Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- BadCopy
#76 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?
Jebem ja tu kucu gdje se zensko nesto pita.
od zla oca od gore matere
- seprtlja
#77 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?
BadCopy wrote:Jebem ja tu kucu gdje se zensko nesto pita.
ni kad ce rucak pristaviti ni sta ce ...
- BadCopy
#78 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?
Jednostavno.kad ulazim u kucu rucak na hastal. kad ulazim u sobu noge na 3 i 45
- seprtlja
#79 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?
BadCopy wrote:Jednostavno.kad ulazim u kucu rucak na hastal. kad ulazim u sobu noge na 3 i 45![]()
- pussysmoke
#80 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?
Crtani film.seprtlja wrote:BadCopy wrote:Jednostavno.kad ulazim u kucu rucak na hastal. kad ulazim u sobu noge na 3 i 45![]()
od zla oca od gore materenema,pravi gazda
![]()
- seprtlja
#81 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?
pussysmoke wrote:Crtani film.seprtlja wrote:BadCopy wrote:Jednostavno.kad ulazim u kucu rucak na hastal. kad ulazim u sobu noge na 3 i 45![]()
od zla oca od gore materenema,pravi gazda
![]()
tom and jerry
- pussysmoke
#82 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?
seprtlja wrote:tom and jerry
- Ridjobrki
#83 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?
Onako off-topic, ako bih mogao...
Da li je bolje sebi ženu za držanje uvesti iz istočne Europe ili daleke Azije?
- seprtlja
#84 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?
iz Azije nemoras uvoziti,imas u RajlovcuRidjobrki wrote:Onako off-topic, ako bih mogao...
- Ridjobrki
#85 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?
Mislio sam na Tajlanđanke i Filipinke u tom kontekstu. Onako, iskustva, mišljenja, komparativne prednosti ili mane ovih u poređenju sa Ukrajinkama ili Moldavkama npr. Znal' neko?seprtlja wrote:iz Azije nemoras uvoziti,imas u RajlovcuRidjobrki wrote:Onako off-topic, ako bih mogao...
Da li je bolje sebi ženu za držanje uvesti iz istočne Europe ili daleke Azije?![]()
-
bierkof
#86 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?
Filipinke su ti nesto kao Ukrajinke jugoistocne azije. Tajlandjanke su cudne skroz, bar sve one koje sam ja upoznao.
Uglavnom u aziji filipinke imaju imidz najboljih zena, i zasluzeno ako smijem reci, ne varaju, malo traze i puno daju, samo sto su religiozne do daskle. Katolicka crkva je tamo jaka, uzas.
Ako te privlaci nesto egzoticnije samo uvozi...
Kad smo kod ovoga, moram da ispricam, prije par godina rece mi jedan rus sto je ozenio ukrajinku... Ustvari ja ga pitao nakon sto je vec malo popio, da li je istina sve sto pricaju za ukrajinke. Kaze covjek, ako ikad odlucis da se zenis moras ozeniti ukrajinku, i pokaza mi mobitel i kaze, evo vidis predvecer posalje poruku da pita ima li neku zelju sta mu se jede za veceru da skuha, a kad udje u kucu ona se dize da mu pomogne da izuje cipele. Kaze koliko god joj govorio da ne treba to da radi, ona svejedno, kaze hoce da pokaze postovanje.
Uglavnom u aziji filipinke imaju imidz najboljih zena, i zasluzeno ako smijem reci, ne varaju, malo traze i puno daju, samo sto su religiozne do daskle. Katolicka crkva je tamo jaka, uzas.
Ako te privlaci nesto egzoticnije samo uvozi...
Kad smo kod ovoga, moram da ispricam, prije par godina rece mi jedan rus sto je ozenio ukrajinku... Ustvari ja ga pitao nakon sto je vec malo popio, da li je istina sve sto pricaju za ukrajinke. Kaze covjek, ako ikad odlucis da se zenis moras ozeniti ukrajinku, i pokaza mi mobitel i kaze, evo vidis predvecer posalje poruku da pita ima li neku zelju sta mu se jede za veceru da skuha, a kad udje u kucu ona se dize da mu pomogne da izuje cipele. Kaze koliko god joj govorio da ne treba to da radi, ona svejedno, kaze hoce da pokaze postovanje.
-
staradis
#87 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?
Koncept gazde mi je fuj. Samo kompromis
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
-
arena1
#88 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?
Pa ovako , svi znamo da je muž glava kuće , a žena vrat ili šija kako ko voli.E sad , svi znamo da se glava okreće gdje vrat(šija) hoće, pa prosudite sami.
A opet , nit vrat može bez glave , nit glava može bez vrata.Samo uz obostrano uvažavanje , poštovanje i dogovor mogu funkcionisati kao jedno.Ako je to princip "dogovorili smo se da ja odlučujem" nema tu selameta niti sreće.Nekad će vrat okrenuti gdje glava hoće , nekad obrnuto i to je život.Ali ako su nagli pokreti bez usaglašavanja onda nastaje kratak spoj i početak problema.
A opet , nit vrat može bez glave , nit glava može bez vrata.Samo uz obostrano uvažavanje , poštovanje i dogovor mogu funkcionisati kao jedno.Ako je to princip "dogovorili smo se da ja odlučujem" nema tu selameta niti sreće.Nekad će vrat okrenuti gdje glava hoće , nekad obrnuto i to je život.Ali ako su nagli pokreti bez usaglašavanja onda nastaje kratak spoj i početak problema.
-
Pirija
#89 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?
a vazda je neko donji samo treba gledat da to bude onaj drugi u vezi a ne ti 
- Ramzess Veliki
#90 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?
Pametnije ti je da moje postove ne komentarišeš nego upijaj znanje, skupljaj ih, kopiraj u neki fajl ... može ti život spasiti.pussysmoke wrote:Ovaj lik fakat misli da je Don Juan DeMarco.Ramzess Veliki wrote:Podrazumijeva se da sam u pravu, pa muškarac sam ...seprtlja wrote:e jbg..ko bi vama ugodio? ma da ,u pravu si![]()
Evo u zadnje vrijeme svako malo izađem sa nekom novom i pitam se šta se to desilo sa ovim našim kom..., ovaj - djevojkama ... svaka već na prvom dejtu zaj... stvar, ne znaju šta treba i kako komunicirati sa muškarcem da ga zainteresiraju za sebe. To sam primijetio i kod poznanica i prijateljica, što su starije ... interesantno ... kao da sve manje znaju o muškarcima.
- madner
#91 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?
Ministar finasija je glavni u svakoj vladi.
- pussysmoke
#92 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?
To je to? To je odgovor? Tužno.Ramzess Veliki wrote:Pametnije ti je da moje postove ne komentarišeš nego upijaj znanje, skupljaj ih, kopiraj u neki fajl ... može ti život spasiti.pussysmoke wrote:Ovaj lik fakat misli da je Don Juan DeMarco.![]()
![]()
- Ramzess Veliki
#93 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?
Premlad si da razumiješ moje postove koji (opet napominjem) služe prvenstveno za zafrkanciju i sve molim da me ne shvataju nikako drugačije jer meni ne treba to da na forumu glumim frajera, ja jesam frajerčina.pussysmoke wrote:To je to? To je odgovor? Tužno.Ramzess Veliki wrote:Pametnije ti je da moje postove ne komentarišeš nego upijaj znanje, skupljaj ih, kopiraj u neki fajl ... može ti život spasiti.pussysmoke wrote:Ovaj lik fakat misli da je Don Juan DeMarco.![]()
![]()
- pussysmoke
#94 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?
Premlad? Da li si siguran? A što se tiče postova, evidentno je da služe za zafrkanciju. Frajerčino.Ramzess Veliki wrote:Premlad si da razumiješ moje postove koji (opet napominjem) služe prvenstveno za zafrkanciju i sve molim da me ne shvataju nikako drugačije jer meni ne treba to da na forumu glumim frajera, ja jesam frajerčina.![]()
![]()
- Platformas
#95 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?
Forumaš a i jebač, nešto ne ide zajednoRamzess Veliki wrote:O ovome i govorim ... samo blablabla ... kao da je to nama stimulirajuće ...Bambi_na_kofeinu wrote:Pa čuj...ako se ne uspijevaš zainteresovati za djevojke, možda je vrijeme za razmotriti neke druge opcije?Ramzess Veliki wrote: Podrazumijeva se da sam u pravu, pa muškarac sam ...![]()
Evo u zadnje vrijeme svako malo izađem sa nekom novom i pitam se šta se to desilo sa ovim našim kom..., ovaj - djevojkama ... svaka već na prvom dejtu zaj... stvar, ne znaju šta treba i kako komunicirati sa muškarcem da ga zainteresiraju za sebe. To sam primijetio i kod poznanica i prijateljica, što su starije ... interesantno ... kao da sve manje znaju o muškarcima.![]()
Jeste li zaboravile da postoji seks poslije prvog dejta?![]()
Joj sve vam se mora crtat' ...
- pussysmoke
#96 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?
Savjetnik prije svega.Platformas wrote:Forumaš a i jebač, nešto ne ide zajedno
- CaneBos
#97 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?
Hajmo se osvetiti kretenu preko djeteta kaj ne320lili wrote:Reci ti fino toj poznanici ili sta su ti vec taj par, da fino prijavi muza za zlostavljanje i to psihicko...ako je on kreten kakav vjerujem da jeste, prije ili kasnije ce ga ostaviti, ako mu nije ni pisljivog boba zao zbog toga, bit ce mu onog trenutka kad mu iz socijalne sluzbe i sa suda rebnu masan procenat alimentacije a dijete bude vidjao vikendom...ako naravno i na to bude imao pravo zbog predhodne prijave za psihicko zlostavljanjestoga da...ako joj se ne svidja nek ide...samo nesto kontam u buducnosti se nece ni njemu bas toliko to svidjeti...
Sto se tice preduzimanja nekih koraka da se promijene njihovi odnosi da, ali ne ide to tako ho-ruk, ocito nemas djece pa tako rezonujes na prvu.
- CaneBos
#98 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?
Hmm dje ima dima, tu ima i vatre..sto se palis ba pussysmokepussysmoke wrote:Savjetnik prije svega.Platformas wrote:Forumaš a i jebač, nešto ne ide zajedno
- Ramzess Veliki
#99 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?
Pa kao penzioner osjećam dužnost prema društvu ...pussysmoke wrote:Savjetnik prije svega.Platformas wrote:Forumaš a i jebač, nešto ne ide zajedno
- pussysmoke
#100 Re: Ko je sef ili gazda u kuci i van nje?
Pogrešan zaključak. Samo komentarišem.CaneBos wrote:Hmm dje ima dima, tu ima i vatre..sto se palis ba pussysmokepussysmoke wrote:Savjetnik prije svega.Platformas wrote:Forumaš a i jebač, nešto ne ide zajedno