Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Locked
Bodkin

#73101 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Bodkin »

Alfons Kauders wrote: 09/01/2023 17:41
A_A_AKCIJA wrote: 09/01/2023 16:42

Ključni problem je SDA. I to problem koji možemo riješiti.

Reuf i Komšić su u službi SDA. Tako, oni nisu toliki problem, koliko to što promoviraju.

I nisu toliko bezazleni. Komšić je bio ključan za rušenje vlade u Sarajevu. Trenutno je u čvrstom zagrljaju sa Bakirom, da ih je teško razlikovati.

Komšić je dobar primjer zašto ne treba slušati šta se priča, nego gledati šta se radi. Najbolja proBiH retorika i najgori rezultat u jednom čovjeku.
Ne zanima me. Ne znam zašto je to toliko teško shvatiti i prihvatiti?

Ljude koji nisu u politici ne zanima vaša desetogodišnja svađa i opsesija bivšim partijskim drugarima, tj. Komšićem, Suljagićem, a još manje Reufom. Ljudi imaju druge prioritete i probleme. Ljudi ne napuštaju zemlju zato jer je Suljagić direktor centra u Srebrenici, kreditni rejting nam ne pada jer je Reuf nešto objavio na Twitteru. Prosječni glasač nema pojma ni ko je Reuf, a Komšić svakako ne može biti kandidat na sljedećim izborima.

Opsjednuti ste temama i likovima za koje 99% glasača zaboli kita, počev od mene i svih osoba u mom okruženju s kojim pričam o politici. Kako, ali stvarno kako je moguće da to niste bili u stanju shvatiti od 2012 do danas? Kako jebem mu miša?
Jarane pravis se glup, a dobro znamo da nisi. Da, reuf, komsic i slicni idioti su razlog za odlazak, kreditni rejting i sve ostalo.
Tako sto je fokus na njima i njihivom radu koji je nepostojeci. Umjesto da je fokus na kreditnom rejtingu, fokus je na komsicu vec 20 godina. Na radeljasu, na fadilu i sda nacinu zivota. Sve ti to znas samo se pravis dobro lud

Barem tu na najbogatijem i najperspektivnijem komadu zemlje. Samonpogledas KS zadnje 4 godine i vidis zasto je komsic, nekakav reuf i slicni najveci problem. Da njih nema, mogli bi se raditi na vecim stvarima
velikonja

#73102 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by velikonja »

Daft Haruki wrote: 09/01/2023 16:32 Jbte jos Komsic aktuelan.
Jesam ja jedini koji razmislja o Komsicu i slicnim da su na buzetu preko dvdeset godina nesto se bore za BiH a nikad napretka osim na njihovom bankovnom racunu.
Super ga je slusati ali tu je bratbratu 20 godina i nista. Plata min 5000km . Zena djeca do petog koljena obezbjedeni. Vidi li iko ovako ove politicare.
Komsic je jos dobar kakvih ima. On puno ne hapa. On je makar elokventan i kolko toklo podkovan politicar ali brate citav zivot muze buzet.
Ja ne kontam ljude.
Dajte ljudi jeste mazohisti.
:thumbup:

ovo na sve i jednog politicara osim pojedinih iz ns, mozes primjeniti

izetbegovic, u politici od 2003, mozdanije placa 5tica ali n9je nje puno manja
konakovic, u politici od 2004 , placa, vidi kao i gore
niksic, u politici od 2006, placa isto
kasumovic, od 1999 ( samo su genjac i spiric duze :mrgreen: )
kuko, orgesevic, arnaut....nastavi niz

ucinak kod svih....khurac od ovce

i onda...zasto samo komsica prozivati...i od njega nocne more imati
channel10

#73103 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by channel10 »

Zato sto im Komsic smeta. Za napisati ovako nesto treba biti bas bez mozga jer taj isti Komsic i njegova stranka imaju glasova kao pola i vise od pola trojke :-) :oops:
Alfons Kauders

#73104 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Alfons Kauders »

Bodkin wrote: 09/01/2023 17:48

Ljude koji nisu u politici ne zanima vaša desetogodišnja svađa i opsesija bivšim partijskim drugarima, tj. Komšićem, Suljagićem, a još manje Reufom. Ljudi imaju druge prioritete i probleme. Ljudi ne napuštaju zemlju zato jer je Suljagić direktor centra u Srebrenici, kreditni rejting nam ne pada jer je Reuf nešto objavio na Twitteru. Prosječni glasač nema pojma ni ko je Reuf, a Komšić svakako ne može biti kandidat na sljedećim izborima.

Opsjednuti ste temama i likovima za koje 99% glasača zaboli kita, počev od mene i svih osoba u mom okruženju s kojim pričam o politici. Kako, ali stvarno kako je moguće da to niste bili u stanju shvatiti od 2012 do danas? Kako jebem mu miša?
Jarane pravis se glup, a dobro znamo da nisi. Da, reuf, komsic i slicni idioti su razlog za odlazak, kreditni rejting i sve ostalo.
Tako sto je fokus na njima i njihivom radu koji je nepostojeci. Umjesto da je fokus na kreditnom rejtingu, fokus je na komsicu vec 20 godina. Na radeljasu, na fadilu i sda nacinu zivota. Sve ti to znas samo se pravis dobro lud

Barem tu na najbogatijem i najperspektivnijem komadu zemlje. Samonpogledas KS zadnje 4 godine i vidis zasto je komsic, nekakav reuf i slicni najveci problem. Da njih nema, mogli bi se raditi na vecim stvarima
Hajde sad da vidimo šta je tačno potrebno da se prestane opsesivno pričati o tri nebitna lika? Dvojica nisu u vlasti, pa ne znam na koji rad misliš? Komšić je od tih 20 godina pola bio u SDP-u, pola u DF-u. Preostala dvojica su bili na vlasti kao članovi SDP-a.

"Fokus na Komšiću" = "Opsjednuti smo Komšićem i deset godina pričamo o njemu" :-)

Kako je moguće da ne razumijete da obične ljude apsolutno ne zanima ni Komšić, ni Reuf, ni te vaše svađe? Ljudima su bitne neke druge stvari. Taj "fokus" o kom pričaš jednostavno ne postoji van stranačkih krugova.
Last edited by Alfons Kauders on 09/01/2023 18:09, edited 1 time in total.
Point.

#73105 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Point. »

Alfons Kauders wrote: 09/01/2023 16:37
Roccohljup wrote: 09/01/2023 16:31

Nece na dobro kad si se ti na politico aktivirao :D
Ooo i ti si još tu! Ma budi bez brige, samo sam u prolazu. Ne namjeravam trošiti vrijeme na rasprave s osobama koje smatraju da su ključni problemi države Reuf i Komšić. :lol:
Neka te brate, nije te bilo dugo a fino je čuti riječi razuma :thumbup:
palermo

#73106 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by palermo »

ForumasNormalni wrote: 09/01/2023 16:52 Na redovnim lokalnim 2024. osmorka ima zajednicke kandidate za svaku opštinu i grad pri čemu sda ne ostaje na vlasti ni u trnovu
Plus, raspadaju se SNSD i HDZ BiH.......vrijeme ih pregazilo
Gandalf

#73107 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Gandalf »

pa ja, reuf i komšić su problem, dodik i čović nisu, jasno ko dan

reufovi twitovi razaraju ovaj napaćeni narod, a draža mihajlović je prvi antifašista evrope, jasno ko dan
JohnnyS

#73108 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by JohnnyS »

Alfons Kauders wrote: 09/01/2023 18:09

Hajde sad da vidimo šta je tačno potrebno da se prestane opsesivno pričati o tri nebitna lika? Dvojica nisu u vlasti, pa ne znam na koji rad misliš? Komšić je od tih 20 godina pola bio u SDP-u, pola u DF-u. Preostala dvojica su bili na vlasti kao članovi SDP-a.

"Fokus na Komšiću" = "Opsjednuti smo Komšićem i deset godina pričamo o njemu" :-)

Kako je moguće da ne razumijete da obične ljude apsolutno ne zanima ni Komšić, ni Reuf, ni te vaše svađe? Ljudima su bitne neke druge stvari. Taj "fokus" o kom pričaš jednostavno ne postoji van stranačkih krugova.
Apsolutno su ljudima bitni Komšić i komšići, nažalost je tako.
Što se zamjera svima, Bakiru prije nekoliko godina, osmorci danas? Što bi se izglasao IZ koji bi onemogućio Komšića. Nikog ne boli kurac ni za ekonomiju, ni za respiratore, ni za KCUS, ni za Elektroprivrede, ni za vilu na Radobolji, jednima je bitno da se donese taj zakon, drugima da se ne donese. Ništa drugo nije bitno. Onima kojima jest, tih više nema u državi, otišli su
Point.

#73109 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Point. »

Da, oni su najviše krivi a nikako separatistička politika Dodika i blokada politika Čovića.

Koje prodavanje muda pod bubrege.
A_A_AKCIJA

#73110 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by A_A_AKCIJA »

Alfons Kauders wrote: 09/01/2023 17:41 Ne zanima me. Ne znam zašto je to toliko teško shvatiti i prihvatiti
Jarane, podforum Politika, tema politička dešavanja u BiH...

Ako te ne zanima, pozdraviš se i odeš.

O čemu bi ti da se piše?

Imaš na drugim temama svega. Od rezultata Vlade Trojke u KS, pa do priče o pojedinim strankama.

Ovo o čemu se danas priča je jako aktuelno.
Svi koje spominjemo su nekako uključeni u proces smjene SDA sa Osmorkom. Piše se jer se SDA nadigla i nahajcala narod do granice rata. Siju strah, smutnju da homogenizaciju manje obrazovane.

I sve itekako ima veze sa napretkom običnog čovjeka. Osmorka je fokusirana na to, svakako. Ponavljam, pogledaj temu o KS.
Sa druge strane, SDA je ta koja diže prašinu lažnim temama o izdaji, prodaji države, svi su isti...
Daft Haruki

#73111 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Daft Haruki »

velikonja wrote: 09/01/2023 17:54
Daft Haruki wrote: 09/01/2023 16:32 Jbte jos Komsic aktuelan.
Jesam ja jedini koji razmislja o Komsicu i slicnim da su na buzetu preko dvdeset godina nesto se bore za BiH a nikad napretka osim na njihovom bankovnom racunu.
Super ga je slusati ali tu je bratbratu 20 godina i nista. Plata min 5000km . Zena djeca do petog koljena obezbjedeni. Vidi li iko ovako ove politicare.
Komsic je jos dobar kakvih ima. On puno ne hapa. On je makar elokventan i kolko toklo podkovan politicar ali brate citav zivot muze buzet.
Ja ne kontam ljude.
Dajte ljudi jeste mazohisti.

ovo na sve i jednog politicara osim pojedinih iz ns, mozes primjeniti

izetbegovic, u politici od 2003, mozdanije placa 5tica ali n9je nje puno manja
konakovic, u politici od 2004 , placa, vidi kao i gore
niksic, u politici od 2006, placa isto
kasumovic, od 1999 ( samo su genjac i spiric duze :mrgreen: )
kuko, orgesevic, arnaut....nastavi niz

ucinak kod svih....khurac od ovce

i onda...zasto samo komsica prozivati...i od njega nocne more imati
Naproriv ne smeta mi Komsic. Komsic je samo primjer.
Svi pobrojani su ako ne i gori.
Ne kontam ljude koji ih drze na pozicijama prevashodno Bosnjake.
Nisam mogao Covica napisati jer iskreno Bosanski Hrvati znaju da je lik lopina ali moraju za njega glasati radi jedinstva a imaju ljudi pasos eu ,zaraduju ,rade a i boli ih k. ako otima od drzave koju ne gledaju kao svoju. Za Dodika da ne pisem.
Alfons Kauders

#73112 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Alfons Kauders »

JohnnyS wrote: 09/01/2023 18:15
Alfons Kauders wrote: 09/01/2023 18:09

Apsolutno su ljudima bitni Komšić i komšići, nažalost je tako.
Što se zamjera svima, Bakiru prije nekoliko godina, osmorci danas? Što bi se izglasao IZ koji bi onemogućio Komšića. Nikog ne boli kurac ni za ekonomiju, ni za respiratore, ni za KCUS, ni za Elektroprivrede, ni za vilu na Radobolji, jednima je bitno da se donese taj zakon, drugima da se ne donese. Ništa drugo nije bitno. Onima kojima jest, tih više nema u državi, otišli su
Pa recimo mene zanima ekonomija i vladavina prava. Rado bih napisao štogod na tu temu kad vi prestanete opsesivno pisati o Komšiću kao zadnjih 10 godina. Mogao bih i malo o poduzetništvu, prekvalifikaciji, poslu...

Niko ti ne brani da pišeš o tim temama, a ni ostalim koji ovo čitaju. Izbor je na vama. Vi ste odlučili da deset godina života skršite u partijsku svađu s Komšićem. Ja sam u tih istih deset godina podebljao račun za po miliončića i pazario jednu nekretninu za odmor. Svako ima svoje prioritete, odrasli smo ljudi, svako bira kako će utrošiti svoje vrijeme i život.
Alfons Kauders

#73113 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Alfons Kauders »

A_A_AKCIJA wrote: 09/01/2023 18:24
Alfons Kauders wrote: 09/01/2023 17:41 Ne zanima me. Ne znam zašto je to toliko teško shvatiti i prihvatiti
Jarane, podforum Politika, tema politička dešavanja u BiH...

Ako te ne zanima, pozdraviš se i odeš.

O čemu bi ti da se piše?

Imaš na drugim temama svega. Od rezultata Vlade Trojke u KS, pa do priče o pojedinim strankama.

Ovo o čemu se danas priča je jako aktuelno.
Svi koje spominjemo su nekako uključeni u proces smjene SDA sa Osmorkom. Piše se jer se SDA nadigla i nahajcala narod do granice rata. Siju strah, smutnju da homogenizaciju manje obrazovane.

I sve itekako ima veze sa napretkom običnog čovjeka. Osmorka je fokusirana na to, svakako. Ponavljam, pogledaj temu o KS.
Sa druge strane, SDA je ta koja diže prašinu lažnim temama o izdaji, prodaji države, svi su isti...
Hajde barem citiraj na šta se odnosio moj odgovor i za šta sam rekao da me ne zanima. Nismo u obdaništu.
Alfons Kauders

#73114 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Alfons Kauders »

Point. wrote: 09/01/2023 18:09
Alfons Kauders wrote: 09/01/2023 16:37

Ooo i ti si još tu! Ma budi bez brige, samo sam u prolazu. Ne namjeravam trošiti vrijeme na rasprave s osobama koje smatraju da su ključni problemi države Reuf i Komšić. :lol:
Neka te brate, nije te bilo dugo a fino je čuti riječi razuma :thumbup:
Ma ovo je smiješno... Neka hvala, bolje gledat žirafe kako se guze na Animal Planet :)
meridiyan

#73115 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by meridiyan »

Ambasador Republike Türkiye u Bosni i Hercegovini Sadik Babur Girgin u intervjuu za Anadolu Agency (AA)
AA: Türkiye je članica Upravnog odbora Vijeća za implementaciju mira. Znamo da je Türkiye među onima koji se protive promjenama koje je Schmidt uveo na dan izbora 2. oktobra. Ovih dana se govori o tome da će Schmidt ponovo intervenirati. Šta ćete na to reći?

Ambasador Girgin:Nakon sastanka, podijelili smo zajedničke stavove s visokim predstavnikom. Znate, Ured visokog predstavnika je prije nekoliko dana dao izjavu za BHT1. U ovoj izjavi je naglašeno da je odgovornost domaćih političkih aktera da u okviru zakona uspostave zakonodavnu i izvršnu vlast na svim nivoima. Iz ove izjave se može zaključiti da visoki predstavnik ne planira novu intervenciju koju ste spomenuli.....

https://www.aa.com.tr/ba/politika/tursk ... ne/2782906
JohnnyS

#73116 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by JohnnyS »

Kad vidim tekst na nekom od naših jezika i da u njemu stoji Turkiye, ne bude mi dobro nikako
Anquilla

#73117 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Anquilla »

JohnnyS wrote: 09/01/2023 19:05 Kad vidim tekst na nekom od naših jezika i da u njemu stoji Turkiye, ne bude mi dobro nikako

Pa mi nemamo ni potrebna slova u našoj abecedi :lol:
Jordan1961

#73118 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Jordan1961 »

izvrsni direktor wrote: 09/01/2023 13:13
Jordan1961 wrote: 09/01/2023 13:00
ako je tacno ovo sto se govori okolo u vezi sa Sulicem, drzavnom imovinom, izbornim zakonom itd.).
Znaci citava kritika na osnovu piskaranja i lazi sda botova i istovremeno zanemarivanje cinjenica?
Inace sda botovi nisu poznati po izmisljanju, laganju, podmetanju i cega sve ne.
Hajde bar ostavljas mogucnost da nije tacno, tj ne vjerujes slijepo u sda bljuvotine
Pusti botove i SDA. Ja vise slusam sta ovi iz Osmorke sami pricaju ("Nije fer da Bosnjaci biraju Hrvatima predstavnika....".; ""Zar je bitno cija je njiva ako na njoj nema nikoga...." itd.). Cak i neki clanovi Osmorke ne znaju kada i zasto se predstavnici pojedinih stranki sastaju sa Dodikom i sta se sa njim dogovaraju. Dobiju sporazum na samom sastanku itd. Da je Osmorka transparentnija, manje bi bilo prostora za botove.
Alfonso97

#73119 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Alfonso97 »

Jordan1961 wrote: 09/01/2023 19:25
izvrsni direktor wrote: 09/01/2023 13:13
Znaci citava kritika na osnovu piskaranja i lazi sda botova i istovremeno zanemarivanje cinjenica?
Inace sda botovi nisu poznati po izmisljanju, laganju, podmetanju i cega sve ne.
Hajde bar ostavljas mogucnost da nije tacno, tj ne vjerujes slijepo u sda bljuvotine
Pusti botove i SDA. Ja vise slusam sta ovi iz Osmorke sami pricaju ("Nije fer da Bosnjaci biraju Hrvatima predstavnika....".; ""Zar je bitno cija je njiva ako na njoj nema nikoga...." itd.). Cak i neki clanovi Osmorke ne znaju kada i zasto se predstavnici pojedinih stranki sastaju sa Dodikom i sta se sa njim dogovaraju. Dobiju sporazum na samom sastanku itd. Da je Osmorka transparentnija, manje bi bilo prostora za botove.
Osmorka je ono kad ne mozes da se kurics pa formiras svoju stranku i kazes sad cu vam ja pokazat ko sam.

Osmorka ce sahranit ovu drzavu kao i stranke nastale iz egoizma prije nje :thumbup:
palermo

#73120 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by palermo »

Jes da je SDA bot :D ali pismen je...

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/28 ... _gori.html

"Nomenklatura Nikšićevog SDP-a nije građanska, već partija neoboljševičkog klijentalizma, koja se bori samo protiv SDA, a uz dlaku ide drugim bošnjačkim desničarima te srpskim, i sekundarno hercegovačko-hrvatskim nacionalistima, mada mislim da SDP nimalo nije iskren prema potonjima.

Prvo, na sceni je svojevrsna ‘dritanizacija’ Federacije Bosne i Hercegovine (FBiH), ali bez litija, a ovaj danas SDP ima ulogu koju je imala URA u Crnoj Gori, a ona se da sumirati u sljedeće: zavesti dio bosansko-hercegovačkih lijevo i liberalno, uglavnom prozapadno i pro-NATO orijentisanih glasača, mahom u FBiH i među izbjeglicama iz RS-a rasutih po svijetu, pričom o borbi protiv korupcije, o antifašizmu, ZAVNOBiH-u, sekularizmu, jedinstvenoj BiH, o borbi protiv nacionalnih podjela i sukoba, itd. – a onda njihove glasove isporučiti Dodiku, Čoviću, Konakoviću i drugim derivatima SDA, što za delegate u domovima naroda, što za sastav novih vlada.

To zavođenje se dešavalo na razlitim nivoima, ali najviše se zasnivalo na teškom animozitetu, pa i mržnji dijela glasača prema SDA, što nimalo ne čudi obzirom na ‘stil’ vladanja bračnog para Izetbegović.

S druge strane, značajnu ulogu u tome je igrao i friški SDP-ovac, bivši Dodikovac, Vojin Mijatović. On je ustvari nesuđeni ‘Dritan’, ali čujte nikada se ne zna u Bosni. SDP je preko njega i drugih igrala na resentiman Bošnjaka, pogotovo onih u dijaspori, prema prijeratnom zajedničkom i mirnom životu.

Čudan je taj psihološki mehanizam. Nakon rata i, mogu slobodno reći, velike izdaje koju su Bošnjaci doživjeli od svojih susjeda Srba, danas će svaka pojava Srbina koji u političkoj areni, kako g. Mijatović kaže ‘igra za Bosnu’ i maše bosanskim zastavama po Banjoj Luci, kod dobrog dijela Bošnjaka izazvati lavinu pozitivnih emocija.

Drugo, ideološko-vrijednosni koordinatni sistem SDP-a kojeg danas suvereno kroje g. Žarko Papić, g. Nikšić i profesor Enver Kazaz, će mnoge iznenaditi, jednom kada SDP postane vlast.

Njihove recentne prilično konfabulatorne izjave su već mnoge zaprepastile. Interesi SDP-a i velikosrpskih nacionalista u Banjoj Luci i Beogradu uglavnom se podudaraju po pitanjima spoljne politike.

I Dodik i SDP, ako smijem dodati i Beograd i Moskva, dijele identične stavove u pogledu pristupanja BiH NATO savezu i EU. Samo je pitanje stila izvedbe, a SDP će kao friška anti-NATO zvijezda na političkom nebu tek morati izučiti vještine eksavaže i kritike NATO-a.

Nadalje, SDP dijeli iste ili slične stavove sa Beogradom i Banjom Lukom po pitanjima Otvorenog Balkana, priznavanja Kosova, tzv. ‘crnogorskog pitanja’ kao unutrašnjeg srpskog pitanja, te pitanja neutralnosti spram rata u Ukrajini i sankcija prema Rusiji.

Zato smatram da je potpisana koalicija antiSDA-ovske opozicije u FBiH sa Dodikom, prije svega poravnjavanje SDP-a na liniji sa Beogradom, a posljedično i Moskvom. Za SDP, Čović je tu nezaobilazan više jer je on Dodikov privjesak i proteže, nego zbog vlasti u FBiH.

Treće, arhitekti dolazeće državne koalicije su osovina SDP-Konaković (Elmedin) i Vučić-Dodik, a na stolu su veliki energetski i drugi projekti za koje Vučić nudi lične udjele u poslovima i Nikšiću i Konakoviću i njihovim porodičnim i partijskim nomenklaturama po dubini.

Drugim rječima sa nekoliko velikih projekata, poput Buk Bijele, gasovodnog terminala u Zvorniku, aerodroma u Trebinju i drugih manjih, SDP i NiP partijske strukture bi mogle u budućnosti konkurisati oligopolu SDA nad budžetom, javnim radovima i infrastrukturom."
meridiyan

#73121 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by meridiyan »

Dok se osmorka ceslja seoska varalica radi punom parom. :lol:
Vlada FBiH i VSTVBiH potpisali ugovor o izgradnji "Palate pravde"

Premijer Federacije BiH sa američke crne liste Fadil Novalić i predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog vijeća BiH Halil Lagumdžija potpisali su danas u sjedištu Federalne vlade u Sarajevu Memorandum o saradnji između Vlade FBiH i VSTV-a BiH....

https://www.cazin.net/vijesti/vlada-fbi ... UcdgUqtzoo
Styling

#73122 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Styling »

Čovjek sve objasnio i raskrinkao, a vi slobodno trunite i dalje :bih:

https://www.facebook.com/dinokonakovic.narodipravda.ba
tramvajtrojka

#73123 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by tramvajtrojka »

Styling wrote: 09/01/2023 19:54 Čovjek sve objasnio i raskrinkao, a vi slobodno trunite i dalje :bih:

https://www.facebook.com/dinokonakovic.narodipravda.ba
Image

e ova je izjava prekucala svaku :mrgreen: :mrgreen: , joj komse patriote uvijek je bio ubleha samo takva :lol:
Student_u_Ostavci

#73124 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by Student_u_Ostavci »

Kači lik slike iz vremena dok je bio SDA i dok je dijelio njihovu ideologiju mašući zastavama za 'najboljeg predsjednika Bakira'

Nek mi kolektiv rekne da ja ovo sanjam :lol: :lol:
NediM17

#73125 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)

Post by NediM17 »

Camil i Vukan na TVSA.
Locked