ako nije self-explanatory, nema potrebe..fatamorgana wrote:
Hajd', objasniće ti neko!
ljubav sa udatom zenom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Sanda88
#76 Re: ljubav sa udatom zenom
- fatamorgana
#77 Re: ljubav sa udatom zenom
ZnaĆi znala si od poĆetka šta te pitam,Sanda88 wrote:ako nije self-explanatory, nema potrebe..fatamorgana wrote:
Hajd', objasniće ti neko!
- Sanda88
#78 Re: ljubav sa udatom zenom
nope.. inace sam veoma spora osoba.fatamorgana wrote: ZnaĆi znala si od poĆetka šta te pitam,
javim ti sutra, dotad cu zasigurno skuziti.
- fatamorgana
#79 Re: ljubav sa udatom zenom
Ma nema potrebe,Sanda88 wrote:nope.. inace sam veoma spora osoba.fatamorgana wrote: ZnaĆi znala si od poĆetka šta te pitam,
javim ti sutra, dotad cu zasigurno skuziti.
-
sha_ba
#81 Re: ljubav sa udatom zenom
njenoDr. Kuca wrote:A cije je dijete
- Dr. Kuca
#82 Re: ljubav sa udatom zenom
Ma reko da je nije kolega natenkovo 
-
cibe
#84 Re: ljubav sa udatom zenom
amintheTruePath wrote:Nadam se da ce ti se zena zaljubiti onako strasno strastveno u nekog sa strane,i naravno mi cemo ih razumjeti,,jer nisu oni birali u koga ce se zaljubitisto je skupo wrote:Kako vi mozete pametovati to nije normalno, pa covjek ne moze birati kad i u koga ce se zaljubiti. A kad se zaljubis tesko je razmisljati pametno, ustvari mozes, ali sve dok je ne vidis i dok ti u stomaku ne prorade "leptiric". U slicnoj sam situaciji i znam kako se postavljac teme osjeca, pa ako mozes daj mu odgovor na pitanje a ako ne zadrzi svoje moralisanje za sebe.Merengues wrote:Toplo ti želim da se ubrzo oženiš i dobiješ dijete i da ono pravo liči na komšiju ! Od toliko slobodnih djevojaka ti nađeš ženu, udatu koja ima dite. Adioo
- dječak sa šibicama
#85 Re: ljubav sa udatom zenom
Jako lijepa izjava.Sanda88 wrote:ne vidim zasto krivite covjeka? mislim, musko je.. mozak mu i nema nekog kapaciteta. plus, slobodan je..
ali ona.. zivotinja!
Sa udatom zenom? nema tu kruha.
-
Grunge GSP 2101
#86 Re: ljubav sa udatom zenom
+1dječak sa šibicama wrote:Jako lijepa izjava.Sanda88 wrote:ne vidim zasto krivite covjeka? mislim, musko je.. mozak mu i nema nekog kapaciteta. plus, slobodan je..
ali ona.. zivotinja!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#88 Re: ljubav sa udatom zenom
Pa ne treba mu kruh, samo seks.dječak sa šibicama wrote:Jako lijepa izjava.Sanda88 wrote:ne vidim zasto krivite covjeka? mislim, musko je.. mozak mu i nema nekog kapaciteta. plus, slobodan je..
ali ona.. zivotinja!
- Superhikk
#89 Re: ljubav sa udatom zenom
Ja sam bio sa udatom a da nisam ni znao da je udata. Istina, odvojeno živjela od muža. Lagala me da je razvedena jer je znala neke moje stavove po tom pitanju, a kako sam dane i noći znao provoditi kod nje u stanu od nekog trećeg mjeseca veze, u to u startu nisam ni sumnjao. Lagala i da je starija samo 5 godina, a s obzirom kako je izgledala i to joj je lako prošlo. Trajalo je godinu i par mjeseci. Zaljubljen bio kao neiživljeni junfer. Mnogo stvari koje ti imponuju, koje ni u snu ne dobiješ od vršnjakinja i mlađih. Intelekt, izgled, vatrena impulsivna priroda, čudna mješavina gena. I cijelo vrijeme taj "bivši" koji je proganja,prijeti, hoće da je vrati, prebije, otme telefon sa svim našim slikama,porukama, i zove mene da prijeti. Onda se krenule paliti lampice kad je insistirala da mu se ni slučajno ne javim, srediće ona to. Dvoje djece je bilo tu ponekad kod nje, 17 i 15 godina, za koje je govorila da su od brata, često svrate, čak i sa malom i njenim momkom pili jednom piće, ona je regularno zove tetka, a liče ko jaje jajetu.Međutim kontam, nije je valjda sa 15 rodila. Sve mi to počelo paliti lampice, plus taj bivši bio iz krimi okruženja, ono i prpa proradila. U nebranom grožđu do guše. Naiđem na neke njene ranije slike, vidim loptu u pozadini u sobi, kontam šta će lopta kad nema djece, okićena jelka na slici za novu godinu u istom stanu u kojem sam sa njom. Lampice blinkuju sve u 16, ali zaljubljeni magarac odbija da povjeruje u ono što mu je pred nosom, samo da iluzija traje, da se ne završi. Bukvalno odbijam da vjerujem u svoje sumnje. Dok me jedne noći nije zvala u 3, privodili je u policiju, ubijen njen "bivši" pa je ispitivali. Ujutru pravac trafika, novine, crna hronika - brak, godine (10 godina starija, a ne 5), djeca, pljasssss in the fejs. Najgori dan u životu. Više je nisam htio vidjeti, pričali fonom samo, kao čekam neko objašnjenje, iako mi sve jasno. Poslije mjesec je uhapse, valjda utvrdili da je platila ubistvo. Pričao sa momkom njene kćerke, i njega saslušavali na detektoru, kaže jedno pitanje je bilo da nisam ja ubica
Suđenje i ponavljanje suđenja, oko 6 godina trajalo. Kazna 30 godina, 2 put potvrđena. Za to vrijeme, 2 pisma i tišina, mir, ravnodušnost. Skoro, prije mjesec zove me neki broj, isti glas, ja u šoku,mislim njena kćer . Ona. Nekako je oslobodili. Kaže javi se da razgovaramo
I noćas ubi sa porukama i cimanjem. Samo da ne završim kao Majkl Daglas sa Glen Klouz u Fatalnoj privlačnosti. Nema ništa opasnije od razočarane žene u braku, a koja ima sredstava i načina da učini što joj srcu drago.
-
swanfilter
#90 Re: ljubav sa udatom zenom
Mah, ti bi samo na pravima za flim privredu BiH digao na noge ..
-
Graf_Spee
#91 Re: ljubav sa udatom zenom
Ovaj scenarij je za oskara..Superhikk wrote:Ja sam bio sa udatom a da nisam ni znao da je udata. Istina, odvojeno živjela od muža. Lagala me da je razvedena jer je znala neke moje stavove po tom pitanju, a kako sam dane i noći znao provoditi kod nje u stanu od nekog trećeg mjeseca veze, u to u startu nisam ni sumnjao. Lagala i da je starija samo 5 godina, a s obzirom kako je izgledala i to joj je lako prošlo. Trajalo je godinu i par mjeseci. Zaljubljen bio kao neiživljeni junfer. Mnogo stvari koje ti imponuju, koje ni u snu ne dobiješ od vršnjakinja i mlađih. Intelekt, izgled, vatrena impulsivna priroda, čudna mješavina gena. I cijelo vrijeme taj "bivši" koji je proganja,prijeti, hoće da je vrati, prebije, otme telefon sa svim našim slikama,porukama, i zove mene da prijeti. Onda se krenule paliti lampice kad je insistirala da mu se ni slučajno ne javim, srediće ona to. Dvoje djece je bilo tu ponekad kod nje, 17 i 15 godina, za koje je govorila da su od brata, često svrate, čak i sa malom i njenim momkom pili jednom piće, ona je regularno zove tetka, a liče ko jaje jajetu.Međutim kontam, nije je valjda sa 15 rodila. Sve mi to počelo paliti lampice, plus taj bivši bio iz krimi okruženja, ono i prpa proradila. U nebranom grožđu do guše. Naiđem na neke njene ranije slike, vidim loptu u pozadini u sobi, kontam šta će lopta kad nema djece, okićena jelka na slici za novu godinu u istom stanu u kojem sam sa njom. Lampice blinkuju sve u 16, ali zaljubljeni magarac odbija da povjeruje u ono što mu je pred nosom, samo da iluzija traje, da se ne završi. Bukvalno odbijam da vjerujem u svoje sumnje. Dok me jedne noći nije zvala u 3, privodili je u policiju, ubijen njen "bivši" pa je ispitivali. Ujutru pravac trafika, novine, crna hronika - brak, godine (10 godina starija, a ne 5), djeca, pljasssss in the fejs. Najgori dan u životu. Više je nisam htio vidjeti, pričali fonom samo, kao čekam neko objašnjenje, iako mi sve jasno. Poslije mjesec je uhapse, valjda utvrdili da je platila ubistvo. Pričao sa momkom njene kćerke, i njega saslušavali na detektoru, kaže jedno pitanje je bilo da nisam ja ubicaSuđenje i ponavljanje suđenja, oko 6 godina trajalo. Kazna 30 godina, 2 put potvrđena. Za to vrijeme, 2 pisma i tišina, mir, ravnodušnost. Skoro, prije mjesec zove me neki broj, isti glas, ja u šoku,mislim njena kćer . Ona. Nekako je oslobodili. Kaže javi se da razgovaramo
I noćas ubi sa porukama i cimanjem. Samo da ne završim kao Majkl Daglas sa Glen Klouz u Fatalnoj privlačnosti. Nema ništa opasnije od razočarane žene u braku, a koja ima sredstava i načina da učini što joj srcu drago.
ako je ovo istina... mogu ti reci da imas jako zanimljiv period zivota
- Superhikk
#92 Re: ljubav sa udatom zenom
Nažalost, najživlja istina, uz još x dogodovština sa njom koje preskočih. Tragikomično je što ja uopšte nisam tip za toliko "zanimljiva" dešavanjaGraf_Spee wrote:Ovaj scenarij je za oskara..Superhikk wrote:Ja sam bio sa udatom a da nisam ni znao da je udata. Istina, odvojeno živjela od muža. Lagala me da je razvedena jer je znala neke moje stavove po tom pitanju, a kako sam dane i noći znao provoditi kod nje u stanu od nekog trećeg mjeseca veze, u to u startu nisam ni sumnjao. Lagala i da je starija samo 5 godina, a s obzirom kako je izgledala i to joj je lako prošlo. Trajalo je godinu i par mjeseci. Zaljubljen bio kao neiživljeni junfer. Mnogo stvari koje ti imponuju, koje ni u snu ne dobiješ od vršnjakinja i mlađih. Intelekt, izgled, vatrena impulsivna priroda, čudna mješavina gena. I cijelo vrijeme taj "bivši" koji je proganja,prijeti, hoće da je vrati, prebije, otme telefon sa svim našim slikama,porukama, i zove mene da prijeti. Onda se krenule paliti lampice kad je insistirala da mu se ni slučajno ne javim, srediće ona to. Dvoje djece je bilo tu ponekad kod nje, 17 i 15 godina, za koje je govorila da su od brata, često svrate, čak i sa malom i njenim momkom pili jednom piće, ona je regularno zove tetka, a liče ko jaje jajetu.Međutim kontam, nije je valjda sa 15 rodila. Sve mi to počelo paliti lampice, plus taj bivši bio iz krimi okruženja, ono i prpa proradila. U nebranom grožđu do guše. Naiđem na neke njene ranije slike, vidim loptu u pozadini u sobi, kontam šta će lopta kad nema djece, okićena jelka na slici za novu godinu u istom stanu u kojem sam sa njom. Lampice blinkuju sve u 16, ali zaljubljeni magarac odbija da povjeruje u ono što mu je pred nosom, samo da iluzija traje, da se ne završi. Bukvalno odbijam da vjerujem u svoje sumnje. Dok me jedne noći nije zvala u 3, privodili je u policiju, ubijen njen "bivši" pa je ispitivali. Ujutru pravac trafika, novine, crna hronika - brak, godine (10 godina starija, a ne 5), djeca, pljasssss in the fejs. Najgori dan u životu. Više je nisam htio vidjeti, pričali fonom samo, kao čekam neko objašnjenje, iako mi sve jasno. Poslije mjesec je uhapse, valjda utvrdili da je platila ubistvo. Pričao sa momkom njene kćerke, i njega saslušavali na detektoru, kaže jedno pitanje je bilo da nisam ja ubicaSuđenje i ponavljanje suđenja, oko 6 godina trajalo. Kazna 30 godina, 2 put potvrđena. Za to vrijeme, 2 pisma i tišina, mir, ravnodušnost. Skoro, prije mjesec zove me neki broj, isti glas, ja u šoku,mislim njena kćer . Ona. Nekako je oslobodili. Kaže javi se da razgovaramo
![]()
ako je ovo istina... mogu ti reci da imas jako zanimljiv period zivota
-
radostan dan
#93 Re: ljubav sa udatom zenom
o ovome si pisao prije par godina, ako se ne varam...Superhikk wrote:
Nažalost, najživlja istina, uz još x dogodovština sa njom koje preskočih.
uzgred, sex sa udatom poželjn, ljubav sa udatom - katastrofa.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#94 Re: ljubav sa udatom zenom
i meni je poznato
-
radostan dan
#95 Re: ljubav sa udatom zenom
izgleda da smo predugo ovdje, ti pogotovo... 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#96 Re: ljubav sa udatom zenom
kloniraj se ko ostali onda ćeš dokazati da imaš život jer ti nik nije star

- kritichar
#97 Re: ljubav sa udatom zenom
a ljubav sa ženo u vanbračnoj zajednici?

- insomnia78
#98 Re: ljubav sa udatom zenom
Apsolutno
Cak se prporucuje
Ziv ti?
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Cak se prporucuje
Ziv ti?
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- kritichar
#99 Re: ljubav sa udatom zenom
pretpostavljam doktor preporučuje?