Seks i dlake..

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
febo_acm

#76 Re: Seks i dlake..

Post by febo_acm »

.
Last edited by febo_acm on 07/04/2013 22:36, edited 1 time in total.
febo_acm

#77 Re: Seks i dlake..

Post by febo_acm »

Kastanienallee wrote:
Dok sam studirala, jedne godine sam baš bila u stisci s novcem i unajmljivala sam neki jadan sobičak čiji prozor je gledao na prozor susjednog stana, a bili su udaljeni možda najviše tri metra. Jedno veče dok sam pokušavala zaspati, upalilo se svjetlo u stanu prekoputa osvijetlivši i moju sobu. Ustala sam i pogledala u prozor preko puta. U stanu preko puta se kretao neki proćelav muškarac. Znatiželja me vukla da ga posmatram dok se sprema za spavanje. Počeo je skidati odjeću sa sebe i u jednom trenutku mi nije bilo baš najjasnije šta radi, dok nisam shvatila da stavlja neku mrežicu na glavu :mrgreen: .
Taj detalj mi je trebao biti dovoljan da prestanem gledati, ali neee, znatiželja mačke me vukla da gledam i dalje do trenutka kad se okrenuo leđima, skinuo potkošulju i zabljesnuo me crnim leđima kakva nikad prije nisam vidjela :mrgreen:[/size]
Warewolf? :mrgreen:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#78 Re: Seks i dlake..

Post by ladyblue18 »

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma”
» honky tonk

14 dana

pink floydd

#79 Re: Seks i dlake..

Post by pink floydd »

Kastanienallee wrote: Dok sam studirala, jedne godine sam baš bila u stisci s novcem i unajmljivala sam neki jadan sobičak čiji prozor je gledao na prozor susjednog stana, a bili su udaljeni možda najviše tri metra. Jedno veče dok sam pokušavala zaspati, upalilo se svjetlo u stanu prekoputa osvijetlivši i moju sobu. Ustala sam i pogledala u prozor preko puta. U stanu preko puta se kretao neki proćelav muškarac. Znatiželja me vukla da ga posmatram dok se sprema za spavanje. Počeo je skidati odjeću sa sebe i u jednom trenutku mi nije bilo baš najjasnije šta radi, dok nisam shvatila da stavlja neku mrežicu na glavu :mrgreen: .
Taj detalj mi je trebao biti dovoljan da prestanem gledati, ali neee, znatiželja mačke me vukla da gledam i dalje do trenutka kad se okrenuo leđima, skinuo potkošulju i zabljesnuo me crnim leđima kakva nikad prije nisam vidjela :mrgreen:[/size]

Ma dobro je sve to, al sta ce mu mrezica kad je procelav :D te mrezice za spavanje su mi uvijek bile misterija, il onaj povez preko ociju, drama :lol:
cs003

#80 Re: Seks i dlake..

Post by cs003 »

Pa Severina rutava billa, ali bi je pojeo sutra da mi nakva dodje :D :D :dance:
alchak.ba

#81 Re: Seks i dlake..

Post by alchak.ba »

cs003 wrote:Pa Severina rutava billa, ali bi je pojeo sutra da mi nakva dodje :D :D :dance:
ne bi ti Severini mogo nista.....
kockica_kockica

#82 Re: Seks i dlake..

Post by kockica_kockica »

I sta ste se dogovorili.. valjaju li dlake ili ipak ne?

:lol: ja stvarno ne znam kako su nasi roditelji i one starije generacije opstajale sa dlakama po cijelom tijelu :lol:

Ni ja bas nisam ljubitelj dlaka ali ovdje neki bas imaju problem sa dlakama. Ovdje mislim da normalnu dlakavost ne ekstremnu. :D
cs003

#83 Re: Seks i dlake..

Post by cs003 »

od biraca nema j.... :D
Erased

#84 Re: Seks i dlake..

Post by Erased »

WRRsmom wrote:prije su kazu smatrali da, sto si dlakaviji to si vise sexy i vatren
Znaci kod koga je laminat, nista od njega. :D
FreakyStyley

#85 Re: Seks i dlake..

Post by FreakyStyley »

Jos ova gadna tema zivi. :-?
Erased

#86 Re: Seks i dlake..

Post by Erased »

WRRsmom wrote:
Erased wrote:
WRRsmom wrote:prije su kazu smatrali da, sto si dlakaviji to si vise sexy i vatren
Znaci kod koga je laminat, nista od njega. :D
pa da :lol: tako dodje
Ne bih se ja mijenjao ni za jednog brundu.
kockica_kockica

#87 Re: Seks i dlake..

Post by kockica_kockica »

FreakyStyley wrote:Jos ova gadna tema zivi. :-?

sto je gadna? vidis da dlaka vise nemaaaaa :D
Ramzess Veliki

#88 Re: Seks i dlake..

Post by Ramzess Veliki »

Uh, sad se sjetih ... jednog od mojih najgorih strahova ... bio sam kod jedne prijateljice, nešto pili kafu, pametovali, sve u nekom polumraku, kad zazvoni na vrata i ona ode da otvori ... i vraća se a iza nje ide međed rundavi sa šogun frizurom ... ja se prep'o - gledam ima li kakve dvocijevke da upucam međeda, nema puške, nema ničega, prozor daleko, ali mi podsvijest govori - Saberi se, da je međed prvo bi nju pojeo, a i odakle međed na Dobrinji ... i tako ja se malo smirim, kad prijateljica me predstavlja međedu ... međed progovori ... ima žensko ime ... i tu uđe mao neke svjetlosti i ugledam dekolte ... a iz dekoltea krzno međeđe ... i brke ima ... i bradu ... ali nije međed što je najbitnije jer bih mu morao baciti prijateljicu. Žensko je. :shock:
Poslije desetak dana sretnem druga (onaj što ga je bumbar umalo ubio na motoru) i govori mi kako treba da se nađe sa novom curom, kad eto ti iza ćoška onog međeda ... suče brke i zagrli mog frenda, uvali mu jezičinu i koju dlaku sa brade do grla ... pu, j...ti, kad nisam dušu povratio ... to prvi puta. Drugi put kad mi je pričao da joj je pukao liz a da se ne potkresuje ... :run:
hhaarree

#89 Re: Seks i dlake..

Post by hhaarree »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pakica_

#90 Re: Seks i dlake..

Post by pakica_ »

ok, ofišli si mi zgadio zivot! trofuj!
sve i da trolas, ipak takvih ima po gradu.. brkovi i brada k'o kod ZZ top ekipe :x :x
pa jebem mu miseve, zar je tako tesko u 21. vijeku nac neku metodu uklanjanja dlaka!!!?!?!?!? il' mozda njima ne smetaju (sto mi je jos gore)
sha_ba

#91 Re: Seks i dlake..

Post by sha_ba »

pa zar nije romanticno kad se lik obrije, pukne glaNJc a cura mu se priblizi i golica ga sa brcicima.....

:mrgreen: :mrgreen:
hhaarree

#92 Re: Seks i dlake..

Post by hhaarree »

fuj jebo ga dan :lol: :lol:
alchak.ba

#93 Re: Seks i dlake..

Post by alchak.ba »

sha_ba wrote:pa zar nije romanticno kad se lik obrije, pukne glaNJc a cura mu se priblizi i golica ga sa brcicima.....

nije meni do brcica kod cura, ako cemo iskreno....

vise mi je ako se na brcicima osjeti duhan ili ostane malo labela... pa predje na mene kad se zvaljimo
hhaarree

#94 Re: Seks i dlake..

Post by hhaarree »

ni meni ne smetaju brkovi, ako cemo iskreno

al na curama smetaju :mrgreen:
sha_ba

#95 Re: Seks i dlake..

Post by sha_ba »

alchak.ba wrote:
sha_ba wrote:pa zar nije romanticno kad se lik obrije, pukne glaNJc a cura mu se priblizi i golica ga sa brcicima.....

nije meni do brcica kod cura, ako cemo iskreno....

vise mi je ako se na brcicima osjeti duhan ili ostane malo labela... pa predje na mene kad se zvaljimo
puno ti to labelo spominjes :oops:

alchak.ba

#96 Re: Seks i dlake..

Post by alchak.ba »

a i ti ga se nesta prihvatila, em labela em dlaka :oops: :skoljka:
sha_ba

#97 Re: Seks i dlake..

Post by sha_ba »

alchak.ba wrote:a i ti ga se nesta prihvatila, em labela em dlaka :oops: :skoljka:
pa sta cu... preslo mi od tebe :mrgreen: :mrgreen:
Ramzess Veliki

#98 Re: Seks i dlake..

Post by Ramzess Veliki »

pakica_ wrote:ok, ofišli si mi zgadio zivot! trofuj!
sve i da trolas ...
Pakice, nisam fucking trol. 8-)
Na jednom drugom forumu sam administrator i znam pravila. 8-)
seoBIH

#99 Re: Seks i dlake..

Post by seoBIH »

:skoljka: :D :D
славянин

#100 Re: Seks i dlake..

Post by славянин »

Veoma poucna pjesma :mrgreen: A ne te orbit gume a dole srbija sume.
Post Reply