De ba Amare okani me se zivota ti. Nemoj me molim te vise citirati, eto ako moze ikako. Bujrum komentarisi imas pravo, ali me nemoj citirati jer mi dolaze notifikacije a ni najmanje nisam zainteresovan da cijeli dan vodim neke djecije diskusije s nekim kome je ocigledno dosadno.
Jedino sto ima smisla tu da se odgovara, Michelin Energy Saver je dobra guma za manja gradska auta manje snage, kojima je prvenstveno bitno da budu mali potrosaci, koja ce zadrzati performanse koje ima (koliko god one skromne bile) jako dugo i trajati jako dugo. I tu nikakve filozofije nema. Kad je stavljaju na veca auta obicno bude neka eko verzija auta, Bluemotion i slicno.
I to opet nikakve veze nema s trenutno aktuelnom diskusijom, jer se Energy Saver ne stavlja da se umanje troskovi i cijena auta jer one nisu bas jeftine.
@Ned071, znaci sto je najbolje u Australiji, jer je tu najbolje i argumenti se mogu bazirati na tome. Da je najbolje u Evropi, ne bi se moralo potezati za Australijom, Amerikom i slicno, ali jebiga nije pa mora.