_BataZiv_0809 wrote:zviz je car. na jednoj temi neki frajer pita kolika je kazna kod nas za ulazak u ulicu koji je zabranjen znakom, a on krenu pisat nesto o italiji i Portugalu![]()
Ali hajde objasni kako dodje do toga da se on pohvali da govori francuski:
Lik je nenadjebivo zbunjeni narcis. Jebe mu se za Bosnom, ba ... 'Nako to on na forumu.Zviz wrote:Ja jos nisam sreo francuza koji mi je odbio pomoci na engleskom (naravno toliko koliko zna, neko perfektno, neko pola pola) - zasto? Pa u pocetku sam znao toliko francuskog za neke osnoven stvari ali sam znao na pristojan nacin i objasniti da nerazumijem sve i da bi lakse bilo ako moze nesto i na engsleskom - i nije im mrsko ali mozda zato sto ipak znam vise francuskog nego neki koji zive 20 godina u Francuskoj - pojma nemaminsomnia78 wrote:Ma nece niko, odnosno hoce rjetko ko
Pa zamisli boga ti da dodjes u Bosni doktoru i sestra ti pocne na engleskom pricati il dodjes u pekaru radnica isto tako
Envoyé de mon iPhone à l'aide de TapatalkAli sad tako tecno govorim, da cak znam i upitati za telefonski broj a onda me moja lupi torbom po glavi - i kaze jesi odvartan!