sunjic ispred zukanovica, ibisevic ispred dzeke...tebe bas krenulo... nedaj se smestizlajapravaraja wrote:Poznavajuci nas mentalitet, ne bi me cudilo da nakon jedne relativno velike utakmice u ovu (samo 4 dana kasnije) udjemo veoma ispraznjeni, ali i opusteni, olako shvatajuci protivnika, koji ce pak biti nabrijan do jaja da nam pobrka planove. Tekma mi smrdi na onu protiv Bjelorusije u proslim kvalifikacijama, kada je Miske puc'o![]()
Mislim da su nakon Grcke potrebne nove face u ekipi, cisto zato da Safet izjave o podbacaju nekih igraca potkrijepi konkretnim stvarima, ali i da isproba nove i svjeze igrace na pozicijama na kojima smo bili JAKO tanki u Atini. Dakle, volio bih vidjeti nesto ovako:
---------------------Begovic------------------
Mujdza------Sunjic--------Spahic------Lulic
--------------Pjanic----------Besic------------
Stevanovic-------Misimovic--------Salihovic
---------------------Ibisevic-------------------
Ako budemo sigurno vodili na poluvremenu, mogao bi uci Zukanovic oko 60. umjesto Sunjica, Zahirovic zamijeniti Pjanica u 70., a Dzeko umjesto Besica oko 80., tako da bi imao dovoljno energije da se konacno jednom opet rastrci u reprezentaciji![]()
Volim ga ko brata i uvijek ga podrzavam, ali nekada je stvarno previse onog vucanja po terenuUmjesto da preko repke vrati samopouzdanje, da grize, ide prema svakoj visokoj i niskoj lopti, on precesto previse nijemo posmatra desavanja oko sebe. Kao da je izgubio onu glad za golovima i lakocu igranja, a djeluje previse napeto i kruto u svemu tome.
Ako budeo poceo, a pocece, mogao bi se brate konacno opustit' i zadat'da nekome uvali hattrick u 1. poluvremenu, i onda fino izidje u 60. ko hadzija i odmori
ja ne znam smotanijeg napaadca od vedada, kojeg volim ko brata, kad ima loptu u nogama...crouch je za njega maradona