Narod i Pravda (Konakovic)

Post Reply
Bosanski_kralj

#7426 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Bosanski_kralj »

Nike af1 white wrote: 23/06/2020 23:35 pa ja ta nadmenost ih je skoro i ubila ako to ne vide neka se ubiju dino i pedja su za vecinu SDP kombinacija angele merkel i nekog skandinavskog premijera iako sdp ima dobrih kadrova na nivou prosle vlade ostatak partije je kao zaglavljen u nekom dugom snu gdje su neko i nešto a u sustini ih ns dere na svim poljima dok se u SDP-u dogovore da odg na nesto ostatak koalicije je i zavrsio sa tom pricom vec
NS dere na svim poljima, a van KS ih nema ni na vidiku. :-)

I da, NS će u budućnosti imati više unutarstranačkih previranja nego što SDP ima.
kluz franjo

#7427 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by kluz franjo »

https://www.narodipravda.ba/vijesti/iz- ... a-sarajeva
Svjetonazorne stvari su jedna stvar, a političke kalkulacije su nešto sasvim drugo.
NiP-u želim puno sreće sa "trećeputašima".
Styling

#7428 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

putokaz1 wrote: 23/06/2020 21:33 Pa za koga će glasati
SDA SPAVAč Almedin Miladin nego za Drugog SDA Spavača
Prvi je doveo i Skaku za Gradonačelnika što ne bi i SD(SPID) Miru Lazovića
Nama sad Miladin predstavlja ''Opoziciju SDA-u'' u Sarajevu
E moje Sarajelije za koga će te vi masovno glasat i kome vi vjerujete
Za Miladina niko nije mogao glasati jer NiP nije postojao na proslim lokalnim izborima. I Toni Vukadin je bivsi SDA. Da oni nisu napustili SDA NiP ne bi imao svojih predstavnika u opstinskim vijecima i u gradskom vijecu.
Styling

#7429 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

kluz franjo wrote: 24/06/2020 01:29 https://www.narodipravda.ba/vijesti/iz- ... a-sarajeva
Svjetonazorne stvari su jedna stvar, a političke kalkulacije su nešto sasvim drugo.
Bolje je glasati za Miru Lazovica nego za Denisa Stojnica.
Styling

#7430 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Bila sam frapirana kada sam vidjela da se Edina Gabela, dugogodisnja SDA vijecnica u Novom Gradu, pokrivena Bosnjakinja, izjasnjava kao Ostali. Hipokriziji SDA nikad kraja.
The 51st State

#7431 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by The 51st State »

Banksy wrote: 23/06/2020 18:54 Otkud sad ovo?

NiP će podržati Miru Lazovića za zamjenika predsjedavajućeg Gradskog vijeća Sarajeva
http://www.klix.ba/clanak/200623131

"zamjenik predsjedavajućeg Gradskog vijeća Grada Sarajeva iz reda srpskog naroda,"

SDP ima Živanovića, zašto Lazović, zar je bio jedini kandidat?

https://gradskovijece.sarajevo.ba/lista ... ika%C5%BEi
Mozda disciplonovanie sdp da ne izlecu sa glupim inicijativama?
putokaz1

#7432 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by putokaz1 »

Za Miladina niko nije mogao glasati jer NiP nije postojao na proslim lokalnim izborima. I Toni Vukadin je bivsi SDA. Da oni nisu napustili SDA NiP ne bi imao svojih predstavnika u opstinskim vijecima i u gradskom vijecu.
[/quote]

Miladin je doveo borca protiv Antifašizma u fotelju Gradonačelnika ako zatreba dovest će opet
Banksy

#7433 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Banksy »

The 51st State wrote: 24/06/2020 07:29
Banksy wrote: 23/06/2020 18:54 Otkud sad ovo?

NiP će podržati Miru Lazovića za zamjenika predsjedavajućeg Gradskog vijeća Sarajeva
http://www.klix.ba/clanak/200623131

"zamjenik predsjedavajućeg Gradskog vijeća Grada Sarajeva iz reda srpskog naroda,"

SDP ima Živanovića, zašto Lazović, zar je bio jedini kandidat?

https://gradskovijece.sarajevo.ba/lista ... ika%C5%BEi
Mozda disciplonovanie sdp da ne izlecu sa glupim inicijativama?
Možda. A možda i ne.
kluz franjo

#7434 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by kluz franjo »

Styling wrote: 24/06/2020 06:59
kluz franjo wrote: 24/06/2020 01:29 https://www.narodipravda.ba/vijesti/iz- ... a-sarajeva
Bolje je glasati za Miru Lazovica nego za Denisa Stojnica.
Ima raznih opcija.
Može se i kandidat iz NiP-a ponuditi i glasati za njega.
Može se biti suzdržan, a i biti odsutan.
Njihov izbor. Good luck with that.
JThomas

#7435 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JThomas »

a u kojoj je uopšte sad formalno stranci drug krkić, ovaj lazović?
Banksy

#7436 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Banksy »

SPD,
I idu na izbore s Komšićem.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/stranke ... /191107161

Vijest je stara, ali je potvrđena prije par dana.
Roccohljup

#7437 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Roccohljup »

Nadam se da NiP neće podržati ovog bilmeza :-)
PRIJEDLOG USD-a: Hoće li Denis Stojnić postati zamjenik predsjedavajućeg Gradskog vijeća Sarajeva!? (FOTO)
Denis Stojnić, gradski vijećnik Sarajeva te općinski vijećnik u Starom Gradu, objavio je informaciju da ga je Klub vijećnika USD-a u Gradskom vijeću, kojem pripada, predložio za zamjenika predsjedavajućeg GV-a.

Politika
Prije 34 min Prije 20 min
0

Na toj funkciji je, kako je istaknuo, bila Mira Jurić, koja je i suosnivač Unije socijaldemokrata BiH, a koja je, nažalost, krajem 2019. preminula.

"Ja sam, također, član USD-a BiH, a predsjednik USD-a je Drago Jurić, suprug pokojne Mire, koji je tražio od mene da zauzmem njeno mjesto. Ukoliko budem izglasan većinom glasova gradskih vijećnika, naknadu koja mi pripada, donirat ću djeci poginulih policajaca, jer je njima novac potrebniji nego meni. Mnogi se, vjerovatno, sjećaju da smo moj brat Dado Stojnić i ja pokrenuli inicijativu da se djeci poginulih policajaca, koji su naši istinski heroji, jer su dali živote za Sarajevo, pruža finansijska pomoć u vidu stipendija. Ta inicijativa je bila izglasana, ali nažalost, nikad nije provedena u praksi. Ono što je sigurno da ću uraditi ako budem izabran jeste da ću novac koji zaradim kao zamjenik predsjedavajućeg, prosljeđivati svaki mjesec djeci poginulih policajaca. To smatram svojom moralnom i ljudskom dužnošću", kazao je Stojnić.

Vijećnici Naroda i pravde (NiP) u Gradskom vijeću Sarajeva danas su objavili da će podržati imenovanje Mire Lazovića na poziciju zamjenika predsjedavajućeg Gradskog vijeća Sarajeva iz reda srpskog naroda.
high_volume

#7438 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by high_volume »

Roccohljup wrote: 24/06/2020 14:45 Nadam se da NiP neće podržati ovog bilmeza :-)
PRIJEDLOG USD-a: Hoće li Denis Stojnić postati zamjenik predsjedavajućeg Gradskog vijeća Sarajeva!? (FOTO)
Denis Stojnić, gradski vijećnik Sarajeva te općinski vijećnik u Starom Gradu, objavio je informaciju da ga je Klub vijećnika USD-a u Gradskom vijeću, kojem pripada, predložio za zamjenika predsjedavajućeg GV-a.

Politika
0

Na toj funkciji je, kako je istaknuo, bila Mira Jurić, koja je i suosnivač Unije socijaldemokrata BiH, a koja je, nažalost, krajem 2019. preminula.

"Ja sam, također, član USD-a BiH, a predsjednik USD-a je Drago Jurić, suprug pokojne Mire, koji je tražio od mene da zauzmem njeno mjesto. Ukoliko budem izglasan većinom glasova gradskih vijećnika, naknadu koja mi pripada, donirat ću djeci poginulih policajaca, jer je njima novac potrebniji nego meni. Mnogi se, vjerovatno, sjećaju da smo moj brat Dado Stojnić i ja pokrenuli inicijativu da se djeci poginulih policajaca, koji su naši istinski heroji, jer su dali živote za Sarajevo, pruža finansijska pomoć u vidu stipendija. Ta inicijativa je bila izglasana, ali nažalost, nikad nije provedena u praksi. Ono što je sigurno da ću uraditi ako budem izabran jeste da ću novac koji zaradim kao zamjenik predsjedavajućeg, prosljeđivati svaki mjesec djeci poginulih policajaca. To smatram svojom moralnom i ljudskom dužnošću", kazao je Stojnić.

Vijećnici Naroda i pravde (NiP) u Gradskom vijeću Sarajeva danas su objavili da će podržati imenovanje Mire Lazovića na poziciju zamjenika predsjedavajućeg Gradskog vijeća Sarajeva iz reda srpskog naroda.
E čuj siledžijske bagre, ono bi policajce potkupljivalo jeftinim vijećnićkim novcem, pa da kasnije može raditi i više nego što sada fursati Starim Gradom :-) Kako podlo i perfidno :(
El_comadante

#7439 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by El_comadante »

Roccohljup wrote: 24/06/2020 14:45 Nadam se da NiP neće podržati ovog bilmeza :-)

Politika
0

pa eto NiP je glasao za Lazovića.
putokaz1

#7440 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by putokaz1 »

Miro Lazović je SDA Spavač tj Petak 13 kao i Stojnići Miladin i izgleda i budući NIP :D
Styling

#7441 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Nisam sigurna da u gradakom vijecu stranka igra neku vaznu ulogu.
Roccohljup

#7442 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Roccohljup »

Vala ponuda kandidata je bas bljak :mrgreen:
Banksy

#7443 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Banksy »

Nadam se da je Konaković dobro i da se sasvim oporavio.
Slika i poruka koju je poslao u javnost, bajramska druženja u velikom društvu bez bilo kakvih mjera zaštite, bili su loši i jako pogrešni.
Velika greška i velika šteta, sad je jasno.
Styling

#7444 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Na osnovu "contact tracing"-a u Skupstini KS mogu skontati ko sa kim suruje :D
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#7445 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by izvrsni direktor »

Banksy wrote: 29/06/2020 10:10 Nadam se da je Konaković dobro i da se sasvim oporavio.
Slika i poruka koju je poslao u javnost, bajramska druženja u velikom društvu bez bilo kakvih mjera zaštite, bili su loši i jako pogrešni.
:lol:
Bajram bio prije skoro 2 mjeseca
piupiu

#7446 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by piupiu »

izvrsni direktor wrote: 29/06/2020 18:12
Banksy wrote: 29/06/2020 10:10 Nadam se da je Konaković dobro i da se sasvim oporavio.
Ipak će biti da je prije mjesec.
Banksy

#7447 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Banksy »

izvrsni direktor wrote: 29/06/2020 18:12
Sasvim nebitno kad je bio i kojim putem i kako je zakačio virus.
Poruka nepridržavanja preporučenih mjera zaštite nije bila dobra. Ako se u njega danas gleda i ako se njegova sluša, mora se više voditi računa o ponašanju u ovim kriznim vremenima i porukama koje šalje. Ostaviće dojam nepouzdane, neozbiljne, lakomislene osobe, a to, pretpostavljam, nije poruka koju želi poslati.
Čitam danas da je dobro zaglavio. Žao mi je,
Brz oporavak :thumbup:
madner

#7448 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by madner »

VIK smanjio gubitke i time i troskove struje za pumpe. Zato prosle godine nije bilo redukcija struje mada je bilo manje padavina.

Nije normalno koliko su bolji rezultati kada je cilj ponesto i uraditi. Istovremeno znaci da su za ranije redukcije direktno odgovorni SDA. Njihov kadar koji ili nije znao ili umio bolje.
putokaz1

#7449 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by putokaz1 »

Kakva je razlika izmedju SDA kadra i NIP kadra
Pa nikakva
Isti ljudi su nekad slušali premijera Konakovića a on slušao Bakira,sad slušaju budućeg ,Ko zna Šta, Konakovića
Isti ljudi su to samo malo preletali
Šta mogu kad Nevjerujem onome koji je 2016 doveo skaku-Almedinu ako mu vi vjerujete,sami ste krivi :D
drug_profi

#7450 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

Pretjeruješ.
Ovaj rat između Dine i Izetbegovića je otišao predaleko.
SDA bi došla u obzir ako se reformiše, a znaš kad će to biti moguće obzirom da su cijelu stranku poklopili ljudi koji gledaju samo kako će use nase podase... budzetskim parama.
Post Reply