Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
r3d3 wrote:najezda grasovaca na temu. Upropastili firmu pa im sad guza zinula na budžet. A to što imaju plate ko ministri nema veze, biva ovi to zaslužuju.
Tipična grasovska drskost
tipično lupetanje,čuj ko ministri imaju platu
ti ko onaj trofač sa ove teme kad je tvrdio da gras ostvari zaradu od skoro milijardu godišnje,veću od bh telekoma
da nije budala,ne znam sa čim bi se čovjek pošteno zabavio
vješalica wrote:Mah ovakve najvise bode sto ima neko cifru,a kad bi im ponudili iste uslove rada i sve isto ko kod tamo nekih vozaca u grasu naravno do podne bi radili i poslije kukali i govorili kako im nije dobro
I sa ovakvim osobama tj.lelemudima kao gore se ne razgovara jer to nije nikad potegnulo posla za canju,ne ciijeni ni bilo sta drugo,a luxuz bi htjeli do marsa samo nek kapa
svi bi glumili velikog napoleona
Frustrirani kompleksaši koji su jučer otkrili mehanizam dr**nja i sad su niko ko oni. Sve znaju u sve se razumiju (na forumu iza nicka naravno) a u stvarnom zivotu su.... bolje da ne lajem ionako sam se previše izlajao danas.
siguran sam da tu vještinu niko nije usavršio bolje od grasovaca. Valjalo je godinama ubijati vrijeme 8-4. Samo pitam se jesi li to prakticirao na sebi, ili ste ispomagali jedni druge, kad se nekom zamori ruka.
ti si najviše poludio što tamo ne radiš,vjerovatno te odlijepili kad si se probao na siku zakačit
r3d3 wrote:umjesto mudrovanja i naprđivanja bolje bi bilo da se ufatite metle i krpe i očistine one smrdljive i ulojane tramvaje. Na sjedištima autobusa ufatio se cenat prljavštine, a tramvaji ko da za aušvic voze.
Kakvi putnici takav tramvaj. Treba da ciste a ti da sras. Sipak
eh to ti je posebna priča,
smradovi koji smrde po tramvajima na ustajali loj,znoj,sijeno i ostale prljavštine
mogu misliti kako im je kod kuće kad serbez istresu otpad u tramvaju
i još se vidim diče sa tim,ne predstavlja im to nikakav problem
r3d3 wrote:umjesto mudrovanja i naprđivanja bolje bi bilo da se ufatite metle i krpe i očistine one smrdljive i ulojane tramvaje. Na sjedištima autobusa ufatio se cenat prljavštine, a tramvaji ko da za aušvic voze.
Kakvi putnici takav tramvaj. Treba da ciste a ti da sras. Sipak
Sve je to divno krasno ali prljavo sto jest jest čistačicama radne knjižice u ruke i zaposliti onog ko hoće da radi vozilo gb 403 nije oprano iznutra sigurno 1-2 godine prasine tona svako može razumiti da nemaju pare za dezinfekciona sredstva al imaju krpu i vode pa kolko tolko a ne gdje got da uhvatiš rukom crna ostane
StupskaBitanga wrote:a šta je sa onom linijom što je pokušaj od načelnika i frajera zvano Efendić uveo za svoju mahalu Briješće
Ta linija ima privremeno rješenje isto kao što je i GRAS imao privremeno rješenje pošto se te dvije firme svakako ne mogu prijaviti na nove tendere za linije u KS a treće koja ispunjava uslove nema.
Pokušaj od načelnika je onaj načelnik koji se pojavi sa listom želja kao da je emisija Ispuni mi želju i kada mu se javno prezentuje mogućnosi oko tog projekta on samo kaže eto nema para a mi i dalje možemo da sanjamo