Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
-
Zastavnik_dzemo
#76 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Mirno spavajte, rata nece biti 
- Kikibombona
#77 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Ove dvije bandere ce fino pogurati Dodika i Bakira pred izbore. Fino je to smisljeno.
Jedinu stetu od dvije bandere ce imati gradjani koji su s razlogom ogorceni.
Zasto bi politicari u izbornoj kampanji pravdali ocajnu finansijsku situaciju u koju su nas doveli kada mogu postaviti dvije bandere i sve to propratiti sloganima 'u jedinstvu je spas', 'srpska zauvijek', 'dogodine treci' itd...........
A jesu napravili sistem sve im jebem.........
Zasto bi politicari u izbornoj kampanji pravdali ocajnu finansijsku situaciju u koju su nas doveli kada mogu postaviti dvije bandere i sve to propratiti sloganima 'u jedinstvu je spas', 'srpska zauvijek', 'dogodine treci' itd...........
- Henry Chinaski
#78 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Okretati sve na šalu je izbor linije manjeg otpora, a mi to uvijek radimo. Šta to govori o nama?
Ja mislim da situacija nije ni malo neozboljna i da je traktorista spreman na svašta da ostane još 4 godine. Ne kažem da će biti rata ali da se situacija može dodatno uozbiljiti, i te kako. I vjerovatno hoće. Naročito zato što nema adekvatnog odgovora ni zajedničkog stava. Ni domaćih ni međunarodnih parazita.
Takođe, nisam baš primijetio neku osudu sa srpske strane ovog provociranja. A barem bi dijelu srpskog stanovništva trebalo biti jasno da ovo ni njima ne donosi ništa dobro.
Ja mislim da situacija nije ni malo neozboljna i da je traktorista spreman na svašta da ostane još 4 godine. Ne kažem da će biti rata ali da se situacija može dodatno uozbiljiti, i te kako. I vjerovatno hoće. Naročito zato što nema adekvatnog odgovora ni zajedničkog stava. Ni domaćih ni međunarodnih parazita.
Takođe, nisam baš primijetio neku osudu sa srpske strane ovog provociranja. A barem bi dijelu srpskog stanovništva trebalo biti jasno da ovo ni njima ne donosi ništa dobro.
-
VjecitiStudent
#79 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Izbori su za dvije sedmice, situacija je itekako ozbiljna, odlučuje se ko će raspolagati milijardama u sljedeće četiri godine.Henry Chinaski wrote:Okretati sve na šalu je izbor linije manjeg otpora, a mi to uvijek radimo. Šta to govori o nama?
- karanana
#80 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
jebena neka bandera. zilava i ne da se. nije ono bezveze stubic.
-
Yug
#81 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Pa sta ce biti u fantomkama,Bakirov babo legalizovo sveshibonja wrote:Imal koja slika i jesul u fantomkama
Salu na stranu,nije Mi jasno od onolike zgrade vlade RS i svih institucija koja ta republika ima frka zbog krsta
- agent_zero
#82 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Bingo.Kikibombona wrote:Ove dvije bandere ce fino pogurati Dodika i Bakira pred izbore. Fino je to smisljeno.
- cenecimoveocino
#83 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Prije par minuta formiran nekakav krizni stab na Palama.
Paraglajdisti primjetili neobicne aktivnosti na podrucju Treskavice.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Paraglajdisti primjetili neobicne aktivnosti na podrucju Treskavice.
- OldMayor
#84 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Evo stigo i dodik, ponio je i glet masu da popravi ono sto su dusmani skrnavili svetu banderu.

-
Cohers
#85 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
http://www.avaz.ba/clanak/137244/sidran ... ignorirati

Akademikova skaska i imala bi smisla da joj je u završnom stihu, umjesto Dodika, subjekat, npr.: Lagumdžija Zlatko, Izetbegović Bakir, Cerić Mustafa, ...
Evo, uključio se i Akademik. Napriliku, ista skaska kao ona upućena đeneralu Kukanjcu, 1992. godine, kada je Sidran prodavao sirovu kožu. Aferim.Akademik o bespravnoj gradnji krsta na Zlatištu iznad Sarajeva
Sidran: Dok ne prođu izbori, tu stvar treba ignorirati
Ovo je već shvatio sarajevski, čaršijski svijet, jer sam ja u taksiju ovih dana čuo da već prave sprdačinu u stihovima koju nije zgodno ni da novine objave, a kaže: Sjedi Dodik ispod krsta, jede g... s tri prsta - navodi Sidran.
Akademikova skaska i imala bi smisla da joj je u završnom stihu, umjesto Dodika, subjekat, npr.: Lagumdžija Zlatko, Izetbegović Bakir, Cerić Mustafa, ...
-
Yug
#86 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Bolje mu je da vrati pare Kusturici za onu operaciju sto je prosio po mecavnikuCohers wrote:http://www.avaz.ba/clanak/137244/sidran ... ignorirati
Evo, uključio se i Akademik. Napriliku, ista skaska kao ona upućena đeneralu Kukanjcu, 1992. godine, kada je Sidran prodavao sirovu kožu. Aferim.Akademik o bespravnoj gradnji krsta na Zlatištu iznad Sarajeva
Sidran: Dok ne prođu izbori, tu stvar treba ignorirati
Ovo je već shvatio sarajevski, čaršijski svijet, jer sam ja u taksiju ovih dana čuo da već prave sprdačinu u stihovima koju nije zgodno ni da novine objave, a kaže: Sjedi Dodik ispod krsta, jede g... s tri prsta - navodi Sidran.
- mO k3
#87 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Tako ste providni ..... Koga ba zanima za koga ce ti vi glasati ???Nomo wrote:ilkbahar wrote:ma da sad srbi napadnu sa pala, dzaba vam, ja necu glasat za SDA-a, Nije nas Bakir branio u ratu pa nece ni u buduce...Sarajevo su odbranile Sarajlije, a i ostale gradove njihovi gradjani i da nije bilo SDA-a i potpisivanja Deytona BiH bi sada bila slobodna drzava bez nacionalnih preseravanja!
![]()
![]()
![]()
yebem SDA i mrzim ih vise od cetnika . tacka .
Da sam admin popušili bi ban ....
-
JedanMova
#88 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Ono kad mislis da si pokupio svu pamet svijetaUltraSarajevo wrote:20 godina lutko moja, nek ti babo ide u skolu...Klavikula wrote:idi jadan ne bio uci, skola ti je sutra.ostavi se rata.UltraSarajevo wrote:
Ako nemas sta pametno reci ne odgovaraj, ako mislis da si zanimljiv posalji podatke u pp pa cemo se vidjeti.
- O'zone
- Globalni moderator
#89 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Da se prijavim.
Volim ove ložioničarske teme

- Dr. Kuca
#90 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Dobro je sve dok bosnje ne pocnu nosat slike tite i pjevat slavene.Henry Chinaski wrote:Okretati sve na šalu je izbor linije manjeg otpora, a mi to uvijek radimo. Šta to govori o nama?
- mO k3
#91 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Paralela sa Ukrajinom ??Dr. Kuca wrote:Dobro je sve dok bosnje ne pocnu nosat slike tite i pjevat slavene.Henry Chinaski wrote:Okretati sve na šalu je izbor linije manjeg otpora, a mi to uvijek radimo. Šta to govori o nama?
Izgleda da je dodiku svejedno i da je spreman da zarati iz ovoga ili onoga razloga
- O'zone
- Globalni moderator
#92 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
A jesi zapeo za titu u svakom postu, jebo ga tito više!Dr. Kuca wrote:Dobro je sve dok bosnje ne pocnu nosat slike tite i pjevat slavene.Henry Chinaski wrote:Okretati sve na šalu je izbor linije manjeg otpora, a mi to uvijek radimo. Šta to govori o nama?
Ne znam što uopšte spominjete tipa koji je mrtav već 30 i kusur godina. Drž'o bandu pod okupom jeste, ko se opirao sređivao ga po kratkom postupku, on umro miševi došli kolo da vode i mi sad živimo u tom rahatluku.
-
leo karan
#93 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
ilkbahar wrote:ma da sad srbi napadnu sa pala, dzaba vam, ja necu glasat za SDA-a, Nije nas Bakir branio u ratu pa nece ni u buduce...Sarajevo su odbranile Sarajlije, a i ostale gradove njihovi gradjani i da nije bilo SDA-a i potpisivanja Deytona BiH bi sada bila slobodna drzava bez nacionalnih preseravanja!
Zato se i odbranilo,
zato sto je to bio pravi gradjanski otpor, za pravi cilj.
Da su nam ovi s mindera vodili odbranu, mi bi bili za 20 dana donji.
- Mister Yes
#94 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Nemojte se zezati ljudi. Ja već uzeo mobitel da zovem Skijaša da dođe sa optikom i čizmama. Kad ono lažni alarmZastavnik_dzemo wrote:ne bi se ja zajebavo .... sad gledam iz svog doma na pofalicima, sa zlatista proviruju tenkovske cijevi
- cenecimoveocino
#95 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
colber <3O'zone wrote:Da se prijavim.
-
joli
#96 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Ovo je istina ,specijalna policija RS jedinice iz Sekovica i Pala su rasporedjene od Vraca do Zlatista sa dugim cijevima
I srpska tv je objavila vijest
http://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=122267
Ljudi budite oprezni da nepadne mrtva glava
Ovi su su sad gore
https://www.youtube.com/watch?v=QCtSiNaCPoo
mirno spavajte rata nece biti
I srpska tv je objavila vijest
http://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=122267
Ljudi budite oprezni da nepadne mrtva glava
Ovi su su sad gore
https://www.youtube.com/watch?v=QCtSiNaCPoo
mirno spavajte rata nece biti
- O'zone
- Globalni moderator
- OldMayor
#98 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
z dugim cijevima...pa s cim ce bit pobogu specijalna jedinica...
ovi nasi tokmaci neka ne budu naivni, i neka ne padaju na ove predizborne provokacije...
ovim odlaskom gore i rusenjem kriza su upravo dali hiljade glasova dodiku, srusite krst i dodik ce dobit izbore...
ovi nasi tokmaci neka ne budu naivni, i neka ne padaju na ove predizborne provokacije...
ovim odlaskom gore i rusenjem kriza su upravo dali hiljade glasova dodiku, srusite krst i dodik ce dobit izbore...
- O'zone
- Globalni moderator
#99 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Da se citiram i na ovoj strani

Ljudi udarali macolama i niko nije čuo a policija raspoređena gore. Možda su i sami policajci rušili mrsko im stajati u vukojebini
- svjezi_ustipak
#100 Re: Prije 15 minuta od Vraca do Zlatišta
Ovo iskoristili oni koji skupljaju sekundarne sirovine i krenuli da zarade sta:)))
Dobro je cuvan krst, fakat. Ne moze bolje