Leverage wrote: ↑25/03/2021 11:54
Rek'o Hadžibajrić nije on kriv što njegovi nisu podržali kandidata četvorke, krivi oni što su podržali

Ovaj neobrazovani seljačić mu povjerov'o, još ga citira u fazonu a-ha šta ćete sad reć' na ovo
Ako je iko uporan da se dokaže kao dežurni kloc na ovome forumu - onda si to ti.
Mislim, sve i da hadžibajrićevci nisu glasali, postavlja se pitanje šta je sa svim onim glasovima koji su već unaprijed ukalkulisani u "sigurne"?
Šta je sa pričom Uka da je čuo među kolegama kako se spominju malverzacije po pitanju glasova?
Zar misliš da neko ko razmišlja svojom glavom treba da prati logiku takvih kloceva, poput tebe, pa da povjeruje kako je za sve kriv Hadžibajrić, a sam vam je davao podršku gdje je trebalo i kad je trebalo. Znači, takvi forumski klocevi i uhljebljene botine od strane Imamovića i slične SDP furde, šutili su dok im je Hadžibajrić trebao po pitanju političke strategije, no kada su ga šutnuli iz igre, jer sam je priznao da nikada nije ni pozvan na sjednice na kojim se razgovaralo o kandidatima, onda se krenulo sa pričom kako je SDA ubacila Hadžibajrića u Četvorku.
Klocu, ostavi tu propagandu za sela iz kojeg si potek'o.