Ma treba pisati i za zmigavac jer jucer umalo nezgodu da imam zbog idiota koji nije dao zmigavac...I ne znam o kojem krugu pricas jer se sada moze kroz Trg Heroja proci, bez da kruzis a koliko znam moze se i prema skoli Hrasno ici tako da ti je IPAK potreban zmigavac.Tebi je vatra samo zato sto je to bilo pred zgradom gdje stanujes...zgembudin wrote:Nisam ja frustriran zato sto sam dobio kaznu za zmigavac nego mi je cisto preseravanje sto je bukvalno zasao u naselje (hrasno) i ceka da neko prodje 10m u suprotnom smjeru (kako ne bi pravio krug oko naselja) ili eto mene zato sto nisam zmigavac upalio. (a ulaz je u jednosmjernu, kao sto rekoh, nema puno saobracaja i vecina ih ne pali na tom mjestu)
Prasinari - iliti kako ubiti cvaju...
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- HaHaHa2
#76 Re: Prasinari - iliti kako ubiti cvaju...
- johntra
#77 Re: Prasinari - iliti kako ubiti cvaju...
Ne lupaj, ima posebna traka za školu i ima posebna traka za desno, samo što su pomalo izblijedile, pa fataju na tu foru..Obavezan je smjer iz desne trake desno, a ima i znak za obavezan smjer, a onaj ko je iza njega zna kuda će..
A to kruženje je priča o stručnjacima koji sa Trga krenu desno prema Pasažu i ulaze u jednosmjernu do skretanja za parking, jer im je teško kružiti okolo ili sada kroz Trg preko nove raskrsnice, da bi došli do Malte ili negdje u tom smjeru...
A to kruženje je priča o stručnjacima koji sa Trga krenu desno prema Pasažu i ulaze u jednosmjernu do skretanja za parking, jer im je teško kružiti okolo ili sada kroz Trg preko nove raskrsnice, da bi došli do Malte ili negdje u tom smjeru...
- sorcerer
#78 Re: Prasinari - iliti kako ubiti cvaju...
treba policija stalno kaznjavati i pisati za sve ,jer toliko ima kretena koji ne postoju ni najosnovnija pravila da je to strasno...
- johntra
#79 Re: Prasinari - iliti kako ubiti cvaju...
Kad smo već kod ove nove raskrsnice prema Trgu, jutros je bio četvrti sudar od njenog otvorenja, barem onoliko koliko sam ih ja vidio, a možda ih je bilo i još...od ta četiri, tri su bila relativno bezazlena, dok je u jednom oba auta odvlačio šlep...semafora nema, jer u MZ kažu da para za njih ove godine nema...