Jedno od mogućih taktičkih rješenjamefistofilis wrote:jedan mi je poznanik na nekakvom "partiju" glede tog coporativnog ponasanja u djevojaka i ljubomore pricao kako on i njegova ekipa imaju taktiku u takvim slucajevima.
parafraziram:
uletimo mi na "parti" i jedan iz ekipe kaze: joj, svidja mi se ova. tu se mi, veli, razletimo i sve ostale odvucemo od nje. nebitno kakve su ostale (tu ubacuje anegdotu o jednom borcu koji se skrpio sa nekim gaborom al sve zarad viseg cilja).
i kaze: ona kad vidi da je sama ostala kaze nema kud. mora sa ovim nasim haverom.
ja se valjao od smijeha
Prilaženje damama ALL ABOUT
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- edo_79
#76 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
- KPNCTNJAH
#77 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

I hajd ti pridji ovoj lijevo u sredini pored ovih rospija
- SaraFina
#78 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
edo_79 wrote:Eki ne šminka seSaraFina wrote:Čuj popravi šminku?
A ako se ne šminka ko ja?
Vrlo malo.
A to mogu za stolom popraviti.
Nego ti i Bato bi mogli doktorate na ovu temu. Vidi se da vas zaokuplja
- Brkooo
#79 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
na lijevoj strani sve valjaju

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#80 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Dobra ilustracijaKPNCTNJAH wrote:
I hajd ti pridji ovoj lijevo u sredini pored ovih rospija![]()
Eh konkretno-ne radi se tu uopce od strahu od zena. Vise je strah od neuspjeha, kao i u svakoj zivotnoj sferi. Ipak je to predominantno licna stvar, a ne stvar zena, ma koliko se dezurne feministice upinjale da se ponovo (pokusaju) predstaviti superiornom.
Sto se slike tice-ukoliko bih primijetio da me ta lijevo u sredini posmatra, cekao bih da ustane od stola i uputi se prema lady's room ili gdje bilo. Kad izadje iz iste, ja nastupam
- KPNCTNJAH
#81 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Cim se postavi slika, ti se pojavisBrkooo wrote:na lijevoj strani sve valjaju![]()
- klixoris
#82 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ti bas pravi WC stalker_BataZiv_0809 wrote:
Sto se slike tice-ukoliko bih primijetio da me ta lijevo u sredini posmatra, cekao bih da ustane od stola i uputi se prema lady's room ili gdje bilo. Kad izadje iz iste, ja nastupam
U ranijem postu si se "usidrio" ispred hale a sad i pratis u istu
Los puder brate ! Kad je kvalitetan, onda su vazda "mat finish"KPNCTNJAH wrote:Cim se postavi slika, ti se pojavisBrkooo wrote:na lijevoj strani sve valjaju![]()
samo su malo masne ba, gledaj sto se cakle
Last edited by klixoris on 14/11/2014 14:07, edited 2 times in total.
- Ramzess Veliki
#83 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Nikad ti nije prišao pravi zavodnik pa su ti ti direktni upadi još uvijek najbolji. Pravi zavodnik te navede da ti njega zavodiš a on bere plodove. Zatim ti pusti onu "Tako ti je mala moja ..." , a ti ostala sva oduševljena onim što je bilo kao nečim što ćeš prepričavati prijateljicama, i uvečer mirisati jastuk ...Eurosa wrote:Ja najvolem direktan pristup.Jer te neke signale, poglede, osmjehe koji predhode tom prvom prilazenju ne vidim nikako,smotana sam glede tih stvari
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#84 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
klixoris wrote:Ti bas pravi WC stalker_BataZiv_0809 wrote:
- Brkooo
#85 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
dobijam notifikacije na svaku postavljenu slikuKPNCTNJAH wrote:Cim se postavi slika, ti se pojavisBrkooo wrote:na lijevoj strani sve valjaju![]()
samo su malo masne ba, gledaj sto se cakle
a nisuu, to ti je do polozaja sunca i mjeseca
- S4mpion
#86 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Tvoj jaran "zavodnik" ima subjektivno mišljenje, koje nije pravilo. Muškarcima, s ozbiljnim namjerama, je bitno da žena ne bude previše dostupna, niti da bude dostupna svakome, već umjereno, zlatna sredina.SaraFina wrote: Moj dobar prijatelj a veliki zavodnik, još kad je FB bio u povojima kaze da je to opet greška kod mene.
VI muškarci navodno volite nedokučive zene, da ih osvajate a da one nikad do kraja nisu vaše.
Meni je to smor jarane da se non stop pravim i namještam fazone.
Ali eto. Sto ljudi i sto ćudi.
Ja, a vjerujem i mnogi drugi muškarci, imam 2-3 dobra prijatelja s kojima izlazim i znamo se preko 5-6 godina. Kad su žene u pitanju, barem po mom iskustvu, imaju 20 najboljih prijateljica, s kojima se druže intenzivno već mjesec dana, a opet imaju 40 bivših najboljih prijateljica s kojima su zakuhale.sheilak wrote:
pa ja ne znam gdje vi nalazite te divlje djevojke u coporima. koje se otimaju medju sobom za svakog ko pridje skupini.
a ujedno prozdiru i potencijalnog.
Ne može pajdo, žene u toalet idu grupno._BataZiv_0809 wrote:
Dobro druze, ne treba ni ici u krajnost. Vidim po postu da govoris iz iskustva, i moja su slicna manje vise, ali uvijek ima iznenadjenja![]()
Ali fkt. zena je zeni najveci neprijatelj, i zato treba izbjegavati da im prilazis za sto kad ih je puno. Nego lagano snimis kad krene popravit sminku u halu, usidris se i cekas da izadje. Momenat iznenadjenja+izbjegavanje streljanja od ostaka (ljubomornih) frendica.
- Ramzess Veliki
#87 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Evo savjet - u ovoj situaciji upadneš u tu gomilu tegljeći svoju stolicu i izvineš se svima jer ćeš da bariš plavu dok ne popusti. Sjedneš i započneš priču. Nikakav problem. Samo je pitanje šta sa njom kad je osvojiš - da li si to htjeo ili ne? Moraš znati i taktiku za bježanje.Eurosa wrote: Evo savjet: kad su cure ovako u coporu, i onaj koji se ususdi i direktno pridje nekoj od njih, imat ce prolaz 100%. Cure cijene hrabrost!
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#88 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
@ S4mpion
Moze, jer je rijetkost da idu vise od 2. Cak i da ih ide 5-6, psiholoski gledano, napadas ih na neutralnom terenu, a ne u njihovoj zoni komfora
Vjeruj da pali 
Moze, jer je rijetkost da idu vise od 2. Cak i da ih ide 5-6, psiholoski gledano, napadas ih na neutralnom terenu, a ne u njihovoj zoni komfora
-
vryzas
#89 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
KPNCTNJAH wrote:
I hajd ti pridji ovoj lijevo u sredini pored ovih rospija![]()
Meza, pice, nekakvi pokloni...siroko, ima se, moze se.
Btw. ovo je onaj "in klub" koliko mi se cini...sreca pa ne zalazim na ova in mjesta.
- klixoris
#90 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ja bi prije rekao Elementvryzas wrote: Btw. ovo je onaj "in klub" koliko mi se cini...sreca pa ne zalazim na ova in mjesta.
- Ramzess Veliki
#91 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ja ću se nadovezati, dakle ako je u pitanju muškarac sa ozbiljnim mnamjerama on prije svega traži naznake pozitivnih osobina. Đabe izgled, garderoba, đabe auto, ako osjeti dozu prevrtljivosti piši propalo, bit će samo još jedna recka. Svako gradi svoju sreću ...S4mpion wrote: Tvoj jaran "zavodnik" ima subjektivno mišljenje, koje nije pravilo. Muškarcima, s ozbiljnim namjerama, je bitno da žena ne bude previše dostupna, niti da bude dostupna svakome, već umjereno, zlatna sredina.
-
vryzas
#92 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
klixoris wrote:Ja bi prije rekao Elementvryzas wrote: Btw. ovo je onaj "in klub" koliko mi se cini...sreca pa ne zalazim na ova in mjesta.
- Ramzess Veliki
#93 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Poznat i kao "Posljednja šansa".klixoris wrote:Ja bi prije rekao Elementvryzas wrote: Btw. ovo je onaj "in klub" koliko mi se cini...sreca pa ne zalazim na ova in mjesta.
- SaraFina
#94 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
_BataZiv_0809 wrote:@ S4mpion
Moze, jer je rijetkost da idu vise od 2. Cak i da ih ide 5-6, psiholoski gledano, napadas ih na neutralnom terenu, a ne u njihovoj zoni komforaVjeruj da pali
Tvoja posvećenost i razmišljanje idu toliko daleko da si jednostavno sve moguće situacije predvidio
- sema911s
#95 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
[img=http://s2.postimg.org/dctz5dbwl/shompole_lioness_cubs.jpg]
3. onaj me gleda
1. koji
3. onaj
1. dobar je
4. koji nevidim ga gdje jee
2.dobar mu drug
5: dobar ti ovaj puder đe si kupila
7. ona samo misli o puderu, guskoo
2. neski da pogled sa nas, jooj kako je ofirann
6. al sam umorna
8. onaj me moj jos nije nazvo sta cu
1. jel ono audija vozi
3. jess eno mu ga na parkingu
.
.
.
sry
3. onaj me gleda
1. koji
3. onaj
1. dobar je
4. koji nevidim ga gdje jee
2.dobar mu drug
5: dobar ti ovaj puder đe si kupila
7. ona samo misli o puderu, guskoo
2. neski da pogled sa nas, jooj kako je ofirann
6. al sam umorna
8. onaj me moj jos nije nazvo sta cu
1. jel ono audija vozi
3. jess eno mu ga na parkingu
.
.
.
sry
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#96 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
I probao u praksiSaraFina wrote:_BataZiv_0809 wrote:@ S4mpion
Moze, jer je rijetkost da idu vise od 2. Cak i da ih ide 5-6, psiholoski gledano, napadas ih na neutralnom terenu, a ne u njihovoj zoni komforaVjeruj da pali
Tvoja posvećenost i razmišljanje idu toliko daleko da si jednostavno sve moguće situacije predvidio
- klixoris
#97 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Otisla piskit kao libero, izasla zauzeta_BataZiv_0809 wrote:I probao u praksiSaraFina wrote:_BataZiv_0809 wrote:@ S4mpion
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#98 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
ne prilazim damama, nisu moj tip 
- S4mpion
#99 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ne prilaze, jer im nije svejedno kome će prići. Neki su sposobni satima pratiti djevojku i njeno ponašanje kako bi sebi stvorili neku procjenu. Kad sjedite u istom društvu i kad postoji razgovor, djevojku je moguće procijeniti za 10 minuta, međutim, u kafiću, gdje je ona za nekim 10-tim stolom malo toga možeš saznati o njoj za 10 minuta.Big Ang wrote: Ja sam nekad negdje pitala zašto muškarci ne prilaze a, recimo, gledaju curu, satima
Nema kakvih odgovora nisam dobila, pa čak i onih da se tako ego hrani i to je sve. Nije mi to jasno?
S druge strane, postoje oni koje nije baš mnogo briga kome će prići, pa prilaze odmah. Žene takve muškarce više cijene navodno zbog hrabrosti, ali hrabrost je, nerijetko, i ludost.
Milion puta mi se neka cura svidi na prvu, da bih poslije pola sata skont`o da je prava sreća što joj nisam priš`o.
Jel dobro `vako?
- S4mpion
#100 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Upravo tako.Ramzess Veliki wrote:Ja ću se nadovezati, dakle ako je u pitanju muškarac sa ozbiljnim mnamjerama on prije svega traži naznake pozitivnih osobina. Đabe izgled, garderoba, đabe auto, ako osjeti dozu prevrtljivosti piši propalo, bit će samo još jedna recka. Svako gradi svoju sreću ...S4mpion wrote: Tvoj jaran "zavodnik" ima subjektivno mišljenje, koje nije pravilo. Muškarcima, s ozbiljnim namjerama, je bitno da žena ne bude previše dostupna, niti da bude dostupna svakome, već umjereno, zlatna sredina.