Zašto žene vole zauzete muškarce?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#76 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?
Imaju para i troše ih. 
- MedenoSrce
#77 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?
Meni je zauzet muškarac ko treba, mogu prokomentarisati i tu se sve završava. Doduše primijetila sam da muškarci nekakvo opuštenije ponašanja žena prema njima tumače kao zainteresiranost dok se one prema njima ponašaju opuštenije isključivo iz razloga što ne vide u njima potencijalnu "opasnost"
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#78 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?
šta će žena sama u kafaniii
da ne kažem dama
da ne kažem dama
- hrle1976
#79 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?
Muskarci inace jedu zene za dorucak, nesto za rucak a ostatk ostave kucnom ljubimcu za veceruMedenoSrce wrote:Meni je zauzet muškarac ko treba, mogu prokomentarisati i tu se sve završava. Doduše primijetila sam da muškarci nekakvo opuštenije ponašanja žena prema njima tumače kao zainteresiranost dok se one prema njima ponašaju opuštenije isključivo iz razloga što ne vide u njima potencijalnu "opasnost"
- MedenoSrce
#80 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?
Jesi li se jako potrudio da ne shvatiš
jer nemoguće da nisi primjetio navodnike
- magnifique
#81 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?
Omg,tudje
ne bih nema teorije
- jocker-07
#82 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?
moda56 wrote:ja vala ne volim zauzete,vise volim oduzete
- loose end
#83 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?
lalo, sad fino priznaj da lazesZviz wrote:A u dubini duse si hjtela reci; ukrala bi ga, pa makar mi zadnje bilo. Kako samo pogodi moje misli.zuta_lala wrote:evo ja ti garantujem da ne bih ni pomislila na tako nešto, a kamoli pokušala da ga 'preotmem'hrle1976 wrote:Zamislite muskarca solidne gradje, mljecnog lica,mislim ima fine crte lica, da je otmen, ima visoku skolovanje, vozi recimo mercedesa ili porsche, drustven, putuje itd. Koja nebi pokusala tako nesto da ukrade? A u sebi bi govorila vidi one drolje kako je ona dosla do ovog itd. A sad zamisli da je takav tip sam? J*bo me svak ako bi bio dugo sam osim ako nije Riki Martin tip.
Strava i užas kako ljudi razmišljaju!
vas dvojica bas zavrli, covjek bi reko da biste vi, kad bi imali priliku, pravac u kreve' s tako nekim otmjenim muskarcem solidne gradje i mlijecnog lica koji vozi mercedesa, toliko vam je pozeljan
ne bi bilo lose da se revidiraju pravila foruma, recimo bar do daljnjeg nema otvaranja tema tipa zasto zene ovo, a kako zene ono, zene 'vake, zene 'nake... stvarno postaje dosadno, lj&s se sveo na prosipanje kojekakvih frustracija...
-
FreakyStyley
#84 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?
Mene samo zanima, otkud ikome to da zene vole zauzete muskarce. Mislim, ne kontam. Vidi te s verom i odma na koljena pada, jel ?
Ako je tako nabavicu i ja prsten, nikakav problem. 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#85 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?
Nije samo lj&sloose end wrote:
ne bi bilo lose da se revidiraju pravila foruma, recimo bar do daljnjeg nema otvaranja tema tipa zasto zene ovo, a kako zene ono, zene 'vake, zene 'nake... stvarno postaje dosadno, lj&s se sveo na prosipanje kojekakvih frustracija...
- Logovan
#86 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?
Ako se to zabrani, neće nikako ni biti novih tema.loose end wrote: ne bi bilo lose da se revidiraju pravila foruma, recimo bar do daljnjeg nema otvaranja tema tipa zasto zene ovo, a kako zene ono, zene 'vake, zene 'nake... stvarno postaje dosadno, lj&s se sveo na prosipanje kojekakvih frustracija...
- alchak.ba
#87 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?
ne treba generalisati, ali ima svega
- Ramzess Veliki
#88 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?
Radi izazova. Hoće li iko shvatiti da je ženama leptirić u stomaku preći od dosadne svakodnevnice? Sa oženjenim muškarcem imaju onu dozu straha, uzbuđenja nečeg zabranjenog, imaju razgovor i razumijevanje, krađu tuđe imovine, sakrivanje od drugih ...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#89 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?
Hebo takve kojima leptirice moze prouzrokovati samo ozenjen.Ramzess Veliki wrote:Radi izazova. Hoće li iko shvatiti da je ženama leptirić u stomaku preći od dosadne svakodnevnice? Sa oženjenim muškarcem imaju onu dozu straha, uzbuđenja nečeg zabranjenog, imaju razgovor i razumijevanje, krađu tuđe imovine, sakrivanje od drugih ...
- jocker-07
#90 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?
[/quote]Hebo takve kojima leptirice moze prouzrokovati samo ozenjen.[/quote]
upravo tako
upravo tako
- Ramzess Veliki
#91 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?
Tema su zauzeti pa nisam širio dalje.ladyblue18 wrote:Hebo takve kojima leptirice moze prouzrokovati samo ozenjen.Ramzess Veliki wrote:Radi izazova. Hoće li iko shvatiti da je ženama leptirić u stomaku preći od dosadne svakodnevnice? Sa oženjenim muškarcem imaju onu dozu straha, uzbuđenja nečeg zabranjenog, imaju razgovor i razumijevanje, krađu tuđe imovine, sakrivanje od drugih ...
Leptiriće može probuditi i slobodan muškarac udatoj ženi. Ali to nije tema.
Imam slobodnog frenda koji se petlja samo sa udatim ženama, našao neku društvenu mrežu i tako to ... dolaze mu same, ostave djecu i muža i dođu na vikend seks. Zbog toga neće slobodnu curu niti ikakvu vezu.
A šta budi leptiriće? Neka moja iskustva su - neobičnost. Evo malo primjera - kad sam čistio drugu godinu na faksu zatvorio sam se u sobu dva mjeseca, nisam se niti brijao, ni jeo, ni disao ... dobro, jesam disao ... samo žuljao knjige. Nakon dva mjeseca me jaran natjera da izađemo, a na meni brada k'o da sam vehabija. I isto veče me starta djevojka takvog izgleda da nisam mogao vjerovati. Jasno da sam bradu nosio naredne dvije godine radi djevojaka.
Zatim riješim da se obrijem, i ... frizura klasika, izgled dotjeran, šarmantan, gitara i blablabla - slab prolaz na prvu, morao sam se više truditi i plesti mrežu više nego ranije.
E onda mi nešto dođu neki blesavi dani, i obrijem glavu na nulu, nabacim mantil, neku umjetničku kapicu, crne lenonke - ludilo! Kaže mi frendica - "Nisi normalan, šta im ovo radiš?" - mislila je na cure koje sam osvajao ... da, i nju poslije nekog vremena.
zatim otkrijem drskost ...
- jocker-07
#92 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?
ocigledno ti je skolanje dohakalo,pa si puko ko kokicaRamzess Veliki wrote:Tema su zauzeti pa nisam širio dalje.ladyblue18 wrote:Hebo takve kojima leptirice moze prouzrokovati samo ozenjen.Ramzess Veliki wrote:Radi izazova. Hoće li iko shvatiti da je ženama leptirić u stomaku preći od dosadne svakodnevnice? Sa oženjenim muškarcem imaju onu dozu straha, uzbuđenja nečeg zabranjenog, imaju razgovor i razumijevanje, krađu tuđe imovine, sakrivanje od drugih ...
Leptiriće može probuditi i slobodan muškarac udatoj ženi. Ali to nije tema.
Imam slobodnog frenda koji se petlja samo sa udatim ženama, našao neku društvenu mrežu i tako to ... dolaze mu same, ostave djecu i muža i dođu na vikend seks. Zbog toga neće slobodnu curu niti ikakvu vezu.
A šta budi leptiriće? Neka moja iskustva su - neobičnost. Evo malo primjera - kad sam čistio drugu godinu na faksu zatvorio sam se u sobu dva mjeseca, nisam se niti brijao, ni jeo, ni disao ... dobro, jesam disao ... samo žuljao knjige. Nakon dva mjeseca me jaran natjera da izađemo, a na meni brada k'o da sam vehabija. I isto veče me starta djevojka takvog izgleda da nisam mogao vjerovati. Jasno da sam bradu nosio naredne dvije godine radi djevojaka.![]()
Zatim riješim da se obrijem, i ... frizura klasika, izgled dotjeran, šarmantan, gitara i blablabla - slab prolaz na prvu, morao sam se više truditi i plesti mrežu više nego ranije.
E onda mi nešto dođu neki blesavi dani, i obrijem glavu na nulu, nabacim mantil, neku umjetničku kapicu, crne lenonke - ludilo! Kaže mi frendica - "Nisi normalan, šta im ovo radiš?" - mislila je na cure koje sam osvajao ... da, i nju poslije nekog vremena.
zatim otkrijem drskost ...
- Ramzess Veliki
#93 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?
Kako mi neće dosaditi kad sam studirao devet godina.jocker-07 wrote: ocigledno ti je skolanje dohakalo,pa si puko ko kokica
- jocker-07
#94 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?
sad se hvataj polja i ne odustajRamzess Veliki wrote:Kako mi neće dosaditi kad sam studirao devet godina.jocker-07 wrote: ocigledno ti je skolanje dohakalo,pa si puko ko kokica
- jocker-07
#95 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?
jasta su
nema dalje 
- Ramzess Veliki
#96 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?
Radije se fatam kafane, tih godina sam tu stekao veliko iskustvo, šteta da se znanje protraći.jocker-07 wrote:sad se hvataj polja i ne odustajRamzess Veliki wrote:Kako mi neće dosaditi kad sam studirao devet godina.jocker-07 wrote: ocigledno ti je skolanje dohakalo,pa si puko ko kokica
- jocker-07
#97 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?
Svejedno
sta god samo nek nije knjiga,malo promijene ti nece naskoditi 
- Ramzess Veliki
#98 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?
A ima logike ... ako nije zauzet valjda ga ni jedna neće zbog nečega.babyline wrote:zato sto su nekako zgodniji
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#99 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?
zauzeti imaju veću Čunu kol'ko sam ja čuo 
- jocker-07
#100 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?
il oni sami,kad je partnerica vazda na poslu/putum@m@ wrote:razvukle im partnerice