a ona nazvala da vidi jesu kosulje stigle, koja dramaarra_lee wrote:bolje i mobitel da mi je ukrala nego novcanik sa dokumentima,
nego pomislih jadna zena hajd nek nazove.![]()
Prevare u Sarajevu
- thekupus
#76 Re: Prevare u Sarajevu
- arra_lee
#77 Re: Prevare u Sarajevu
jaaah, ja kontam sta je ovothekupus wrote:a ona nazvala da vidi jesu kosulje stigle, koja dramaarra_lee wrote:bolje i mobitel da mi je ukrala nego novcanik sa dokumentima,
nego pomislih jadna zena hajd nek nazove.![]()
to im je mozda sifra neka
- Zatamnjena stakla
#78 Re: Prevare u Sarajevu
Čuj košulje. 
- thekupus
#79 Re: Prevare u Sarajevu
pazi da nije zvala tetku u australiju
- Zatamnjena stakla
#80 Re: Prevare u Sarajevu
Joj mene je onaj lik dva tri puta izlevatio
Bude često kod Beg džamije. Lafo noga nešto inficirana, treba mu za hljeba. Hoda k'o zombi. I vidim ja njega na Grbavici fra'er trči na trolu ba
E jesam se mog'o smijat u pm.
- Neradnik
#81 Re: Prevare u Sarajevu
kako ti je mogla ukrast kroz malo otvoren prozor od auta novcanik sa dokumentima?arra_lee wrote:bolje i mobitel da mi je ukrala nego novcanik sa dokumentima,
nije cak noris jarane
- Edin H.
#82 Re: Prevare u Sarajevu
Pa upita li je posto su kosulje?
- arra_lee
#83 Re: Prevare u Sarajevu
pa da sam joj htjela dati pare sigurno nebi mogla kroz prozor par cm otvoren nije mi ruka pinceta, morala bih vise otvoriti prozor.Neradnik wrote:kako ti je mogla ukrast kroz malo otvoren prozor od auta novcanik sa dokumentima?arra_lee wrote:bolje i mobitel da mi je ukrala nego novcanik sa dokumentima,
nije cak noris jarane
- vjesticanametli
#84 Re: Prevare u Sarajevu
imal košuljaaaaaaaa

- Neradnik
#85 Re: Prevare u Sarajevu
pa nebi joj svakako dala novcanik da se samoposluzi nego bi valjda izvadila iz njega prvo dvije marke vratila ga u tasnu pa tek onda pare dalaarra_lee wrote:pa da sam joj htjela dati pare sigurno nebi mogla kroz prozor par cm otvoren nije mi ruka pinceta, morala bih vise otvoriti prozor.Neradnik wrote:kako ti je mogla ukrast kroz malo otvoren prozor od auta novcanik sa dokumentima?arra_lee wrote:bolje i mobitel da mi je ukrala nego novcanik sa dokumentima,
nije cak noris jarane
- arra_lee
#87 Re: Prevare u Sarajevu
GaRGa wrote:kosulje = gudra
- biggrin
#88 Re: Prevare u Sarajevu
kao da ima neke nade da se slucaj sa ovim prevarantom zavrsi tako da isti bude sankcionisan. zvali su me prekjucer iz MUP-a i trazili da dodjem da ga idetifikujem na slici. cim ugrabim da se ispalim sa posla, odoh... 
- SmokingMan
#89 Re: Prevare u Sarajevu
Ak nije problem da stavite slike tih aktera,da znam sutra sa kim imam posla,inače postao sam alergičan na ove što kofa prose.
-
hanady
#90 Re: Prevare u Sarajevu
Ja vec dva dana zaredom vidjam auto na M. dvoru.... kao da ga je problem uhvatiti ! Javi sta se dalje desavabiggrin wrote:kao da ima neke nade da se slucaj sa ovim prevarantom zavrsi tako da isti bude sankcionisan. zvali su me prekjucer iz MUP-a i trazili da dodjem da ga idetifikujem na slici. cim ugrabim da se ispalim sa posla, odoh...
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#91 Re: Prevare u Sarajevu
jel se računaju telefonske prevare od legalnih firmi
dobili ste masažer od 150 besplatno
ali je poštrina 30
ali je poštrina 30
- biggrin
#92 Re: Prevare u Sarajevu
posto se nisam mogao izvuci sa posla ovih dana, dosla je policija ispred zgrade i pokazali su mi sliku. to je taj lik. sutra bih trebao da odem do njih da valjda napisu prijavu. ono sto je tragicno je da unatoc broju prevara koje je napravio, osim mene do sada ga je prijavio jos samo jedan lik. pitacu smijem li postaviti i ovaj drugi broj koji imam, gdje bi se moglo direktno prijaviti ova prevara. za nadati se da ce onda biti vise prijava i da ce samim tim i sankcija biti kvalitetnijahanady wrote:Ja vec dva dana zaredom vidjam auto na M. dvoru.... kao da ga je problem uhvatiti ! Javi sta se dalje desavabiggrin wrote:kao da ima neke nade da se slucaj sa ovim prevarantom zavrsi tako da isti bude sankcionisan. zvali su me prekjucer iz MUP-a i trazili da dodjem da ga idetifikujem na slici. cim ugrabim da se ispalim sa posla, odoh...
valjda mozes i odbiti da primis, a samim tim nema ni postarine, a ni prevare...Black swan wrote:jel se računaju telefonske prevare od legalnih firmi
ali je poštrina 30
-
hanady
#93 Re: Prevare u Sarajevu
I ja Sam ga prijavila! Sto se tice ostalih ......to je nas stari dobro obicaj.
- thekupus
#94 Re: Prevare u Sarajevu
pa onda nista od ovih stvari gore nije prevara, sve mozes odbiti, i da das marku za gorivo i da nadoknadis stetu za "slomljeni telefon" i sl.biggrin wrote:
valjda mozes i odbiti da primis, a samim tim nema ni postarine, a ni prevare...
- biggrin
#95 Re: Prevare u Sarajevu
u vezi sa prevarantom u Sarajevu, najnovija informacija je da ce prijave koje su upucene u MUP-u, uglavnom biti zasebno procesuirane tj.nece ici kao jedinstvene osim ako nekim cudom u tuzilastvu postoji neko ko vodi racuna o tome, pa ih objedini. ono sto je pozitivno je da je prevarant izgleda covjek koji je u stalnom radnom odnosu, tako da je onda cak i izvjesno da ce novac, koji je od ljudi izvukao svojom prevarom, moci biti i vracen ljudima...ergo vrijedi podnjeti prijavu
- Truba
#97 Re: Prevare u Sarajevu
sanjo sam jednu prevaru 
svjedočiš blažem sudaru ( udari krntija u zid)
ti se zaletiš da pomogneš
dolazi taksi
lik iz kucnutog auta ti traži pare za taksi da ga odbaci u hitnu ne moraš ići s njim
kolega mu kasnije odvozi auto
dolazi taksi
lik iz kucnutog auta ti traži pare za taksi da ga odbaci u hitnu ne moraš ići s njim
- Kinaski
#98 Re: Prevare u Sarajevu
Prevara do ceneraBlack swan wrote:sanjo sam jednu prevaru
dolazi taksi
lik iz kucnutog auta ti traži pare za taksi da ga odbaci u hitnu ne moraš ići s njim![]()
![]()
- thekupus
#99 Re: Prevare u Sarajevu
ma golfa dvicu vrijedi i za 2 KMKinaski wrote:Prevara do ceneraBlack swan wrote:sanjo sam jednu prevaru
dolazi taksi
lik iz kucnutog auta ti traži pare za taksi da ga odbaci u hitnu ne moraš ići s njim![]()
![]()
kolega mu kasnije odvozi autoZar se isplati kucnut auto zbog 10 maraka eventualno cvaja
- Truba
#100 Re: Prevare u Sarajevu
snovi su to