Najludje Sexualne Fantazije
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Leonardo da Vinci
#1 Najludje Sexualne Fantazije
1. Da li vas privlaci kada lijepa djevojka prdne glasno? Znam da ovo izgleda malo neuobicajeno, ali djevojke nikada ne prde javno. Pogotovo one koje su kulturno odgojene.
2. Da li ste ikada zeljeli da se nakon sexa onako zivotinjski popisate na svoju partnericu? Ovo ne mislim iz ponizenja, nego jednostavno iz sexualnih poriva.
Zurno ocekujem ozbiljne komentare.
2. Da li ste ikada zeljeli da se nakon sexa onako zivotinjski popisate na svoju partnericu? Ovo ne mislim iz ponizenja, nego jednostavno iz sexualnih poriva.
-
Leonardo da Vinci
1. Cuo sam za to prdenje kroz picu, to se zove "Pussy Fart". Prakticno iz picke izlazi zrak koji je uguran dok si je karao, posebno kod mladjih picaka jer je njihova picka malo uza (kao sto je slucaj sa mojom zenom, koju sam ozenio prije 2 godine, kada sam bio na vojnoj obavezi u Afganistanu u sklopu Kanadske vojske). Hajde reci mi iskreno, zar ne uzivas u tim Pussy Farts?krkan wrote:1. sto se tice prdjenja, moja prdi poslije sexa jedno pet minuta al doduse na picu
valjda se pika
2.pisanje ni pod razno,jebiga jednostavno mi je bezze
2. Sto se tice pishanja, zar ne bi barem probao? Ja sam se jednom otpustio i popisao je, znas da joj nije bilo previse drago, pa sa i ja njoj dozvolio da popisa mene. Sve u svemu, tek tada smo shvatili koliku vrijednost ovaj dodatak sexu ima... Predivno.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Leo, a bi l' joj mazno govno k'o cevap?
:D
-
FortunaBela
#6 Re: Najludje Sexualne Fantazije
Leonardo ti si bolestan....Leonardo da Vinci wrote:1. Da li vas privlaci kada lijepa djevojka prdne glasno? Znam da ovo izgleda malo neuobicajeno, ali djevojke nikada ne prde javno. Pogotovo one koje su kulturno odgojene.
- horns&drums
Mojne Lea, izmislio je pojam "zemaljska planeta"

-
nata-
Ja sam se jednom otpustio i popisao je, znas da joj nije bilo previse drago, pa sa i ja njoj dozvolio da popisa mene. Sve u svemu, tek tada smo shvatili koliku vrijednost ovaj dodatak sexu ima... Predivno.
Leo: nije ti fol ako je ne poseres i to ono pravo
pa ocijeni posle toga ako joj nebude bas drago onda pusti nek i ona tebe pokenja, e to bi ja mislim tek VAM bio uzitak *ebiga oprobaj mozda vam se dopadne 
Leo: nije ti fol ako je ne poseres i to ono pravo
-
nata-
Kazu da je taj caj dobar za respiratorni sistem, gluho bilostochar wrote:I onda lijepo popijte caj od njenog iskoristenog uloska...nata- wrote:Ja sam se jednom otpustio i popisao je, znas da joj nije bilo previse drago, pa sa i ja njoj dozvolio da popisa mene. Sve u svemu, tek tada smo shvatili koliku vrijednost ovaj dodatak sexu ima... Predivno.
Leo: nije ti fol ako je ne poseres i to ono pravopa ocijeni posle toga ako joj nebude bas drago onda pusti nek i ona tebe pokenja, e to bi ja mislim tek VAM bio uzitak *ebiga oprobaj mozda vam se dopadne
fuj!
ja mislim da je leo upoznat sa tim ljekovitim svojstvima
-
rumenko
Ovo je trebalo pod edukaciju al nema veze....U skladu sa temom ponovio bih citat od juce sa jedne druge teme i to specijalno za Lea..moja fantazija
Procijediš ono mlijeko kroz gazu, ali čistu gazu. Kad je mlako uzmeš maju (sirasta tekućina, op.a.) pa ga zamajiš, i pustiš da ćuti sahat-dva. Opet uzmeš gazu, podvežeš i stisneš jedan sahat. Onda to izvadiš, tvrdo iz gaza, slažeš u kace i soliš. Ono pusti svoju žeticu, ne dodaješ vode. Okružiš dance (drvo) pritisneš pa staviš jedan kamen na kacu. Za mjesec je dobar, za još jedan mjesec još bolji i sve tako. Bude pun, mrsan, dobar.
Procijediš ono mlijeko kroz gazu, ali čistu gazu. Kad je mlako uzmeš maju (sirasta tekućina, op.a.) pa ga zamajiš, i pustiš da ćuti sahat-dva. Opet uzmeš gazu, podvežeš i stisneš jedan sahat. Onda to izvadiš, tvrdo iz gaza, slažeš u kace i soliš. Ono pusti svoju žeticu, ne dodaješ vode. Okružiš dance (drvo) pritisneš pa staviš jedan kamen na kacu. Za mjesec je dobar, za još jedan mjesec još bolji i sve tako. Bude pun, mrsan, dobar.
-
BigusDickus
K'o sarmu u japraku...horns&drums wrote:Leo, a bi l' joj mazno govno k'o cevap?:D
- horns&drums
BigusDickus wrote:K'o sarmu u japraku...
- horns&drums
Moze i ona Dzenana posrat', cudo jednozili wrote:vidim, Brega nam je još uvijek svima u podsvijesti

-
BigusDickus
stochar wrote:Postojala je, nisam imao priliku vidjeti, ali mi je tip pric'o koji je gled'o, uzas jedan, mor'o je, kaze, djecu u drugu sobu otjerati...winetou wrote:E jesi li gledao taj film hd? jel ta kaseta stvarno postojala i kako to da je tek tako nestala?horns&drums wrote: Moze i ona Dzenana posrat', cudo jedno
...sjedi 5...
-
_MaYa_
#20 Re: Najludje Sexualne Fantazije
prdjenje...ne predim...i ne volim da se prdi, jednam sam cula mali nehoticni prrr i viristala tri dana zbog toga...ne nisam ja vec jedan ovako opusteni tim, a jadan bio umoranLeonardo da Vinci wrote:1. Da li vas privlaci kada lijepa djevojka prdne glasno? Znam da ovo izgleda malo neuobicajeno, ali djevojke nikada ne prde javno. Pogotovo one koje su kulturno odgojene.
a pisanje sam ja predlozila, cisto mi se jednom pisalo...i predlozila sam...aaa neka hvala...to cu kad mi bas bude dosadilo sex
inace, moja trenutna mastaraija u sexu je ....sex
ma kad si mlad i lud
- horns&drums
Jesam '92, kruzila je okolo dok je bilo struje.winetou wrote:E jesi li gledao taj film hd? jel ta kaseta stvarno postojala i kako to da je tek tako nestala?
Bilo je dvosmjernokrava wrote:cekaj, zar nije bilo obratno?
Kravu ni udaja nije promijenila, jos se uvijek javlja na masne teme
- horns&drums
Sta mislite, upoznate Bregu i pocne on nesto pricati a vi mu kazete "Ma daj ne seri"

-
Goca Trzan
Jel*te ,a gde ste se vi to popishavalinata- wrote:Ja sam se jednom otpustio i popisao je, znas da joj nije bilo previse drago, pa sa i ja njoj dozvolio da popisa mene. Sve u svemu, tek tada smo shvatili koliku vrijednost ovaj dodatak sexu ima... Predivno.
Leo: nije ti fol ako je ne poseres i to ono pravopa ocijeni posle toga ako joj nebude bas drago onda pusti nek i ona tebe pokenja, e to bi ja mislim tek VAM bio uzitak *ebiga oprobaj mozda vam se dopadne