ne bi ta sranja od svojih knjiga ni pisao.Ovako podigne atmosferu i naloži region svojom pričom kako je došao na večeru i bla,bla,bla...i eto ti priče.Njega je i Kusta provalio i odjebao.Imao inafkt.Upao u žabokrečinu i naftalin.Ovakvim našim ponašanjem i pravljenjem ličnosti (pozitivne ili negativne) digli smo mu rejting a to je on i očekivao.
-
Yug
#87 Re: Nele i KLIX
@Uglavnomja
Zvao sam Rizu u medjuvremenu pjevaca elvis jr krtovich,kaze 4 Km dobija po knjizi
.I sta velis slabo ga gotive u Beogradu
,stavili su ga sad u upravni odbor Partizana.Care vole ga i Kragujevcu i Kraljevu a kamo li u Beogradu gdje su sve sami bosanski Srbi vec generacijama.
Zvao sam Rizu u medjuvremenu pjevaca elvis jr krtovich,kaze 4 Km dobija po knjizi
- Hajvan
#88 Re: Nele i KLIX
Nele je kralj.
odlaskom nelete, krelete, brege, kuste, nede, raše, nenada, duška- ovaj grad to prestaje biti..
sad je obična poveca kasaba koja se urušava u svojim govnima..
guzno crijevo.
odlaskom nelete, krelete, brege, kuste, nede, raše, nenada, duška- ovaj grad to prestaje biti..
sad je obična poveca kasaba koja se urušava u svojim govnima..
guzno crijevo.
- Sezam
#89 Re: Nele i KLIX
The Chetnicks.taki sam kaki sam wrote:. Ovo znam jer je pola likova iz moje raje sad bradato.
- john smith
#90 Re: Nele i KLIX
Izjaviti da su gradjani njegovog rodnog grada ZASLUZILI cetverogodisnju opsadu, mrcvaljenje i ubijanje nije samo degutantno vec i maloumno. A zasto smo zasluzili? Pa zato sto smo glasali za samostalnu, nezavisnu i cjelovitu Bosnu i Hercegovinu sto je bilo protivno volji njegovog, srpskog naroda. On, kao i mnogi drugi ne mogu ili ne zele da vide i znaju da su glavni razbijaci Jugoslavije sjedili u Beogradu. Njihov cilj je bio ne odrzavanje Jugoslavije vec stvaranje Velike Srbije u kojoj nije bilo mjesta za ne-Srbe sto su jasno pokazali nizom zlocina i etnickog ciscenja nesrpskog stanovnistva sa podrucja pod njihovom kontrolom. Zbog cega je pocinjeno etnicko ciscenje sa podrucja, recimo, Banja Luke, gdje nije uopste bilo ratnih dejstava i gdje su Bosnjaci mahom glasali za Reformiste?
Odvartno, podlo i neljudski.
U Beogradu '86 uzimam Politiku na kiosku i prijatelj me, Beogradjanin, pita zasto kupujem to smece i preporucuje da uzmem Borbu. Ne kontam zasto mi to govori i kupujem i jedne i druge. I onda, citajuci, shvatam zasto mi je to govorio. Izmedju ostalog, u Politici je u to doba izlazio feljton sa naslovom: "Kako su srpska preduzeca pljackana od strane drugih jugoslovenskih Republika".
Pametnom dosta!
Odvartno, podlo i neljudski.
U Beogradu '86 uzimam Politiku na kiosku i prijatelj me, Beogradjanin, pita zasto kupujem to smece i preporucuje da uzmem Borbu. Ne kontam zasto mi to govori i kupujem i jedne i druge. I onda, citajuci, shvatam zasto mi je to govorio. Izmedju ostalog, u Politici je u to doba izlazio feljton sa naslovom: "Kako su srpska preduzeca pljackana od strane drugih jugoslovenskih Republika".
Pametnom dosta!
- York Light 100`s
#91 Re: Nele i KLIX
Ma qurac si ti kao poznata ličnost ako su ti i poslije 25 godina još uvijek najaktuelnija pitanja Zenit, Fuad Midžić, zemlja safari i maršal. Ja mislim i kada bi napravio neko intervju sa Neletom u 2035. godini da bi opet bilo istih 4-5 pitanja.
Pitaj ostale šta ima novo Brega će ti reći da je dobio ordenje od francuskog ambasadora, Čola da je nastupao u Dubaiu, Kusta da proširuje svoje selo uz pomoć Johnny Deppa, Milorada Dodika i Monice Belucci a Loša da komponuje za novi film od Žalice samo ovaj smrad će ti još uvijek pričati o nekim svojim doživljajima iz 1988.
Nije meni toliko čudo što je ovaj još aktuelan ma koliko ga neki mrzili, najviše se i priča o kontroverznim ličnostima, meni je čudo što je ovaj smrad još aktuelan a nije ponudio 25 godina ama baš ništa novo.
Jah eto igrao si nogomet na Koševu, šta je sve Ivica Osim igrao i trenirao pa ne priča toliko o fudbalu kao ti
Pitaj ostale šta ima novo Brega će ti reći da je dobio ordenje od francuskog ambasadora, Čola da je nastupao u Dubaiu, Kusta da proširuje svoje selo uz pomoć Johnny Deppa, Milorada Dodika i Monice Belucci a Loša da komponuje za novi film od Žalice samo ovaj smrad će ti još uvijek pričati o nekim svojim doživljajima iz 1988.
Nije meni toliko čudo što je ovaj još aktuelan ma koliko ga neki mrzili, najviše se i priča o kontroverznim ličnostima, meni je čudo što je ovaj smrad još aktuelan a nije ponudio 25 godina ama baš ništa novo.
Jah eto igrao si nogomet na Koševu, šta je sve Ivica Osim igrao i trenirao pa ne priča toliko o fudbalu kao ti
- Sezam
#92 Re: Nele i KLIX
Cetnicka definicija modernog Bosnje, pretpostavljam.
- uglavnomja
#93 Re: Nele i KLIX
hebat ga, ovdje je mix naroda, ima ih iz bg, i izvornih i bosanskih, cak i iz kragujevca ... u razglabanju o svemu i svacemu mislim da neleta nikad nije niko spomenuo. popularniji je zijo valentinoYug wrote:@Uglavnomja
Zvao sam Rizu u medjuvremenu pjevaca elvis jr krtovich,kaze 4 Km dobija po knjizi.I sta velis slabo ga gotive u Beogradu
,stavili su ga sad u upravni odbor Partizana.Care vole ga i Kragujevcu i Kraljevu a kamo li u Beogradu gdje su sve sami bosanski Srbi vec generacijama.
- zateznistub
#94 Re: Nele i KLIX
Ukucaj ti ovotaki sam kaki sam wrote:Onda je carsija puna cetalja.Sezam wrote:The Chetnicks.taki sam kaki sam wrote:. Ovo znam jer je pola likova iz moje raje sad bradato.
Hint. Ukucaj fb. Adis bunjo i vidi mu sliku s hadza ... to ti j definicija modernog bosnje
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- zateznistub
#96 Re: Nele i KLIX
Lud frajer 
-
Yug
#97 Re: Nele i KLIX
Vidimuglavnomja wrote:hebat ga, ovdje je mix naroda, ima ih iz bg, i izvornih i bosanskih, cak i iz kragujevca ... u razglabanju o svemu i svacemu mislim da neleta nikad nije niko spomenuo. popularniji je zijo valentinoYug wrote:@Uglavnomja
Zvao sam Rizu u medjuvremenu pjevaca elvis jr krtovich,kaze 4 Km dobija po knjizi.I sta velis slabo ga gotive u Beogradu
- uglavnomja
#98 Re: Nele i KLIX
Pa vise su mi beogradski bosanci spominjali ziju v nego neletaYug wrote:Vidimuglavnomja wrote:hebat ga, ovdje je mix naroda, ima ih iz bg, i izvornih i bosanskih, cak i iz kragujevca ... u razglabanju o svemu i svacemu mislim da neleta nikad nije niko spomenuo. popularniji je zijo valentinoYug wrote:@Uglavnomja
Niko ga ne moze, realno, smrad je postao, a da li je bio, ne znam, ako jeste, dobro se sakrivao. Nele mislim, ne zijo.
Zijo je jos veca propast profesionalno, ali je valjda drag cojk, pa ga ljudi spominju.
-
kakavdanakneiskustvu
#99 Re: Nele i KLIX
Zokipfc wrote:I Bregovic ćetnik?burger_pasa wrote:Klix tabana put povratka odbjeglih cetnika i ustasa. Tako su uradili sa Bregovicem, pa rade sa Kusturicom, sada sa Kurajlicem i sutra ce sa nekim drugim. Njihova matrica je bio Dodik, dok im nike policiju poslao, pa su forsirali negativne kontekste o bivsem reisu Cericu, pa o Izetbegovicu, pa Zukorlicu itd... Klix je jednostavno dotaknuo dno novinarskog kodeksa. Ljudi jednostavno trebaju izbjegavat klix i njihove sund vijesti.![]()
![]()
![]()
on je ljigavac svih ljigavaca,nije htio svirati za alijino sarajevo ali je zato pozurio svirati za milosevicev beograd
- madner
#100 Re: Nele i KLIX
Treba sve iz Srbije bojkotovat, jer tako burger pasa?