ljubav sa udatom zenom

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Sanda88

#76 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by Sanda88 »

fatamorgana wrote:
Hajd', objasniće ti neko! :wink:
ako nije self-explanatory, nema potrebe..
fatamorgana

#77 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by fatamorgana »

Sanda88 wrote:
fatamorgana wrote:
Hajd', objasniće ti neko! :wink:
ako nije self-explanatory, nema potrebe..
ZnaĆi znala si od poĆetka šta te pitam, :lol:
Sanda88

#78 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by Sanda88 »

fatamorgana wrote: ZnaĆi znala si od poĆetka šta te pitam, :lol:
nope.. inace sam veoma spora osoba.
javim ti sutra, dotad cu zasigurno skuziti.
fatamorgana

#79 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by fatamorgana »

Sanda88 wrote:
fatamorgana wrote: ZnaĆi znala si od poĆetka šta te pitam, :lol:
nope.. inace sam veoma spora osoba.
javim ti sutra, dotad cu zasigurno skuziti.
Ma nema potrebe, :lol:
Dr. Kuca

#80 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by Dr. Kuca »

A cije je dijete :D
sha_ba

#81 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by sha_ba »

Dr. Kuca wrote:A cije je dijete :D
njeno :mrgreen:
Dr. Kuca

#82 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by Dr. Kuca »

Ma reko da je nije kolega natenkovo :D
milojko_

#83 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by milojko_ »

Samo udriiii
cibe

#84 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by cibe »

theTruePath wrote:
sto je skupo wrote:
Merengues wrote:Toplo ti želim da se ubrzo oženiš i dobiješ dijete i da ono pravo liči na komšiju ! Od toliko slobodnih djevojaka ti nađeš ženu, udatu koja ima dite. Adioo
Kako vi mozete pametovati to nije normalno, pa covjek ne moze birati kad i u koga ce se zaljubiti. A kad se zaljubis tesko je razmisljati pametno, ustvari mozes, ali sve dok je ne vidis i dok ti u stomaku ne prorade "leptiric". U slicnoj sam situaciji i znam kako se postavljac teme osjeca, pa ako mozes daj mu odgovor na pitanje a ako ne zadrzi svoje moralisanje za sebe.
Nadam se da ce ti se zena zaljubiti onako strasno strastveno u nekog sa strane,i naravno mi cemo ih razumjeti,,jer nisu oni birali u koga ce se zaljubiti :)
amin :-D
dječak sa šibicama

#85 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by dječak sa šibicama »

Sanda88 wrote:ne vidim zasto krivite covjeka? mislim, musko je.. mozak mu i nema nekog kapaciteta. plus, slobodan je..
ali ona.. zivotinja! :twisted:
Jako lijepa izjava.

Sa udatom zenom? nema tu kruha.
Grunge GSP 2101

#86 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by Grunge GSP 2101 »

dječak sa šibicama wrote:
Sanda88 wrote:ne vidim zasto krivite covjeka? mislim, musko je.. mozak mu i nema nekog kapaciteta. plus, slobodan je..
Jako lijepa izjava.

+1
Kinaski

#87 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by Kinaski »

Puni nerotkinjuuuu
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#88 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by Velkoski »

dječak sa šibicama wrote:
Jako lijepa izjava.

Pa ne treba mu kruh, samo seks. :mrgreen:
Superhikk

#89 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by Superhikk »

Ja sam bio sa udatom a da nisam ni znao da je udata. Istina, odvojeno živjela od muža. Lagala me da je razvedena jer je znala neke moje stavove po tom pitanju, a kako sam dane i noći znao provoditi kod nje u stanu od nekog trećeg mjeseca veze, u to u startu nisam ni sumnjao. Lagala i da je starija samo 5 godina, a s obzirom kako je izgledala i to joj je lako prošlo. Trajalo je godinu i par mjeseci. Zaljubljen bio kao neiživljeni junfer. Mnogo stvari koje ti imponuju, koje ni u snu ne dobiješ od vršnjakinja i mlađih. Intelekt, izgled, vatrena impulsivna priroda, čudna mješavina gena. I cijelo vrijeme taj "bivši" koji je proganja,prijeti, hoće da je vrati, prebije, otme telefon sa svim našim slikama,porukama, i zove mene da prijeti. Onda se krenule paliti lampice kad je insistirala da mu se ni slučajno ne javim, srediće ona to. Dvoje djece je bilo tu ponekad kod nje, 17 i 15 godina, za koje je govorila da su od brata, često svrate, čak i sa malom i njenim momkom pili jednom piće, ona je regularno zove tetka, a liče ko jaje jajetu.Međutim kontam, nije je valjda sa 15 rodila. Sve mi to počelo paliti lampice, plus taj bivši bio iz krimi okruženja, ono i prpa proradila. U nebranom grožđu do guše. Naiđem na neke njene ranije slike, vidim loptu u pozadini u sobi, kontam šta će lopta kad nema djece, okićena jelka na slici za novu godinu u istom stanu u kojem sam sa njom. Lampice blinkuju sve u 16, ali zaljubljeni magarac odbija da povjeruje u ono što mu je pred nosom, samo da iluzija traje, da se ne završi. Bukvalno odbijam da vjerujem u svoje sumnje. Dok me jedne noći nije zvala u 3, privodili je u policiju, ubijen njen "bivši" pa je ispitivali. Ujutru pravac trafika, novine, crna hronika - brak, godine (10 godina starija, a ne 5), djeca, pljasssss in the fejs. Najgori dan u životu. Više je nisam htio vidjeti, pričali fonom samo, kao čekam neko objašnjenje, iako mi sve jasno. Poslije mjesec je uhapse, valjda utvrdili da je platila ubistvo. Pričao sa momkom njene kćerke, i njega saslušavali na detektoru, kaže jedno pitanje je bilo da nisam ja ubica :skoljka: Suđenje i ponavljanje suđenja, oko 6 godina trajalo. Kazna 30 godina, 2 put potvrđena. Za to vrijeme, 2 pisma i tišina, mir, ravnodušnost. Skoro, prije mjesec zove me neki broj, isti glas, ja u šoku,mislim njena kćer . Ona. Nekako je oslobodili. Kaže javi se da razgovaramo :run: I noćas ubi sa porukama i cimanjem. Samo da ne završim kao Majkl Daglas sa Glen Klouz u Fatalnoj privlačnosti. Nema ništa opasnije od razočarane žene u braku, a koja ima sredstava i načina da učini što joj srcu drago.
swanfilter

#90 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by swanfilter »

Mah, ti bi samo na pravima za flim privredu BiH digao na noge ..
Graf_Spee

#91 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by Graf_Spee »

Superhikk wrote:Ja sam bio sa udatom a da nisam ni znao da je udata. Istina, odvojeno živjela od muža. Lagala me da je razvedena jer je znala neke moje stavove po tom pitanju, a kako sam dane i noći znao provoditi kod nje u stanu od nekog trećeg mjeseca veze, u to u startu nisam ni sumnjao. Lagala i da je starija samo 5 godina, a s obzirom kako je izgledala i to joj je lako prošlo. Trajalo je godinu i par mjeseci. Zaljubljen bio kao neiživljeni junfer. Mnogo stvari koje ti imponuju, koje ni u snu ne dobiješ od vršnjakinja i mlađih. Intelekt, izgled, vatrena impulsivna priroda, čudna mješavina gena. I cijelo vrijeme taj "bivši" koji je proganja,prijeti, hoće da je vrati, prebije, otme telefon sa svim našim slikama,porukama, i zove mene da prijeti. Onda se krenule paliti lampice kad je insistirala da mu se ni slučajno ne javim, srediće ona to. Dvoje djece je bilo tu ponekad kod nje, 17 i 15 godina, za koje je govorila da su od brata, često svrate, čak i sa malom i njenim momkom pili jednom piće, ona je regularno zove tetka, a liče ko jaje jajetu.Međutim kontam, nije je valjda sa 15 rodila. Sve mi to počelo paliti lampice, plus taj bivši bio iz krimi okruženja, ono i prpa proradila. U nebranom grožđu do guše. Naiđem na neke njene ranije slike, vidim loptu u pozadini u sobi, kontam šta će lopta kad nema djece, okićena jelka na slici za novu godinu u istom stanu u kojem sam sa njom. Lampice blinkuju sve u 16, ali zaljubljeni magarac odbija da povjeruje u ono što mu je pred nosom, samo da iluzija traje, da se ne završi. Bukvalno odbijam da vjerujem u svoje sumnje. Dok me jedne noći nije zvala u 3, privodili je u policiju, ubijen njen "bivši" pa je ispitivali. Ujutru pravac trafika, novine, crna hronika - brak, godine (10 godina starija, a ne 5), djeca, pljasssss in the fejs. Najgori dan u životu. Više je nisam htio vidjeti, pričali fonom samo, kao čekam neko objašnjenje, iako mi sve jasno. Poslije mjesec je uhapse, valjda utvrdili da je platila ubistvo. Pričao sa momkom njene kćerke, i njega saslušavali na detektoru, kaže jedno pitanje je bilo da nisam ja ubica :skoljka: Suđenje i ponavljanje suđenja, oko 6 godina trajalo. Kazna 30 godina, 2 put potvrđena. Za to vrijeme, 2 pisma i tišina, mir, ravnodušnost. Skoro, prije mjesec zove me neki broj, isti glas, ja u šoku,mislim njena kćer . Ona. Nekako je oslobodili. Kaže javi se da razgovaramo :run: I noćas ubi sa porukama i cimanjem. Samo da ne završim kao Majkl Daglas sa Glen Klouz u Fatalnoj privlačnosti. Nema ništa opasnije od razočarane žene u braku, a koja ima sredstava i načina da učini što joj srcu drago.
Ovaj scenarij je za oskara.. :thumbup:

ako je ovo istina... mogu ti reci da imas jako zanimljiv period zivota :D
Superhikk

#92 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by Superhikk »

Graf_Spee wrote:
Superhikk wrote:Ja sam bio sa udatom a da nisam ni znao da je udata. Istina, odvojeno živjela od muža. Lagala me da je razvedena jer je znala neke moje stavove po tom pitanju, a kako sam dane i noći znao provoditi kod nje u stanu od nekog trećeg mjeseca veze, u to u startu nisam ni sumnjao. Lagala i da je starija samo 5 godina, a s obzirom kako je izgledala i to joj je lako prošlo. Trajalo je godinu i par mjeseci. Zaljubljen bio kao neiživljeni junfer. Mnogo stvari koje ti imponuju, koje ni u snu ne dobiješ od vršnjakinja i mlađih. Intelekt, izgled, vatrena impulsivna priroda, čudna mješavina gena. I cijelo vrijeme taj "bivši" koji je proganja,prijeti, hoće da je vrati, prebije, otme telefon sa svim našim slikama,porukama, i zove mene da prijeti. Onda se krenule paliti lampice kad je insistirala da mu se ni slučajno ne javim, srediće ona to. Dvoje djece je bilo tu ponekad kod nje, 17 i 15 godina, za koje je govorila da su od brata, često svrate, čak i sa malom i njenim momkom pili jednom piće, ona je regularno zove tetka, a liče ko jaje jajetu.Međutim kontam, nije je valjda sa 15 rodila. Sve mi to počelo paliti lampice, plus taj bivši bio iz krimi okruženja, ono i prpa proradila. U nebranom grožđu do guše. Naiđem na neke njene ranije slike, vidim loptu u pozadini u sobi, kontam šta će lopta kad nema djece, okićena jelka na slici za novu godinu u istom stanu u kojem sam sa njom. Lampice blinkuju sve u 16, ali zaljubljeni magarac odbija da povjeruje u ono što mu je pred nosom, samo da iluzija traje, da se ne završi. Bukvalno odbijam da vjerujem u svoje sumnje. Dok me jedne noći nije zvala u 3, privodili je u policiju, ubijen njen "bivši" pa je ispitivali. Ujutru pravac trafika, novine, crna hronika - brak, godine (10 godina starija, a ne 5), djeca, pljasssss in the fejs. Najgori dan u životu. Više je nisam htio vidjeti, pričali fonom samo, kao čekam neko objašnjenje, iako mi sve jasno. Poslije mjesec je uhapse, valjda utvrdili da je platila ubistvo. Pričao sa momkom njene kćerke, i njega saslušavali na detektoru, kaže jedno pitanje je bilo da nisam ja ubica :skoljka: Suđenje i ponavljanje suđenja, oko 6 godina trajalo. Kazna 30 godina, 2 put potvrđena. Za to vrijeme, 2 pisma i tišina, mir, ravnodušnost. Skoro, prije mjesec zove me neki broj, isti glas, ja u šoku,mislim njena kćer . Ona. Nekako je oslobodili. Kaže javi se da razgovaramo :run: I noćas ubi sa porukama i cimanjem. Samo da ne završim kao Majkl Daglas sa Glen Klouz u Fatalnoj privlačnosti. Nema ništa opasnije od razočarane žene u braku, a koja ima sredstava i načina da učini što joj srcu drago.
Ovaj scenarij je za oskara.. :thumbup:

ako je ovo istina... mogu ti reci da imas jako zanimljiv period zivota :D
Nažalost, najživlja istina, uz još x dogodovština sa njom koje preskočih. Tragikomično je što ja uopšte nisam tip za toliko "zanimljiva" dešavanja :mrgreen: Radiji bih bio da se to desilo nikom ili nekom drugom. Sad i kad mi sadašnja cura kaže (5 godina mlađa :mrgreen: ) ja nevina, ne znam kako ću to - šuti ba, odlično je to ne diraj :skoljka:
radostan dan

#93 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by radostan dan »

Superhikk wrote:
Nažalost, najživlja istina, uz još x dogodovština sa njom koje preskočih.
o ovome si pisao prije par godina, ako se ne varam...

uzgred, sex sa udatom poželjn, ljubav sa udatom - katastrofa.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#94 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by Truba »

i meni je poznato
radostan dan

#95 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by radostan dan »

izgleda da smo predugo ovdje, ti pogotovo... :mrgreen:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#96 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by Truba »

kloniraj se ko ostali onda ćeš dokazati da imaš život jer ti nik nije star
:mrgreen:
kritichar

#97 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by kritichar »

a ljubav sa ženo u vanbračnoj zajednici?
:mrgreen:
insomnia78

#98 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by insomnia78 »

Apsolutno
Cak se prporucuje
Ziv ti? :D

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
kritichar

#99 Re: ljubav sa udatom zenom

Post by kritichar »

pretpostavljam doktor preporučuje?