Na roditeljskom sastanku

Forum za humanitarne akcije.
Charuga
Globalni moderator

#76 Re: Na roditeljskom sastanku

Post by Charuga »

Moze li adresa te porodice barem na pp?
strongwoman

#77 Re: Na roditeljskom sastanku

Post by strongwoman »

Plavih_11 wrote:Moze li adresa te porodice barem na pp?
Ide pp :)
strongwoman

#78 Re: Na roditeljskom sastanku

Post by strongwoman »

Danas sam u Amko kommercu uplatila 150,00 KM i avansni racun cu sutra predati socijalnoj radnici, koja ce im odnijeti slijedece sedmice garderobu koju smo do sada prikupili i ujedno otici na babine :thumbup: :sax: :bih:
CocaCola

#79 Re: Na roditeljskom sastanku

Post by CocaCola »

Pozdrav,

zamolila bih pokretača ove teme da mi se javi porukom sa podacima ove porodice. Naime, i sama imam malo dijete pa bih vrlo rado odnijela nešto odjeće i potrepština za bebu ali nešto bi se već našlo i za ostale.
strongwoman

#80 Re: Na roditeljskom sastanku

Post by strongwoman »

Na racun legla uplata od 150 + 20KM. Tako da za slijedeci mjesec imamo novaca za namirnice :-D . Ovaj tandem sto se dogovorio za narednih pola godine uplacivati po 20 KM, moze preskociti naredni mjesec, tako da produzimo akciju na 7 mjeseci.

Donirana su nam kolica u extra stanju, kako i sjedalica (rucalica) za bebu i mala kada. :-D

Postom mi je dosao paket Gugu pelena i da vam kazem da su fantasticne!!! Preporucujem ih svakoj majci.

Moja prijateljica je takodjer danas preuzela dvije kese robe za djecaka, cak ima i dobra zimska jakna (sto me jako obradovalooo)

Eh, sada imam jedan problem. Posto ovih dana idem na kontrole, ne mogu nikako da se nadjem sa jednom forumasicom da preuzmem stvari za djecaka. Da li bi neko mogao da to preuzme umjesto mene????
Not My Idea

#81 Re: Na roditeljskom sastanku

Post by Not My Idea »

@strongwoman, vidi sa hadzinicomsa ili wewom.

:sax:
strongwoman

#82 Re: Na roditeljskom sastanku

Post by strongwoman »

Not My Idea wrote:@strongwoman, vidi sa hadzinicomsa ili wewom.

Hadzinca je sve organizovala, preuzela i donijela mi. Neizmjerno joj hvalaaaaaaa :sax: :-D
zvrk

#83 Re: Na roditeljskom sastanku

Post by zvrk »

to se zove dobar duh :thumbup:
strongwoman

#84 Re: Na roditeljskom sastanku

Post by strongwoman »

Jos 100 KM, pored redovnih mjesecnih uplata od po 20 KM od par forumasa :-D :sax:
sha_ba

#85 Re: Na roditeljskom sastanku

Post by sha_ba »

super tema!! nadam se da je sve ok, i ako moze ko da javi kako je majci i djeci i da li se moze nekako dostaviti par stvarcica za djecu i gdje?
:thumbup:
Juni

#86 Re: Na roditeljskom sastanku

Post by Juni »

sha_ba wrote:super tema!! nadam se da je sve ok, i ako moze ko da javi kako je majci i djeci i da li se moze nekako dostaviti par stvarcica za djecu i gdje?
:thumbup:

:thumbup: i mene interesuje sta se u medjuvremeno desavalo s njima, jel se mama porodila, kako je bebe, djecaci?
strongwoman

#87 Re: Na roditeljskom sastanku

Post by strongwoman »

Ovaj mjesec sam uplatila bon 150,00 i predala uciteljici.

Medjutim imam tuznu vijest, majka je u bolinici sa bebom :( Beba ima tesku upalu pluca, a Ajdin ne ide u skolu jer mora cuvati mladjeg brata :(

Ako bi neko mogao otici da obidje majku, da joj odnese nesto voca. Ja ne mogu izlaziti radnim danima :( . A planiram otici za vikend aBd...
Juni

#88 Re: Na roditeljskom sastanku

Post by Juni »

strongwoman wrote:Ovaj mjesec sam uplatila bon 150,00 i predala uciteljici.

Medjutim imam tuznu vijest, majka je u bolinici sa bebom :( Beba ima tesku upalu pluca, a Ajdin ne ide u skolu jer mora cuvati mladjeg brata :(

Ako bi neko mogao otici da obidje majku, da joj odnese nesto voca. Ja ne mogu izlaziti radnim danima :( . A planiram otici za vikend aBd...
Jooj :( Ne znam uopste sta da kazem...Jesu njih dvojica totalno sami, mislim sta jedu, ko ih pere? Strasno... :(
strongwoman

#89 Re: Na roditeljskom sastanku

Post by strongwoman »

Juni wrote: Jooj :( Ne znam uopste sta da kazem...Jesu njih dvojica totalno sami, mislim sta jedu, ko ih pere? Strasno... :(
Trenutno su kod tetke u Sarajevu, hvala Bogu :-)

p.s. Zoya je donirala 100 KM :thumbup: :-D. Hvala punoooooo :thumbup: :sax:
rusmir.ba

#90 Re: Na roditeljskom sastanku

Post by rusmir.ba »

na kojoj klinici je majka s djetetom, jel na pedijatriji?
ako mogu podaci na PM, naravno ako su jos gore, mozda budem isao na pedijatriju pa da ih potrazim.
strongwoman

#91 Re: Na roditeljskom sastanku

Post by strongwoman »

Konacno da se javim na ovu temu :-(. Ovaj mjesec istice pola godine za koji su se odlucili par forumasa da odvajaju po 20 KM sto su redovno i cinili. Mjesecno sam primala 60 KM + 20 KM na ruke. Stanje je i dalje nije bas najbolje. Djevojcica ima neki tezi oblik koznog oboljenja i na klinici je vec skoro 15 dana, ima grozne rane po glavi, licu, tijelu :-(.

Djecaci su relativno dobro.

Uplate prestaju ovaj mjesec, ko je voljan moze i dalje donirati ili otici licno na adresu koju cu poslati preko pp. Prosli mjesec nisu imali ni brasna :-(
Zoya

#92 Re: Na roditeljskom sastanku

Post by Zoya »

Uh, evo ja se javljam da do jeseni uplacujem po 100KM mjesecno :)
strongwoman

#93 Re: Na roditeljskom sastanku

Post by strongwoman »

Zoya wrote:Uh, evo ja se javljam da do jeseni uplacujem po 100KM mjesecno :)
Draga Zoya, ne znam sto da kazem osim jedno neizmjerno HVALA OD SRCA :sax: :bih: :bih:
Zoya

#94 Re: Na roditeljskom sastanku

Post by Zoya »

:kiss: bice mi drago da mogu ikome pomoci.
strongwoman

#95 Re: Na roditeljskom sastanku

Post by strongwoman »

Zoya wrote::kiss: bice mi drago da mogu ikome pomoci.
Kako ne mozes, sa ovim iznosom znam sigurno da ce imati osnovne namirnice za zivot, za sto cu se licno pobrinuti da kupim i odnesem :-D

Hvala ti jos jednom!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbup:
Not My Idea

#96 Re: Na roditeljskom sastanku

Post by Not My Idea »

strongwoman wrote:Konacno da se javim na ovu temu :-(. Ovaj mjesec istice pola godine za koji su se odlucili par forumasa da odvajaju po 20 KM sto su redovno i cinili. Mjesecno sam primala 60 KM + 20 KM na ruke. Stanje je i dalje nije bas najbolje. Djevojcica ima neki tezi oblik koznog oboljenja i na klinici je vec skoro 15 dana, ima grozne rane po glavi, licu, tijelu :-(.

Djecaci su relativno dobro.

Uplate prestaju ovaj mjesec, ko je voljan moze i dalje donirati ili otici licno na adresu koju cu poslati preko pp. Prosli mjesec nisu imali ni brasna :-(
Prebacit cu ovaj post i na rajvosa forum.
Zoya wrote:Uh, evo ja se javljam da do jeseni uplacujem po 100KM mjesecno :)
:) :kiss:
strongwoman

#97 Re: Na roditeljskom sastanku

Post by strongwoman »

Hvala ti NMI, jedva sam se ulogovala tamo :-(

Da napomenem da ako neko ima viska sudja, stora, cilima, deka - da bi jako dobro doslo!!!
Not My Idea

#98 Re: Na roditeljskom sastanku

Post by Not My Idea »

@strongwoman, angazovat cemo se, bit ce ovo dobro. Ovih dana je dosta forumasa na odmoru, pa cemo poslije Prvog maja konkretno dogovarat.
strongwoman

#99 Re: Na roditeljskom sastanku

Post by strongwoman »

Not My Idea wrote:@strongwoman, angazovat cemo se, bit ce ovo dobro. Ovih dana je dosta forumasa na odmoru, pa cemo poslije Prvog maja konkretno dogovarat.
Upravu si :) . Javim se poslije 1. maja. Hvala vam jos jednom... Samo da znate koliko vas volim i koliko mi uljepsavate zivot sa cinjenicom da postoje ljudi poput vas :sax:
sha_ba

#100 Re: Na roditeljskom sastanku

Post by sha_ba »

strongwoman wrote:
Not My Idea wrote:@strongwoman, angazovat cemo se, bit ce ovo dobro. Ovih dana je dosta forumasa na odmoru, pa cemo poslije Prvog maja konkretno dogovarat.
Upravu si :) . Javim se poslije 1. maja. Hvala vam jos jednom... Samo da znate koliko vas volim i koliko mi uljepsavate zivot sa cinjenicom da postoje ljudi poput vas :sax:
evo i ja se javljam, ako moze bilo kakve podatke, poslacu brata da odnese stvari i hrane :)

hvala puno
Post Reply