Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Locked
Zastavnik_dzemo

#76 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by Zastavnik_dzemo »

Mirno spavajte, rata nece biti :bih:
Kikibombona

#77 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by Kikibombona »

Ove dvije bandere ce fino pogurati Dodika i Bakira pred izbore. Fino je to smisljeno.

Jedinu stetu od dvije bandere ce imati gradjani koji su s razlogom ogorceni.

Zasto bi politicari u izbornoj kampanji pravdali ocajnu finansijsku situaciju u koju su nas doveli kada mogu postaviti dvije bandere i sve to propratiti sloganima 'u jedinstvu je spas', 'srpska zauvijek', 'dogodine treci' itd...........

A jesu napravili sistem sve im jebem.........
Henry Chinaski

#78 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by Henry Chinaski »

Okretati sve na šalu je izbor linije manjeg otpora, a mi to uvijek radimo. Šta to govori o nama?
Ja mislim da situacija nije ni malo neozboljna i da je traktorista spreman na svašta da ostane još 4 godine. Ne kažem da će biti rata ali da se situacija može dodatno uozbiljiti, i te kako. I vjerovatno hoće. Naročito zato što nema adekvatnog odgovora ni zajedničkog stava. Ni domaćih ni međunarodnih parazita.
Takođe, nisam baš primijetio neku osudu sa srpske strane ovog provociranja. A barem bi dijelu srpskog stanovništva trebalo biti jasno da ovo ni njima ne donosi ništa dobro.
VjecitiStudent

#79 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by VjecitiStudent »

Henry Chinaski wrote:Okretati sve na šalu je izbor linije manjeg otpora, a mi to uvijek radimo. Šta to govori o nama?
Ja mislim da situacija nije ni malo neozboljna i da je traktorista spreman na svašta da ostane još 4 godine. Ne kažem da će biti rata ali da se situacija može dodatno uozbiljiti, i te kako. I vjerovatno hoće. Naročito zato što nema adekvatnog odgovora ni zajedničkog stava. Ni domaćih ni međunarodnih parazita.
Takođe, nisam baš primijetio neku osudu sa srpske strane ovog provociranja. A barem bi dijelu srpskog stanovništva trebalo biti jasno da ovo ni njima ne donosi ništa dobro.
Izbori su za dvije sedmice, situacija je itekako ozbiljna, odlučuje se ko će raspolagati milijardama u sljedeće četiri godine.
karanana

#80 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by karanana »

jebena neka bandera. zilava i ne da se. nije ono bezveze stubic.
Yug

#81 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by Yug »

shibonja wrote:Imal koja slika i jesul u fantomkama :D
Pa sta ce biti u fantomkama,Bakirov babo legalizovo sve :-D
Salu na stranu,nije Mi jasno od onolike zgrade vlade RS i svih institucija koja ta republika ima frka zbog krsta :lol:
agent_zero

#82 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by agent_zero »

Kikibombona wrote:Ove dvije bandere ce fino pogurati Dodika i Bakira pred izbore. Fino je to smisljeno.

Jedinu stetu od dvije bandere ce imati gradjani koji su s razlogom ogorceni.

Zasto bi politicari u izbornoj kampanji pravdali ocajnu finansijsku situaciju u koju su nas doveli kada mogu postaviti dvije bandere i sve to propratiti sloganima 'u jedinstvu je spas', 'srpska zauvijek', 'dogodine treci' itd...........

A jesu napravili sistem sve im jebem.........
Bingo.
cenecimoveocino

#83 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by cenecimoveocino »

Prije par minuta formiran nekakav krizni stab na Palama.
Paraglajdisti primjetili neobicne aktivnosti na podrucju Treskavice.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
OldMayor

#84 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by OldMayor »

Evo stigo i dodik, ponio je i glet masu da popravi ono sto su dusmani skrnavili svetu banderu.

Image
Cohers

#85 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by Cohers »

http://www.avaz.ba/clanak/137244/sidran ... ignorirati

Image
Akademik o bespravnoj gradnji krsta na Zlatištu iznad Sarajeva
Sidran: Dok ne prođu izbori, tu stvar treba ignorirati

Ovo je već shvatio sarajevski, čaršijski svijet, jer sam ja u taksiju ovih dana čuo da već prave sprdačinu u stihovima koju nije zgodno ni da novine objave, a kaže: Sjedi Dodik ispod krsta, jede g... s tri prsta - navodi Sidran.
Evo, uključio se i Akademik. Napriliku, ista skaska kao ona upućena đeneralu Kukanjcu, 1992. godine, kada je Sidran prodavao sirovu kožu. Aferim.

Akademikova skaska i imala bi smisla da joj je u završnom stihu, umjesto Dodika, subjekat, npr.: Lagumdžija Zlatko, Izetbegović Bakir, Cerić Mustafa, ...
Yug

#86 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by Yug »

Cohers wrote:http://www.avaz.ba/clanak/137244/sidran ... ignorirati

Image
Akademik o bespravnoj gradnji krsta na Zlatištu iznad Sarajeva
Sidran: Dok ne prođu izbori, tu stvar treba ignorirati

Ovo je već shvatio sarajevski, čaršijski svijet, jer sam ja u taksiju ovih dana čuo da već prave sprdačinu u stihovima koju nije zgodno ni da novine objave, a kaže: Sjedi Dodik ispod krsta, jede g... s tri prsta - navodi Sidran.
Evo, uključio se i Akademik. Napriliku, ista skaska kao ona upućena đeneralu Kukanjcu, 1992. godine, kada je Sidran prodavao sirovu kožu. Aferim.

Akademikova skaska i imala bi smisla da joj je u završnom stihu, umjesto Dodika, subjekat, npr.: Lagumdžija Zlatko, Izetbegović Bakir, Cerić Mustafa, ...
Bolje mu je da vrati pare Kusturici za onu operaciju sto je prosio po mecavniku :-D
mO k3

#87 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by mO k3 »

Nomo wrote:
ilkbahar wrote:ma da sad srbi napadnu sa pala, dzaba vam, ja necu glasat za SDA-a, Nije nas Bakir branio u ratu pa nece ni u buduce...Sarajevo su odbranile Sarajlije, a i ostale gradove njihovi gradjani i da nije bilo SDA-a i potpisivanja Deytona BiH bi sada bila slobodna drzava bez nacionalnih preseravanja!

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: yebem SDA i mrzim ih vise od cetnika . tacka .
Tako ste providni ..... Koga ba zanima za koga ce ti vi glasati ???

Da sam admin popušili bi ban ....
JedanMova

#88 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by JedanMova »

UltraSarajevo wrote:
Klavikula wrote:
UltraSarajevo wrote:
Ako nemas sta pametno reci ne odgovaraj, ako mislis da si zanimljiv posalji podatke u pp pa cemo se vidjeti.
idi jadan ne bio uci, skola ti je sutra.ostavi se rata.
20 godina lutko moja, nek ti babo ide u skolu...
Ono kad mislis da si pokupio svu pamet svijeta :lol: :lol: :lol:
O'zone
Globalni moderator

#89 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by O'zone »

Da se prijavim.

Volim ove ložioničarske teme

Image
Dr. Kuca

#90 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by Dr. Kuca »

Henry Chinaski wrote:Okretati sve na šalu je izbor linije manjeg otpora, a mi to uvijek radimo. Šta to govori o nama?
Dobro je sve dok bosnje ne pocnu nosat slike tite i pjevat slavene. :lol:
mO k3

#91 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by mO k3 »

Dr. Kuca wrote:
Paralela sa Ukrajinom ??
Izgleda da je dodiku svejedno i da je spreman da zarati iz ovoga ili onoga razloga
O'zone
Globalni moderator

#92 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by O'zone »

Dr. Kuca wrote:
A jesi zapeo za titu u svakom postu, jebo ga tito više!

Ne znam što uopšte spominjete tipa koji je mrtav već 30 i kusur godina. Drž'o bandu pod okupom jeste, ko se opirao sređivao ga po kratkom postupku, on umro miševi došli kolo da vode i mi sad živimo u tom rahatluku.

Image
leo karan

#93 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by leo karan »

ilkbahar wrote:ma da sad srbi napadnu sa pala, dzaba vam, ja necu glasat za SDA-a, Nije nas Bakir branio u ratu pa nece ni u buduce...Sarajevo su odbranile Sarajlije, a i ostale gradove njihovi gradjani i da nije bilo SDA-a i potpisivanja Deytona BiH bi sada bila slobodna drzava bez nacionalnih preseravanja!
:thumbup:
Zato se i odbranilo,
zato sto je to bio pravi gradjanski otpor, za pravi cilj.
Da su nam ovi s mindera vodili odbranu, mi bi bili za 20 dana donji.
Mister Yes

#94 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by Mister Yes »

Zastavnik_dzemo wrote:ne bi se ja zajebavo .... sad gledam iz svog doma na pofalicima, sa zlatista proviruju tenkovske cijevi
Nemojte se zezati ljudi. Ja već uzeo mobitel da zovem Skijaša da dođe sa optikom i čizmama. Kad ono lažni alarm :run:
cenecimoveocino

#95 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by cenecimoveocino »

O'zone wrote:Da se prijavim.

Volim ove ložioničarske teme

Image
colber <3

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
joli

#96 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by joli »

Ovo je istina ,specijalna policija RS jedinice iz Sekovica i Pala su rasporedjene od Vraca do Zlatista sa dugim cijevima

I srpska tv je objavila vijest
http://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=122267

Ljudi budite oprezni da nepadne mrtva glava

Ovi su su sad gore
https://www.youtube.com/watch?v=QCtSiNaCPoo

mirno spavajte rata nece biti :roll:
O'zone
Globalni moderator

#97 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by O'zone »

OldMayor

#98 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by OldMayor »

z dugim cijevima...pa s cim ce bit pobogu specijalna jedinica...

ovi nasi tokmaci neka ne budu naivni, i neka ne padaju na ove predizborne provokacije...

ovim odlaskom gore i rusenjem kriza su upravo dali hiljade glasova dodiku, srusite krst i dodik ce dobit izbore...
O'zone
Globalni moderator

#99 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by O'zone »

Da se citiram i na ovoj strani

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Image

Image

Ljudi udarali macolama i niko nije čuo a policija raspoređena gore. Možda su i sami policajci rušili mrsko im stajati u vukojebini
svjezi_ustipak

#100 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta

Post by svjezi_ustipak »

Ovo iskoristili oni koji skupljaju sekundarne sirovine i krenuli da zarade sta:)))

Dobro je cuvan krst, fakat. Ne moze bolje :D :D
Locked