Jarane pravis se glup, a dobro znamo da nisi. Da, reuf, komsic i slicni idioti su razlog za odlazak, kreditni rejting i sve ostalo.Alfons Kauders wrote: ↑09/01/2023 17:41Ne zanima me. Ne znam zašto je to toliko teško shvatiti i prihvatiti?A_A_AKCIJA wrote: ↑09/01/2023 16:42
Ključni problem je SDA. I to problem koji možemo riješiti.
Reuf i Komšić su u službi SDA. Tako, oni nisu toliki problem, koliko to što promoviraju.
I nisu toliko bezazleni. Komšić je bio ključan za rušenje vlade u Sarajevu. Trenutno je u čvrstom zagrljaju sa Bakirom, da ih je teško razlikovati.
Komšić je dobar primjer zašto ne treba slušati šta se priča, nego gledati šta se radi. Najbolja proBiH retorika i najgori rezultat u jednom čovjeku.
Ljude koji nisu u politici ne zanima vaša desetogodišnja svađa i opsesija bivšim partijskim drugarima, tj. Komšićem, Suljagićem, a još manje Reufom. Ljudi imaju druge prioritete i probleme. Ljudi ne napuštaju zemlju zato jer je Suljagić direktor centra u Srebrenici, kreditni rejting nam ne pada jer je Reuf nešto objavio na Twitteru. Prosječni glasač nema pojma ni ko je Reuf, a Komšić svakako ne može biti kandidat na sljedećim izborima.
Opsjednuti ste temama i likovima za koje 99% glasača zaboli kita, počev od mene i svih osoba u mom okruženju s kojim pričam o politici. Kako, ali stvarno kako je moguće da to niste bili u stanju shvatiti od 2012 do danas? Kako jebem mu miša?
Tako sto je fokus na njima i njihivom radu koji je nepostojeci. Umjesto da je fokus na kreditnom rejtingu, fokus je na komsicu vec 20 godina. Na radeljasu, na fadilu i sda nacinu zivota. Sve ti to znas samo se pravis dobro lud
Barem tu na najbogatijem i najperspektivnijem komadu zemlje. Samonpogledas KS zadnje 4 godine i vidis zasto je komsic, nekakav reuf i slicni najveci problem. Da njih nema, mogli bi se raditi na vecim stvarima