Komentatori i SP

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#726 Re: Komentatori i SP

Post by Pera Trta »

BuckScrotum wrote:Po principu copy/paste xD :-)
:lol: :lol: :lol:
Budala.
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#727 Re: Komentatori i SP

Post by Pera Trta »

Hebo ga "Miro" Close, ko da je s njim ovce čuvao.
Pera Trta

#728 Re: Komentatori i SP

Post by Pera Trta »

"Iz Sarajeva se čak vidjelo da je lopta u golu!" :D
UEco

#729 Re: Komentatori i SP

Post by UEco »

ovaj Kristic ko da za Englesku navija :x :x :x
Skroz objektivno radi prijenos...
boogy

#730 Re: Komentatori i SP

Post by boogy »

Fakat on i Miro ko prst i nokat :-)
Lopta je ušla metar iza linije - jedva da je usla 10 cm :D
Garant su legle pare na Engleze.
elSaik

#731 Re: Komentatori i SP

Post by elSaik »

Kapelo se, kao i svi mi, radovao... ovaj, vidio da je lopta bila u golu... :mrgreen:

Čuje se žamor, navijači još uvijek raspravljaju da li je bio gol ili ne... :mrgreen:
Robben

#732 Re: Komentatori i SP

Post by Robben »

"Njemački navijači u delirijuSu..." :lol:

Al' je dosadan sa ovim prepričavanjem izjava raznih nebitnih likova i novinara... Fuj komentator! :x
quasar

#733 Re: Komentatori i SP

Post by quasar »

E, hoce li sad neko ovu mafiju od FIFA-e, natjerati da se uvede pregled video zapisa? Pa bar je to na ovom prvenstvu odrađeno fenomenalno. Sve se vidi.

Navijao sam za Švabe jer su više pokazali do sada, ali sad zbog nepravde, za Engleze, kao i vrli komentator koji nije uspio da se kontroliše. Koliko li je para stavio na Engleze, baš me zanima, kad ovako pada u delirijuS?
Impavidus

#734 Re: Komentatori i SP

Post by Impavidus »

po kojoj logici je kristic zakljucio da su ekipe iz prvog dijela (A-D grupe), gdje spadaju svabe, englezi, argentina, mexico...mnogo jaci i tezi protivnici od ovih iz grupa E-H (brazil, spanija, portugal, cile, holandija...)?
p.s: mogu mislit kako ce nam se zapadni susjedi osjetiti uvrijedjeni nakon kristicevog komentara da je engleska u kvalifikacijama igrala puno bolje, ali jer je imala mnogo slabije protivnike nego sad na sp-u... :D
Robben

#735 Re: Komentatori i SP

Post by Robben »

Evo i sam Igi kaže da je ulog veliki... :D
Comrad

#736 Re: Komentatori i SP

Post by Comrad »

U ovom mecu navijam za Svabe, ali ono je stvarno nepravda prema englezima. Pa cist gol, za sta sluze pomocne sudije. Pa digne zastavicu kad je napadac 20cm u ofsajdu, a ne vidi cist gol, lopta usla metar.

I koji djavo onda imaju kamere koje prate da li je gol ili nije. Sta ce im, samo da se navijaci nerviraju i da sudije dobijaju zabrane sudjenja. Pa ako ih vec imaju, fino nek sudija ode do zapisnickog stola, delegata i kaze daj da vidimo snimak..to sve traje pola minute. Ili jos bolje, neka to bude posao četvrtog sudije, dva monitora i neka gleda samo kamere gol linije, ionako nista ne radi cijelu tekmu. Ako je gol neka digne zastavicu i gotovo. Toliko rjesenja, a ovi i dalje po starom.

Ma igor je platu bacio na ovo, kazu dojava dosla od keme :D
Pera Trta

#737 Re: Komentatori i SP

Post by Pera Trta »

Comrad wrote:U ovom mecu navijam za Svabe, ali ono je stvarno nepravda prema englezima. Pa cist gol, za sta sluze pomocne sudije. Pa digne zastavicu kad je napadac 20cm u ofsajdu, a ne vidi cist gol, lopta usla metar.

I koji djavo onda imaju kamere koje prate da li je gol ili nije. Sta ce im, samo da se navijaci nerviraju i da sudije dobijaju zabrane sudjenja. Pa ako ih vec imaju, fino nek sudija ode do zapisnickog stola, delegata i kaze daj da vidimo snimak..to sve traje pola minute. Ili jos bolje, neka to bude posao četvrtog sudije, dva monitora i neka gleda samo kamere gol linije, ionako nista ne radi cijelu tekmu. Ako je gol neka digne zastavicu i gotovo. Toliko rjesenja, a ovi i dalje po starom.

Ma igor je platu bacio na ovo, kazu dojava dosla od keme :D
Kemo Informacija izgleda ovaj put podbacio :D
Vernes_AMG

#738 Re: Komentatori i SP

Post by Vernes_AMG »

joj jeste li slusali ovog Zorana u ovoj specijalnoj emisiji poslije tekme :shock:

kaze kralj : " Englezi igraju sa dva CENTARAFA Terijem i Kolom " :shock:

Ali on je znao da ce Njemci pobijediti a ne zna na koga ide Njemacka u 1/4 finala , lik mislio da je Argentina prosla vec :lol:
quasar

#739 Re: Komentatori i SP

Post by quasar »

Jeste li čuli ono:
"... čak je i hobotnica u vaterparku prognozirala pobjedu Njemačke...."

Umal' se nisam ugušio krompirom. Treba staviti upozorenje: nemojte jesti dok traje prenos utakmice!!!
bosanski

#740 Re: Komentatori i SP

Post by bosanski »

Nek' ispade Engleska, samo da ne slušam više o "Gordom Albionu". (Da hoće i Kristić još ispast') :x
Šibicar

#741 Re: Komentatori i SP

Post by Šibicar »

elSaik wrote:Kapelo se, kao i svi mi, radovao... ovaj, vidio da je lopta bila u golu... :mrgreen:

Čuje se žamor, navijači još uvijek raspravljaju da li je bio gol ili ne... :mrgreen:
Mislim da je bilo ovako"evo i Kapelo se počeo radovati,a počeli smo se radovati i svi mi.." :lol: :lol: Objektvini Kristić dominira! :mrgreen:
GOLFER

#742 Re: Komentatori i SP

Post by GOLFER »

quasar wrote:E, hoce li sad neko ovu mafiju od FIFA-e, natjerati da se uvede pregled video zapisa? Pa bar je to na ovom prvenstvu odrađeno fenomenalno. Sve se vidi.

Navijao sam za Švabe jer su više pokazali do sada, ali sad zbog nepravde, za Engleze, kao i vrli komentator koji nije uspio da se kontroliše. Koliko li je para stavio na Engleze, baš me zanima, kad ovako pada u delirijuS?
a sto bi ovo tjeralo FIFU da to ovede, zato sto se to desilo ENGLESKOJ? A kada se desava malim reprezentacijama onda niko nista ne prica!

Komentator neka nauci pravila i neka ne laze javnost, ono kod prvog gola nije bio ofsajd ali on pametan pa vise puta ponavlja kako je prvi gol svaba iz ofsajda :? :? :?
Van Halen

#743 Re: Komentatori i SP

Post by Van Halen »

UEco wrote:ovaj Kristic ko da za Englesku navija :x :x :x
Nevjerovatna neprofesionalnost. Samo što levat nije zaplako kad su ih rasturali panzeri.
faruche

#744 Re: Komentatori i SP

Post by faruche »

Traži se hobotnica da pogodi rezultate izbora u BIH.
2407

#745 Re: Komentatori i SP

Post by 2407 »

Van Halen wrote:
UEco wrote:ovaj Kristic ko da za Englesku navija :x :x :x

Nevjerovatna neprofesionalnost. Samo što levat nije zaplako kad su ih rasturali panzeri.
Treba strogo zabraniti ovim kvazi komentatorima da se klade jer i to izgleda itekako utice na njihovu... khm.... profesionalnost.
zecko_kupuz

#746 Re: Komentatori i SP

Post by zecko_kupuz »

quasar wrote:Jeste li čuli ono:
"... čak je i hobotnica u vaterparku prognozirala pobjedu Njemačke...."

Umal' se nisam ugušio krompirom. Treba staviti upozorenje: nemojte jesti dok traje prenos utakmice!!!
Zato prvo dobro pregledaj internet i vijesti, pa onda jedi kuhan krompir. :D
KPNCTNJAH

#747 Re: Komentatori i SP

Post by KPNCTNJAH »

Impavidus wrote:po kojoj logici je kristic zakljucio da su ekipe iz prvog dijela (A-D grupe), gdje spadaju svabe, englezi, argentina, mexico...mnogo jaci i tezi protivnici od ovih iz grupa E-H (brazil, spanija, portugal, cile, holandija...)?
p.s: mogu mislit kako ce nam se zapadni susjedi osjetiti uvrijedjeni nakon kristicevog komentara da je engleska u kvalifikacijama igrala puno bolje, ali jer je imala mnogo slabije protivnike nego sad na sp-u... :D
http://img820.imageshack.us/f/1277497474054.png/ :wink:
dale cooper

#748 Re: Komentatori i SP

Post by dale cooper »

Dokazi da udarac Lamparda nije bio gol:

Image

Image

:lol:

Bilo kako bilo, zao mi je Engleza, oni su meni uvijek dragi, a sa druge strane nikada nisam volio Njemce i njihov
fudbal. Nadam se da ce u cetvrt finalu igrati sa Argentincima i da ce se Messi i kompanija na toj utakmici pokazati
svu raskos svog znanja. 8-)

edit: Sad skonta da sam komentar stavio u pogresan thread. Ooops :run:
Last edited by dale cooper on 27/06/2010 21:08, edited 1 time in total.
Robben

#749 Re: Komentatori i SP

Post by Robben »

ohohohohoho... :mrgreen:
Vernes_AMG

#750 Re: Komentatori i SP

Post by Vernes_AMG »

ja sam primjetio kad je Messi uzeo loptu da je rekao da je s loptom Diego :mrgreen:
Post Reply