Eh nastran...pa sto ? rijec je o najludjim fantazijama...zar ne? Nego apropo nastranosti ....sta te je od gore nabrojanih stavki nagnalo da prepoznas moju nastranost....satenska posteljina ...il to da mi je 24 godine?
I na koncu dozvoli da te podsjetim da se ti uopste nisi izjasnila o vlastitim najludjim sexualnim fantazijama....dakle ....prisutni auditorij je vec posijedio cekajuci tu pripovjetku?
Zivni malo
Najludje Sexualne Fantazije
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Joj ovo dvoje...
:D:D:D:D
-
Stari
Sta je ....sta se ti kezis? Ja sam barem imao dovoljno smjelosti da objelodanim svoje najludje fantazije (ma kako nenormalnoe one nekima mogle izgledati) i time se izlozio riziku urusavanja godinama brizno stvaranog imidza o sebi kao ...pristojnom decku...A ti ?Joj ovo dvoje...![]()
![]()
![]()
![]()
Ti nemas hrabrosti da priznas da su tvoji najludji sexualni snovi ...u stvari u direktnoj protivrjecnosti sa slikom kojom o sebi stvaras na forumu.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Je l' ti to hoces da ti pokazem na djelu?Stari wrote:
Ti nemas hrabrosti da priznas da su tvoji najludji sexualni snovi ...u stvari u direktnoj protivrjecnosti sa slikom kojom o sebi stvaras na forumu.
- upala
nata- wrote:Ja sam se jednom otpustio i popisao je, znas da joj nije bilo previse drago, pa sa i ja njoj dozvolio da popisa mene. Sve u svemu, tek tada smo shvatili koliku vrijednost ovaj dodatak sexu ima... Predivno.
Leo: nije ti fol ako je ne poseres i to ono pravopa ocijeni posle toga ako joj nebude bas drago onda pusti nek i ona tebe pokenja, e to bi ja mislim tek VAM bio uzitak *ebiga oprobaj mozda vam se dopadne
stvarno nas ima svakakvih