SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- kabal1337
#74751 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sta je sa silnim patrolama, spartama, kamerama. Jesu nesposobni.
Da ga ne pronadju kao i Adela Kabasa
Da ga ne pronadju kao i Adela Kabasa
Last edited by kabal1337 on 29/01/2024 11:17, edited 1 time in total.
-
DonieBrasco
#74752 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nisu digli ruke nego se ljudi boje za sebe, sistem je stao u zastitiu korupcije i kriminala.
-
moimoi
#74753 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma ima i nadrogiranih budala koji traze sranje. Namjerno provociraju.. pa ko se zakaci, zakaci se. Pun grad diagnoza.
- W0rM
- Grijem se na: sunčevu energiju
- Vozim: se po mahali
#74754 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Probao sam i s tobom sta da protaborim, digao sam ruke i od tebe sceri, nisi bas za price.Naslovnica wrote: ↑29/01/2024 11:15Probaj pa nam javi.W0rM wrote: ↑29/01/2024 11:12I ja sam digao ruke od toga da mogu svog sefa ubijediti u nesto, da li to znaci da mogu sad mirno otici na burek i kafu, a da ce mi plata stici na racun?Naslovnica wrote: ↑29/01/2024 11:10 Mislim da je policija uglavnom digla ruke od svega jer nemaju podršku sudstva.
Policija hapsi, rješava, sud oslobađa, daje uslov na uslov ili minimalne kazne.
- tramvajtrojka
#74755 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pa kad pogledas samo uglavljivanja u kolonama za vraca, pa na glavnoj za alipasino, nedzarice, udarac po gasu na pjesackom kod alte na zelenom i ostalim raskrsnicama mene neki dan izlazim iz komercijale i da predjem na zeleno neki kloc od 55+ godina na moje zeleno prodje hladno kroz crveno u nekom golfu cvrki, pored kabadahija koji se kurce i uvaljuju ti likovi od 55+ godina su najgore spodobe u saobraćaju jer ne jebu saobracajna pravila ni 5%Thorgerson wrote: ↑29/01/2024 11:13Pa neki dan, lik ispred mene iz krajnje desne se prestroji u suprotan smjer. A ja do njega bio u lijevoj traci. I kako je vrsio taj idiotski manevar, ja mu svirnem, jer jbt da sam brze isao udario bi me. I sad i ja se okrenem, ali tako sto sam produzio 30m do raskrsnice i polukruzno napravim. I sad ja se vracam on stoji na semaforu, crveno mu i otvorio kreten prozor psuje nesta galami, ja se samo smijem, pali se zeleno ja se i dalje smijem i on izlazi iz auta i krenu prema mom autu.Chmoljo wrote: ↑29/01/2024 11:03 19 godina je dijete, nije ni izašo iz auta...![]()
i ti glupi jarani će ga nositi na duši. ne mora biti kriminalac da bi uvijek neko bio prznica i kavgadžija, umjesto da su na gas i produžili...
mislim, ne znam, prošli smo svi takvih situacija, jebem ti grob, kakav nesporazum u saobraćaju na polupustoj saobraćajnici...
Dakle, sta eto tu covjek da radi. Ja nisam picka, ali jarane ja imam hrpu stvari u glavi koje su mi vaznije od vucanja po sudovima, policije il da se sad mi tu pokrvimo. Ok, eto nek sam zbog toga picka. Nebitno i ko ce dobit batine. Al cemu? Cemu? Jer sigurno je i idiot se nakon 10 minuta smirio. Il nije. Mozda se vec za 5 min opet s nekim zakacio. Al s takvim ponasanjem ionako nece dugo. Il ce ga neko ko nije miran i razuman ovako kao ja, olesit. Il ce ovako popit metak. Il ce ga hercika opalit. Ludo sve.
- vjeshalica
#74756 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
To bi dobro bilo, i nema onih "znas ti ko sam ja", i ako je gazda neke firme slicnog izdrkavanja. I to sve snimati i javno objavljivati snimke nasilja.Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑29/01/2024 11:16Iskreno ovo je baš zanimljiva ideja
Nema bruda, jarana, picki materina kojima se gleda kroz prste
- Logovan
#74757 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma znaš na šta mislim.
- Laplace
#74758 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
I meni je to prvo palo na pamet. Čemu izlaženje iz auta da se razračunava sa drugim vozačem? To, prije ili kasnije, neće izaći na dobro.Chmoljo wrote: ↑29/01/2024 11:03 19 godina je dijete, nije ni izašo iz auta...![]()
i ti glupi jarani će ga nositi na duši. ne mora biti kriminalac da bi uvijek neko bio prznica i kavgadžija, umjesto da su na gas i produžili...
mislim, ne znam, prošli smo svi takvih situacija, jebem ti grob, kakav nesporazum u saobraćaju na polupustoj saobraćajnici...
-
zigzag
#74759 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ma omladina imala težak život, sve PTSP
- Tvrtko II Kotromanić
#74760 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Bas tako
Ali sve te nadrogirane budale imaju vec fin dosije
I opet se vraćamo na nesposobnost policije, nesposobno i korumpirano tužilaštvo i sud i eto
Savršeno vrijeme za polusvijet...
- Hajvan
#74761 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
policiji, a pravosudju narocito nisu problem ovi bahati krsioci zakona, morala, etike i civilizacijskih normi.Naslovnica wrote: ↑29/01/2024 11:10 Mislim da je policija uglavnom digla ruke od svega jer nemaju podršku sudstva.
ovoj policiji, a narocito ovom pravosudju su njqaveci problem osvetnici- kad osvetis smrt valstitog djeteta, dovbices najstrozu mogucu kaznu
dok, ubica djeteta nece.
pravosudje jos jedino radi u sprecavanju takozvane spirale nasilje , maksimalno kaznjavajuci vrlo rijetke osvetnicke zlocine...sve samo kako bi u korijenu sasoijekloi spiralu nasilja, koja se desava kad drzava ne kotolise i nem a monopol nad nasiljem
znaju, i policija i pravosudje , ako se spirala nasilja omakne kontroli, da ce onda iz korjena se sve morati promjeniti, a oni ubrzo nakon toga morati raditi samo i jedino posao za kojih ih drustvo placa
-
Dino79
#74762 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nisu digli ruke nego ih raznim reformama zakljucali u kancelarije.Logovan wrote: ↑29/01/2024 11:14 Jebem ti liku bilo 19 godina![]()
Eki digli ruke, onda neka prestanu raditi taj posaoNaslovnica wrote: ↑29/01/2024 11:10 Mislim da je policija uglavnom digla ruke od svega jer nemaju podršku sudstva.
Policija treba da bude kao Milicija nekad . Da svako naselje ima svog milicionera koji zna sta ko radi . Da samara sitne prestupnike da je prisutan među narodom da obilazi i granape i kafane i kladionice da je svaki dan sa svima da ima informacije u svemu sto se desava a ne da bude u kancelariji isto tako i inspektori treba da su na terenu svaki dan da znaju ko je ukro biciklo ko dila drogu
Da manipulisu i marisu po potrebi i preventivno svakako . A danas ako policajac zagalami na neko nevaspitano dijete roditelji se zale na policajca.
- Thorgerson
#74763 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja ne vidim sta ce nam patrole pomoci. Opet ide maltretiranje normalnih gradjana.
I koliko sad ti mozes zaustaviti auta? Teoretski moze se desiti da danaz zaustavis 1000 auta i da sve bude normala porodicni ljudi.
Nigdje veze.
Danas u doba interneta, MUP moze sastaviti ciljanu listu 1000 problematicnih likova u gradu.
I fino te likove prati sta rade. Pa valjda je lakse pratiti 1000, nego ostalih 399000 maltretirati?
Samo evo da uzmu instagram i fb, tik tok. Ne treba im nista vise. Da ne govorim o nekim sofistiranijim metodana koje sigurno imaju al ih ne koriste.
Prosjecan komentator na klix portalu 20min nakon nekog sranja napise ko je pocinilac.
I koliko sad ti mozes zaustaviti auta? Teoretski moze se desiti da danaz zaustavis 1000 auta i da sve bude normala porodicni ljudi.
Nigdje veze.
Danas u doba interneta, MUP moze sastaviti ciljanu listu 1000 problematicnih likova u gradu.
I fino te likove prati sta rade. Pa valjda je lakse pratiti 1000, nego ostalih 399000 maltretirati?
Samo evo da uzmu instagram i fb, tik tok. Ne treba im nista vise. Da ne govorim o nekim sofistiranijim metodana koje sigurno imaju al ih ne koriste.
Prosjecan komentator na klix portalu 20min nakon nekog sranja napise ko je pocinilac.
- kabal1337
#74764 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pa sta ti mislis da ne znaju ko dila drogu po mahalama.Dino79 wrote: ↑29/01/2024 11:21Nisu digli ruke nego ih raznim reformama zakljucali u kancelarije.Logovan wrote: ↑29/01/2024 11:14 Jebem ti liku bilo 19 godina![]()
Eki digli ruke, onda neka prestanu raditi taj posaoNaslovnica wrote: ↑29/01/2024 11:10 Mislim da je policija uglavnom digla ruke od svega jer nemaju podršku sudstva.
Policija treba da bude kao Milicija nekad . Da svako naselje ima svog milicionera koji zna sta ko radi . Da samara sitne prestupnike da je prisutan među narodom da obilazi i granape i kafane i kladionice da je svaki dan sa svima da ima informacije u svemu sto se desava a ne da bude u kancelariji isto tako i inspektori treba da su na terenu svaki dan da znaju ko je ukro biciklo ko dila drogu
Da manipulisu i marisu po potrebi i preventivno svakako . A danas ako policajac zagalami na neko nevaspitano dijete roditelji se zale na policajca.
Ko krade
znaju nego su u talu
- nivla
#74765 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Code: Select all
https://avaz.ba/vijesti/crna-hronika/882036/avaz-otkriva-identitet-ubijenog-19-godisnjaka-na-otoci- tramvajtrojka
#74766 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pa pogledajte samo cifre koliko likova u jednoj noci bude iskljuceno zbog alkohola i nepostojanje vozacke dozvole da i budali isaret bude dovoljan sa kakvim ludjacima smo na cesti
- xoklix
#74767 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma nije tačno... Faktor na osnovu jedne informacije piše proizvoljne detalje.Laplace wrote: ↑29/01/2024 11:19I meni je to prvo palo na pamet. Čemu izlaženje iz auta da se razračunava sa drugim vozačem? To, prije ili kasnije, neće izaći na dobro.Chmoljo wrote: ↑29/01/2024 11:03 19 godina je dijete, nije ni izašo iz auta...![]()
-
gidra
#74768 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nemoj pisati gluposti vođen tekstom sa Faktora koji na kraju članka ima upitnik i da će neko nekoga na duši nositi.Chmoljo wrote: ↑29/01/2024 11:03 19 godina je dijete, nije ni izašo iz auta...![]()
Nikakve velike svađe u saobraćaju nije bilo i nije onako kako je napisano na Faktoru, niko od momaka nije uspio izaći iz vozila, mogao je bilo ko od ove četvorice stradati, ali sudbina je htjela da bude to ovaj momak, eto ima identitet na Avazu i Klixu sada.
Vidiš da su sve šture informacije i niko se ne oglašava zvanično od predstavnika policije i vlasti.
Klasična obijest, "šta gledate", Denis Mrnjavac 2..
-
moimoi
#74769 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
I ne trebaju zaustavljati ako nisi napravio nikakav prekrsaj… ali trebaju biti prisutni. Jer i oni koji su skloni kriminalu ce se povuci cim ih vide. Cisto psiholoski faktor.azurna_obala wrote: ↑29/01/2024 11:04Mene policija nikad nije zaustavila u Sarajevu,
Nema ih,
Jedino gdje ih vidim ponekad je kod vijećnice,
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#74770 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ako je ubijen samo i isključivo zbog svađe u saobraćaju
odoh sutra VD da predam.
odoh sutra VD da predam.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#74771 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ok, mislio sam da je to sve provjerena info.gidra wrote: ↑29/01/2024 11:28Nemoj pisati gluposti vođen tekstom sa Faktora koji na kraju članka ima upitnik i da će neko nekoga na duši nositi.Chmoljo wrote: ↑29/01/2024 11:03 19 godina je dijete, nije ni izašo iz auta...![]()
Nikakve velike svađe u saobraćaju nije bilo i nije onako kako je napisano na Faktoru, niko od momaka nije uspio izaći iz vozila, mogao je bilo ko od ove četvorice stradati, ali sudbina je htjela da bude to ovaj momak, eto ima identitet na Avazu i Klixu sada.
Vidiš da su sve šture informacije i niko se ne oglašava zvanično od predstavnika policije i vlasti.
Klasična obijest, "šta gledate", Denis Mrnjavac 2..
jedino nije bilo logike da su svi ostali na ulici, i ovaj se vratio po pištolj i pucao, a piše da je pucano iz vozila u pokretu. kako god, žao mi je mladog života.
glupo je reći, nadao sam se da je neki obračun, ali vidjelo se na slikama sinoć da je normalan auto, citroenčić, tako da je jasno da nije nešto zbog čega se trebala glava izgubiti...
-
Naslovnica
#74772 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Obilaze sve to.Dino79 wrote: ↑29/01/2024 11:21Nisu digli ruke nego ih raznim reformama zakljucali u kancelarije.Logovan wrote: ↑29/01/2024 11:14 Jebem ti liku bilo 19 godina![]()
I buregdžinice.
-
moimoi
#74773 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ruku na srce oduzete su im i ovlasti. Odmah se hampa dize jel nekom samar opale. Sta on moze ili sudstvo kada kod doticnog pronadju 1g bilo cega?? Niti je za zatvora, a ne smije mu ni vaspitnu dati.Tek kada nakupi pozamasno debeo dosije prijava isplati im se zatvoriti ga na par mj.Tvrtko II Kotromanić wrote: ↑29/01/2024 11:20Bas tako
Ali sve te nadrogirane budale imaju vec fin dosije
I opet se vraćamo na nesposobnost policije, nesposobno i korumpirano tužilaštvo i sud i eto
Savršeno vrijeme za polusvijet...
- vjeshalica
- DaysleepeR
#74775 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Osoba od 19 godina nije dijete, kao i što osoba od 60 godina nije dedo.
Osim ako nije vaše dijete i vaš dedo.
Trebamo iz svakodnevnog riječnika izbacivati te mahalaštine.
Osim ako nije vaše dijete i vaš dedo.
Trebamo iz svakodnevnog riječnika izbacivati te mahalaštine.