Na ćevape i na jednu ljutu, volja ti loza, volja ti šljiva, a može i kruška.kingofsnake wrote:Ne bih zid, bujrum dođite na ćevape kad god želite. A to što si prvi komšija ne znači da mi trebaš kopat bo bašti, isto kao što ja ne kopam po tvojoj.Creasy wrote:Ti bi zid na Drini? E pa neće da može.kingofsnake wrote:
Najviše bi nam bilo po volji da odjebete od Bosne, s oproštenjem.Srbija ti je prvi komšija, sviđalo se to tebi ili ne, tako da nema šanse da odj... od Bosne.
I bez kopanja, slažem se, biće nam svima ljepše.
Meni odgovara svako ko ne kopa po Bosni, a ova tema je i nastala zato što se prije kopalo, pa nas sad štreca čim neko zamahne krampom u Šumadiji, da mu kramp ne zaluta zapadno.
Znam da će sad krenuti priča u stilu "kopali ste i vi 600 godina", ali ja nisam. Imam veze s osmanlijama taman koliko i s Rimljanima, a nijednom žabaru danas ne pada na pamet da se sveti za pad Rimskog carstva.
Ako je Vučić došao tobe, pa želi zaboraviti grijehe iz mladosti, svaka mu čast, treba ga pustiti da vuče naprijed. Ja mu čestitam i još jednom, bujrum na ćevape. Bez lopate.