Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislava
-
sportman1
#76 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
ignorisi ga za pocetak.
- Alfons Kauders
#77 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
ovog debila jos nisam imao priliku upoznati... jaoooBrat wrote:Nije valjda da vas Dunge maltretira?![]()
elem to nije lik na kojeg sam mislio...
- dječak sa šibicama
#78 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Dunge je budala, ne vjerujem da je o njemu rijec.
On je samo nenormalan, i uglavnom ga nagovaraju mangupi da radi budalestine.
- lavorpunvode
#79 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Jel onako krupan (debeo) gradjom i na faci mu se vidi da nekako "nije dobar"? 
Mislim da se radi o momku koji zivi u opstini Stari grad, cesto ga se moze vidjeti i na stanici kod Sebilja kako ceka minibus, redovno smarajuci raju, vozace.. uz bolesne tikove i neke ludjacke zvukove. Fkt frajer nije dobar sekunde. Sretoh ga 2-3 puta i u skerlicevoj, pa vjerujem da je to taj
Mislim da se radi o momku koji zivi u opstini Stari grad, cesto ga se moze vidjeti i na stanici kod Sebilja kako ceka minibus, redovno smarajuci raju, vozace.. uz bolesne tikove i neke ludjacke zvukove. Fkt frajer nije dobar sekunde. Sretoh ga 2-3 puta i u skerlicevoj, pa vjerujem da je to taj
- zambaklija
#80 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
đe nesta video,izgleda da je oti dinge-dunge i tebi priprjetio

- Better Man
#81 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Pet do trinest wrote:Ako nemas namjeru da ga prebijes onda ga ignorisi i vozdra a to za auto nemora znacit da ti je on napravio,danas vecih debila od njega na ulici koliko hoces...
Neki dan gledam kod sebe u mahali oko 12-1 navece nekakvi se debili kamenjem gađaju briga ih sto su okolo auta parkirana...
100% je on to uradio, jer je prijetio. Više od 10 godina se parkiram na toj lokaciji. Nekad davno s tatinim autom danas sa svojim i nikad nisam imao problem, nti mi je ikada iko ni milimetra zašparao auto.
- avetinja
#82 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Najbolje je da te budale nalete na neke mafijaše, pa da njima zaparaju auto. Onda bi vidjeli svoga Boga. Prošlo bi mu i ludilo i majmunluk. Ne znam šta bih ti rekao ako mu zaprijetiš možda više neće, a sa druge strane možda za inat opet to uradi ili da ga malo po ušima klepiš pa će se smiriti.
- Better Man
#83 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Ovaj lik sa videa mi više izgleda kao debil i nije on. Ovaj baš ima psihopatsku facu. jednom mi je pokazao ruku koja je bila malo kao izgrebana, odnosno bilo je malo krvi po njoj i govori kako je maloprije nekog isprebijao. Da li je lagao ili nije, ne znam. Momak nije uopšte toliko krupan i nije debeo. jedno jutro se parkiram u Josipa Vancaša i to onom dijelu ulice u koji dođeš kad se iz Kralja Tomislava popneš ulicom koja vodi prema Francuskoj ambasadi i vidim neko protrča, neki momak i skrenu u prolaz koji vodi u dvorište ispred jedne zgrade, kad iz zabrane doleti murija sa autom i još jedna patrola iz dozvoljenog smjera, stadoše i za njim i nisu uspjeli da ga uhvate. Kružili su tuda još vremena i ništa. Svakavih psihopata se kreće na toj relaciji, a policija ništa ne radi.dječak sa šibicama wrote:Dunge je budala, ne vjerujem da je o njemu rijec.
-
Yahweh
- Location: See the shadow? Well, that's not anyone that you're expecting.
#84 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
.
Last edited by Yahweh on 20/03/2015 23:27, edited 1 time in total.
- lavorpunvode
#85 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
iz tvog posta sam bila 99% sigurna da o istom pricamo. Frajer je dobro udaren u glavu i uz to strasno drzak i bezobrazan.Yahweh wrote:lavorpunvode wrote:Jel onako krupan (debeo) gradjom i na faci mu se vidi da nekako "nije dobar"?
@Lavor, tog sam ja viđao i za njega sam rekao da je pravio belaje po DPu dok mu raja ne kupi da šta pojede, i bio je nekulturan pravo kad sam mu rekao da nemam.
Baca mi facom na ovog dungalungu :Đ
- Edin H.
#86 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Svasta vi nesto napisaste, ali rijesenja izgleda nema, osim da ne izlazis iz kuce 
-
TheMule
#87 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Sad ce neko napisati:
Kriv si ti sto parkiras tu
Kriv si ti sto parkiras tu
- Kal El
#88 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
@Better Man
Kriv si što se parkiraš tude

Kriv si što se parkiraš tude
-
TheMule
#89 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Eto sta vam kazem :p
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#90 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Better Man wrote:Ovaj lik sa videa mi više izgleda kao debil i nije on. Ovaj baš ima psihopatsku facu. jednom mi je pokazao ruku koja je bila malo kao izgrebana, odnosno bilo je malo krvi po njoj i govori kako je maloprije nekog isprebijao. Da li je lagao ili nije, ne znam. Momak nije uopšte toliko krupan i nije debeo. jedno jutro se parkiram u Josipa Vancaša i to onom dijelu ulice u koji dođeš kad se iz Kralja Tomislava popneš ulicom koja vodi prema Francuskoj ambasadi i vidim neko protrča, neki momak i skrenu u prolaz koji vodi u dvorište ispred jedne zgrade, kad iz zabrane doleti murija sa autom i još jedna patrola iz dozvoljenog smjera, stadoše i za njim i nisu uspjeli da ga uhvate. Kružili su tuda još vremena i ništa. Svakavih psihopata se kreće na toj relaciji, a policija ništa ne radi.dječak sa šibicama wrote:Dunge je budala, ne vjerujem da je o njemu rijec.
e jebaga vala tude oko parka ima svega, uvjek je bilo i prije trijes godina...zaskoče te po trojica-četvorica...eno neku noć frajera ako je istina isprebijali i opljačkali tek izjutra došo sebi i do bolnice, navodno ležo čitavu noć bez svjesti...ako uspiješ izgnorisat onda si na konju, dobar bit najebo si...ne znam šta bi ti reko...mene su probali firgoši u pasažu kod vječne vatre dva puta al oba puta su se udarali nogom u gujce...kako god sretno...
- Henry Chinaski
#91 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Kako se nikad ne nađe neka budala ali da je pozitivac i da glumi Batmana?
Ovi slobodni ludaci uvijek neki kriminalci...
Ovi slobodni ludaci uvijek neki kriminalci...
- FIDELCA
#92 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Skinite se goli do pasa i cekajte meDzontra Volta wrote:koji savjeti
Ma samo odglumi jednom da si zajeban tip, ...mozes iskoristi onu Riletovu: uzmi telefon kad ga vidis u blizini i potrudi se da te cuje "Pocnite se sami udarati eto mene za 5 minuta", mozda jos da boga opsujes i njega ono u prolazu mrko pogledaj
- Cyrax
#93 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
I onda mene zena pita sta ce mi dozvola za oruzje. Joj Milunka!
- Blek Stena
#94 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
pas je covjekov najbolji prijatelj
- Kinesko prkno
#95 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Treba ga hodzama voditidiason wrote:Ako je ovaj tip sa videa, vjerujte da batine ne pomažu.Ujutro se probudi i isto nastavi kao da ništa nije bilo.
Momak je psihički nestabilan, najfinije napisano.
Jedino da je kakva država kao što nije, al' ovo dalje đabe pisati, pa i neću.Ako napadne udaraj isključivo u glavu, pobjeći će, strašljiv je ustvari, druge nema.
-
alenthekiller
#96 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Danas dodje do mene i pokazuje srednji prst "Hoces da te upucam srednjim prstom?" hahaah
- Cherry-Cherry
#97 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Baš htjedoh da napišem, kako treba nabaviti rotvajleraBlek Stena wrote:pas je covjekov najbolji prijatelj
- Not My Idea
#98 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
ne znam sto je vama shega sto bi mogao biti ovaj Dunge u pitanju? to on kao neko za nasmijat se? jedino gore od toga je sto ta debilcina slobodno hoda gradom. evo glave ako jednom ne osvane naslov da je silovao neku djevojcicu. inace, cini mi se da nije retardiran nego na teskim drogama.
i da...zastrasujuci je broj pacijenata koje vi opisujete.
i da...zastrasujuci je broj pacijenata koje vi opisujete.
-
promaha
#99 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
Cherry-Cherry wrote:Baš htjedoh da napišem, kako treba nabaviti rotvajleraBlek Stena wrote:pas je covjekov najbolji prijatelji prošetati s njim po tom kraju
pa ga pustiti malo s povodca i bez brnjice
ja ponekad provodam svog kangala al niko nece ni da se upita sa mnom

- Blek Stena
#100 Re: Maloljetni pishopata koji zaustavlja ljude u K. Tomislav
svaki je dobar samo da nije malen ko pudlica.Cherry-Cherry wrote:Baš htjedoh da napišem, kako treba nabaviti rotvajleraBlek Stena wrote:pas je covjekov najbolji prijatelji prošetati s njim po tom kraju
pa ga pustiti malo s povodca i bez brnjice