Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Imam Samsung Galaxy SII i gledam performanse svog mobitela i Nexusa 4 ... Po svemu sudeci,Nexus 4 je dosta jeftiniji,a jaci u performansama?! Zna li ko,zasto toliko odstupa cijena Nexusa 4? Je li mozda samo stvar brenda Samsunga,ili ima nesto SII,sto nema Nexus 4 ?
Ray wrote:Imam Samsung Galaxy SII i gledam performanse svog mobitela i Nexusa 4 ... Po svemu sudeci,Nexus 4 je dosta jeftiniji,a jaci u performansama?! Zna li ko,zasto toliko odstupa cijena Nexusa 4? Je li mozda samo stvar brenda Samsunga,ili ima nesto SII,sto nema Nexus 4 ?
Nexus 4 je jeftin "samo" u Americi. Već u njemačkoj je skuplji 33% nego tamo, a cijenu kod nas da ne spominjem.
Qler wrote:Jeste da nije tema, ali koji ti argumenti trebaju vise. Radis na crno. To je argument. Krades i ljude i drzavu. To je argument.
1. Ako je Adsense, Affiliate i CPA na crno onda da.
2. Ako misliš na to da ne plaćam porez za Adsense (<50 eura mjesečno), Affiliate (<30-40 eura mjesečno) i CPA (<$60) onda si u pravu.
Kod nas narod voli druge optuživati bez ikakvih dokaza.
Jednostavno sam upućeniji malo u trenutni taxi "sistem" u kantonu i volim komentarisat o tome.
nije u pitanju blabla kao sto kazes nego jednostavno trazis aplikaciju za rad na crno
kakve veze imaju adsense affilate ili bilo sta drugo sa ovom pricom?
kako god okrenes nisi u pravu a ti se sada izvlaci s nekim pricama koliko hoces
kad otkrijes ako iakako otkrijes sta zelis sa tom aplikacijom moze se prica promijeniti al cisto sumnjam
Qler wrote:Jeste da nije tema, ali koji ti argumenti trebaju vise. Radis na crno. To je argument. Krades i ljude i drzavu. To je argument.
1. Ako je Adsense, Affiliate i CPA na crno onda da.
2. Ako misliš na to da ne plaćam porez za Adsense (<50 eura mjesečno), Affiliate (<30-40 eura mjesečno) i CPA (<$60) onda si u pravu.
Kod nas narod voli druge optuživati bez ikakvih dokaza.
Jednostavno sam upućeniji malo u trenutni taxi "sistem" u kantonu i volim komentarisat o tome.
nije u pitanju blabla kao sto kazes nego jednostavno trazis aplikaciju za rad na crno
kakve veze imaju adsense affilate ili bilo sta drugo sa ovom pricom?
kako god okrenes nisi u pravu a ti se sada izvlaci s nekim pricama koliko hoces
kad otkrijes ako iakako otkrijes sta zelis sa tom aplikacijom moze se prica promijeniti al cisto sumnjam
A gdje sam ja to tražio aplikaciju?
Naveo sam čime se bavim, hoću reći nisam taksista .
sasvim je nevazno sada ko je trazio aplikaciju
ok nije on trazio aplikaciju nece on raditi al ko god ej trazio tu aplikaciju vrlo vjerovatno hoce da radi na crno
i to je dovoljno da se populjuje jer hoce da radi na crno
tebi se izvinjavam jer nisam pratio ko je sta trazio samo odgovaram na napisan tekst a ti i u zadnjem koliko sam vidio branio to
Ama pusti te ga. Nije ovo tema Tužilaštvo BiH ili FMUP gdje mi radimo na poslovima rasvjetljavanja i rješavanja krivičnih djela i zločina. Traži frajer aplikaciju, ako ko zna neka ga uputi, ne trebamo mu sada moralne prodike držati je li to ok ili nije. I ja sam tražio neki dan aplikacije za astronomiju, a vidi čuda, nisam astronom Možda frajer hoće ručno da mjeri zakida li ga koji taksista
Ray wrote:Imam Samsung Galaxy SII i gledam performanse svog mobitela i Nexusa 4 ... Po svemu sudeci,Nexus 4 je dosta jeftiniji,a jaci u performansama?! Zna li ko,zasto toliko odstupa cijena Nexusa 4? Je li mozda samo stvar brenda Samsunga,ili ima nesto SII,sto nema Nexus 4 ?
Za koliko možeš prodati svoj S2, a za koliko možeš nabaviti Nexus 4?
Duplo skuplji Nexus prijatelju, a i duplo bolji bolji..
BadBoy wrote:Ama pusti te ga. Nije ovo tema Tužilaštvo BiH ili FMUP gdje mi radimo na poslovima rasvjetljavanja i rješavanja krivičnih djela i zločina. Traži frajer aplikaciju, ako ko zna neka ga uputi, ne trebamo mu sada moralne prodike držati je li to ok ili nije. I ja sam tražio neki dan aplikacije za astronomiju, a vidi čuda, nisam astronom Možda frajer hoće ručno da mjeri zakida li ga koji taksista
nije tema zato smo i rekli trazi na prikladnom mjestu
a sto ne kaze bar hocu da vidim zakida li me taksista odmah bi mu stavio aplikaciju koju trazi
Za koliko možeš prodati svoj S2, a za koliko možeš nabaviti Nexus 4?
Duplo skuplji Nexus prijatelju, a i duplo bolji bolji..
Bit ce da je upravu jahh,kao i ti sto se tice cijene. Evo gledao sam opet po online storeovima,ipak je skuplji Nexus 4 - u Americi je skuplji izgleda S2,zato sam se i zbunio,jer sam gledao cijene preko gmsarene
Dijeluje kao zvijer Nexus 4,to bi mogla biti buduca investicija,kada mi dosadi SII
Znas ti koliko je golf 5 u americi a koliko u njemackoj? Razlika je evropskog trzista tamo i ovdje.. kao i obratno americkog u evropi i tamo. Zivio sam u chicagu i vidio razlike.
Nego daj odgovorite mi za s2 ovo.. koliko maximalno mogu uzeti i namiriti za NOV s3
andr0id wrote:Znas ti koliko je golf 5 u americi a koliko u njemackoj? Razlika je evropskog trzista tamo i ovdje.. kao i obratno americkog u evropi i tamo. Zivio sam u chicagu i vidio razlike.
Nego daj odgovorite mi za s2 ovo.. koliko maximalno mogu uzeti i namiriti za NOV s3
Sent from my GT-i9001
Ja sam svoj S2 na Piku prodao za 400 KM, u roku od dva dana prodao, mogao sam dobit možda i više ali mi se žurilo, a Nexus 4 16 GB ću platiti na rate Telecomu 870 KM.
andr0id wrote:Znas ti koliko je golf 5 u americi a koliko u njemackoj? Razlika je evropskog trzista tamo i ovdje.. kao i obratno americkog u evropi i tamo. Zivio sam u chicagu i vidio razlike.
Sent from my GT-i9001
Ja sam svoj S2 na Piku prodao za 400 KM, u roku od dva dana prodao, mogao sam dobit možda i više ali mi se žurilo, a Nexus 4 16 GB ću platiti na rate Telecomu 870 KM.
Toliko i o jeftonoći Nexusa
S' mobitela
Ja sam N4 platio 750, što je za tu klasu mobitela sasvim pristojna cijena.
Sent from my GT-i9001
S' mobitela
Ja za tačno 600 iz Njemačke naručio (8GB). Mogao sam iz US preko prijatelja za 540, ali sam se bojao carine.
ernadr wrote:
S' mobitela
Ja za tačno 600 iz Njemačke naručio (8GB). Mogao sam iz US preko prijatelja za 540, ali sam se bojao carine.
moze li mi neko objasniti kako mogu obrisati backup na s3, vishe puta sam pravio backup preko nandroida i mislim da mi je zbog toga ostalo jos samo giga interne memorije. prilikom svake instalacije roma isao sam na factory reset, ako je to releventano.
kako pravim format i je li to moguce i da li to brise neke sistemske filove. vjerovatno je slicno na kao instalacija windowsa, dakle bios ostaje?! i nadam se da pordedjenje nije mnogo glupo:)
ako moze i da mi kazete gdje pohranjuje slike koje pravim? ima i toga ali bash toliko da sam gotovo ostao bez memorije i nema! externu karticu slabo koristim jer je samo 2 gige.
nadam se da ce neko imati strpljenja da mi obajsni?:)