Zašto žene vole zauzete muškarce?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Ramzess Veliki

#76 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Ramzess Veliki »

Imaju para i troše ih. 8-)
MedenoSrce

#77 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by MedenoSrce »

Meni je zauzet muškarac ko treba, mogu prokomentarisati i tu se sve završava. Doduše primijetila sam da muškarci nekakvo opuštenije ponašanja žena prema njima tumače kao zainteresiranost dok se one prema njima ponašaju opuštenije isključivo iz razloga što ne vide u njima potencijalnu "opasnost"
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#78 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Velkoski »

šta će žena sama u kafaniii

da ne kažem dama
hrle1976

#79 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by hrle1976 »

MedenoSrce wrote:Meni je zauzet muškarac ko treba, mogu prokomentarisati i tu se sve završava. Doduše primijetila sam da muškarci nekakvo opuštenije ponašanja žena prema njima tumače kao zainteresiranost dok se one prema njima ponašaju opuštenije isključivo iz razloga što ne vide u njima potencijalnu "opasnost"
Muskarci inace jedu zene za dorucak, nesto za rucak a ostatk ostave kucnom ljubimcu za veceru :D
MedenoSrce

#80 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by MedenoSrce »

Jesi li se jako potrudio da ne shvatiš :roll: jer nemoguće da nisi primjetio navodnike
magnifique

#81 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by magnifique »

Omg,tudje :-) ne bih nema teorije
jocker-07

#82 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by jocker-07 »

moda56 wrote:ja vala ne volim zauzete,vise volim oduzete :lol:
:lol: :thumbup: svakako sutra veze nema sta mu se desilo :oops:
loose end

#83 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by loose end »

Zviz wrote:
zuta_lala wrote:
hrle1976 wrote:Zamislite muskarca solidne gradje, mljecnog lica, :lol: mislim ima fine crte lica, da je otmen, ima visoku skolovanje, vozi recimo mercedesa ili porsche, drustven, putuje itd. Koja nebi pokusala tako nesto da ukrade? A u sebi bi govorila vidi one drolje kako je ona dosla do ovog itd. A sad zamisli da je takav tip sam? J*bo me svak ako bi bio dugo sam osim ako nije Riki Martin tip. :D
evo ja ti garantujem da ne bih ni pomislila na tako nešto, a kamoli pokušala da ga 'preotmem' :-) Strava i užas kako ljudi razmišljaju!
A u dubini duse si hjtela reci; ukrala bi ga, pa makar mi zadnje bilo. Kako samo pogodi moje misli. :lol:
lalo, sad fino priznaj da lazes :mrgreen:

vas dvojica bas zavrli, covjek bi reko da biste vi, kad bi imali priliku, pravac u kreve' s tako nekim otmjenim muskarcem solidne gradje i mlijecnog lica koji vozi mercedesa, toliko vam je pozeljan :lol: :mrgreen: kako ga opisa :lol:

ne bi bilo lose da se revidiraju pravila foruma, recimo bar do daljnjeg nema otvaranja tema tipa zasto zene ovo, a kako zene ono, zene 'vake, zene 'nake... stvarno postaje dosadno, lj&s se sveo na prosipanje kojekakvih frustracija... :-)
FreakyStyley

#84 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by FreakyStyley »

Mene samo zanima, otkud ikome to da zene vole zauzete muskarce. Mislim, ne kontam. Vidi te s verom i odma na koljena pada, jel ? 8-) Ako je tako nabavicu i ja prsten, nikakav problem. 8-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#85 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by ladyblue18 »

loose end wrote:
ne bi bilo lose da se revidiraju pravila foruma, recimo bar do daljnjeg nema otvaranja tema tipa zasto zene ovo, a kako zene ono, zene 'vake, zene 'nake... stvarno postaje dosadno, lj&s se sveo na prosipanje kojekakvih frustracija... :-)
Nije samo lj&s :oops:
Logovan

#86 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Logovan »

loose end wrote: ne bi bilo lose da se revidiraju pravila foruma, recimo bar do daljnjeg nema otvaranja tema tipa zasto zene ovo, a kako zene ono, zene 'vake, zene 'nake... stvarno postaje dosadno, lj&s se sveo na prosipanje kojekakvih frustracija... :-)
Ako se to zabrani, neće nikako ni biti novih tema. :D
alchak.ba

#87 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by alchak.ba »

ne treba generalisati, ali ima svega
Ramzess Veliki

#88 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Ramzess Veliki »

Radi izazova. Hoće li iko shvatiti da je ženama leptirić u stomaku preći od dosadne svakodnevnice? Sa oženjenim muškarcem imaju onu dozu straha, uzbuđenja nečeg zabranjenog, imaju razgovor i razumijevanje, krađu tuđe imovine, sakrivanje od drugih ...
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#89 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by ladyblue18 »

Ramzess Veliki wrote:Radi izazova. Hoće li iko shvatiti da je ženama leptirić u stomaku preći od dosadne svakodnevnice? Sa oženjenim muškarcem imaju onu dozu straha, uzbuđenja nečeg zabranjenog, imaju razgovor i razumijevanje, krađu tuđe imovine, sakrivanje od drugih ...
Hebo takve kojima leptirice moze prouzrokovati samo ozenjen.
jocker-07

#90 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by jocker-07 »

[/quote]Hebo takve kojima leptirice moze prouzrokovati samo ozenjen.[/quote]
upravo tako :thumbup:
Ramzess Veliki

#91 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Ramzess Veliki »

ladyblue18 wrote:
Ramzess Veliki wrote:Radi izazova. Hoće li iko shvatiti da je ženama leptirić u stomaku preći od dosadne svakodnevnice? Sa oženjenim muškarcem imaju onu dozu straha, uzbuđenja nečeg zabranjenog, imaju razgovor i razumijevanje, krađu tuđe imovine, sakrivanje od drugih ...
Tema su zauzeti pa nisam širio dalje.
Leptiriće može probuditi i slobodan muškarac udatoj ženi. Ali to nije tema.
Imam slobodnog frenda koji se petlja samo sa udatim ženama, našao neku društvenu mrežu i tako to ... dolaze mu same, ostave djecu i muža i dođu na vikend seks. Zbog toga neće slobodnu curu niti ikakvu vezu.
A šta budi leptiriće? Neka moja iskustva su - neobičnost. Evo malo primjera - kad sam čistio drugu godinu na faksu zatvorio sam se u sobu dva mjeseca, nisam se niti brijao, ni jeo, ni disao ... dobro, jesam disao ... samo žuljao knjige. Nakon dva mjeseca me jaran natjera da izađemo, a na meni brada k'o da sam vehabija. I isto veče me starta djevojka takvog izgleda da nisam mogao vjerovati. Jasno da sam bradu nosio naredne dvije godine radi djevojaka. :thumbup:
Zatim riješim da se obrijem, i ... frizura klasika, izgled dotjeran, šarmantan, gitara i blablabla - slab prolaz na prvu, morao sam se više truditi i plesti mrežu više nego ranije.
E onda mi nešto dođu neki blesavi dani, i obrijem glavu na nulu, nabacim mantil, neku umjetničku kapicu, crne lenonke - ludilo! Kaže mi frendica - "Nisi normalan, šta im ovo radiš?" - mislila je na cure koje sam osvajao ... da, i nju poslije nekog vremena.
zatim otkrijem drskost ... :thumbup:
jocker-07

#92 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by jocker-07 »

Ramzess Veliki wrote:
ladyblue18 wrote:
Tema su zauzeti pa nisam širio dalje.
Leptiriće može probuditi i slobodan muškarac udatoj ženi. Ali to nije tema.
Imam slobodnog frenda koji se petlja samo sa udatim ženama, našao neku društvenu mrežu i tako to ... dolaze mu same, ostave djecu i muža i dođu na vikend seks. Zbog toga neće slobodnu curu niti ikakvu vezu.
A šta budi leptiriće? Neka moja iskustva su - neobičnost. Evo malo primjera - kad sam čistio drugu godinu na faksu zatvorio sam se u sobu dva mjeseca, nisam se niti brijao, ni jeo, ni disao ... dobro, jesam disao ... samo žuljao knjige. Nakon dva mjeseca me jaran natjera da izađemo, a na meni brada k'o da sam vehabija. I isto veče me starta djevojka takvog izgleda da nisam mogao vjerovati. Jasno da sam bradu nosio naredne dvije godine radi djevojaka. :thumbup:
Zatim riješim da se obrijem, i ... frizura klasika, izgled dotjeran, šarmantan, gitara i blablabla - slab prolaz na prvu, morao sam se više truditi i plesti mrežu više nego ranije.
E onda mi nešto dođu neki blesavi dani, i obrijem glavu na nulu, nabacim mantil, neku umjetničku kapicu, crne lenonke - ludilo! Kaže mi frendica - "Nisi normalan, šta im ovo radiš?" - mislila je na cure koje sam osvajao ... da, i nju poslije nekog vremena.
zatim otkrijem drskost ... :thumbup:
ocigledno ti je skolanje dohakalo,pa si puko ko kokica :lol:
Ramzess Veliki

#93 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Ramzess Veliki »

jocker-07 wrote: ocigledno ti je skolanje dohakalo,pa si puko ko kokica :lol:
Kako mi neće dosaditi kad sam studirao devet godina. :mrgreen:
jocker-07

#94 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by jocker-07 »

Ramzess Veliki wrote:
sad se hvataj polja i ne odustaj :D
jocker-07

#95 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by jocker-07 »

jasta su :oops: nema dalje :lol:
Ramzess Veliki

#96 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Ramzess Veliki »

jocker-07 wrote:
Ramzess Veliki wrote:
sad se hvataj polja i ne odustaj :D
Radije se fatam kafane, tih godina sam tu stekao veliko iskustvo, šteta da se znanje protraći. :mrgreen:
jocker-07

#97 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by jocker-07 »

Svejedno :oops: sta god samo nek nije knjiga,malo promijene ti nece naskoditi :thumbup:
Ramzess Veliki

#98 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Ramzess Veliki »

babyline wrote:zato sto su nekako zgodniji :D
A ima logike ... ako nije zauzet valjda ga ni jedna neće zbog nečega. 8-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#99 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Velkoski »

zauzeti imaju veću Čunu kol'ko sam ja čuo :roll:
jocker-07

#100 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by jocker-07 »

m@m@ wrote::lol: razvukle im partnerice :oops:
il oni sami,kad je partnerica vazda na poslu/putu :oops: :lol:
Post Reply