BuckScrotum wrote:Po principu copy/paste xD
Budala.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
BuckScrotum wrote:Po principu copy/paste xD
Kemo Informacija izgleda ovaj put podbacioComrad wrote:U ovom mecu navijam za Svabe, ali ono je stvarno nepravda prema englezima. Pa cist gol, za sta sluze pomocne sudije. Pa digne zastavicu kad je napadac 20cm u ofsajdu, a ne vidi cist gol, lopta usla metar.
I koji djavo onda imaju kamere koje prate da li je gol ili nije. Sta ce im, samo da se navijaci nerviraju i da sudije dobijaju zabrane sudjenja. Pa ako ih vec imaju, fino nek sudija ode do zapisnickog stola, delegata i kaze daj da vidimo snimak..to sve traje pola minute. Ili jos bolje, neka to bude posao četvrtog sudije, dva monitora i neka gleda samo kamere gol linije, ionako nista ne radi cijelu tekmu. Ako je gol neka digne zastavicu i gotovo. Toliko rjesenja, a ovi i dalje po starom.
Ma igor je platu bacio na ovo, kazu dojava dosla od keme
Mislim da je bilo ovako"evo i Kapelo se počeo radovati,a počeli smo se radovati i svi mi.."elSaik wrote:Kapelo se, kao i svi mi, radovao... ovaj, vidio da je lopta bila u golu...
Čuje se žamor, navijači još uvijek raspravljaju da li je bio gol ili ne...
a sto bi ovo tjeralo FIFU da to ovede, zato sto se to desilo ENGLESKOJ? A kada se desava malim reprezentacijama onda niko nista ne prica!quasar wrote:E, hoce li sad neko ovu mafiju od FIFA-e, natjerati da se uvede pregled video zapisa? Pa bar je to na ovom prvenstvu odrađeno fenomenalno. Sve se vidi.
Navijao sam za Švabe jer su više pokazali do sada, ali sad zbog nepravde, za Engleze, kao i vrli komentator koji nije uspio da se kontroliše. Koliko li je para stavio na Engleze, baš me zanima, kad ovako pada u delirijuS?
Nevjerovatna neprofesionalnost. Samo što levat nije zaplako kad su ih rasturali panzeri.UEco wrote:ovaj Kristic ko da za Englesku navija![]()
![]()
![]()
Skroz objektivno radi prijenos...
Treba strogo zabraniti ovim kvazi komentatorima da se klade jer i to izgleda itekako utice na njihovu... khm.... profesionalnost.Van Halen wrote:UEco wrote:ovaj Kristic ko da za Englesku navija![]()
![]()
![]()
Skroz objektivno radi prijenos...
Nevjerovatna neprofesionalnost. Samo što levat nije zaplako kad su ih rasturali panzeri.
Zato prvo dobro pregledaj internet i vijesti, pa onda jedi kuhan krompir.quasar wrote:Jeste li čuli ono:
"... čak je i hobotnica u vaterparku prognozirala pobjedu Njemačke...."
Umal' se nisam ugušio krompirom. Treba staviti upozorenje: nemojte jesti dok traje prenos utakmice!!!
http://img820.imageshack.us/f/1277497474054.png/Impavidus wrote:po kojoj logici je kristic zakljucio da su ekipe iz prvog dijela (A-D grupe), gdje spadaju svabe, englezi, argentina, mexico...mnogo jaci i tezi protivnici od ovih iz grupa E-H (brazil, spanija, portugal, cile, holandija...)?
p.s: mogu mislit kako ce nam se zapadni susjedi osjetiti uvrijedjeni nakon kristicevog komentara da je engleska u kvalifikacijama igrala puno bolje, ali jer je imala mnogo slabije protivnike nego sad na sp-u...