Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Locked
Student_u_Ostavci

#74476 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Student_u_Ostavci »

Direktor centra za uklanjanje mina :lol: :lol: :lol:
moon_walker_90

#74477 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by moon_walker_90 »

Student_u_Ostavci wrote: 13/01/2023 16:27 Direktor centra za uklanjanje mina :lol: :lol: :lol:
Ne kontam sta je smijesno?
Spit_fire

#74478 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Spit_fire »

A_A_AKCIJA wrote: 13/01/2023 15:32
Spit_fire wrote: 13/01/2023 15:20

Kao prvo skrati tu poganu jezicinu

Kao drugo sta mi forto govorit nekakve brojeve kad vidim sam svojim ocima kakva je sigurnost u gradu...kao sto vidi i svaki gradjanin ovog grada..eto lazem ja i svi drugi, dabogda te stigla ta sigurna situacija kad ti zatreba

Kao trece..sta je isplivalo, zaposljavanje u kjkp
firmama? Dinine veze sa kartelom? Davanje drzavnih para rodbini? Ovi pravedinci iz opste bolnice? jel trebam dalje..
Nema poganijeg jezika od jezika dokazanog lažova.

Lažove najviše volim direkt u glavu argumentima.

Jeste, moraš mi pokazati zvanične statistike kriminalnih djela, da bih ti vjerovao. Ja sam tebe demantirao upravo tim statistikama.

Svaki tvoj post sadrži laži, tako da nisi sagovornik kojem bi iko vjerovao. Moj cilj je da i drugima to pokažem, jer nanosiš štetu. Ovu laž o kriminalu si donio direkt iz SDA kuhinje, kao i sve ostalo što ovdje plasiraš.

Od toga da "je Čović žrtva bošnjačke politike"
Pa do ovoga danas.

Hajde, daj nam dokaze za afere.

Koje zapošljavanje u KJKP firmama? Imena. Koje firme? Daj nam link da je neko objavio tu vijest, a da nije Mulahusić :mrgreen: ili Vildana.

Dino i kartel? Isto, daj nam dokaze. Možda što će Memija stan kupiti od vaših laži i tužbi za klevetu, jer ih je do sada dobio deset na tu temu.

Davanje para redbini? Daj nam dokaz.

Pravednici iz opće bolnice? Isto.

Bukvalno prepričavaš slike sa tekstom koje objavljuje Mulahusić. Itekako sam upoznat sa njegovim opusom, a ti ga ovdje do riječi prepričavaš.

Pa ti ne vidis ni ono sto je ocigledno a kamol
sto bi trebalo bit ocigledno

Pravednici iz opste bolnice koji su trenutno u tvroza...a upirali prstom kod Senada u KCUS, kad ono svi fino na optuzenicku klupu ..a vamo "drzte lopova"

Zaposljavanje pogledaj recimo npr toplane imas more dokumenata i na netu i u medijima al ja i da ih postavim ti bi reko to nije dokaz..fiktivni konkursi, pa cirkusi oko direkotra itd...al eto tebi ni to nije dokaz ...

Pare koje su date fortinom starom?

Al nista to nije dokaz...jer kad dino kaze "Ne znam jel HDZ koruptivnq stranka jer nemam uvid u poslvoanje Eroneta" to tebi nije dokaz da se uvlaci HDZu?

Za kartel se slazem da nemam dokaze, al bice ih kad tito
progovori..jer tvojih 5 jarana blisli sa karatelom a ti eto nisi..medjutim otom potom

Al zato je tebi dokaz da je sigurnoana situacija ok broj slucajeva koje je forto objavio :lol: :lol:

I ne ti nisi clan stranke, ja sam clan stranke SDP kao sto sam
rekao sto puta..ti si stranacki bot.

Ja prvi kazem da je trojka u KS zasluzila jos jedan mandat al
da su im neke stvari katastrofalne i da im je opcenito kvaliteta rad u padu...ti sa deuge strane ne das slova rec kontra svojih idola
Styling

#74479 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Styling »

A_A_AKCIJA wrote: 13/01/2023 16:18
Cvancika wrote: 13/01/2023 15:48 Koliko god prpa otisao u jednu krajnost toliko akcija ide u drugu. Nevjerovatno fkt.
Sve što tražim su dokazi.

Nemam nikakav problem kada neko uspije dokazati nešto što ja nisam znao. Imaš prepisku u vezi pedofila iz škole a Grbavici gdje sam priznao da nisam upravu.

Na ovoj temi se laže namjenski i sa ciljem. Jedni te isti likovi sa više profila svako malo plasiraju laži. Od gluposti do najgorih odvratnosti.

I naravno da ću se boriti protiv toga. Ja sam jedan od rijetkih koji priznaju da sam član stranke. To podrazumijeva da vjerujem u dobru namjeru NiP i naravno da ću ih braniti.

Ono što nikada ne radim je laganje. Jebo ti stranku koju moram braniti lažima.

Naravno da neću pokazivati poštovanje prema sugovornicima koje sam više puta uhvatio u bezočnoj laži i koji to rade stalno. Prema njima nemam milosti.

Sa normalnim ljudima uvijek mogu pričati.
Uf, ti bi sada i dokaze. Malo li je. Ne operišu oni tako. Njima šta se kaže u centralu to je sveto slovo. Drugačije ne može biti nikako, jer im je tako reklo.
GandalfSivi

#74480 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by GandalfSivi »

Spit_fire wrote: 13/01/2023 16:41
Sad se vec brukas.
mirza_15

#74481 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mirza_15 »

A_A_AKCIJA wrote: 13/01/2023 15:32

Nema poganijeg jezika od jezika dokazanog lažova.

Lažove najviše volim direkt u glavu argumentima.

Jeste, moraš mi pokazati zvanične statistike kriminalnih djela, da bih ti vjerovao. Ja sam tebe demantirao upravo tim statistikama.

Svaki tvoj post sadrži laži, tako da nisi sagovornik kojem bi iko vjerovao. Moj cilj je da i drugima to pokažem, jer nanosiš štetu. Ovu laž o kriminalu si donio direkt iz SDA kuhinje, kao i sve ostalo što ovdje plasiraš.

Od toga da "je Čović žrtva bošnjačke politike"
Pa do ovoga danas.

Hajde, daj nam dokaze za afere.

Koje zapošljavanje u KJKP firmama? Imena. Koje firme? Daj nam link da je neko objavio tu vijest, a da nije Mulahusić :mrgreen: ili Vildana.

Dino i kartel? Isto, daj nam dokaze. Možda što će Memija stan kupiti od vaših laži i tužbi za klevetu, jer ih je do sada dobio deset na tu temu.

Davanje para redbini? Daj nam dokaz.

Pravednici iz opće bolnice? Isto.

Bukvalno prepričavaš slike sa tekstom koje objavljuje Mulahusić. Itekako sam upoznat sa njegovim opusom, a ti ga ovdje do riječi prepričavaš.

Pravednici iz opste bolnice koji su trenutno u tvroza...a upirali prstom kod Senada u KCUS, kad ono svi fino na optuzenicku klupu ..a vamo "drzte lopova"

Zaposljavanje pogledaj recimo npr toplane imas more dokumenata i na netu i u medijima al ja i da ih postavim ti bi reko to nije dokaz..fiktivni konkursi, pa cirkusi oko direkotra itd...al eto tebi ni to nije dokaz ...

Al nista to nije dokaz...jer kad dino kaze "Ne znam jel HDZ koruptivnq stranka jer nemam uvid u poslvoanje Eroneta" to tebi nije dokaz da se uvlaci HDZu?

progovori..jer tvojih 5 jarana blisli sa karatelom a ti eto nisi..medjutim otom potom

Al zato je tebi dokaz da je sigurnoana situacija ok broj slucajeva koje je forto objavio :lol: :lol:

da su im neke stvari katastrofalne i da im je opcenito kvaliteta rad u padu...ti sa deuge strane ne das slova rec kontra svojih idola
Dva korumpirana doktora su dokaz protiv trojke? Ne kontam kako.

Fortin stari dobio pare od ministarstva privrede kao i hiljade drugih jer je ispunio uslove. To što mu je sin premijer ga ne diskriminira u tom pogledu. Pare su dobili SVI koji su ispunili uslove jer je to bilo njihovo pravo. To je isto kao da si napisao da nema pravo na povrat poreza. Ovakav argument može potegnuti samo SDA bot. Ti SDP-a nisi vidio ni u prolazu.

Ovo vidovita Džemila, kartel hu-ha ne vrijedi ni komentarisati. Samo pokazuje ko si i šta si (vratiti se na prethodni pasus).

To nije "rekao Forto". To je zvanična statistika. A kada 450 novih policajaca počne da radi ta će statistika biti još i bolja. Još, pazi sada, nisu nikome ništa dužni jer je to 450 koji su bili najbolji na konkursu. Dakle, primljeni najbolji i bez "dugova" prema nekome kao do sada. 450 radnih mjesta bez štele.
tramvajtrojka

#74482 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by tramvajtrojka »

Image

bolesnici i dalje koriste najveću bosnjacku tragediju i video snimak koji je utkan najdublje u tragediju zvanu genocid za ismijavanje i ponižavanje politickih protivnika

nista im nije sveto :( :-) :-)
mirza_15

#74483 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mirza_15 »

GandalfSivi wrote: 13/01/2023 16:55
Sad se vec brukas.
Ovo napisati i dodati da je član SDP-a :lol:
Alfonso97

#74484 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Alfonso97 »

archi_a wrote: 13/01/2023 15:40 Očekivati smislen odgovor ili dostojenstvenu prepisku sa forumašem koji je deklarisani član bilo koje političke partije, i kojem u svakoj rečenici viri težnja za uhljebljenjem je nonsens.
Taj će braniti stavove, ko da mu život zavisi od toga. Bolje mu oko izvadi, al mu u stranku i šefa ne diraj. I umro bi a ne bi znao da su stranke poklopile sve, al baš sve pore našeg društva. Pa, nevjerovatno je da se u jebeno komunalno ne možeš zaposliti bez stranačke preporuke i samo ako tvoja opcija "pobjedi". Sve ste poklopili, samo fotelje. Očekivati od vas smislen odgovor, očekivati od vas argumente, očekivati od vas dostojanstvenu prepisku je misija nemoguće.
Ljudi, vi niste ni svjesni koliko se nama, iz realnog sektora, neovisnog od budžeta i odluke stranačkih tajkuna GADITE! Gadite nam se više i od samih stranačkih lidera, jer ste potrčci, podguzne muhe, klimoglavci koji nemaju ili ne smiju izreći vlastito mišljenje jer im je u glavi uvijek kalkulacija:"da li će to štetiti mojoj opciji, da li će me to onda lično ugroziti?".
I hajde, mogao bih se "potruditi" da vas aparatčike razumijem u tome, ali da nemate takta, da ste kao roboti koji nemate osjećaja u pristupu građanima, da ne znate kako da svojim izborom riječi približite svoju političku opciju građanstvu, pa i forumskom puku, da svojim pristupom i lijepim ophođenjem, pisanjem i komunikacijom privučete nekoga možda da se priključi vašoj opciji, da vas podrži, da razmotri svoje stavove, da se prikloni...... Neee, vi napadate ko hijene. Čoporativno. U valovima. Tako radikalno branite stavove, uz sočne uvrede i etikete, kao da vam život o tome ovisi. A izgleda da i ovisi, jer ipak "radno mjesto", brale.
Da, niste vi ni svjesni, stranački botovi kako se gadite običnim građanima koji ne ovise o budžetu i stranci. Pa i ovdje na forumu. :oops:
Odkud vi gazde iz realnog sektora ovdje na forumu?

Da vam ne fali radnika sa rade za 600KM plus subota svaka rada i Nedjelja ako te sef nazove moras na posao. Smije li se godisnji uzeti kas ti zelis a ne kad ti gazda odobri?
Spit_fire

#74485 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Spit_fire »

mirza_15 wrote: 13/01/2023 17:03

Fortin stari dobio pare od ministarstva privrede kao i hiljade drugih jer je ispunio uslove. To što mu je sin premijer ga ne diskriminira u tom pogledu. Pare su dobili SVI koji su ispunili uslove jer je to bilo njihovo pravo. To je isto kao da si napisao da nema pravo na povrat poreza. Ovakav argument može potegnuti samo SDA bot. Ti SDP-a nisi vidio ni u prolazu.

Ovo vidovita Džemila, kartel hu-ha ne vrijedi ni komentarisati. Samo pokazuje ko si i šta si (vratiti se na prethodni pasus).

To nije "rekao Forto". To je zvanična statistika. A kada 450 novih policajaca počne da radi ta će statistika biti još i bolja. Još, pazi sada, nisu nikome ništa dužni jer je to 450 koji su bili najbolji na konkursu. Dakle, primljeni najbolji i bez "dugova" prema nekome kao do sada. 450 radnih mjesta bez štele.
Ok povlacik za fortinog starog upravu si...pograna percepcija s moje strane

A toplane si preskocio?

Pa eto i fadil ima navodnu statiku da je njegova vlada najbolja ikad? Pa jel to znaci da jeste?
A_A_AKCIJA

#74486 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by A_A_AKCIJA »

mirza_15 wrote: 13/01/2023 17:03 Dva korumpirana doktora su dokaz protiv trojke? Ne kontam kako.
Tri doktora i medicinska sestra, koji su djelo počinili 2018. dakle prije vladavine Trojke.

I onda se ljuti kada mu kažeš da je lažov.
mirza_15

#74487 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mirza_15 »

Spit_fire wrote: 13/01/2023 17:08
mirza_15 wrote: 13/01/2023 17:03

Ok povlacik za fortinog starog upravu si...pograna percepcija s moje strane

A toplane si preskocio?

Pa eto i fadil ima navodnu statiku da je njegova vlada najbolja ikad? Pa jel to znaci da jeste?
Za toplane nisam upratio. Ako sam dobro shvatio neko zapošljavanje stranačkog kadra? Ako je tačno, onda je za osudu, ali nisam ni očekivao totalnu promjenu paradigme preko noći. Neke stvari su ideal, a ideal je, po definiciji, nedostižan. Mi možemo biti manje ili više korumpirani i imati manju, veću ili nultu stopu tolerancije na te stvari, a toga će uvijek biti. Ima toga i u najsređenijim društvima. Evo ovaj konkurs za policajce i 450 mladih ljudi u veoma osjetljivom sektoru primljenih bez štele je već veliki korak naprijed. Ovdje treba istači da imenovanja na rukovodeće pozicije ne smatram zapošljavanjem. U idealnom društvu bi na ta mjesta trebale dolaziti najbolje osobe, ali se kod nas još uvijek preko tih pozicija provode politike (ne nužno u lošem kontekstu) i stranke koje imaju vlast očekuju na tim mjestima ljude preko kojih će te politike moći provoditi. Zapošljavanje ljudi na neodređeno i na obične poslove je čisti kriminal i ako toga ima, s noge na nogu treba nabiti one koji to rade, te na taj način lagano čistiti tu pojavu koju, opet kažem, nikada ne možeš očistiti do kraja
meridiyan

#74488 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by meridiyan »

:D
Vukanović: Očekujem da Konaković, inšAllah, odnese Dodikov orden Putinu
mirza_15

#74489 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mirza_15 »

A_A_AKCIJA wrote: 13/01/2023 17:14
mirza_15 wrote: 13/01/2023 17:03 Dva korumpirana doktora su dokaz protiv trojke? Ne kontam kako.
Tri doktora i medicinska sestra, koji su djelo počinili 2018. dakle prije vladavine Trojke.

I onda se ljuti kada mu kažeš da je lažov.
:thumbup:
tramvajtrojka

#74490 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by tramvajtrojka »

meridiyan wrote: 13/01/2023 17:22 :D
Vukanović: Očekujem da Konaković, inšAllah, odnese Dodikov orden Putinu
tko gubi ima pravo i da se ljuti :mrgreen: :mrgreen:
Johny12

#74491 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Johny12 »

mk ultra wrote: 13/01/2023 06:48
Johny12 wrote: 13/01/2023 04:40

Ne znam Gandalfe, i ja sam kao i ti u Americi, al nikako mi se ne svidja ovo sto osmorka radi. Ne znam, mozda nisam upucen, mozda je SDA radila i gore kao sto ti kazes….. Al zahebi SDA, jel ovo najbolje sto mozemo??
Vrati se pa nam pokazi :mrgreen:
Vidis, to samo pokazuje tvoju politicku kulturu jer impliciras da ako nisam tamo nemam pravo komentirati.

Eto povrsno sam prelistao tvoje postove, vidim pises i Ukrajini. Pretpostavljam da nisi u Kijevu.

Dakle sta tebi daje pravo iznositi misljenje o ratu tamo a da ne zivis u UA?
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#74492 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by mk ultra »

Johny12 wrote: 13/01/2023 17:52
mk ultra wrote: 13/01/2023 06:48

Vrati se pa nam pokazi :mrgreen:
Vidis, to samo pokazuje tvoju politicku kulturu jer impliciras da ako nisam tamo nemam pravo komentirati.

Eto povrsno sam prelistao tvoje postove, vidim pises i Ukrajini. Pretpostavljam da nisi u Kijevu.

Pokazi mi ijedan post gdje pametujem sta se treba uraditi u UKR
Johny12

#74493 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Johny12 »

GandalfSivi wrote: 13/01/2023 12:03
Johny12 wrote: 13/01/2023 04:40
Ne znam Gandalfe, i ja sam kao i ti u Americi, al nikako mi se ne svidja ovo sto osmorka radi. Ne znam, mozda nisam upucen, mozda je SDA radila i gore kao sto ti kazes….. Al zahebi SDA, jel ovo najbolje sto mozemo??
Normalno da nije najbolje sto se moze, normalno da je i zdrava kritika okay, ali ubise botovi spinom sa svih strana (ne pricam samo o forumu ovdje, nego o mnogim stvarima, od bolesnih FB stranica do medija). Stvara se atmosfera
Izdaje koja veze s vezom nema. Udara se sa svih strana i tesko je pametan ostati, ali upravo zbog toga treba udahnuti i izdahnuti pa polako mozak koristiti. Halo, agencija za lijekove je preko noci krucijalna za opstanak drzave postala.
Dobro slazem se za tu agenciju, postoji neki nacionalni kljuc i rotacije i to se mora postovati. SDA propaganda.

No brinu me druge stvari: Dodik je postavio uslov da mu se ne blokiraju investicije, kao brana na Drini, aerodrom itd. Ne znam je li osmorka pristala na to ili planira pristati. To sto formiraju vlast implicitno upucuje da jesu, ali ne znam, bumo vidli.

Koliko je meni poznato, problem sa tim projektima je da je on-Dodik raspisivao tendere, a ne drzava bih kao je zakonom predvidjeno. Stoga su i nevazeci. Ako mu se th popusti, popustas na ustrb drzave i dalje je degradiras.

Generalno, ne zanima me sta je sda radila: znam da su lopovi i ne podrzavam ih. Gledamo naprijed i sta ce biti: a politika ufldovoljavanju Dodiku po pitanju kljucnih stvari, kao drzavna imovina ili ovi tenderi nije pravi put.
Johny12

#74494 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Johny12 »

mk ultra wrote: 13/01/2023 17:56
Johny12 wrote: 13/01/2023 17:52

Pokazi mi ijedan post gdje pametujem sta se treba uraditi u UKR
Iznosis misljenje bas kao i ja ovdje. Kapis?

A sad setnja alergican sam na te sto na prvu povlace gdje ko zivi kao preduslov za komentarisanje na forumu
laik1981

#74495 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by laik1981 »

Sad se vec brukas.
sta jos kaze? Clan je SDP-a :lol: Kakva botina :lol:
Spit_fire

#74496 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Spit_fire »

laik1981 wrote: 13/01/2023 18:06

Sad se vec brukas.
:roll: ko mi kaze...ovi sto zastuapju jednoumlje

za tvoju informaciju od 2010. :bih:

Cekaj @GandalfSivi ti ne zivis u BiH?
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#74497 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by izvrsni direktor »

PM72 wrote: 13/01/2023 16:22 Kad napišu da je neka stranka nešto "dobila" ili joj je "pripalo"-ja se izaspem.
Kako drugacije da se izraze a da bude prihvatljivo?
Neko ministarstvo ili agencija je pripala na upravljanje nekoj stranci da sprovede svoje ideje iz okvira te agencije ili tog ministarstvs.
Ako stranka zeli da sprovede ono sto je svojim biracima obecala, onda mora i da kao direktora postavi nekog ko je ili blizak idejama koje ta stranka ima, ili se slaze sa tim idejama, ili je sam kreirao te ideje.
Pa svugdje u svijetu je tako pa i u toj divnoj njemackoj, stranka dobije neko ministaratvo ili agenciju ili stajazmamsta i bujrum pokazite svoje ideje pa cemo ocijeniti za 4 godine.
Kako bi vi? Da za mjestp direktora postave nekog ko ima totalno druga ubjedjenja i ideje od onih koja stranka ima, i onda posle 4 godine da im jebete majku sto nisu nista uradili od pnog stp su obdecali? Jasno je ono...jebat cete im sve sta god da oni urade jer ne dolaze iz vama pozeljne stranke. Ali de malo logicki razmislite.
laik1981

#74498 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by laik1981 »

Spit_fire wrote: 13/01/2023 18:07
laik1981 wrote: 13/01/2023 18:06
:roll: ko mi kaze...ovi sto zastuapju jednoumlje

za tvoju informaciju od 2010. :bih:
:facepalm:
duh_sa_sjekirom

#74499 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by duh_sa_sjekirom »

Eno Baketu svi krivi, samo on nije... :-)
Veli, sklonili ga stranci jer im smeta...a ne spominje da je na izborima izgubio sa 115 000 glasova razlike :lol:
Last edited by duh_sa_sjekirom on 13/01/2023 18:24, edited 2 times in total.
Spit_fire

#74500 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Spit_fire »

duh_sa_sjekirom wrote: 13/01/2023 18:23 Eno Baketu svi krivi, samo on nije... :-)
Veli, sklonili ga stranci jer im smeta...a ne spominje da je izgubio sa 115 000 glasova :lol:
Pa njega ne zele ni ovi iz SDA sto su izbori dokazali, al dzaba kad se hanuma mora slusat i njeno ispostovat
Locked