Zašto žene vole zauzete muškarce?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#1 Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Zviz »

Da li vam se nekad desila sledeća situacija? Neko vrijeme ste bili sami i bez obzira koliko se trudili da očarate djevojke to se nije dešavalo. Onda jednog dana upoznate divnu devojku i za tren oka ste se našli u vezi. Stvari sa njom ljepo idu, ali u isto vijreme primećujete kako vas druge djevojke/žene gledaju malo i malo više drugačije. Ovakav preokret sigurno niste očekivali i čini se da vas je uspjeh kod jedne djevojke/žene učinio uspešnijim i kod drugih djevojaka/žene.

Istina ili ipak varka?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#2 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Velkoski »

istina al' takve se lagano pošalju u 100 p. materina :mrgreen:

osim ako nisi ljubitelj šveranja dakako, ta opcija je individualna :D
Strelac80

#3 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Strelac80 »

Dobiveno povjerenje i ljubav,nikada ne treba iznevjeriti,a po pitanju tog pitanja,ma,djevojke gledaju ako si sarmantan,privlacan,duhovit,imas ono u sebi-karizmu,hemiju,nebitno jesi li trenutno u vezi ili ne-bitno je da si muskarcna u svakom pogledu,i ribu nije uopce tesko upecati;-) Znaci,bitno je osjetiti privlacnost,bitno je da zene ,djevojke u tvom okruzenju,bilo to prijateljice,rodbina,ili bilo ko,osjete tvoju ljubav,i tada postajes privlacan djevojkama,kada vide,osjete da iz tebe zraci ljubav u svakom pogledu-uvijek sam naglasavao-ljubav je zelja,zelja je ljubav,ljubav je smisao,jer bez ljubavi,nema smisla....
sent from tapatalk 2 :-)
dorkcic

#4 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by dorkcic »

Pa valjda zato što sad imaš puno više samopouzdanja, a samopouzdanje kod muškaraca je privlačno većini djevojaka, i obrnuto. :)
Jack Be Nimble

#5 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Jack Be Nimble »

Istina a i u neku ruku varka. Nije da te zele, neke samo zele znati da te mogu uzeti pa makar ti bio sa drugom. Pokasavaju ti glavu okrenuti iako nista sa tobom nece imati. Ako ti je jaranica koju si ti muvao a ona te nije ni gledal onda se kod nje javlja 'a joj on mi nece davati paznju vise' pa haj onda da mu ja glavu okrenem. Onda imas one (a mozda im je svima to cilj) da vide hoces li ispasti supcina i krenuti za njima umjesto svoje cure.

Pravo pitanje je kada ste izasli iz veze da li vas je i jedna od tih koje su vas 'proganjale' cekala rasirenih ruku?
ho oponopono

#6 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by ho oponopono »

...valjda zbog same činjenice da si sa "dotičnom" u vezi pobogu ...u lujkama se budi superiornost, ja sam premija i ostale bljuvotine... i nagon za osvajanjem zbog toga počinje i obraćati pozornost na zauzetog... :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#7 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Truba »

kompleksi
neće ništa s tobom samo sebi dokazuju da mogu i zauzetog imati
kad se kita zaleti pobježe ona

čuvaj curu batali te smećarke oko sebe
nineinchnails

#8 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by nineinchnails »

To je valjda zato što jedino zauzeti muškarci valjaju :-D
zlajapravaraja

#9 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by zlajapravaraja »

Dok si sam, kontaju da nesto s tobom nije u redu.

Kad si zauzet, onda skontaju da ipak nesto vrijedis, jer da ne vrijedis - ne bi ni ona bila s tobom :wink:
Sitijevac2011

#10 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Sitijevac2011 »

Prokleta istina, kad si solo - iz vreće pi*ke izvući ćeš ć*nu, kad i svezan; pogotovo duže od godine dvije, počnu se prijavljivati k'o na biro.
htcxone

#11 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by htcxone »

Sitijevac2011 wrote:Prokleta istina, kad si solo - iz vreće pi*ke izvući ćeš ć*nu, kad i svezan; pogotovo duže od godine dvije, počnu se prijavljivati k'o na biro.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hrle1976

#12 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by hrle1976 »

Ma i Eva je otisla u jabuke jer nije smjela. Zene inace hoce mnogo sta sto nemogu imati :lol: Sad za moj pojam je razlika ako je prica o nekoj sa 23 ili 33 god. Ta sa 33 god. najvjerovatnije crkaje od ljubomore i smislja neki plan, dok ova sa 23 god. vise vidi neku ego eksibiciju ili izazov.

Sve u svemu. Zauzet muskarac je nesto ozbiljno kod zena - koliko toliko. O njemu najvjerovatnije moze cuti i pokoja fina pohvala. Onda zauzet muskarac nema sta da petlja i muti kao sto bi neki samac kad bari zensku, fina si, ljepa si, hos bure pive popit, sve da bi je povalio itd. Znaci zauzet muskarac je opusten. Nema zene koja nevoli iskren savjet jednog muskarca a to kako one sebi kazu mogu dobiti od zauzetog muskarca. Jeftino izvinjene da se namecu zauzetom muskarcu ili ne - to one najbolje znaju :D Onda tu ima taj vjeciti rat izmedju zena - zene gore o drugim zenama pricaju nego vecina musih.
Ramzess Veliki

#13 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Ramzess Veliki »

Zviz wrote:Da li vam se nekad desila sledeća situacija? Neko vrijeme ste bili sami i bez obzira koliko se trudili da očarate djevojke to se nije dešavalo. Onda jednog dana upoznate divnu devojku i za tren oka ste se našli u vezi. Stvari sa njom ljepo idu, ali u isto vijreme primećujete kako vas druge djevojke/žene gledaju malo i malo više drugačije. Ovakav preokret sigurno niste očekivali i čini se da vas je uspjeh kod jedne djevojke/žene učinio uspešnijim i kod drugih djevojaka/žene.

Istina ili ipak varka?
To ti je do testosterona. Žene vole testosteron. Kad počneš redovno prcati lučiš više testosterona i zračiš sigurnošću. Iz tog razloga žene padaju na drske i samouvjerene igrače.
Žene vole frajerčine koji su avanturisti i svaku samo iskoriste. Žene vole miris avanture, bile udate, zaljubljene, u vezi ili ne, nema to veze, ako im lik može probuditi leptiriće u stomaku ... ode ona. 8)
žuta lala

#14 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by žuta lala »

Ima svega, znam da se mnoge žene vode onim: "Sve što je zauzeto, može biti i oduzeto", ali teško se takvima koji bi da svoju sreću temelje na tuđoj nesreći.

Što se mene tiče, ako znam da je neko zauzet, njega ni ne gledam k'o muškarca - on je zabranjena zona (i u mom slučaju, zabranjeno voće nije najslađe). :)
ejs

#15 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by ejs »

Jer su to kucke
sha_ba

#16 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by sha_ba »

m@m@ wrote:cuuuuuuj...ma nemoj mi reci

a gdje su te frajercine koje znaju u zeni/djevojci probuditi leptirice???????

de se malo pomirisite svi koji ovako razmisljate kao doticni
nemoj ga bona m@m@ :mrgreen: :mrgreen: vidis da je to ispak ramzes avanturista veliki :mrgreen:
kazu gjde prodje zene ko muhe padaju :mrgreen:
respo

#17 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by respo »

da tebi respo kaze
sve je to do kafe kakvu zakuhas :D
gladna sam

#18 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by gladna sam »

Mislim da je ovo mit, isto kao i ono da su muskarci sve bolji i bolji s godinama (valjda se zamisljaju da su holivudski zavodnici i ljepotani) :oops:
respo

#19 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by respo »

moda56 wrote:
respo wrote:da tebi respo kaze
sve je to do kafe kakvu zakuhas :D
:lol: :lol:

i ne samo zakuhas,bitno je i kako pristavis :lol:
to je vec druga faza
nema pristavljanja bez zakuhavanja
MoSa LjoŽe

#20 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by MoSa LjoŽe »

U ženskoj prirodi je (ne u 100% slučajeva, ali barem u 50%) da je slađe ono što je "zabranjeno" i što nije njihovo... U suštini samo sebi žele da dokažu kako vrijede kao i "suparnica".
majmunce

#21 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by majmunce »

Bila je ova tema, ja sam je postavila bila pod "U krvi se motati oko zauzetog muskarca" Gdje si sad ladyblue kad trebas?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#22 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Velkoski »

majmunce wrote:Bila je ova tema, ja sam je postavila bila pod "U krvi se motati oko zauzetog muskarca" Gdje si sad ladyblue kad trebas?
riba listove eukaliptusa, trebaju da se sjaje
MoSa LjoŽe

#23 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by MoSa LjoŽe »

m@m@ wrote:uvijek je bilo da je komsijina tresnja ukusnija od one koju vec imas ali valjda imaju zakoni prirode i covjecnosti, majku mu... ako misle da vrijedi da ih stigne djetetova suza(ako rastave neki par s djetetom) neka izvole...al nicija nije do zore sjala

sta ko misli dokazati s tim, neznam, al ja im se pisnem na ljudskost
sve mogu razumjeti i zaljubljenost, i strast i znatizelja al dokaz nikako, vise bih to nazvala inatom, prkosom

pih
Ja nigdje nisam vidio da je čovjek spomenuo brak ili djecu. Ovo ti ga dođe kao onaj vic:

Kako nastaje trač u Bosni:
Ide Suljina djevojka ulicom i reče komšinici:
"Dobar dan."
Ta je rekla Begajeti:
"Vala viđeh onu Suljinu, reče mi dobar dan."
Begajeta Senadi:
"Rekoše mi da se ona Suljina jedva javi kome."
Senada Amiri:
"Reče mi Begajeta da je vidjela onu Suljinu, nešto nervozna bijaše kad joj se javljala."
Amira Muniri:
"Čuh da je ona Suljina nešto nervozna, mora da ima problema."
Munira Đulsi:
"Čuh da je ona Suljina puna problema, samo šuti, ni s kim ne priča."
Đulsa Rasemi:
"Vele da je ona Suljina skrenula od problema, dugovi i krediti sigurno."
Rasema Hašimi:
"Rekoše mi da ona Suljina ima kredita do guše, za šta li ih je uzimala pobogu."

Zašto moramo stavljati neke imaginarne izjave i imaginarna razmišljanja gdje ni jedno nije potrebno :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#24 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by plain vanilla »

Zviz wrote:Da li vam se nekad desila sledeća situacija? Neko vrijeme ste bili sami i bez obzira koliko se trudili da očarate djevojke to se nije dešavalo. Onda jednog dana upoznate divnu devojku i za tren oka ste se našli u vezi. Stvari sa njom ljepo idu, ali u isto vijreme primećujete kako vas druge djevojke/žene gledaju malo i malo više drugačije. Ovakav preokret sigurno niste očekivali i čini se da vas je uspjeh kod jedne djevojke/žene učinio uspešnijim i kod drugih djevojaka/žene.

Istina ili ipak varka?
meni se to nikad nije desilo :D
Zatamnjena stakla

#25 Re: Zašto žene vole zauzete muškarce?

Post by Zatamnjena stakla »

To su žene! :lol:
Post Reply