andr0id wrote:vukojebina wrote:popisham se na telefon ako cu ga pazit i cuvat ko ukras u vitrini...normala odma ide root i ostale zajebancije..to da ce crknut od root-a, to su price za malu djecu...
Komentar ti je tipicno bosanski ono kao ja sam manga.. jebo telefon.. kupit cu drugi.. ja svoje stvari ne cuvam.. kupio sam da ih habam.. de ba.. nije ni moj u vitrini. Kazem covjeku da cuvaj SKUP telefon! A vi se navili odmah.. udure je.. nemoj da pisemo dalje o njegovom telefonu.. vratimo se temi
Sent from my GT-i9001
Ma nije druze to

Vec evo telefon, imao sam samsung galaxy i9000 i nosio ga prva tri mjeseca u onom silikonskom okviru, i jedan dan ga gledam kako je ruzan i dopizdi mi, kazem pa jarane ja sam tebe kupio a ne ti mene i skinem ono sranje. Ko ga jebe, otici ce za 10KM manje nego onaj sto je "bez packe".
Isto sada sa infuse 4g nikakvi okviri ne dolaze u obzir, telefon kakav je takav je, ja sam NJEGA KUPIO A NE ON MENE.
Isto ti je i za auta, iskesiraju 15 milja i onda ga paze ko oci u glavi, nema sanse da sidju s puta na mimoilazenju (kada zahtjeva), bogaraju kada na rupu nalete, djecu tjeraju da pola sata otresaju cipele i ne daju uci s prljavim, stavljaju neke zastite na haubu, ma pretjerivanje jbte :S Sve dodje i prodje, uzivaj dok imas, mozda bas sutra neces moci!