Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Vala eventualno finale Francuska vs Engleska nemam nikakve želje gledat. Taktičko nadebavanje obje ekipe mi nema nikakvu privlačnost. Fudbal je nekad i zamišljen kao zabava, a ta utakmica čini mi se da bi bila sve samo ne zabavna. Nit bi mogao navijat za bilo koga. Boli me i za jedne i za druge.
Opet susjedi s ipak malo više žara. Ili žestoko i vatreno protiv ili za
Onomad bijaše kad je Anglia bila u polufinalu zadnji put....kad nas je sve ovako lijepe Ivica vodio ...sam ja već bio ostavio svoju kasabu...utakmicu protiv modifikovane postave Intera ...koju su Angli&Saxonci uz nešto asimiliranih Južnih Rodezijaca i naturalizovanih Normana - započeli jako dobro ....sam gledao u kafani na ljetovanju u jednom malom selu na otoku u Jadranu... konoba se zvala Feral...Graševinom smo bili počeli ...poprištem su dominirali navijači Njemačke...dvojca radnih kolega, ja, jedan Norvežanin i konobar koji nas je služio (sezonac furešt iz Bijeljine) smo navijali za manjinske Engleze...
Stabilnijim Štockom smo zamijenili graševinu, umjereno do znatno razočarani njenim dotadašnjim učinkom, ...dugo je izgledalo da bi od toga moglo biti nešto...
I onda je sve to skupa zajedno ovjekovječeno u reklami za Pizzu ... Stjuart i Kris su ga fulali... u reklami im je pridruzen i sadasnji selektor ...
Last edited by Stari on 11/07/2018 12:18, edited 1 time in total.
- Prema hrvatskom izvoru koga pratim a koji je od početka propratio aferu Vida, izvinjenje rukovodstva HNS-a, Vide i Vukojevića je dobro primljeno u ruskoj javnosti, te prema njihovom dopisniku sa lica mjesta, naklonost domaćina je na strani Hrvata:
Uzbuđenje u Moskvi raste iz minute u minutu. Naravno, domaćinima se 'živo fućka' tko će večeras slaviti, no kada vidimo da pjesmu hrvatskih navijača ispraćaju pljeskom, a engleskih mrkim pogledima, jasno nam je na čijoj su strani.
Među mnogobrojnim navijačima susretli smo i bivšeg reprezentativca Darija Šimića
Prijatelj iz Zg (rođen u Sa) u razgovoru sa mnom: "Nisam na poslu. Otkaz? Pa sutra bih ga nokautirao. Nema od toga ništa i gazda je pobjegao sa posla".
Ugledni engleski menadžer Harry Redknapp je radio s mnogim hrvatskim nogometašima među kojima su Modrić, Kranjčar, Pletikosa i Ćorluka te je jasno upozorio englesku javnost da Hrvatska može biti jako opasna
Redknapp obožava hrvatske nogometaše, dovodio ih je u svoje klubove te uvijek biranim riječima govorio o njihovim kvalitetama, a usput je upozorio engleske reprezentativce da ako ih podcijene, to za njih neće dobro završiti.
'Njih krasi zajedništvo, to je ono što ih čini tako posebnima. Mala je to zemlja, ali sam trenirao mnogo hrvatskih igrača. Svi oni redom bili su sjajni momci, međusobno jako povezani. Opasna su momčad, znaju igrati'...
Kvalitetni su i čuvaju loptu. U veznom redu su vrhunski. Bit će to teška utakmica za Englesku, podcijenimo li ih i najmanje, ispast ćemo', dodao je.
Već letimičan pogled po Crvenom trgu, ali i okolnim ulicama jasno sugerira kako je Engleza kudikamo više u Moskvi nego Hrvata.
Ali:
No, većina naših navijača, u trenucima dok pišemo ovaj tekst, još su negdje iznad Ukrajine ili Bjelorusije i na Šeremetjevo bi trebali sletjeti oko 13.30 sati
Ma engleza uvijek bude pet puta vise no ostalih i nego imaju ulaznica (ne znam kako je za rusiju i "navijačke akreditacije"
U lisabonu kad sam bio 2004, ih je bilo barem 80.000 u gradu...krcato...ali ulaznica tek 15.000 regularno, ostalo snalazenje.
Sta sam htio reci...samo vatreno (udri mundira)
To sam i mislio napisati ali eto otprilike toliko i licno nikad nisam imao manj zanimanje za jedno prvenstvoI danas da Sarajevo igra u istom terminu kada i Hrvatska prije bi se odlucio gledati Sa.
Tomahawk11 wrote:Možda je čovjek u hodalici počeo gledati SP, šta znaš
Ako je babo bio fudbalski fanatik , što da ne .
Ja sam tako počeo gledat Želju , kako stvari stoje i završiću tako gledajuć Želju.
SP od onog vremena redovno pratio , od ovog, najviše uživao u Žilini i Kaunasu, ovo pratim više manje.
Ne mogu razumjet ove grupne navale na pojedinca u pokušajima da se bude duhovit i da se na neposredan način kaže pojedincu da se, kao provalio .
Što bi značilo da danas ima bar 82-3 godine.
Nema lucky toliko, dobro, možda nije baš 20 SP ispratio.
Ma ok, malo zezancije sa luckyjem, neće nam zamjeriti. Sve dok nije vrijeđanje, što da ne
Sad iz kreveta a jebete me zbog ove vremenske razlike pa ne mogu stici odgovarati svima.Ali.Ako sam napisao a vec objasnio 20-ak prvenstava znaci 20x2=oko 40,onda sam 100% u pravu.I malo podsjecanje.85-e sam iz svog sela sa rajom otisao na utakmicu moga zivotu Zeljo-Videoton Poz.nema bolan nikakve ljutnje znam kada se na nekoga ovdje natovari ako malo pukne popusio je.Idemo England
Tromblon wrote:
Oni Su vec ponovili uspjeh is 98. Sada imaju sansu za bolje. Susjede na stranu al da jedan takav anti igrac Kao Gary Southgate nude prvak svijeta. Pa trebamo svi prestat pratit fuzbal. Trebali su Pata Nevina staviti za selektora.
Nisu oni ništa ponovili.
Jeste picajzle ti I channel . Ljudi igraju DVA polufinala svjetskog prvenstva u 20 godina, a mi se Jos sjecamo kako ga je Vedo zabio Litvaniji I mi otisli u Brazil.
Susjedi od 96 propustili mozda dva eura I sp. I mi cemo sad srati o njima. Vala zato I jesmo gdje jesmo.
Pa govorim to da mogu osvojiti četvrto mjesto, a '98 su bili treći.
luckylaka wrote:
Sad iz kreveta a jebete me zbog ove vremenske razlike pa ne mogu stici odgovarati svima.Ali.Ako sam napisao a vec objasnio 20-ak prvenstava znaci 20x2=oko 40,onda sam 100% u pravu.I malo podsjecanje.85-e sam iz svog sela sa rajom otisao na utakmicu moga zivotu Zeljo-Videoton Poz.nema bolan nikakve ljutnje znam kada se na nekoga ovdje natovari ako malo pukne popusio je.Idemo England
Dao Bog zdravlja, docekao si i da Videoton promijeni ime.