Konzum katastrofa
- MOSALJOZE
#76 Re: Konzum katastrofa
Probao,radi 
-
tap3ah75
#77 Re: Konzum katastrofa
Čuj uzeti pare nazad. Gdje to ima ..... je li uzmete u luna parku pare nazad nako vožnje?
Je li vam taxi vrati pare kad vas dovuće negdje.
I to s kolicima je neka vrsta usluge
.
.
- Better Man
#78 Re: Konzum katastrofa
Ili se zezaš ili si stvarno ograničen i svijest ti nije dovoljno razvijena, treće nema. Sistem sa ubacivanjem kovanice da uzmeš kolica je da natjera retardirane debile da kolica vrate na mjesto, a ne da ih ostave na sred puta. Jednom dok nije bio taj sistem ja se parkirao u velikom Konzumu i vidim žena izvadi stvari iz kolica i odvuće ih i ostavi pred moje auto. Ja lijepo kolica nazad i stavim pred njeno auto. Kad ona opet isto uradi. Mene huja uhvati kolica opet vratim pred njeno auto i izderem se na nju i sve sam joj po spisku.tap3ah75 wrote:Čuj uzeti pare nazad. Gdje to ima ..... je li uzmete u luna parku pare nazad nako vožnje?
.
- Ajatolah_
#79 Re: Konzum katastrofa
Koliko si ubacio? U Bingu kolica koštaju 1KM . Ako si ubacio 2KM, kad uštekaš kolica dobiješ samo 1KM kusura.MOSALJOZE wrote:Probao,radi
- MOSALJOZE
#80 Re: Konzum katastrofa
1 ubacio,toliko i dobio.Ajatolah_ wrote:Koliko si ubacio? U Bingu kolica koštaju 1KM . Ako si ubacio 2KM, kad uštekaš kolica dobiješ samo 1KM kusura.MOSALJOZE wrote:Probao,radi
Poslao sam mail menadžmentu,da refundiraju barem dio novca,il barem da dobijem u sjemenskom krompiru toliko,pa ćemo vidjeti.
-
tap3ah75
#81 Re: Konzum katastrofa
Od sad samo korpa ..... imaju one veće s točkićima ....
i to treba iskoristiti dok i njih nisu počeli naplaćivati.
i to treba iskoristiti dok i njih nisu počeli naplaćivati.
- Altsa
#82 Re: Konzum katastrofa
uvijek ih vratim u box sa ostalim kolicima. medutim u zadnje vrijeme su boksovi stalno prazni i ne moze se vratiti kovanica vec se moraju prazna kolica voziti do ulaza u konzum i tek tamo izbaciti kovanica. to se desava u dobrinjskom konzumu.Better Man wrote:Ili se zezaš ili si stvarno ograničen i svijest ti nije dovoljno razvijena, treće nema. Sistem sa ubacivanjem kovanice da uzmeš kolica je da natjera retardirane debile da kolica vrate na mjesto, a ne da ih ostave na sred puta. Jednom dok nije bio taj sistem ja se parkirao u velikom Konzumu i vidim žena izvadi stvari iz kolica i odvuće ih i ostavi pred moje auto. Ja lijepo kolica nazad i stavim pred njeno auto. Kad ona opet isto uradi. Mene huja uhvati kolica opet vratim pred njeno auto i izderem se na nju i sve sam joj po spisku.tap3ah75 wrote:Čuj uzeti pare nazad. Gdje to ima ..... je li uzmete u luna parku pare nazad nako vožnje?
.
- Better Man
#83 Re: Konzum katastrofa
Koji sve ograničeni likovi sa niskim stepenom razvoja sive moždane tvari na ovoj temi.
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#84 Re: Konzum katastrofa
U Londonu ih mozes kuci odvuci ako si pare ubacio
- MOSALJOZE
#85 Re: Konzum katastrofa
Ja sam mislio da mi ne kaskamo za tim svjeCkim centrima,al očito je razlika ogromna..Matijevic_Vlado wrote:U Londonu ih mozes kuci odvuci ako si pare ubacio
-
bumerangss
#86 Re: Konzum katastrofa
Koliko puta trba ponoviti da se kolica u Bingu ne placaju nego kad se završi sa kupovinom kolica se vrate i "ukopča" se onaj lanac ponovo nazad kako je i pilo o ono se otvori da možeš uzeti marku nazad!KB9 wrote:da li se u konzumu placaju kolica ko u pokvarenom bingu?
- sunceKOtepsija
#87 Re: Konzum katastrofa
po nekim (prepoznace se) bi bilo sasvim normalno platiti nesto, i onda dok radnica na blagajni trazi sitno od kolegice samoposluzit se iz kase-tj vratit vec placeno u svoj dzep...
- Ajatolah_
#88 Re: Konzum katastrofa
Kad već pošteno platim kolica, da ih ne bi još možda vraćao?Better Man wrote:Ili se zezaš ili si stvarno ograničen i svijest ti nije dovoljno razvijena, treće nema. Sistem sa ubacivanjem kovanice da uzmeš kolica je da natjera retardirane debile da kolica vrate na mjesto, a ne da ih ostave na sred puta. Jednom dok nije bio taj sistem ja se parkirao u velikom Konzumu i vidim žena izvadi stvari iz kolica i odvuće ih i ostavi pred moje auto. Ja lijepo kolica nazad i stavim pred njeno auto. Kad ona opet isto uradi. Mene huja uhvati kolica opet vratim pred njeno auto i izderem se na nju i sve sam joj po spisku.
Last edited by Ajatolah_ on 17/04/2017 17:43, edited 2 times in total.
-
kraljezak
#89 Re: Konzum katastrofa
Ja citam i ne vjerujem sta pisete, prvo zbunjeni oko gluposti, ko djeca kakva. nek vam i uzimaju pare, upravo zbog ovih sto ih ostavljaju svagdje je sistem napravljen, ostavljajte kolica i dalje
(Ne mogu da vjerujem, gore nego bht bebe)
(Ne mogu da vjerujem, gore nego bht bebe)
- CherryLips
#90 Re: Konzum katastrofa
Oplakah .... a gledam neku noc lik na rolama skuplja kolica ispred Binga i vraca ih....hhhahhaaaa...lik kupi pare od ovih sto “plaćaju“ kolica...tap3ah75 wrote:banda ... ja neki dan nisam imao pola marke i platio sam kolica 2KM za kupovinu koja je trajala 10 minuta.mayab wrote:Šuti, ne pitaj....KB9 wrote:da li se u konzumu placaju kolica ko u pokvarenom bingu?
Došlo mi je da vozam ona kolica onako po prodavnici ostalih 50 minuta
- triconja
#91 Re: Konzum katastrofa
Eto ga Bake careCherryLips wrote: Oplakah .... a gledam neku noc lik na rolama skuplja kolica ispred Binga i vraca ih....hhhahhaaaa...lik kupi pare od ovih sto “plaćaju“ kolica...![]()
- triconja
#92 Re: Konzum katastrofa
Marksizam je druga vrata desno niz hodnik, ovdje pricamo o kapitalizmusunceKOtepsija wrote:po nekim (prepoznace se) bi bilo sasvim normalno platiti nesto, i onda dok radnica na blagajni trazi sitno od kolegice samoposluzit se iz kase-tj vratit vec placeno u svoj dzep...
- Edin H.
#93 Re: Konzum katastrofa
Koju sortu krompira?MOSALJOZE wrote:1 ubacio,toliko i dobio.Ajatolah_ wrote:Koliko si ubacio? U Bingu kolica koštaju 1KM . Ako si ubacio 2KM, kad uštekaš kolica dobiješ samo 1KM kusura.MOSALJOZE wrote:Probao,radi
Poslao sam mail menadžmentu,da refundiraju barem dio novca,il barem da dobijem u sjemenskom krompiru toliko,pa ćemo vidjeti.
- MOSALJOZE
#94 Re: Konzum katastrofa
Kondor ili Agria,fino mi rode.
- spree
#95 Re: Konzum katastrofa
da li zavisi od vremena koristenja kolica koliko cu na kraju eventualno dobiti love nazad? i u kojem to pravcu radi? jel se trose pare pa kolica stanu ili mi se povecava lova kao u banci kad mi stoje pare na racunu pa ide neka kamata?
- Edin H.
#96 Re: Konzum katastrofa
U puno si jacoj poziciji u pregovorima i eventualniom zalbama ako ne mozes da izvuces pare iz kolica, da ista odguras kuci.
Spremniji bi bili da vrate novac u zamjenu da im vratis kolica, pa neka se oni onda snalaze kako marku da izvade.
Spremniji bi bili da vrate novac u zamjenu da im vratis kolica, pa neka se oni onda snalaze kako marku da izvade.
- sunceKOtepsija
#97 Re: Konzum katastrofa
krada se ne tolerise nigdje, ovdje neki tvrde da je sasvim normalno "vracati" novac-kojim se platilo nesto-pa bilo to kolica ili litra vodetriconja wrote:Marksizam je druga vrata desno niz hodnik, ovdje pricamo o kapitalizmusunceKOtepsija wrote:po nekim (prepoznace se) bi bilo sasvim normalno platiti nesto, i onda dok radnica na blagajni trazi sitno od kolegice samoposluzit se iz kase-tj vratit vec placeno u svoj dzep...
- triconja
#98 Re: Konzum katastrofa
Hajmo malo logicki, hoces da uzmes kolica zakljucano, moras marku ubacit da izvadis "kljuc" iz kolica. Obavis kupovinu vratis kolica i ubacis "kljuc" u kolica i izbaci ti marku. Pa hajmo jos malo logicki sto je to tako? Zato da svakakva marva i seljadija ne ostavlja kolica 100 metara od objekta, opet logicno, jer ce to radnici morat vracat. Koliko dnevno kupaca ima u nekom vecem centru? Da svako vozi i ostavlja kolica po parkingu onda novi kupci ne bi imali dovoljno kolica. Kako ce radnici izlaziti i vracati kolica za svakakvom marvom? Opet ne ide jer nece moci otkucavati artikle.sunceKOtepsija wrote:krada se ne tolerise nigdje, ovdje neki tvrde da je sasvim normalno "vracati" novac-kojim se platilo nesto-pa bilo to kolica ili litra vodetriconja wrote:Marksizam je druga vrata desno niz hodnik, ovdje pricamo o kapitalizmusunceKOtepsija wrote:po nekim (prepoznace se) bi bilo sasvim normalno platiti nesto, i onda dok radnica na blagajni trazi sitno od kolegice samoposluzit se iz kase-tj vratit vec placeno u svoj dzep...
Onda se pojavio neko pametan i rekao hajmo mi marvi napravit zackoljicu da moraju ubacit nesto para i ako ne dovuku kolica bar da ne idemo dzabe dovlacit. I onda dodje Bosnjo i pravi se pametan i govori kako se moraju kolica platit
- mayab
#99 Re: Konzum katastrofa
Ne znam šta ste se sada odjednom nadigli, pa u OBIju se kolica naplaćuju od kako je otvoren, ima 10 godinaMOSALJOZE wrote:Ja sam mislio da mi ne kaskamo za tim svjeCkim centrima,al očito je razlika ogromna..Matijevic_Vlado wrote:U Londonu ih mozes kuci odvuci ako si pare ubacio
- MOSALJOZE
#100 Re: Konzum katastrofa
Pa jbg nismo svi imali dodira sa takvim kolicima.Ja sam dobrih para dao na to,i šta ću.Skupo platio lekciju.