Seks i dlake..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
febo_acm
-
febo_acm
#77 Re: Seks i dlake..
Warewolf?Kastanienallee wrote:
Dok sam studirala, jedne godine sam baš bila u stisci s novcem i unajmljivala sam neki jadan sobičak čiji prozor je gledao na prozor susjednog stana, a bili su udaljeni možda najviše tri metra. Jedno veče dok sam pokušavala zaspati, upalilo se svjetlo u stanu prekoputa osvijetlivši i moju sobu. Ustala sam i pogledala u prozor preko puta. U stanu preko puta se kretao neki proćelav muškarac. Znatiželja me vukla da ga posmatram dok se sprema za spavanje. Počeo je skidati odjeću sa sebe i u jednom trenutku mi nije bilo baš najjasnije šta radi, dok nisam shvatila da stavlja neku mrežicu na glavu.
Taj detalj mi je trebao biti dovoljan da prestanem gledati, ali neee, znatiželja mačke me vukla da gledam i dalje do trenutka kad se okrenuo leđima, skinuo potkošulju i zabljesnuo me crnim leđima kakva nikad prije nisam vidjela[/size]
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#78 Re: Seks i dlake..
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “krsenje pravila foruma”
» honky tonk
14 dana
» honky tonk
14 dana
- pink floydd
#79 Re: Seks i dlake..
Kastanienallee wrote: Dok sam studirala, jedne godine sam baš bila u stisci s novcem i unajmljivala sam neki jadan sobičak čiji prozor je gledao na prozor susjednog stana, a bili su udaljeni možda najviše tri metra. Jedno veče dok sam pokušavala zaspati, upalilo se svjetlo u stanu prekoputa osvijetlivši i moju sobu. Ustala sam i pogledala u prozor preko puta. U stanu preko puta se kretao neki proćelav muškarac. Znatiželja me vukla da ga posmatram dok se sprema za spavanje. Počeo je skidati odjeću sa sebe i u jednom trenutku mi nije bilo baš najjasnije šta radi, dok nisam shvatila da stavlja neku mrežicu na glavu.
Taj detalj mi je trebao biti dovoljan da prestanem gledati, ali neee, znatiželja mačke me vukla da gledam i dalje do trenutka kad se okrenuo leđima, skinuo potkošulju i zabljesnuo me crnim leđima kakva nikad prije nisam vidjela[/size]
Ma dobro je sve to, al sta ce mu mrezica kad je procelav
- cs003
#80 Re: Seks i dlake..
Pa Severina rutava billa, ali bi je pojeo sutra da mi nakva dodje

- alchak.ba
#81 Re: Seks i dlake..
ne bi ti Severini mogo nista.....cs003 wrote:Pa Severina rutava billa, ali bi je pojeo sutra da mi nakva dodje![]()
![]()
- kockica_kockica
#82 Re: Seks i dlake..
I sta ste se dogovorili.. valjaju li dlake ili ipak ne?
ja stvarno ne znam kako su nasi roditelji i one starije generacije opstajale sa dlakama po cijelom tijelu
Ni ja bas nisam ljubitelj dlaka ali ovdje neki bas imaju problem sa dlakama. Ovdje mislim da normalnu dlakavost ne ekstremnu.
Ni ja bas nisam ljubitelj dlaka ali ovdje neki bas imaju problem sa dlakama. Ovdje mislim da normalnu dlakavost ne ekstremnu.
-
Erased
#84 Re: Seks i dlake..
Znaci kod koga je laminat, nista od njega.WRRsmom wrote:prije su kazu smatrali da, sto si dlakaviji to si vise sexy i vatren
-
FreakyStyley
#85 Re: Seks i dlake..
Jos ova gadna tema zivi. 
-
Erased
#86 Re: Seks i dlake..
Ne bih se ja mijenjao ni za jednog brundu.WRRsmom wrote:pa daErased wrote:Znaci kod koga je laminat, nista od njega.WRRsmom wrote:prije su kazu smatrali da, sto si dlakaviji to si vise sexy i vatrentako dodje
- kockica_kockica
#87 Re: Seks i dlake..
FreakyStyley wrote:Jos ova gadna tema zivi.
sto je gadna? vidis da dlaka vise nemaaaaa
- Ramzess Veliki
#88 Re: Seks i dlake..
Uh, sad se sjetih ... jednog od mojih najgorih strahova ... bio sam kod jedne prijateljice, nešto pili kafu, pametovali, sve u nekom polumraku, kad zazvoni na vrata i ona ode da otvori ... i vraća se a iza nje ide međed rundavi sa šogun frizurom ... ja se prep'o - gledam ima li kakve dvocijevke da upucam međeda, nema puške, nema ničega, prozor daleko, ali mi podsvijest govori - Saberi se, da je međed prvo bi nju pojeo, a i odakle međed na Dobrinji ... i tako ja se malo smirim, kad prijateljica me predstavlja međedu ... međed progovori ... ima žensko ime ... i tu uđe mao neke svjetlosti i ugledam dekolte ... a iz dekoltea krzno međeđe ... i brke ima ... i bradu ... ali nije međed što je najbitnije jer bih mu morao baciti prijateljicu. Žensko je.
Poslije desetak dana sretnem druga (onaj što ga je bumbar umalo ubio na motoru) i govori mi kako treba da se nađe sa novom curom, kad eto ti iza ćoška onog međeda ... suče brke i zagrli mog frenda, uvali mu jezičinu i koju dlaku sa brade do grla ... pu, j...ti, kad nisam dušu povratio ... to prvi puta. Drugi put kad mi je pričao da joj je pukao liz a da se ne potkresuje ...
Poslije desetak dana sretnem druga (onaj što ga je bumbar umalo ubio na motoru) i govori mi kako treba da se nađe sa novom curom, kad eto ti iza ćoška onog međeda ... suče brke i zagrli mog frenda, uvali mu jezičinu i koju dlaku sa brade do grla ... pu, j...ti, kad nisam dušu povratio ... to prvi puta. Drugi put kad mi je pričao da joj je pukao liz a da se ne potkresuje ...
-
pakica_
#90 Re: Seks i dlake..
ok, ofišli si mi zgadio zivot! trofuj!
sve i da trolas, ipak takvih ima po gradu.. brkovi i brada k'o kod ZZ top ekipe
pa jebem mu miseve, zar je tako tesko u 21. vijeku nac neku metodu uklanjanja dlaka!!!?!?!?!? il' mozda njima ne smetaju (sto mi je jos gore)
sve i da trolas, ipak takvih ima po gradu.. brkovi i brada k'o kod ZZ top ekipe
pa jebem mu miseve, zar je tako tesko u 21. vijeku nac neku metodu uklanjanja dlaka!!!?!?!?!? il' mozda njima ne smetaju (sto mi je jos gore)
-
sha_ba
#91 Re: Seks i dlake..
pa zar nije romanticno kad se lik obrije, pukne glaNJc a cura mu se priblizi i golica ga sa brcicima.....

- alchak.ba
#93 Re: Seks i dlake..
nije meni do brcica kod cura, ako cemo iskreno....sha_ba wrote:pa zar nije romanticno kad se lik obrije, pukne glaNJc a cura mu se priblizi i golica ga sa brcicima.....
![]()
vise mi je ako se na brcicima osjeti duhan ili ostane malo labela... pa predje na mene kad se zvaljimo
-
hhaarree
#94 Re: Seks i dlake..
ni meni ne smetaju brkovi, ako cemo iskreno
al na curama smetaju
al na curama smetaju
-
sha_ba
#95 Re: Seks i dlake..
puno ti to labelo spominjesalchak.ba wrote:nije meni do brcica kod cura, ako cemo iskreno....sha_ba wrote:pa zar nije romanticno kad se lik obrije, pukne glaNJc a cura mu se priblizi i golica ga sa brcicima.....
![]()
vise mi je ako se na brcicima osjeti duhan ili ostane malo labela... pa predje na mene kad se zvaljimo
- alchak.ba
#96 Re: Seks i dlake..
a i ti ga se nesta prihvatila, em labela em dlaka

-
sha_ba
#97 Re: Seks i dlake..
pa sta cu... preslo mi od tebealchak.ba wrote:a i ti ga se nesta prihvatila, em labela em dlaka![]()
- Ramzess Veliki
#98 Re: Seks i dlake..
Pakice, nisam fucking trol.pakica_ wrote:ok, ofišli si mi zgadio zivot! trofuj!
sve i da trolas ...
Na jednom drugom forumu sam administrator i znam pravila.
- славянин
#100 Re: Seks i dlake..
Veoma poucna pjesma