Novosti od CNN-ovog kanala za nase podrucje:
http://www.n1info.com/

Kod SBB pusten u SD i HD formatu.
Moderator: Benq

Nije promaklo, nego je normalnom korisniku bitno da ima dobru uslugu, a ne da se bavi tim s*anjima.SA 071 wrote:Nekako promaklo očima ovo rješenje konkurncijskog vijeća s početka avgusta. Bez puno halabuke...![]()
"Ocjenjuje se dopuštenom koncentracija na tržištima fiksne telefonije, pružanja usluga interneta i distribucije radio i TV programa u Bosni i Hercegovini, koja će nastati sticanjem kontrole privrednog subjekta Telekomunikacije Republike Srpske a.d. Banja Luka, Kralja Petra I Karađorđevića 93, 78000 Banja Luka nad privrednim subjektom Logosoft d.o.o. Sarajevo, Igmanska 9, 71000 Sarajevo, kupovinom većine udjela u osnovnom kapitalu."
Lijepo vidjeti ovo Kralja Petra I Karađorđevića.Dobro došli "Srbi muhamedanske vere" pod okrilje majke Srbije...
Dzontra_Volta wrote:Nije promaklo, nego je normalnom korisniku bitno da ima dobru uslugu, a ne da se bavi tim s*anjima.SA 071 wrote:Nekako promaklo očima ovo rješenje konkurncijskog vijeća s početka avgusta. Bez puno halabuke...![]()
"Ocjenjuje se dopuštenom koncentracija na tržištima fiksne telefonije, pružanja usluga interneta i distribucije radio i TV programa u Bosni i Hercegovini, koja će nastati sticanjem kontrole privrednog subjekta Telekomunikacije Republike Srpske a.d. Banja Luka, Kralja Petra I Karađorđevića 93, 78000 Banja Luka nad privrednim subjektom Logosoft d.o.o. Sarajevo, Igmanska 9, 71000 Sarajevo, kupovinom većine udjela u osnovnom kapitalu."
Lijepo vidjeti ovo Kralja Petra I Karađorđevića.Dobro došli "Srbi muhamedanske vere" pod okrilje majke Srbije...
Pa valjda je jasno da to sve ide M Tel-u, zajedno sa IPTV.afanalen wrote:Ma nema ništa od ovoga, bar što se tiće IPTV to ostaje Logosoft.
Pa šta ima veze da su Ceca i Čorba u nadzornom odboru M Tel-a? Pitanje je principa, a ne Cece, Čorbe, Tompsona...Dzontra_Volta wrote:Kad saznam da se Ceca i Čorba nalaze u upravnom odboru M:tela, otkazaću ugovor.
Ljudi ne mogu da shvate pojam otvorenog tržišta, krupne ribe jedu male ribe, samo što je ovdje problem što krupna riba pliva istočno od Drine.
Što li Slovenci prodadoše Mercator "mrskim" susjedima? Zato što su morali, *ebo ponos, para vrti gdje burgija ne može.
Logosoft bez m:tela bi za par godina mogao zatvoriti vrata, jer bi ih pojela konkurencija.
Što ih BH Telecom nije kupio? Zato što bi morali priznati da cijene mogu biti niže i usluga bolja nego što oni nude.
Paša moj nisi u pravu to je sigurno, još nisi korisnik logosofta i nešto valjaš gluposti, budi siguran da sam puno upuceniji u vezi prodaje ili ne. i sšto rekoh maloprije ostaje IPTV Logosoft.SA 071 wrote:Pa valjda je jasno da to sve ide M Tel-u, zajedno sa IPTV.afanalen wrote:Ma nema ništa od ovoga, bar što se tiće IPTV to ostaje Logosoft.
"Ocjenjuje se dopuštenom koncentracija na tržištima fiksne telefonije, pružanja usluga interneta i distribucije radio i TV programa u Bosni i Hercegovini...". I ovo je iz avgusta, a u februaru je "samo" pao dogovor, rukovanje i vjerovatno kapara dok se ostalo ne završi. E sada se i to ostalo završava u tišini.
Inače, Logosoft zadržava usluge i partnerstva za software (drugi dio biznisa kojim se bavio), ovo ostalo ide M Tel-u.
Ali dobro, lijepo se prodati i mrskom "neprijatelju" za sitni sopstveni interes. Boli nas k... to smo, Bosanci, glupi...
Samo mi je nejasno što se onda bune raja protiv koncerata Cece, Čorbe, Baje (Malog Knindže), Tompsona...? Normalnom korisniku je bitno da sluša muziku koju voli i ima dobro ozvučenje i ne da mu se baviti 'nakim sranjima. Ne vidim razliku između ove dvije stvari...
Malo su ljudi licemjerni, zar ne...?
Ma pusti ga ba vidiš da je neupucen a i nije korisnik Lol-a.fortaleza wrote:@SA 071
Ako cemo vec tako gledati pa veca je greska i gore je placati usluge globalnom korporatistu, vlasniku Telemacha KKR-u teskom 70 milijardi koji je dosao isisati novca iz Telmacha i lokalnog stanovnistva sto vise moze nego mtelu, drzavnoj firmi Srbiji gdje se dividenda slijeva u njihov drzavni proracun te hajra od toga imaju ako nista ljudi koji zive u Srbiji barem deklarativno. Isti taj mtel ce takodjer kupiti neka geo korporacija kad tad, a to je najveci problem svih nas, veliki jedu male. Inace, necu reci da ti je prica glupa, jedino mozes prigovarati dosadasnjem vlasniku Lola, al ne znam sto bi ti on na to odgovorio, covjek je procjenio da mu se sada isplati prodati i to je to. To hoces li ti placati net mtelu ili ne to je tvoj izbor, samo nas nemoj uvlaciti u tu standardnu pricu koja nam je vjerujem svima dopizdila.
Ma paša moj, u službenim novinama ti je izašlo rješenje o dopuštanju koncentracije na tržištima fiksne telefonije, pružanja usluga interneta i distribucije radio i TV programa u Bosni i Hercegovini, a da si upućen znao bi da je to dogovoreno ima jače od pola godine.afanalen wrote:Paša moj nisi u pravu to je sigurno, još nisi korisnik logosofta i nešto valjaš gluposti, budi siguran da sam puno upuceniji u vezi prodaje ili ne. i sšto rekoh maloprije ostaje IPTV Logosoft.SA 071 wrote:Pa valjda je jasno da to sve ide M Tel-u, zajedno sa IPTV.afanalen wrote:Ma nema ništa od ovoga, bar što se tiće IPTV to ostaje Logosoft.
"Ocjenjuje se dopuštenom koncentracija na tržištima fiksne telefonije, pružanja usluga interneta i distribucije radio i TV programa u Bosni i Hercegovini...". I ovo je iz avgusta, a u februaru je "samo" pao dogovor, rukovanje i vjerovatno kapara dok se ostalo ne završi. E sada se i to ostalo završava u tišini.
Inače, Logosoft zadržava usluge i partnerstva za software (drugi dio biznisa kojim se bavio), ovo ostalo ide M Tel-u.
Ali dobro, lijepo se prodati i mrskom "neprijatelju" za sitni sopstveni interes. Boli nas k... to smo, Bosanci, glupi...
Samo mi je nejasno što se onda bune raja protiv koncerata Cece, Čorbe, Baje (Malog Knindže), Tompsona...? Normalnom korisniku je bitno da sluša muziku koju voli i ima dobro ozvučenje i ne da mu se baviti 'nakim sranjima. Ne vidim razliku između ove dvije stvari...
Malo su ljudi licemjerni, zar ne...?
Pa ako ćeš tako, najispravnije je onda plaćati BH Telekomu koji puni naš budžet te da od tog hajra imamo mi kroz autoput, kroz donacije za poplavljena područja i sl.fortaleza wrote:@SA 071
Ako cemo vec tako gledati pa veca je greska i gore je placati usluge globalnom korporatistu, vlasniku Telemacha KKR-u teskom 70 milijardi koji je dosao isisati novca iz Telmacha i lokalnog stanovnistva sto vise moze nego mtelu, drzavnoj firmi Srbiji gdje se dividenda slijeva u njihov drzavni proracun te hajra od toga imaju ako nista ljudi koji zive u Srbiji barem deklarativno. Isti taj mtel ce takodjer kupiti neka geo korporacija kad tad, a to je najveci problem svih nas, veliki jedu male. Inace, necu reci da ti je prica glupa, jedino mozes prigovarati dosadasnjem vlasniku Lola, al ne znam sto bi ti on na to odgovorio, covjek je procjenio da mu se sada isplati prodati i to je to. To hoces li ti placati net mtelu ili ne to je tvoj izbor, samo nas nemoj uvlaciti u tu standardnu pricu koja nam je vjerujem svima dopizdila.
M hej ba vidišjavi se troller I očito branitelj BHTelecoma. Samo nek on njima daje pare za autoputeve I poplavljena podrucjaMTV wrote:Sakazulu ja mislio eto 1, 2, 10 novih kanala 2, 3, 5 MB upload download sto su se oni zapricali, a ono znaci Boze.
Premijer Srbije Vucic ce kad tada prodati mts ili ti ga mtel najvjerovatnije T-comu a kome ce se prodati Bh telecom?
Nisam toliko lud da zrtvujem malcice uslugu (mos mislit "malcice") za HS i Bh Telecom. Da se gnjavim na 2mb ili sto mi nije fino kabal spojen na razdjeljnik (ili kako se vec zove) i neke kvalitete frenkvencija tipa 634MHza.
Dajte mi pistolj da se upucam i vise ne citam ove gluposti. I da ne citam vise sve izjave padobranaca oko prodaje logosofta i dolasku lose ponude.
Pa da pitam sve one koji su bili na HS-u ili Bh Telecom-u ili Telemach-u bi li se vratili na njih poslije Logosofta?